علت و علائم ناباروری در مردان در طب سنتی چگونه است

علت و علائم ناباروری در مردان در طب سنتی چگونه است

ناباروری در مردان ناباروری در مردان ،ناباروری در مردان+pdf،ناباروری در مردان درمان دارد؟،ناباروری در مردان Ppt،ناباروری مردان در طب سنتی،علائم ناباروری در مردان،تشخیص ناباروری در مردان،مشکلات ناباروری در مردان،مشکل ناباروری در مردان،ناباروری …

علت و علائم و درمان سرطان حنجره بدخیم در کودکان و بزرگسالان

علت و علائم و درمان سرطان حنجره بدخیم در کودکان و بزرگسالان

سرطان حنجره سرطان حنجره ,سرطان حنجره بدخیم,سرطان حنجره ویکی پدیا,سرطان حنجره خوش خیم,سرطان حنجره+درمان,سرطان حنجره کشنده است,سرطان حنجره در کودکان,سرطان گلو بدخیم توضیحاتی در مورد سرطان حنجره تفاوت‌های بارزی در میزان وقوع …

ارتودنسی

ارتودنسی

ارتودنسی ارتودنسی ,ارتودنسی دندان,ارتودنسی متحرک,ارتودنسی چیست,ارتودنسی دندان هزینه,ارتودنسی بزرگسالان,ارتودنسی نامرئی,ارتودنسی نامرئی هزینه,ارتودنسی نامریی,ارتودنسی در سنین بالا,ارتودنسی دندان,ارتودنسی دندانهای فاصله دار,ارتودنسی دندان چیست در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد …

قرص پرگابالین

قرص پرگابالین ,قرص پرگابالین 75,قرص پرگابالین برای چیه,قرص پرگابالین برای چیست,قرص پرگابالین 150,قرص پرگابالین ویکی پدیا,قرص پرگابالین 100 برای چیست,قرص پرگابالین برای چه بیماری است,قرص پرگابالین چیه,قرص پرگابالین موارد مصرف

قرص پرگابالین

توضیحاتی در مورد قرص پرگابالین

قرص پرگابالین که در انگلیسی Pregabalin نامیده می شود ،از داروهای ضد تشنج است که به تنهایی یا همراه با سایر داروهای ضد صرع به منظور کاهش حملات تشنج مورد  استفاده قرار می گیرد. از این دارو به منظور رفع اختلالات اضطرابی هم استفاده می‌شود. سرگیجه، خواب‌آلودگی، تاری دید یا دوبینی، خشکی دهان، تهوع و مشکلات گوارشی برخی از عوارض مصرف این دارو هستند. در این مطلب از سایت جسارت به عوارض و موارد مصرف قرص پرگابالین 100 و 150 برای درمان چیست می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

قرص پرگابالین و تشنج

علت تشنج ،اختلال در عصب‌ های مغز است.♥ تشنج کردن مربوط به زمان خاصی نیست و در هر لحظه از شبانه روز می‌تواند رخ دهد. این شرایط که معمولا با غش کردن و بیهوشی موقتی همراه است از چند ثانیه تا ۱۵ دقیقه می‌تواند به طول بیانجامد. عوامل مختلفی در ایجاد این حالت دخیل هستند. در کودکان تب بالا می‌تواند منجر به بروز تشنج شود. به همین دلیل است که توصیه می‌شود در صورت تب کردن کودکان اقدامات لازم برای پایین آوردن تب باید صورت گیرد. یکی از دلایل شایع تشنج مربوط به بیماری صرع است. این بیماری معمولا زمنیه ژنتیکی داشته و با مصرف دارو قابل کنترل است. طبق گفته پزشکان و متخصصان کاهش برخی مواد مغذی و معدنی مثل کلسیم، منیزیم یا افت قند خون بدن، عفونت‌های مغزی، ضربه‌های وارده بر سر، مسمومیت دارویی و… هم می‌توانند از دلایل ایجاد این عارضه باشند. همانطور که گفتیم درمان‌های دارویی مختلفی برای کنترل تشنج در بیماران مبتلا به صرع وجود دارد که پزشک با معاینه بیمار و گرفتن شرح حال از او می‌تواند داروی مناسب را تجویز کند. پرگابالین از داروهای ضد صرع است

