خواص و نحوه استفاده از سرکه سیب برای پوست و تاثیر آن

خواص و نحوه استفاده از سرکه سیب برای پوست و تاثیر آن

خواص و نحوه استفاده از سرکه سیب برای پوست و تاثیر آن سرکه سیب برای پوست,سرکه سیب برای پوست صورت,سرکه سیب برای پوست و مو,سرکه سیب برای پوست سر,سرکه سیب برای پوست …

میوه های مفید برای درمان عفونت ادراری

میوه های مفید برای درمان عفونت ادراری

میوه های مفید برای درمان عفونت ادراری عفونت ادراری,بيماري عفونت ادراری,عفونت ادراری در بارداري,علائم عفونت ادراری,درمان عفونت ادراری,درمان عفونت ادراری با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان عفونت ادراری,عفونت ادراری را چگونه …

در سر من طبل می کوبند!

در سر من طبل می کوبند!

در سر من طبل می کوبند! سردرد,بيماري سردرد,سردرد در بارداري,علائم سردرد,درمان سردرد,درمان سردرد با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سردرد,سردرد را چگونه درمان کنيم,سردرد در کودکان,سردرد در بزرگسالان,سردرد در نوزادان,سردرد در …

کپسول ب کمپلکس

کپسول ب کمپلکس ,کپسول ب کمپلکس خارجی,کپسول ب کمپلکس یوروویتال,کپسول ب کمپلکس باکاناسان,کپسول ب کمپلکس شرکت یوروویتال,کپسول ب کمپلکس المانی

کپسول ب کمپلکس

توضیحاتی در مورد کپسول ب کمپلکس

ویتامینهای گروه B دسته ای از ویتامینهای محلول در آب می باشند که دارای ویژگیهای مشترکی هستند، به همین دلیل تحت عنوان یکسان ب کمپلکس تقسیم بندی می شوند.♥ویژگی های کپسول ب کمپلکس یوروویتال: تامین کننده نیاز روزانه بدن به انواع ویتامین های گروه ب دارای بالاترین میزان از ویتامین های گروه ب در مقایسه با فرآورده های مشابه در بازار دارویی ایراندر این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و بهترین زمان مصرف “کپسول ب کمپلکس” چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

موارد مصرف کپسول ب کمپلکس

تقویت و حفظ سلامت پوست، مو و ناخن کمک به حفظ سلامت و عملکرد سیستم عصبی و اعصاب بدن مورد نیاز جهت تبدیل غذا به انرژی کمک به درمان علائمی مانند استرس، اضطراب و افسردگی مورد نیاز جهت تشکیل سلول های خونی کند کردن روند از دست دادن حافظه با افزایش سن

ویژگی های کپسول ب کمپلکس

– ترکیبی کامل برای افراد دارای مشاغل سنگین و پراسترس – مکمل منحصر به فرد برای رژیم های غذایی و دوران نقاهت بعد از بیماری – مکملی مناسب برای زنان باردار و شیرده – پیشگیری و درمان کم خونی ناشی از کمبود ویتامین B12 و اسید فولیک – کمک به رشد و سلامت نوجوانان – حاوی Special Yeast (مخمر غنی شده) که جذب ویتامین ها را تا چندین برابر افزایش می دهد. – به شکل کپسول نرم، که بلعی آسان و جذبی بیشتر دارد. – تنها ب-کمپلکس حاوی ویتامین B12، اسید فولیک، بیوتین، پانتوتنات و مخمر غنی شده در ایران – بدون ایجاد مشکلات ناشی از تزریق آمپول های ویتامین ب-کمپلکس برطرف کننده نیاز بیماران می باشد.

