آشنایی با فواید و خواص انگور قرمز درشت این میوه آبدار و خوشمزه

آشنایی با فواید و خواص انگور قرمز درشت این میوه آبدار و خوشمزه

آشنایی با فواید و خواص انگور قرمز درشت این میوه آبدار و خوشمزه خواص انگور قرمز درشت ،خواص انگور قرمز ، خاصیت انگور قرمز درشت ،خاصیت انگور قرمز ،انگور قرمز ، خواص …

آیا رابطه ای بین مصرف بهار نارنج و دیابت وجود دارد؟

آیا رابطه ای بین مصرف بهار نارنج و دیابت وجود دارد؟

آیا رابطه ای بین مصرف بهار نارنج و دیابت وجود دارد؟ بهار نارنج و دیابت ، خواص بهار نارنج و دیابت ، عرق بهار نارنج و دیابت ،خواص عرق بهار نارنج و …

آشنایی با خواص سیاه دانه و دیابت از نظر طب سنتی

آشنایی با خواص سیاه دانه و دیابت از نظر طب سنتی

آشنایی با خواص سیاه دانه و دیابت از نظر طب سنتی  سیاه دانه و دیابت ،سیاه دانه و دیابت،سیاه دانه دیابت،سیاه دانه برای دیابت،سیاه دانه دیابت،روغن سیاه دانه و دیابت،خواص سیاه دانه …

سرکه انگور

سرکه انگور ,سرکه انگور برای مو,سرکه انگور برای لاغری,سرکه انگور برای پوست,سرکه انگور قرمز,سرکه انگور برای جوش صورت,سرکه انگور و دیابت,سرکه انگور برای موخوره

سرکه انگور , سرکه انگور برای مو , سرکه انگور برای لاغری , سرکه انگور برای پوست

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم به خواص و فواید سرکه انگور برای پوست صورت چیست بپردازیم.امیدواریم که کورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.♥

توضیحاتی در مورد سرکه انگور

همانطور که می دانید سرکه انگور یا آبغوره از فرآورده‌های مفید انگور است. کمک به درمان اختلالات دستگاه گوارش، کاهش چربی، قند و فشار خون از خواص سرکه انگور میباشد. در این مطلب از سایت جسارت در مورد سرکه انگور صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

سرکه انگور چیست

انگور یکی از میوه های محبوب و شناخته شده است که فراورده های زیادی از این میوه مفید و پرخاصیت استخراج می شود. کشمش، مویز، شیره انگور، آب انگور و سرکه ی انگور یا آبغوره از انواع فراورده های خوشمزه این میوه هستند. سرکه انگور نیز یکی از پرطرفدارترین و پرخاصیت ترین فراورده‌های این میوه است که که به روش خانگی و صنعتی تهیه میشود

همه چیز درباره سرکه انگور

طبق آمار انگور یکی از خوشمزه‌ترین، مفیدترین و پرکاربردترین میوه‌هاست که تنوع بسیار زیادی نیز دارد. به طور کلی میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود که هر یک از این دو نوع در رنگ‌های قرمز، سیاه، زرد و سبز یافت می‌شوند. میوه انگور اکثرا در مناطقی که دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵ درجه زیر صفر نباشد رشد بهتری دارد. ایران یکی از صادرکنندگان اصلی انگور به سرتاسر جهان است. برخی از انواع انگور که در ایران کشت می‌شوند عبارتند از: “کندری، شاهرودی، یاقوتی قرمز، یاقوتی سفید، فخری، عسگری، مهدی خانی، بی دانه، بی دانه قرمز، مهره، شانی، ریش بابا، کشمشی یا سلطانی، روچه قرمز، روچه سفید، سنگک، امیری، لعل، حاجی عباسی، چشم گاوی، قندهاری، مایه میش، غلامی، شست عروس چیرکینک بستک، صاحبی، نباتی، شاهانی، یزدانی، مراغه‌ای، خلیلی، گوهر، لعل حسینی، دم خروسی، رازقی شیرازی، الوان، شصت عروسان، نارا، مادر و بچه، مسکه، گزنه‌ای، ملائی، مثقالی، ورچه‌ای، ابی، الفی سیاه، لوغن، شاماما، خیراندیش.” یکی از کاربردهای اصلی انگور، تهیه سرکه است و همان‌طور که می‌دانید سرکه خود استفاده‌های بسیار زیادی دارد. سرکه به دو نوع سنتی (خانگی) و صنعتی تهیه می‌شود و تهیه آن علی رغم ساده بودن، ریزه‌کاری‌های خاص خود را دارد.

طبع سرکه انگور

طبع سرکه ی انگور سرد و خشک است. استفاده از سرکه انگور در تهیه انواع ترشی ‌ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریک اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می ‌کند. در طب سنتی نیز از خواص سرکه انگور طبیعی برای درمان و معالجه بسیاری از اختلالات و امراض استفاده میشود.