قرص پرگابالین و صرع

داروی پرگابالین متعلق به گروه داروهای ضد صرع است با این وجود برای درمان مشکلات دیگری نیز تجویز می شود.این دارو خط اول درمان نوعی صرع به نام صرع پارشیال(ناحیه ای) می باشد.در این بیماری حملات تشنج کوتاه مدت در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های یک سمت مغز رخ می دهد.از این رو علائم نیز در بخشی از بدن بروز می کند.پره گابالین با کاهش جریان الکتریکی غیر طبیعی سلول های مغزی به تنهایی یا همراه با سایر داروهای ضد صرع جهت کاهش حملات تشنج استفاده می شود. پرگابالین همچنین در درمان دردهای مزمن ناشی از آسیب عصبی نیز تجویز می شود .این نوع درد که به درد نوروپاتیک معروف است می تواند علل مختلفی مانند دیابت و یا زونا داشته باشد. مورد دیگر مصرف پرگابالین در درمان علائم اختلالات اضطرابی ،خصوصا در افرادی که به داروهای دیگر درمان کننده ی این اختلال پاسخ نداده اند می باشد.

نکاتی در مورد مصرف قرص پرگابالین

توجه داشته باشید که مصرف این دارو در افراد زیر ۱۸ سال تنها با نظر پزشک متخصص و در صورت لزوم توصیه می شود. _در صورت بارداری یا اقدام به بارداری ،شیردهی،مشکلات کلیوی،قلبی و حساسیت دارویی پزشک خودرا مطلع کنید. _اگر اخیرا از الکل یا داروهایی که ایجاد وابستگی میکنند(مانند ضد درد ها،آرامبخش ها و سایر داروهای اعصاب استفاده کرده اید به پزشک خود اطلاع دهید. -از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروساز خود قرار دهید.

مقدار مصرف قرص پرگابالین

مقدار‌ مصرف روزانه ی پرگابالین ممکن است در هر فرد متفاوت باشد که توسط پزشک تعیین می شود لذا دارو را دقیقا طبق دستور پزشک و به طور منظم مصرف نمایید. -از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و مسائل خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید . -قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ی تشنجی برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع این دارو بایدبصورت تدریجی و تحت نظر پزشک انجام شود. -ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.کپسول را بصورت کامل با یک لیوان آب ببلعید و از بازکردن یا جویدن آن بپرهیزید. -در صورت فراموش کردن مصرف یک نوبت دارو بلافاصله پس از یادآوری آن را مصرف کنید مگر آنکه زمان یاد آوری به نوبت مصرف بعدی دارو نزدیک باشد.در این شرایط نوبت فراموش شده را مصرف نکنید و نوبت بعدی را در زمان خودش مصرف کنید اما به هیچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نکنید. _این دارو به صورت کپسول در مقدار های متفاوت (دوز)از ۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم موجود است در نتیجه هنگام دریافت نسخه ی جدید،دوز کپسول را چک بفرمایید و سوالات خودرا از داروسازتان بپرسید. _در صورتی که فرم خوراکی مایع برای شما تجویز گردیده است ،مقدار مصرف در هر نوبت را با سرنگ مخصوص به طور دقیق اندازه گیری نمایید و در مورد نحوه مصرف و اندازه گیری ،با داروساز خود مشورت نمایید.

قرص پرگابالین چیست

پرگابالین (Pregabalin) از داروهای ضد تشنج است که به تنهایی یا همراه با سایر داروهای ضد صرع به منظور کاهش حملات تشنج تجویز می‌شود. علاوه بر این از این دارو به منظور رفع اختلالات اضطرابی و همچنین کاهش درد در بیمارانی که به آسیب های عصبی (نوروپاتیک) دچار هستند استفاده می‌شود. نوروپاتیک ممکن است در اثر بیماری‌های دیگری مثل دیابت یا زونا ایجاد شده باشد. داروی پرگابالین به صورت کپسول‌های ۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌گرمی موجود است.

