خواص و عوارض مصرف قرص اکوفان برای رشد مو

خواص و عوارض مصرف قرص اکوفان برای رشد مو

قرص اکوفان قرص اکوفان ,قرص اکوفان چاق میکنه,قرص اکوفان برای مو,قرص اکوفان برای رشد مو,قرص اکوفان چیست,قرص اکوفان و چاقی,قرص اکوفان چاق کننده است؟,قرص اکوفان نی نی سایت,قرص اکوفان ریزش مو,قرص اکوفان …

تعویض مفصل ساییده شده

تعویض مفصل ساییده شده

تعویض مفصل ساییده شده تعویض مفصل ساییده شده,بيماري تعویض مفصل ساییده شده,تعویض مفصل ساییده شده در بارداري,علائم تعویض مفصل ساییده شده,درمان تعویض مفصل ساییده شده,درمان تعویض مفصل ساییده شده با طب سوزني,مواد …

علت و درمان آلرژی بینی و گلو در کودکان و نوزادان و طب سنتی

علت و درمان آلرژی بینی و گلو در کودکان و نوزادان و طب سنتی

آلرژی بینی  آلرژی بینی ،آلرژی بینی در کودکان،آلرژی بینی چیست،آلرژی بینی درمان،آلرژی بینی و درمان،آلرژی بینی علائم،آلرژی بینی بعد از عمل،آبریزش بینی،آبریزش بینی کودکان،آبریزش بینی و عطسه،آبریزش بینی در کودکان آلرژی بینی …

پماد تبخال

پماد تبخال ,پماد تبخال لب,پماد تبخال آسیکلوویر,پماد تبخال تناسلی,پماد تبخال گیاهی,پماد تبخال آلوویر,پماد تبخال ملیسان,پماد تبخال تناسلی,پماد تبخال ملیسان

پماد تبخال

توضیحاتی در مورد پماد تبخال

تب‌خال یا هرپس سیمپلکس که در انگلیسی به Herpes simplex معروف است ، یک بیماری ویروسی است که توسط ویروسی به همین نام یه وجود می آید و موضع درگیر به صورت التهاب و مجموعه‌تاول‌های ریز نمایان می‌شود.♥ ویروس هرپس سیمپلکس عامل بیماری تب‌خال در صورت، آلات تناسلی هر دو جنس، مغز، چشم و گاهی حتی فلج بل نیز می‌گردد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد آشنایی با قویترین و بهترین پماد تبخال لب و بینی گیاهی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

تبخال چیست

برای تبخال هنوز درمان قطعی وجود ندارد و اگر ویروس وارد بدن شود تا پایان عمر همراه شخص خواهد ماند و در هنگام ضعف دفاعی بدن خود را نشان می دهد. اگرچه در برخی بیماران و پس از چندین سال عود بیماری، به ناگهان تظاهر مجدد تب‌خال از بین می‌رود اما هم‌چنان ناقل ویروس به دیگران خواهند بود. رده هرپس ویریده از انواع مهم د.ان. آ ویروسها است که در بسیاری از پستانداران بیماریزا است. از انواع هرپس ویریده‌های شناخته شده، چند نوع آن که در انسان نیز بیماریزا است: هرپس سیمپلکس نوع 1 (1- HSV) که معمولاً زخمهای تبخال را در لبها ایجاد می‌کند. هرپس سیمپلکس نوع 2 (2- HSV) یا هرپس ژنیتال واریسلازوستر (زونا) ویروس اپشتین بار سیتومگالو ویروس ویروس روزه آلا هرپس ویروس همراه سارکوم کاپوزی