کپسول ب کمپلکس و ویتامین های B

گروه ویتامین های B، دسته بسیار مهمی از ویتامین های محلول در آب هستند که نقش های کلیدی در بدن ایفا می کنند. این ویتامین ها برای سلامتی بدن در تمام گروه های سنی لازم و ضروری می باشند. یکی از مهم ترین وظایف ویتامین های گروه B کمک به تأمین انرژی بدن است، از این رو باعث شادابی و افزایش توان بدنی می شوند. با وجود رژیم های غذایی نامناسب و استرس های زندگی امروزی B-Complex باکاناسان با توجه به ترکیب ایده آلی که از آن برخوردار است، تضمین کننده سلامت و شادابی بیماران شماست. این محصول حاوی ترکیبات زیر است : ویتامین های B1,B2,B3,B6,B12، پانتوتنات، بیوتین، اسید فولیک و مخمر غنی شده (Special Yeast) ویتامین B1(تیامین): ویتامینB1 ، به همراه سایر ویتامینهای گروه B در متابولیسم کربوهیدرات، چربی وپروتئین وتبدیل آنها به انرژی مورد نیازبدن نقش دارد ویتامین B1، در کمک به حفظ عملکرد طبیعی قلب، دستگاه گوارشی، سیستم عصبی واعصاب بدن، مغزوعضلات بدن موثر می باشد. کمبود ویتامین?B دربدن: ? کمبود طولانی مدت ویتامین B1، باعث ایجاد دو عارضه جدی در بدن می گردد که شامل بیماری قلبی-عروقی (بیماری بری بری) وبیماری مربوط به سیستم عصبی می باشد. ? کمبود ویتامینB1 دربدن باعث ایجاد اختلالات گوارشی، یبوست، کاهش وزن و اختلال در تولید اسید معده (موثر در هضم غذا)، ایجاد اختلال در سیستم عصبی (تحریک پذیری، بی حسی، کاهش حافظه وافسردگی)، اختلال در عملکرد عضلات قلب و درنتیجه ضعف عضلات قلبی می گردد. ویتامین B2(ریبوفلاوین): ویتامینB2، در تولید انرژی موردنیازسلولهای بدن، از طریق متابولیزه نمودن کربوهیدرات،چربی و پروتئین تاثیر بسزایی دارد. این ویتامین در کمک به حفظ عملکرد طبیعی فرآیند رشد و تقسیم سلولها ، تکامل و ترمیم با فتهای بدن، تقویت سیستم ایمنی، تقویت وحفظ سلامت پوست، سیستم عصبی و حفظ سلامت چشم وعملکرد بینایی مؤثراست. ریبوفلاوین در کنارسایرویتامینهای گروهB، درحفظ سلامت سیستم عصبی نقش دارد ومی تواند به عنوان عامل کمکی، نقش موثری در درمان اختلالات عصبی از جمله اضطراب، آلزایمر،صرع وMS ایفا نماید.

کپسول ب کمپلکس چیست

ب کمپلکس به مجموعه ویتامین های ب گفته می شود. تعداد ویتامین های ب 8 عدد و عبارتند از: ویتامین B1(تیامین)، ویتامین B2(ریبوفلاوین)، B3(نیاسین)، B5(اسید پانتوتنیک)، B6(پیریدوکسین)، B12(کوبالامین)، Folic Acid(اسید فولیک) و Biotin(بیوتین). قرص ب کمپلکس حاوی تمامی ویتامین های ب می باشد.

همه چیز درباره ویتامین های گروه ب

ویتامین های گروه ب از مهمترین مواد مغذی مورد نیاز بدن بوده و نقش های بسیار مهمی ایفا می کنند. ب کمپلکس برای فعالیت مغز و حافظه، سیستم اعصاب مرکزی، تولید آنزیم ها و برخی از هورمون ها، تولید گلبول های قرمز و سایر اجزا خون، هضم و جذب مواد غذایی و تبدیل آن ها به انرژی، مقابله و کنترل استرس، سلامت پوست و موها و موارد دیگر مورد نیاز می باشند. ویتامین های ب(ب کمپلکس) جز ویتامین های محلول در آب بوده یعنی در بدن ذخیره نمی شوند و نیاز است از طریق تغذیه و یا به شکل مکمل غذایی بطور روزانه آن ها را دریافت کنیم، البته به غیر از ویتامین B12 که در کبد ذخیره می شود. کمبود هر یک از ویتامین های ب عوارض وعلائم گسترده ای را به همراه دارد به عنوان مثال کمبود اسید فولیک و ویتامین ب12 منجر به کم خونی، کاهش انرژی بدن، سرگیجه، ضعف و سایر مشکلات می گردند. علائم عمومی کمبود ویتامین های ب عبارتند از: کاهش انرژی بدن و خستگی زودرس، ضعف عضلات، کاهش حافظه و قدرت یادگیری، کج خلقی، ریزش مو، بی خوابی، تحریک پذیری، عدم کنترل استرس و مواردی دیگر کمبود شدید و مزمن ویتامین های ب حتی می تواند سبب بروز مشکلات جدی و کشنده گردد به عنوان مثال کمبود ویتامین B1 سبب بروز بیماری بری بری می شود در این بیماری سیستم اعصاب تخریب می گردد و اگر درمان صحیحی صورت نگیرد به مرگ فرد ختم می شود و یا کمبود شدید ویتامین B3(نیاسین) موجب بیماری پلاگر می گردد، در گذشته بیماری پلاگر در بین مردمانی که بخش اصلی تغذیه آن ها از ذرت و دچار سو تغذیه و کمبود ویتامین ب3 بوده مشاهده می شده است. البته امروزه به ندرت کسی دچار بیماری بری بری و یا پلاگر می شود مگر در مناطق کاملا محروم مانند بخش هایی از آفریقا که انسانها دچار فقر و سو تغذیه شدید می باشند.