توصیه هایی در مورد مصرف قرص پرگابالین

-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند. بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید . -مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد. -به دلیل عوارض ناشی از این دارو برای جنین ،درصورتی که قصد بارداری یا شک به بارداری دارید حتما پزشک خود را جهت تغییر دارو مطلع سازید و در زمان مصرف این دارو از روش مناسب جهت پیشگیری از بارداری استفاده نمایید -در ابتدای شروع درمان بیماری صرع با پرگابالین ممکن است تعداد یا نوع حملات تشنج کمی تغییر کند اما نگران نباشید زیرا به مرور این مشکل برطرف می شود.لذا احتیاطات لازم را رعایت کنید و با پزشک خود در تماس باشید. -رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد.

عوارض قرص پرگابالین

_احساس سرگیجه،خواب آلودگی،تاری دید یا دوبینی از عوارض این دارو میباشد لذا تا برطرف نشدن اثر دارو از رانندگی و کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند خودداری نمایید. _برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید. _خشکی دهان نیز از علائم مربوط به مصرف این دارو میباشد که با آدامس یا آبنبات فاقد شکر می توان آن را برطرف نمود . _در صورت احساس تهوع ناشی از مصرف این دارو ،مصرف غذاهای سبک و ساده و پرهیز از غذاهای پرچرب و پر ادویه این مشکل را برطرف می سازد. _تغییرات گوارشی مانند یبوست و اسهال ممکن است در اثر مصرف این دارو رخ دهد. در صورت یبوست یک رژیم مناسب غذایی سرشار از فیبر و مصرف مایعات به مقدار مناسب و در مورد اسهال نیز مصرف مایعات به مقدار کافی موثر می باشد. -افزایش وزن نیز از عوارضی می باشد که ذهن بیماران مصرف کننده را مشغول می کند.اما در صورت رعایت یک رژیم غذایی مناسب و داشتن فعالیت بدنی متناسب با وزنتان جای نگرانی در این مورد وجود ندارد. _در صورت تغییر خلق و خو ،عفونت دستگاه تنفسی ،بی خوابی ،احساس لرزش و هرگونه مشکلات در مدت درمان با این دارو ،با پزشک خود صحبت کنید. _در صورت بروز علائم حساسیت مانند تنگی نفس،ورم صورت،زبان یا لب ها ،گلودرد و … فورا به پزشک خود اطلاع دهید .

تداخلات دارویی و قرص پرگابالین

تداخلات دارویی از آن جهت حائز اهمیت است که می تواند اثربخشی قرص پرگابالین را افزایش یا کاهش دهد. تصور کنید که شما دارویی مصرف می کنید که عملکرد این دارو را کاهش می دهد. بنابراین این موضوع می تواند موجب کاهش اثر آن و همچنین طولانی شدن درمان و یا غیر مؤثر گردیدن آن شود. عکس این موضوع نیز صادق است. بدین صورت که اگر داروی دیگری میزان تأثیر قرص پرگابالین را افزایش دهد می تواند شما را مستعد عوارض آن نماید. بنابراین پزشک شما بایستی دوز این دارو را کاهش دهد تا احتمال عوارض آن را بکاهد. بنابراین به تمامی بیماران توصیه می شود قبل از مصرف داروی خود تمامی داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند تا وی بتواند تصمیم صحیح تری را در درمان آنها اتخاذ نماید. در صورتی که شما از داروهایی استفاده می کنید که موجب خواب آلودگی شما می گردد حتما آن ها را به پزشک خود اطلاع دهید. برخی از این داروها عبارتند از: مصرف الکل آنتی هیستامین ها ستریزین دیفن هیدرامین داروهای خواب آور آلپرازولام دیازپام لورازپام زولپیدم شل کننده های عضلانی نارکوتیک ها و مخدرها کدئین مورفین

عوارض نادر قرص پرگابالین

-این دارو می تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می باشد.لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد ،خشکی و التهاب چشم و. بروز لکه های قرمز پوستی فوراًبه پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید.

