خودسرانه از آرام‌بخش و خواب‌آور مصرف نکنید

خودسرانه از آرام‌بخش و خواب‌آور مصرف نکنید

خودسرانه از آرام‌بخش و خواب‌آور مصرف نکنید استفاده از آرامبخش,بيماري استفاده از آرامبخش,استفاده از آرامبخش در بارداري,علائم استفاده از آرامبخش,درمان استفاده از آرامبخش,درمان استفاده از آرامبخش با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي …

درمان ورم پا با گیاهان دارویی

درمان ورم پا با گیاهان دارویی

درمان ورم پا با گیاهان دارویی خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان دارویی …

كم‌ خون‌ ها لیموترش بیشتر بخورند

كم‌ خون‌ ها لیموترش بیشتر بخورند

كم‌ خون‌ ها لیموترش بیشتر بخورند کم خونی,بیماری کم خونی,کم خونی در بارداری,علائم کم خونی,درمان کم خونی,درمان کم خونی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان کم خونی,کم خونی را چگونه درمان …

کپسول زاکسیم

کپسول زاکسیم ,کپسول زاکسیم ۲۰۰,کپسول زاکسیم برای چیست,کپسول زاکسیم در بارداری,کپسول زاکسیم سفیکسیم,کاربرد کپسول زاکسیم,عوارض کپسول زاکسیم

کپسول زاکسیم

توضیحاتی در مورد کپسول زاکسیم

زاکسیم یا سفیکسیم ، آنتی بیوتیکی از دسته سفالوسپورین های نسل سومی است که بصورت خوراکی در درمان عفونت های از جمله gonorrhoea,otitis media pharyngitis, bronchitis and -tract infections مورد استفاده قرا می گیرد.♥

آنتی‌بیوتیک‌ها از داروهای پرمصرفی هستند که در درمان عفونت‌ها توسط پزشکان تجویز می‌شوند. یکی از این آنتی‌بیوتیک‌ها قرص سفیکسیم است . -آنتی بیوتیک ها را دقیقاً مطابق دستور پزشک مصرف کنید و دوره ی درمان را حتی اگر احساس بهبودی می کنید و علائمتان برطرف شده است کامل کنید زیرا در این زمان ممکن است هنوز باکتری بصورت کامل ریشه کن نشده باشد و این کار احتمال بروز مقاومت میکروبی را افزایش می دهد. مقاومت میکروبی یکی از مشکلات جهانی می باشد که با سرعت زیادی رو به افزایش است ودر صورتی که مصرف بی رویه و نامناسب آنتی بیوتیک ها در دنیا ادامه یابد با مشکلات تهدید کننده ی حیات مواجه خواهیم شد.زمانی که این داروها بدون تجویزپزشک ،با مقدار نامناسب یا طول درمان نامناسب مصرف شوند،نه تنها اثرات مطلوب برای خود فرد ندارند بلکه منجر به عدم ریشه کن شدن باکتری های موجود در بدن آن فرد می شوند و علاوه بر این،باکتری هایی که در معرض دارو قرار گرفته اند اما از بین نرفته اند، نسبت به این دارو مقاومت پیدا می کنند.این مسأله منجر به ایجاد نسل جدید و مقاومی از میکروب ها می شود که دیگر به سادگی به داروهای آنتی بیوتیکی موجود ،پاسخ نمی دهند. از آنجا که عموماً عفونت ها مسری می باشند مصرف بی رویه ی آنتی بیوتیک ها نه تنها برای خود فرد بیمار بلکه برای سایر افراد جامعه نیز مشکل آفرین می باشد. _مصرف این دارو معمولا در بزرگسالان و کودکان بالای ده سال ،۱ تا ۲ قرص یا (۲۰-۱۰میلی لیتر شربت) در روز میباشد.یعنی روزانه یک قرص یا روزانه یک قرص صبح و یک قرص عصر در ساعت مشخص برای شما تجویز میشود. _مقدار مصرف دارو در کودکان کوچکتر با توجه به سن و وزن آنها توسط پزشک محاسبه می شود .در این موارد در هر نوبت مصرف دارو لازم است مقدار دارو را به دقت اندازه گیری نمایید و دقیقاً به اندازه ی تجویز شده به کودک بدهید. _ دوره ی درمان با این دارو معمولا کوتاه می باشد و حداکثر ممکن است تا ۱۴ روز برای بیمار تجویز شود. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد. -در صورت فراموش کردن مصرف یک نوبت دارو بلافاصله پس از یادآوری آن را مصرف کنید مگر آنکه زمان یاد آوری به نوبت مصرف بعدی دارو نزدیک باشد.در این شرایط نوبت فراموش شده را مصرف نکنید و نوبت بعدی را در زمان خودش مصرف کنید اما به هیچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نکنید. -این دارو به صورت قرص و کپسول خوراکی ۲۰۰ و ۴۰۰میلی گرم و سوسپانسیون خوراکی ۱۰۰میلی گرم موجود می باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و موارد مصرف کپسول زاکسیم در بارداری چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