مقدار مصرف ویتامین های گروه ب

مقدار توصیه شده روزانه برای افراد بالغ و بزرگسال عبارت است از: 1.5 میلیگرم ویتامین ب1، 1.7 میلیگرم ویتامین ب2، 20 میلیگرم ویتامین ب3، 10 میلیگرم ویتامین ب5، 2 میلیگرم ویتامین ب6، 300 میکروگرم بیوتن، 400 میکروگرم اسید فولیک و 6 میکروگرم ویتامین ب12

کمبود ویتامین های B

با توجه به تغذیه ناصحیح، کاهش کیفیت مواد غذایی، استرس و نوع زندگی امروزی کمبود ویتامین های ب کمپلکس در برخی از افراد مشاهده می شود در زیر موارد و افرادی که بیشتر در معرض کمبود ویتامین های گروه ب می باشند را بررسی می کنیم: گیاه خواران: ویتامین ب12 فقط در منابع غذایی حیوانی مانند گوشت یافت می شود و افراد گیاه خوار در معرض کمبود آن می باشند. افراد بالای سن 50 سال: با افزایش سن جذب ویتامین های ب بویژه ب12 از طریق دستگاه گوارش کاهش می یابد و توصیه می شود افراد بالای 50 سال زیر نظر پزشک و یا متخصص تغذیه از مکمل های ب کمپلکس استفاده کنند. بارداری: دوران بارداری نیاز به ویتامین های گروه ب به ویژه اسید فولیک را افزایش می دهد، تحقیقات نشان می دهند مصرف 800 الی 1000 میکروگرم اسید فولیک در دوران بارداری از خطر سقط جنین به طور قابل توجهی می کاهد. پزشکان برای عموم خانم ها مصرف قرص اسید فولیک را در دوران بارداری توصیه می کنند. استرس: ویتامین های ب به بدن و غدد فوق کلیوی در مقابله و کنترل استرس کمک می کنند بویژه ویتامین ب5 که به آن ویتامین ضد استرس گویند، افرادی که زندگی و یا مشاغل پر استرسی دارند چه به لحاظ فیزیکی و چه روانی نیازمند مقدار بیشتری ویتامین ب5 می باشند. غدد فوق کلیوی از ویتامین ب5 برای تولید هورمون کورتیزول استفاده می کند. ورزشکاران: ورزشکاران به ویژه آن دسته که به صورت مستمر ورزش می کنند نیازمند مواد مغذی بیشتری از قبیل پروتئین، کربوهیدرات، مواد معدنی و ویتامین ها و به ویژه ب کمپلکس می باشند. ریزش مو: اکثر افرادی که ریزش مو را تجربه می کنند دچار کمبود روی، بیوتین و ویتامین ب5 می باشند، البته ریزش مو دلایل مختلف و متفاوت دیگری نیز دارد. مصرف برخی داروها از قبیل آسپرین: مصرف طولانی مدت برخی از داروها مانند آسپرین و سایر داروهای ضد انعقاد خون، داروهای ضد رفلاکس معده و برخی دیگر موجب تخلیه ذخایر ویتامین های ب6، ب12 و اسید فولیک می گردند، اگر پزشکتان داوریی برای مصرف طولانی مدت برایتان تجویز کرده با وی جهت استفاده از مکمل های ب کمپلکس به منظور جبران کمبود ویتامین های ب مشورت نمایید.