سرکه انگور خانگی

برای تهیه سرکه ی انگور خانگی ابتدا ساقه و چوب انگورها را جدا کنید و آن‌ها را داخل ظرفی ریخته، با وسیله‌ای مثل گوشتکوب برقی، گوشتکوب دستی یا مخلوط کن له کنید. انگورهای له‌شده را همراه با تفاله داخل یک دبه بریزید. دقت کنید که یک سوم از سر دبه خالی بماند که اگر سرکه در فرآیند تولید کف کرد؛ از سر دبه سر نرود. به اندازه یک دهم از مقدار انگور، سرکه حاضری و نمک داخل دبه بریزید. مثلا برای دو کیلو انگور، نصف استکان سرکه و یک قاشق مرباخوری نمک داخل دبه ریخته و هم بزنید. برای اطمینان از تهیه یک سرکه خوب و عالی می‌توانید نصف استکان آب و یک قاشق مرباخوری خمیر مایه را نیز با هم مخلوط کنید و به انگورهای له‌شده اضافه کرده و هم بزنید. حالا درب دبه را طوری روی آن قرار دهید که لای آن باز بماند و هوا درون دبه جریان داشته باشد. دبه را در جای گرم مثل گوشه آشپزخانه قرار دهید. حدود یک هفته بعد، سرو کله پشه سرکه پیدا می‌شود. این حشرات ریز فرآیند تبدیل انگور به سرکه را سریع‌تر می‌کنند و وقتی آن‌ها را دیدید مطمئن باشید که کارتان به درستی پیش رفته. یک‌بار سرکه را هم بزنید و تا حدود سه هفته بعد دیگر به آن دست نزنید. در این فاصله مواد تفاله تقریبا ته نشین می‌شوند و روی مواد زلال و صاف می‌شود. می‌توانید در این مرحله سرکه را بچشید؛ اگر کاملا ترش شده بود می‌توانید تفاله‌ها را جدا کنید و سرکه رو صاف کرده و داخل شیشه نگهداری کنید.

خواص درمانی سرکه انگور

مهمترین خواص درمانی این سرکه به طور خلاصه به شرح زیر میباشد: یکی از خواص سرکه ی انگور وجود خاصیت ضد چربی موجود در غوره است. این خاصیت غوره باعث شده تا مصرف سرکه انگور به بیماران مبتلا به چربی خون و بیماری های قلبی عروقی توصیه شود. استفاده از سرکه انگور همراه با غذا و به ویژه مصرف آن صبح ناشتا به لاغری و کاهش وزن کمک کرده و برای از بین بردن و آب کردن چربی های دور شکم مفید است. از سرکه ی انگور در طب سنتی برای درمان سردردهای مزمن و صفراوی استفاده میشود. به این منظور میتوانید مقداری از سرکه را بو کرده یا با آن بخور دهید. همچنین تر کردن دستمال در سرکه گرم و گذاشتن روی پیشانی نیز به تسکین سردرد کمک میکند. درمان بیماری های پوست که منشا آن قارچ است، نیز یکی دیگر از خواص سرکه ی انگور است. همچنین یکی از راههای رفع بوی بد پا نیز شستشوی پاها با سرکه میباشد. استفاده از سرکه انگور همراه با عسل راهکار مناسبی برای رفع و برطرف نمودن تیرگی دور چشم ها میباشد. غوره که از آن در تهیه سرکه استفاده میشود دارای مقادیر زیادی گلیکولیک اسید (معروف به اسید میوه) است و از آن در درمان عفونتهای ویروسی مجرای تنفسی و نیز جهت پوست برداری (مصرف موضعی) استفاده میشود. مصرف سرکه قبل از خواب باعث کاهش میزان قند و در نتیجه کاهش بیماری دیابت میشود. استفاده از سرکه انگور برای افرادی که کم اشتها هستند، مفید بوده و باعث تقویت اشتها میگردد. مصرف موضعی سرکه انگور برای کمک به درمان انواع سوختگی، زخمهای عفونی و زخم سفلیسمفید میباشد. از خواص سرکه انگور کمک به درمان اختلالات و ناراحتی های دستگاه گوارش نظیر یبوست،نفخ، اسهال، دل درد و دفع نامرتبمزاج است. به طور کلی سرکه انگور باعث از بین بردن باکتری های مضر دستگاه گوارش شده و خوردن ناشتای آن نیز باعث دفع کرم از روده میگردد. سرکه ی انگور طبیعی کنترل کننده فشار خون است.