کپسول زاکسیم یا سفیکسیم

سفیکسیم (Cefixime) یک آنتی‌بیوتیک متوسط است که به منظور درمان عفونت‌هایی مثل عفونت ادراری و تنفسی توسط پزشکان تجویز می‌شود. توجه داشته باشید که اسهال و خونریزی از عوارض این دارو است.

مشخصات کپسول زاکسیم

سفیکسیم به صورت قرص‌های ۲۰۰ میلی‌گرمی و ۴۰۰ میلی‌گرمی در دسترس می‌باشد. علاوه بر این سوسپانسیون این دارو هم موجود است.

کپسول زاکسیم چیست

سفیکسیم (Cefixime) یک آنتی‌بیوتیک است که در درمان طیف وسیعی از بیماری‌های عفونی باکتریایی مثل عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های پوست و بافت نرم و عفونت‌های استخوان یا مفاصل، و عفونت‌های ادراری مؤثر می‌باشند. از این دارو برای پیشگیری از ایجاد عفونت در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند یا در افرادی که به هر علتی مستعد عفونت هستند، استفاده می‌شود.

موارد مصرف کپسول زاکسیم

تشدید حاد برونشیت مزمن پنومونی عفونت مجرای ادراری عفونت گوش میانی سینوزیت فارنژیت تانسیلیت عفونتهای ناشی از سالمونلا و شیگلا سوزاک پیشگیری از عفونت . سفیکسیم یک آنتی‌بیوتیک سفالوسپورینی است. این آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان طیف وسیعی از بیماری‌های عفونی باکتریایی مثل عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های پوست و بافت نرم و عفونت‌های استخوان یا مفاصل، و عفونت‌های ادراری مؤثر می‌باشند. این آنتی‌بیوتیک همچنین ممکن است برای پیشگیری از ایجاد عفونت در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند یا در افرادی که به هر علتی مستعد عفونت هستند، استفاده شود. 

تداخل دارویی با کپسول زاکسیم

کاربامازپین، وارفارین، سالیسیلات ها، پروبنسید، ایبوپروفن و آسپیرین

عوارض کپسول زاکسیم

کبودی یا خونریزی غیرعادی، درد مفاصل، اسهال، درد شکمی، تهوع و استفراغ، زخم‌های دهانی یا زبانی، خارش یا ترشح واژن، یا پلاک‌های سفید در دهان یا روی زبان

هشدار در مورد مصرف کپسول زاکسیم

یک واکنش حساسیتی نادر به سفیکسیم، آنافیلاکسی است که به مراقبت پزشکی فوری نیاز دارد. از آنجا که آنافیلاکسی به سرعت پیشرفت می‌کند، در صورت بروز تورم لب‌ها و دور چشم، بثورات جلدی، کهیر یا تورم‌های پوستی، تب، غش ناگهانی، ضربان قلب تند، یا خس خس سینه یا مشکل تنفسی، بلافاصله مصرف آنتی‌بیوتیک را قطع کرده با یک مرکز خدمات اورژانس پزشکی تماس بگیرید. نکته: آنافیلاکسی‌ یا شوک‌ آلرژیک عبارت‌ است‌ از یک‌ پاسخ‌ آلرژیک‌ شدید به‌ داروها و بسیاری‌ از مواد آلرژی‌زای‌ دیگر که‌ زندگی‌ فرد را به‌ خطر می‌اندازد.

نحوه مصرف کپسول زاکسیم

اینکه شما چگونه قرص سفیکسیم خود را مورد استفاده قرار می‌دهید کاملا به صلاح‌دید پزشکتان بستگی دارد، ولی معمولا برای بزرگسالان سفیکسیم ۲۰۰ به صورت هر ۱۲ ساعت یکبار و سفیکسیم ۴۰۰ برای هر ۲۴ ساعت یکبار مورد استفاده قرار می‌گیرد. پیشنهاد می‌شود برای کودکان بین سنین ۶ ماه تا ۱۱ سال سفیکسیم به صورت سوسپانسیون خوراکی تجویز شود، زیرا ۲۰۰ میلی‌گرم سفیکسیم برای این گروه سنی مناسب نمی‌باشد. دوز پیشنهادی برای کودکان در این گروه سنی ۸ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن روزانه، به صورت تک دوز یا دو دوز جداگانه می‌باشد.