انواع مکمل های ب کمپلکس

انواع مختلفی از مکمل های ب کمپلکس به شکل کپسول و قرص توسط شرکت های مختلف تولید و عرضه می شوند در این قسمت به بررسی نمونه های رایج که در داروخانه های ایران موجود می باشند و بیشتر توسط پزشکان تجویز می گردند می پردازیم: قرص ب کمپلکس شرکت باکاناسان(Bakanasan): این محصول ساخت کشور آلمان است و مقدار ویتامین های ب موجود در هر قرص آن برابر با مقدار نیاز روزانه یک فرد بالغ (RDA-Recommended Dietary Allowance)است، از اینرو مصرف آن برای اکثر افراد مناسب است چون حاوی مقدار کمی از ویتامین های ب کمپلکس می باشد. دوره معمول مصرف این قرص جهت کمک به تامین ویتامین های ب 3 ماه و روزانه 2 قرص می باشد یک عدد همراه با صبحانه و یک عدد همراه با ناهار. این قرص ب کمپلکس برای کسانی که دچار کمبود ویتامین ب12 می باشند مناسب نیست زیرا تنها حاوی 1 میکروگرم ویتامین ب 12 است که مقدار بسیار ناچیزی است. کپسول ب کمپلکس شرکت یورو ویتال(Eurho Vital): این محصول نیز ساخت کشور آلمان است، مقدار ویتامین های ب کمپلکس موجود در آن به طور قابل توجهی بیشتر از قرص باکاناسان و از مقدار نیاز روزانه یک فرد بالغ نیز بیشتر است و مکملی مناسب برای کسانی است که دچار کمبود ویتامین های گروه ب می باشند. طریقه مصرف آن روزانه یک کپسول بعد از غذا است و دوره مصرف معمول آن 2 ماه می باشد. قرص بالانس ب کمپلکس شرکت نوتری فورس(Nutri Force): این محصول تولید کشور آمریکا است و حاوی ویتامین های ب به میزان توصیه شده برای یک فرد بالغ در روز می باشد. دوره معمول مصرف قرص نوتری فورس روزانه یک عدد به مدت 3 ماه می باشد. ویتامین های ب جز ویتامین های محلول در آب می باشند و مازاد آن ها از طریق ادرار به راحتی دفع می شود اما همواره قبل از مصرف هر گونه مکمل غذایی حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

کم خونی چیست

کم‌خونی یا آنمی یا فقر الدم (به انگلیسی: Anemia) اختلال خونی شایعی است که در آن گلبول‌های قرمز یا هموگلوبین کافی در خون وجود ندارد. هموگلوبینی که در گلبول‌های قرمز خون وجود دارد باعث می‌شود تا اکسیژن به گلبول قرمز متصل شده و توسط مویرگ‌ها به بافت‌های مختلف بدن برسد. ازآنجایی که تمام سلول‌های بدن انسان برای زنده ماندن به اکسیژن وابسته‌اند، کمبود آن باعث هیپوکسی شده و گسترهٔ وسیعی از مشکلات را به‌همراه دارد. کم‌خونی انواع گوناگونی دارد که هر یک علت خاص خود را دارند. این بیماری بر اساس‌های گوناگونی طبقه‌بندی می‌شود، مثل ریخت‌شناسی گلبول‌های قرمز، مکانیسم‌های اتیولوژیک و غیره. سه دستهٔ اصلی عبارتند از: ازدست رفتن حجم زیادی از خون (خون‌ریزی‌های حاد یا مزمن)، ازبین‌رفتن سلول‌های خونی (همولیز) و کمبود تولید سلول‌های خونی.

علت کم خونی چیست

از دست دادن خون: خون ریزی متوالی در زمان‌های قاعدگی یا به دلیل زخم معده یا سرطان می‌تواند باعث فقر آهن و کم‌خونی در بدن شود. کمبود آهن در رژیم‌های غذایی: اگر مواد غذایی که روزانه مصرف می‌شود دارای مقدار کمی آهن باشد یا در رژیم غذایی گوشت را حذف کنیم یا در کودکان شیرخوار که فقط از شیر مادر استفاده می‌کنند، کمبود آهن به وجود می‌آید. خانم‌های باردار و مخصوصاً کسانی که در حال شیردهی هستند به دلیل سیستم عملکردی بدن چند برابر بیشتر از آقایان به آهن نیاز دارند و رژیم غذایی آنها باید غنی از آهن باشد

مهمترین علامت کم‌خونی

مهمترین علامت کم‌خونی احساس خستگی زودرس و فرسودگی است. علائم دیگر شامل این موارد است: ضعف رنگ پریدگی غشا مخاطی و بستر ناخن و پوست ضربان نامنظم یا تند قلب کوتاهی نفس درد قفسهٔ سینه احساس سبکی در سر یا سرگیجه خفیف مشکلات شناختی بی‌حسی، کرختی یا سردی انتهای اندامها سردرد ممکن است در ابتدا کم‌خونی آنقدر خفیف باشد که متوجه علائم آن نشوید. اما شدت علائم با پیشرفت کم‌خونی افزایش می‌یابند. بی خوابی درشب هم علائم کم‌خونی می‌باشد.