تبخال چشمی چیست

تبخال چشمی یک عفونت عود کننده ویروسی است که ناشی از آلودگی با ویروس تبخال ساده‌ است. این بیماری شایع‌ترین علت کوری ناشی از بیماری‌های قرنیه‌ای در آمریکاست در حالیکه در کشورهای جهان سوم و از جمله ایران شایع‌ترین علت کوری قرنیه‌ای، بیماری تراخم است؛ گرچه تبخال چشمی در ایران نیز شایع است. بر اساس مطالعات موجود، اگر فردی یکبار دچار تبخال چشمی شود، به احتمال ۵۰٪ شانس عود دارد. این گرفتاری مجدد ممکن است هفته‌ها یا حتی سالها پس از گرفتاری اولیه بروز کند. تبخال چشمی می‌تواند تولید یک زخم دردناک روی پلک یا سطح چشم کند و باعث التهاب و ورم قرنیه شود. درمان سریع با داروهای ضد ویروس از تکثیر ویروس و تخریب سلولهای اپیتلیال قرنیه (لایه سلولهای سطح قرنیه) جلوگیری می‌کند. بهر حال عفونت می‌تواند به لایه‌های عمقی تر قرنیه منتشر شده و باعث گرفتاری شدید تر یعنی گرفتاری استرومای قرنیه (بستر قرنیه) یا در اصطلاح کراتیت استرومایی شود که منجر به فعال شدن سیستم ایمنی بدن و تهاجم آن به قرنیه و انهدام سلول‌های استرومای قرنیه می‌شود. درمان کراتیت استرومایی (عفونت بستر قرنیه) نسبت به گرفتاری سطحی قرنیه مشکل‌تر است. حملات عود کراتیت استرومایی می‌تواند منجر به اسکار (نسج جوشگاه) قرنیه شود که باعث کدورت قرنیه، کاهش بینائی و حتی کوری می‌شود. تبخال چشمی مثل سایر عفونت‌های تبخالی (هرپسی) قابل کنترل است. حدوداً ۴۰۰۰۰۰ نفر از مردم آمریکا سابقه گرفتاری با تبخال چشمی را دارند و سالانه ۵۰۰۰۰ مورد جدید دیده می‌شود که ۲۵٪ موارد آن از نوع کراتیت استرومایی است. در ایران نیز عفونت‌های تبخالی چشم شایع است. میزان عود تبخال چشمی طی یک سال ۱۰٪، طی دو سال # طی ۲۰ سال ۶۳٪ درصد است. معتقدند که بعضی از فاکتورها نظیر: تب، استرس، نور خورشید و ضربات باعث عود تبخال می‌شود.

علائم تبخال چیست

خارش و درد همراه با قرمزی و تورم منطقه آلوده وجود دارد. تبخال‌ها به صورت تاولهایی نمایان می‌شود که ممکن است پاره نشوند، سپس زخمی و بعد تبدیل به دلمه گردند. در زنان اولین محل ابتلا معمولاً لبهای مهبلی (قسمت خارجی مبهل) است البته ممکن است سرویکس با واژن و پوست پرینه نیز مبتلا شوند. در مردان، معمولاً نوک آلت، پوست روی آن و تنه آلت تناسلی گرفتار می‌شود. ۴–۳ روز بعد از شروع ضایعات، نشانه‌های شبیه آنفلوآنزا ظاهر می‌شود. تورم غدد لنفاوی در کشاله ران، افزایش خفیف درجه حرارت، تبخال، سردرد، دردهای عضلانی و سوزش و درد هنگام دفع ادرار (دیزوری) غالباً مورد توجه قرار می‌گیرد. درد در هفته اول وجود دارد و سپس کاهش می‌یابد. ضایعات در طی دو هفته فروکش می‌کنند مگر اینکه دوباره عفونت ثانویه‌ای اتفاق بیفتد به‌ندرت ممکن است عوارض ناشی از انتشار بیماری به خارج سیستم تناسلی اتفاق بیفتد این عوارض شامل ضایعات در ناحیه باسن، قسمت فوقانی ران‌ها یا حتی چشمها می‌باشند، علت بروز این عوارض لمس ضایعات و سپس لمس جاهای دیگر بدن است. باید به بیماران توصیه نمود که پس از دست زدن به ضایعات دستان خود را بشویند. سایر مشکلات احتمالی شامل مننژیت غیرمیکروبی و استرس شدید روانی بعلت قطعی شدن تشخیص می‌باشند.