طول مدت درمان کپسول زاکسیم

توجه: طول مدت درمان و دوز تجویز شده قرص سفیکسیم برای هر فرد و همچنین بر اساس بیماری، سن و وزن افراد متفاوت است. بنابراین بایستی این دارو را کاملا مطابق با دستور پزشک خود و به طور کاملا دقیق طبق دوره درمان توصیه شده به خود مصرف نمایید تا حداکثر سود آن را ببرید.

نکاتی در مورد مصرف کپسول زاکسیم

در افراد مسن و افرادی با نارسایی کلیوی باید تنظیم دوز انجام شود. ایمنی و کارایی سفیکسیم در نوزادان کمتر از ۶ ماه هنوز مشخص نشده است. مصرف سفیکسیم ممکن است منجر به نتیجه مثبت کاذب در تست قند خون شود. هر اثر نامطبوعی مانند خارش، بثورات پوستی، یا اسهال شدید را سریعا به پزشک خود اطلاع دهید. سوسپانسیون خوراکی تا ۱۴ روز بعد از تهیه قابل مصرف است و نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست. سفیکسیم را می‌توان با شکم خالی مصرف کرد، یا می‌توان برای جلوگیری از دل بهم خوردگی آن را با غذا خورد. حتی اگر احساس بهبودی می‌کنید، اگر پیش از اتمام دارویتان آن را قطع کنید ممکن است علایمتان مجددا عود کند. اگر یک نوبت را فراموش کردید، به مجردی که به یاد آورید مصرف کنید. البته اگر تقریبا موقع نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها کرده و به برنامه منظم دارویی‌تان برگردید. مقدار دارو را دو برابر نکنید. اگر ظرف ۳ روز از مصرف دارو احساس بهبودی نداشتید با پزشکتان مشورت کنید. مصرف این دارو طی شیردهی توصیه نمی‌شود.

راهنمایی در مورد مصرف کپسول زاکسیم

این دارو برای بیماری فعلی شما تجویز شده است ، لذا از مصرف آن در موارد مشابه و یا توصیه آن به دیگران خودداری فرمائید. قبل از مصرف این دارو در موارد ذیل ، با پزشک خود مشورت نمائید: · در صورت وجود هر نوع واکنش مربوط به حساسیت به سفالوسپورین ها ، پنی سیلین ها وسایر مشتقات آن، پنی سیلامین و نیز حساسیت به مواد دیگر از قبیل غذاها، مواد محافظ و رنگها. · سابقه بیماریهای گوارشی شامل کولیت، اختلال عملکرد کبدی ، بیماریهای کلیوی. · بیمارانی که داروهای ضد انعقاد دریافت می کنند. (سفیکسیم ممکن است باعث افزایش زمان پروترمبین گردد.) · قبل از انجام هر نوع تست آزمایشگاهی یا استفاده از قرص های ضد بارداری . در صورت بروز اسهال بعد از مصرف این دارو (از مصرف هر گونه داروی ضد اسهال بدون مشورت پزشک خودداری کنید)

مقدار مصرف کپسول زاکسیم

· مقدار مصرف دارو را پزشک معین می نماید.مقدار مصرف معمول دارو به شرح زیر است: · بزرگسالان (بالای 12 سال): 200تا 400 میلی گرم در روز به صورت تک دوز یا در دو دوز منقسم (هر 12 ساعت) · کودکان (6ماه تا 12سال) :8 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن هر 24 ساعت و یا 4 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن هر 12 ساعت تا حداکثر 400 میلی گرم در روز. ( توصیه میگردد در کودکان از سوسپانسیون سفیکسیم استفاده گردد) · نوزادان:برای نوزادان زیر شش ماه مصرف دارو باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود. · دارو را در فواصل زمانی منظم همراه غذا یا با معده خالی میل نموده و دوره درمان را حتی اگر بهبودی حاصل شده باشد کامل کنید.در صورت بروز تحریکات گوارشی ، آن را همراه غذا میل کنید. · اگر مصرف یک نوبت دارو را فراموش نمودید بلافاصله بعد از به یاد آوردن دوز تجویز شده آنرا میل نمائید،ادامه درمان طبق برنامه تنظیم شده اولیه خواهد بود اگر زمان مصرف نوبت بعدی فرا رسیده باشد دارو را طبق برنامه پیش بینی شده اولیه مصرف نمائید، هرگز مقدار بعدی را دو برابر نکنید.