کارکرد سلول های خونی

خون از سلولهای خونی و مایعی به نام پلاسما تشکیل شده‌است. سه نوع سلول خونی در پلاسما شناور هستند. سلولهای خونی سفید (گلبولهای سفید): این سلولها با عفونتها مبارزه می‌کنند. پلاکتها: این سلولها به لخته شدن خون پس از ایجاد جراحتها کمک می‌کنند. سلولهای خونی قرمز (گلبولهای قرمز): این سلولها اکسیژن را از ریه‌ها به مغز، سایر ارگانها و بافتهای مختلف بدن حمل می‌کنند. بدن شما برای عملکردهای خود به خون حاوی اکسیژن احتیاج دارد. خون اکسیژن دار کمک می‌کند تا انرژی لازم برای بدن تأمین شود و گرمی و رنگ پوست سالم را ایجاد می‌کند. گلبولهای قرمز محتوی هموگلوبین هستند. هموگلوبین یک پروتئین حاوی آهن است که عامل ایجاد رنگ قرمز خون است. این ماده، عامل اصلی انتقال اکسیژن از ریه‌ها به سایر نقاط بدن است و دی‌اکسید کربن را نیز از بافتهای بدن به ریه‌ها منتقل می‌کند تا در ریه‌ها از طریق بازدم دفع شوند. بسیاری از سلولهای خونی از جمله گلبولهای قرمز به صورت مداوم در مغز استخوان تولید می‌شوند. مغز استخوان یک مادهٔ اسفنجی شکل قرمز رنگ است که درون برخی از استخوانهای بدن وجود دارد. برای تولید گلبولهای قرمز و هموگلوبین، بدن به مصرف غذای حاوی پروتئین، ویتامینها و آهن نیاز دارد. کم‌خونی حالتی است که در آن تعداد گلبولهای قرمز یا میزان هموگلوبین آنها کمتر از میزان طبیعی است. در کم‌خونی تخریب گلبولهای قرمز سریعتر از جایگزینی گلبولهای جدید است لذا خون گلبول قرمز کمتری خواهد داشت و در نتیجه میزان حمل اکسیژن به بافتهای بدن کاهش یافته و احساس خستگی ایجاد می‌شود. کم‌خونی یا آنمی (به انگلیسی: Anemia) از واژه یونانی an-haima به معنی بدون خون گرفته شده‌است و عبارتست از نقص کمی یا کیفی هموگلوبین که یک مولکول در درون گلبول‌های قرمز است. چون هموگلوبین وظیفه ترابری اکسیژن از شش‌ها به بافت‌های بدن را بر دوش دارد پس، کم‌خونی مایه بروز هیپوکسی(hypoxia) یا کم اکسیژنی در بافت‌ها و اندام‌ها می‌شود. از آنجاییکه سلول‌های بدن برای بقای خود به اکسیژن وابسته هستند، درجه‌های گوناگون کم‌خونی می‌تواند شرایط بالینی گوناگونی را ایجاد کند.

نشانه های کم خونی

بسیاری از مردم به کم‌خونی تشخیص داده نشده مبتلا هستند و نشانه‌های بیماری مبهم است. اغلب افراد مبتلا به کم‌خونی از احساس سستی یا خستگی همیشگی یا هنگام فعالیت، احساس کسالت عمومی و گهگاهی ناتوانی تمرکز شکایت دارند. افراد مبتلا به شکل‌های شدیدتر کم‌خونی بیشتر تنگی نفس خود را در هنگام فعالیت بدنی اعلام می‌کنند. شکل خیلی شدید کم‌خونی بدن را وامی‌دارد عارضه موجود را با افزایش برون ده قلب جبران کند که این خود موجب تپش قلب و تعریق می‌گردد و در پایان منجر به نارسایی قلبی می‌شود. رنگ پریدگی چهره، کمرنگ شدن بستر ناخن در کم‌خونی متوسط تا شدید نشانه خوبی برای تشخیص است ولی همیشه به گونه روشن نیست. سایر علائم سودمند عبارتند از: التهاب مخاط دهان، ناخن قاشقی شکل(koilonychia)، پایکا(pica) یا میل به خوردن مواد غیرخوراکی: مانند خوردن خاک، کاغذ، موم، سبزه، و مو که می‌تواند نشانه کمبود آهن باشد، با این وجود این حالت در کسانی که کم‌خونی نداشته باشند نیز دیده می‌شود. کم‌خونی مزمن در کودکان سبب اختلالات رفتاری می‌شود که نتیجه تکامل نامناسب سیستم عصبی در دوران نوزادی است و در کودکان سنین مدرسه موجب افت تحصیلی می‌شود.

بیشتر بخوانید : کپسول برای پروستات ♥ کپسول اسلیم مکس ♥ کپسول بلوبری ♥ کپسول بیوتینکپسول بومن

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.