درمان تبخال

درمان دارویی ضد ویروس اسیکلوویر است و در درمانهای علامتی نیز استفاده می‌شود. استفاده از عصاره گیاه سالویا یا مریم گلی، به صورت موضعی سبب بهبود سریع این بیماری می‌شود. مواد مؤثر موجود در این گیاه، توجون و اولئانیک اسید است. اولئانیک اسید موجود در عصاره مریم گلی با مکانیسمی مشابه اینترفرون آلفا سبب اختلال در همانندسازی ویروس هرپس سیمپلکس نوع ۱ و در نتیجه مهار مراحل اولیه چرخه عفونت زایی آن می‌شود.  عصاره این گیاه در زمان اتصال ویروس به سلول‌ها، با تداخل در پوشش ویریونی ویروس از اتصال و ورود این عوامل به داخل سلول‌های میزبان و آلوده کردن آن‌ها جلوگیری کرده و سبب کاهش تشکیل پلاک ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس نوع ۱ می‌شود. همچنین ترکیبات فنولیک موجود در گیاه مریم گلی مانند فلاونوئیدها، تانن‌ها و مشتقات کافئیک اسید با اشغال کردن رسپتورهای موجود در سطح ویروس از اتصال ویروس به سلول‌های میزبان جلوگیری کرده و موجب غیرفعال شدن ویروس هرپس سیمپلکس می‌شوند.  علاوه بر درمان گیاهی یکی از داروهای موجود در بازار والاسیکلوویر نام دارد و به شکل قرص در بسته‌های ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میلی‌گرمی در داروخانه‌ها عرضه می‌شود. والاسیکلوویر در واقع یک پیش داروست که در بدن به آسیکلوویر تبدیل می‌شود. پمادهای ضد ویروس گیاهی مانند: میرتوپلکس، آفتوپلکس و ملیسان نیز در تسکین علایم بسیار کمک کننده هستند. در تمامی این داروها رعایت یک نکته ضروری است و آن هم اینکه با مشاهده اولین علایم سوزش یا خارش و گزگز شدن پوست بایستی درمان را آغاز کرد تا نتایج سریع تر و بهتری مشاهده شود. داروهای ضد ویروسی می‌توانند نشانه‌ها را تضعیف کرده و دوره عفونت را کاهش دهند و در پیشگیری از عود آنها مؤثر هستند. معمولاً مقاومت به دارو و آثار جانبی دراز مدت ایجاد نمی‌شود. حملات بعدی خفیف تر از حمله اولیه‌است. عفونت HSV2 بهبودی کامل نمی‌پذیرد اما هدف از درمان آن، تسکین نشانه‌هاست. اهداف درمانی عبارتند از: پیشگیری از گسترش عفونت، کنترل بیماری، کاهش بروز خطرات، کاهش درد، شروع برنامه‌های آموزشی و مشاوره‌ای و استفاده از داروهای ضد ویروسی.

انواع پماد تبخال

استفاده از پماد تبخال لب از روش‌های موثری است که در درمان تبخال لب استفاده می‌گردد. پماد آسیکلوویر و پماد زیتونکس از بهترین نوع این پماد ها هستند

سرایت تبخال

زمانی تبخال به شما سرایت مى‌کند که با شخصى که داراى ضایعه فعال است تماس بگیرید. استفاده مشترک از ظروف غذا، تیغ و حوله می‌تواند باعث سرایت عفونت شود. منبع پیدایش تبخال‌ها از ویروس هرپس سیمپلکس (Herpes Simplex Virus) است و می‌تواند به سایر نقاط بدن یا افراد دیگر سرایت کند. در واقع تبخال یا زخم سرد یکی از رایج‌ترین زخم‌هایی است که افراد بسیاری به طور روزمره با آن درگیر هستند. مشکلی که به صورت زخمی اغلب کوچک، دردناک و پر از مایع در گوشه دهان و روی لب خود را نشان داده و تا زمانی که دوره‌اش طی شود معمولاً برای فرد آزاردهنده است و مشکلاتی در زندگی روزمره او ایجاد می‌کند.