اثر قرص پرگابالین در بدن

پرگابالین پس از مصرف خوراکی بخوبی از دستگاه گوارش جذب شده و فراهمی زیستی آن بیشتر از 90% می باشد. زمان رسیدن به حداکثر غلظت خونی پرگابالین 1.5 ساعت و غلظت خونی ثابت طی 24 تا 48 ساعت بدست می آید. متابولیسم پرگابالین قابل چشم پوشی می باشد. نیمه عمرحذفی پرگابالین 6.3 ساعت می باشد. عمدتا (90%) بصورت تغییر نیافته از طریق ادرار دفع می شود.

قرص پرگابالین یا لیریکا

پره گابالین یا لیریکا جزو داروهای ضد درد ناشی از اشکالات عصب است. بعضی از دردها در اثر اشکال در عصب بوجود می پایند که بیشتر خود را بصورت خواب رفتگی گزگز مورمور یا احساس سرد شدن یا داغ شدن در اندام نشان می دهند در این نوع دردهای از داروهای ضد درد خاصی استفاده می شود. پره گابالین علاوه بر این برای تشنج نیز مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله این مشکلات نروپاتی دیابتی یا درگیری اعصاب محیطی ناشی از دیابت، درد های عصبی بدنبال زونا است. این دارو در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی شدید باید با احتیاط مصرف شود. این دارو ممکن است نتایج شمارش پلاکتی یا سطح کراتین کیناز را در آزمایش خون پایین تر نشان دهد.

قرص پرگابالین

درصورت داشتن آلرژی نسبت به پرگابالین نباید از این دارو استفاده کنید. برای حصول اطمینان از مضر نبودن مصرف پرگابالین، درصورت داشتن هریک از موارد زیر با پزشک مشورت نمایید: اختلالات خُلقی، افسردگی یا افکار خودکشی مشکلات قلبی (به ویژه نارسایی احتقانی قلب) اختلالات مرتبط با خونریزی تعداد کم پلاکت های خونی بیماری کلیوی (یا اگر تحت درمان دیالیز هستید) دیابت (مگر اینکه پرگابالین را برای درمان نوروپاتی دیابتی استفاده میکنید) اعتیاد به الکل یا مواد مخدر واکنش شدید آلرژیک (آنژیو ادم) برخی افراد در طول مصرف پرگابالین دچار افکار خودکشی میشوند. لازم است که وضعیت پیشرفت درمان بصورت منظم توسط پزشک کنترل شود.همچنین خانواده یا مراقبان بیمار باید روی تغییرات خلق و خو و علایم بیمار دقت و توجه داشته باشند. در صورت بارداری،از دستورالعمل پزشک خود در مورد مصرف داروی ضد تشنج(صرع) پیروی کنید. کنترل تشنج در دوران بارداری بسیار مهم است چون تشنج ممکن است به مادر و فرزند آسیب برساند. بدون مشورت با پزشکتان، مصرف این دارو را شروع یا قطع نکنید و درصورت باردار شدن بلافاصله به پزشکتان اطلاع دهید. این دارو میتواند باعث کاهش تعداد اسپرم ها شده و قدرت باروری در مردان را کاهش دهد. همچنین این دارو در مطالعات حیوانی سبب بروز نقایص مادرزادی در حیوانات شده است. با این همه اثر مشابه آن در انسان ها نامشخص است. در این رابطه با پزشک مشورت کنید. اینکه آیا پرگابالین به شیر مادر انتقال می یابد یا میتواند به نوزاد در حال تغذیه با شیر مادر آسیب برساند، مشخص نشده است. در صورت شیردهی به یک نوزاد هنگام استفاده از این دارو، به پزشکتان اطلاع دهید. مصرف پرگابالین برای افرادی که کمتر از ۱۸ سال دارند مجاز نیست.

بیشتر بخوانید : قرص پروبیوتیک ♥ قرص پوکساید ♥ قرص پنتوپرازول ♥ قرص پانادول قرص پروژسترون

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.