عوارض کلی کپسول زاکسیم

· هر دارو به موازات ایجاد اثرات درمانی مورد نظر ، ممکن است سبب بروز عوارض ناخواسته نیزبشود.اگر چه کلیه این عوارض در یک فرد مشاهده نمیشود ولی در صورت بروز هر یک از عوارض زیر با پزشک معالج یا داروساز مشورت نمائید: – عوارض گوارشی شامل :اسهال و تغییرات مدفوع، تهوع، استفراغ»سوءهاضمه و دردهای شکمی – واکنشهای آلرژیک شامل: تب داروئی، بثورات پوستی، کهیر، خارش – عوارض دستگاه عصبی مرکزی شامل:سردرد و سرگیجه

شرایط نگهداری کپسول زاکسیم

· دارو را دور از رطوبت و در دمای زیر 30 درجه سانتی گراد(ترجیحاً مابین 15 الی 30 درجه سانتیگراد) و در بسته بندی اصلی خود نگهداری نمائید. · دارو را دور از دسترس اطفال نگهداری نمائید. · از مصرف داروهای تاریخ گذشته خودداری نمائید.

مشخصات کپسول زاکسیم

سفیکسیم (به انگلیسی: Cefixime) رده درمانی: سفالوسپورین‌ها اشکال دارویی: کپسول، شربت

موارد احتیاط کپسول زاکسیم

حساسیت به هر نوع ماده غذایی، نگهدارنده‌ها، رنگ‌های خوراکی، یا داروهای دیگر، به‌ویژه آنتی‌بیوتیک‌ها ( پنی‌سیلین‌ها یا سفالوسپورین‌ها). بارداری یا شیردهی. مصرف مشروبات الکلی. مصرف داروهای دیگر، به ویژه ضدالتهابی غیراستروییدی (مثل ایبوپروفن و آسپیرین )، ضدانعقادها (رقیق‌کننده‌های خون نظیر وارفارین )، و پروبنسید (یک داروی درمان نقرس ).سابقه یا ابتلا به مشکلات خونریزی‌دهنده (نظیر زخم معده، هموفیلی، و کمبود پلاکتی)، کولیت (التهاب روده بزرگ )، یا بیماری‌های کلیوی یا کبدی.

همه چیز درباره کپسول زاکسیم یا سفکسیم

سفکسیم یک آنتی بیوتیک قوی می باشد که بر روی طیف وسیعی از میکروب ها موثر می باشد .این دارو جهت درمان کوتاه مدت عفونت های حاد باکتریایی مانند مجاری ادراری،عفونت قفسه ی سینه و عفونت های گوش و حلق تجویز می گردد.این دارو با مهار ساخت دیواره سلولی باکتری ها ،آنها را از بین می برد . برخی از افرادی که به پنی سیلین ها حساسیت دارند ،ممکن است به این دارو نیز حساسیت داشته باشند .به همین دلیل پیش از شروع درمان در صورت حساسیت به هرگونه آنتی بیوتیک ،نام آن را به پزشک خود یادآوری نمایید. _در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی (خصوصا حساسیت به آنتی بیوتیک ها )و مشکلات کلیوی به پزشک خود اطلاع دهید. _باا وجود اینکه تا کنون مصرف سفکسیم برای جنین مضر اعلام نشده ،در صورت بارداری،اقدام به بارداری یا شیردهی پزشک خودرا مطلع نمایید. _از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجادکند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خوددر اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. -در برخی افراد با مصرف آنتی بیوتیک ها ضایعات قرمز همراه با خارش در دهان یا واژن ایجاد می شود.در صورت بروز این علائم به پزشک خود مراجعه نمایید.-خانم ها در صورتی که از قرص های جلوگیری از بارداری همزمان با دوره ی درمانی سفکسیم استفاده می کنید، در صورت ابتلا به هر بیماری که همراه با اسهال و استفراغ که بیشتر از 24 ساعت طول بکشد باشد، لازم است از یک روش دیگر پیشگیری از بارداری(مانند کاندوم) جهت احتیاط همراه با قرص ضدبارداری استفاده نمایید. _در صورتی که قصد عمل جراحی یا شروع درمان دارویی برای بیماری دیگر دارید،درمان گر خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید زیرا سفکسیم می تواند برروی پاسخ برخی آزمایشات (مانند مقدار قند موجود در ادرار )موثر باشد. -در صورت اقدام به هرگونه واکسیناسیون پزشک خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید.

بیشتر بخوانید : کپسول ژلوفن ♥ کپسول ژریویتون ♥ کپسول ژلوکاف ♥ کپسول سلبرکسکپسول سرکه سیب

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.