ویروس تبخال

اگر یک بار دچار تبخال شوید، ویروس در سلول‌های عصبی پوست به طور نهفته می‌خوابد و به واسطه یک سری عوامل مجدداً بیدار می‌شود. این عوامل می‌توانند شامل موارد زیر باشد: تب قاعدگی استرس گرما ضربه استفاده از بعضی از داروهای خاص قرارگرفتن در معرض نور آفتاب به‌طور متوسط طول عمر تبخال بین 7-10 روز بوده و در این دوره به شدت مسری می‌باشد. حدود 90 درصد مردم دنیا برای یک بار تبخال را تجربه می‌کنند. اولین تبخال معمولاً شدیدترین آن بوده و ممکن است در کودکان ایجاد بیماری عمومی کند. بسیاری از افراد بعد از اولین تبخال بدنشان شروع به ساختن آنتی بادی علیه تبخال کرده و دیگر به ان مبتلا نمی‌شوند.

پیشگیری از تبخال

براى پیشگیرى از بروز تبخال و جلوگیری از انتقال تبخال با سایر افراد، بهتر است از روبوسی و تماس پوستى با افراد مبتلا به تبخال خوددارى کرد. همچنین از وسایل مشترک نباید استفاده کرد و مرتب دست‌ها را شست وشو داد. افرادی که تبخال دارند از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب و تماس با چشم‌ها باید خودداری کنند.

پماد تبخال از برگ‌های درخت زیتون

محققان توانستند با استفاده از برگ‌های درخت زیتون، نوعی پماد را برای درمان تبخال های نوع «یک و دو» عرضه کنند که این دارو با عنوان «زیتونکس» نامگذاری شده است. این پژوهشگران خاصیت ضد التهابی و بی حس کنندگی را از خواص برگ زیتون دانستن دو اعلام کردند برگ زیتون دارای خاصیت ضد ویروسی است که این خاصیت منجر به تحقیق و تولید در زمینه پمادی برای درمان تبخال شد. لازم به ذکر است استفاده از این پماد در مراحل اولیه بیماری اثرات درمانی بیشتری دارد. از این دارو همچنین می‌توان برای کاهش التهاب ناشی از گزش حشرات استفاده شود، اضافه کرد: زیتون حاوی آنتی اکسیدانهای بسیار قوی است. آنتی اکسیدان برای حفظ سلامتی انسان مفید است و با دریافت رادیکال‌های آزاد موجب می‌شود تا به بدن آسیبی وارد نشود. توجه داشته باشید از پمادهایی که برای درمان تبخال لب استفاده می‌شود در درمان انواع دیگر تبخال‌ها به مانند درمان تبخال بینی نیز استفاده می‌شوند. همچنین می‌توان با دانستن از نوع ویروس و مدت زمان ماندگاری تبخال بینی به بهبود هر چه سریعتر آن کمک کرد.

پماد تبخال آسیکلوویر

آسیکلوویر دارویی ضد ویروس هرپس سیمپلکس و واریسلازوستر است. به عبارت دیگر، از این دارو برای درمان تبخال و زونا استفاده می‌شود. پماد آسیکلوویر، قرص و همچنین آمپول آن در داروخانه‌های کشور موجود است. اگر جایی نام داروی زوویراکس را شنیدید، بدانید که همان آسیکلوویر است. پماد آسیکلوویر در دسته دارویی ضدویروس‌های موضعی قرار دارد و قرص‌های آن نیز ضدویروس به شمار می‌رود. شیوه ساز و کار آسیکلوویر در بدن، اختلال در همانند‌سازی دی ان ای ویروس است. این دارو پس از ورود به سلول، به ماده فعال آسیکلوویر تری‌فسفات تبدیل می‌شود که این ماده موجب مهار عملکرد دی ان ای پلیمراز می‌شود. از پماد آسیکلوویر اغلب در هرپس سیمپلکس‌جلدی، مخاطی ساده و همچنین در افرادی که گرفتاری سیستم ایمنی و هرپس ناحیه تناسلی دارند، استفاده می‌شود و قرص‌های آن نیز در هرپس سیمپلکس و زونا کاربرد دارد. پماد آسیکلوویر به صورت موضعی برای تمام ضایعات یاد شده کاربرد دارد و هر سه ساعت در زمان بیداری و شش بار در روز به مدت یک هفته استفاده می‌شود.

نحوه مصرف پماد تبخال آسیکلوویر

هنگام استفاده از این پماد تبخال لب، برای جلوگیری از انتشار عفونت از دستکش لاستیکی یا انگشت پوش استفاده کنید. همچنین سعی کنید پماد به طور کامل ضایعات را بپوشاند. فراموش نکنید که این کارها را پس از شستن با‌ آب و صابون و خشک کردن کامل استفاده کنید. پماد آسیکلوویر را در دمای اتاق و جای خشک نگهداری کنید. بیماران و خانواده‌ها باید دقت کنند هنگام استفاده از پماد آسیکلوویر (پماد تبخال لب)، از ورود آن به داخل چشم جلوگیری کنند و از مصرف کرم‌های بدون نسخه، پماد و لوسیون به جز مواردی که پزشک صلاح می‌داند، خودداری شود. همچنین شرایط استریل طبی مانند شستن دست‌ها پیش و پس از استفاده از دارو مراعات شود. درخصوص قرص آسیکلوویر نیز میزان دارو براساس نوع بیماری، وزن بیمار و شدت آن از طریق پزشک تعیین می‌شود. عوارض مصرف قرص و آمپول آسیکلوویر از پماد آن بیشتر است و می‌تواند دستگاه‌های عصبی، خون، گوارش، ادراری و پوستی را درگیر کند. پس از مصرف قرص یا آمپول آسیکلوویر در صورتی که دچار خون‌ریزی، خستگی، گرگرفتگی و بی‌حالی شدید، بلافاصله پزشکتان را مطلع سازید زیرا احتمال دارد دچار یک بیماری خونی شده باشید. در هر صورت استفاده مکرر از این نوع پماد تبخال لب در این مرحله می‌تواند سیر تبخال را کند نماید و ریزش ویروس را از سطح ضایعه به دیگر مناطق کاهش دهد.

بهبود تبخال

تبخال اگرچه بیماری آزاردهنده ای است اما اصولاً خطرناک نیست و بدون بر جای گذاشتن اثری حداکثر تا ۲ هفته بهبود می‌یابد. اما اگر تبخال شما بعد از گذشت ۲ هفته هنوز خوب نشده بهتر است با یک پزشک مشورت کنید. همچنین کسانی که به هر دلیلی دچار ضعف سیستم ایمنی هستند (مثل مبتلایان به ایدز، بیماری‌های خونی، بیمارانی که داروهای شیمی درمانی مصرف می‌کنند، مصرف کنندگان داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی، کسانی که مدت طولانی است کورتون دریافت می‌کنند) بهتر است هنگام ابتلا به تبخال به پزشک مراجعه کنند چون این احتمال وجود دارد که ویروس ارگان‌های حیاتی بدن از قبیل ریه، کبد و مغز را درگیر کند.

بیشتر بخوانید : پماد کالامین ♥ پماد کلوبتازول ♥ پماد کلوتریمازول ♥ پماد زایلاپی

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.