طرز تهیه سرکه انگور

سرکه ی انگور خانگی عالی و باکیفیت شما آماده است. اگر اولین بار است که سرکه تهیه می‌کنید بهتر است نکات زیر را مدنظر داشته باشید: نکاتی درباره تهیه سرکه انگور: برای تهیه سرکه انگور می‌توان انگورها را درسته داخهل دبه انداخت اما بهتر است که میوه‌ها را له کنید. اگر اولین بار است که سرکه تهیه می‌کنید با مقدار کم مثلا با دو کیلو انگور شروع کنید. در تهیه سرکه خانگی مهم‌تر از هر چیز، انتخاب انگور شیرین و سالم هست و اگر انگور ترش یا سبز و نارس باشد، اصلا سرکه خوبی نخواهید داشت. رنگ انگور برای تهیه سرکه خانگی فرقی ندارد. فراموش نکنید که برای انجام فعل انفعالات تبدیل به سرکه، احتیاج به هوا هست پس در ظرف را کیپ نکنید. داشتن جایی نسبتا گرم یعنی دمایی بین شانزده تا سی درجه برای تبدیل سرکه کاملا ضروری است. دمای سردتر یا گرمتر باعث خراب شدن سرکه می‌شود. بعضی افراد یک تکه نان داخل دبه سرکه می‌اندازند که حکم همان خمیر مایه را دارد اما از آنجا که در بسیاری از نانواهایی‌ها به جای خمیر مایه، از جوش شیرین استفاده می‌شود، ممکن است سرکه خراب شود. امیدواریم از این توضیحات استفاده لازم را برده و در منزل یک سرکه خانگی خوب و باکیفیت تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

ترکیبات سرکه انگور

مواد موثر و ترکیبات موجود در سرکه ی انگور شامل آهک یا کربنات کلسیم، اسید استیک، اسید مالیک، تارتارات اسید بطاس، انواع عناصر غذایی و ویتامین های مورد نیاز بدن است. همچنین سرکه انگور، غنی از پلی فنول ها (polyphenols) است. پنی فنول نوعی انتی اکسیدان قوی بوده که از بدن در برابر در برابر آسیب های ناشی از مولکول های رادیکال های آزاد محافظت کنند.

انواع سرکه انگور قرمز

دو نوع مختلف از سرکه ی انگور قرمز در دسترس است؛ سرکه تولید شده به شیوه‌ی سنتی و سرکه ساخته شده به شیوه‌ی صنعتی. سرکه سنتی را به سختی می‌توان تهیه کرد، زیرا در فرایند ساخت آن، به جای کمیت بر کیفیت تمرکز می‌شود. برای تولید یک بطری سرکه انگور قرمز با کیفیت، دست‌کم ۵ سال وقت نیاز است تا بتوان محصول آماده را به بطری منتقل و سپس توزیع کرد. در حالی‌که تولید سرکه انگور قرمز صنعتی (تجاری) فقط حدود دو تا سه روز زمان نیاز دارد؛ زیرا از آن‌جا که در تولید تجاری به جای کیفیت بر کمیت تمرکز می‌شود، برای تسریع در زمان تولید از ترکیبات مصنوعی بسیاری استفاده می‌شود.

مضرات سرکه انگور

در تهیه سرکه ی انگور به روش صنعتی، برای افزایش ماندگاری به آن نوعی ماده نگهدارنده سدیم دار اضافه میکنند. در نتیجه این محصول در گروه مواد غذایی با سدیم مخفی است و می تواند برای افراد مستعد افزایش فشار خون که از آن قصد استفاده دارویی دارند، خطرناک باشد. مصرف سرکه انگور برای افراد پیر، افراد دارای مزاج سرد و خشک (سوداوی‌ها) و مبتلا به سرفه، درد مفاصل و ضعف دستگاه گوارش مضر است. زیاده روی در مصرف سرکه انگور، باعث ضعف بینایی، زردی رنگ چهره و بیماری‌های اعصاب می‌شود. همچنین افراط در مصرف آن بدن را لاغر و نیروی جنسی را ضعیف میکند.

سرکه انگور قرمز

سرکه ی انگور قرمز به خاطر طعم و مزه‌ی منحصر به فردش، به طور گسترده در بسیاری از دستورالعمل‌های غذایی به کار می‌رود. این سرکه خاصیت اسیدی و طعم منحصر به فردی به غذاها می‌بخشد. هم‌چنین، از آن‌جا که سرکه ی انگور قرمز حاوی کالری بسیار اندکی است، از این ماده‌ی غذایی به عنوان بخشی از برنامه‌ی کاهش وزن نیز استفاده می‌شود؛ بنابراین، کمک به کاهش وزن یکی از خواص سرکه انگور قرمز برای سلامتی است.

خواص و فواید سرکه انگور

وقتی خون به صورت طبیعی در سراسر بدن جریان پیدا نکند، ممکن است وضعیت‌هایی نظیر سکته‌ی مغزی نیز پیش بیایند؛ زیرا در این شرایط، انتشار اکسیژن به مغز با اختلال مواجه می‌شود. سرکه ی انگور قرمز می‌تواند به حذف برخی از عواملی کمک کند که باعث کند شدن جریان خون می‌شوند؛ به این ترتیب، سرکه ی انگور قرمز می‌تواند از بروز سکته‌ی مغزی پیشگیری کند.کلسترول خوب یا همان اچ‌دی‌ال برای حفظ سلامتی بدن انسان بسیار ضروری است. اچ‌دی‌ال باعث ایجاد تعادل در میزان کلسترول بد یا ال‌دی‌ال می‌شود؛ کلسترول بد می‌تواند به ایجاد لخته‌های خونی ناخواسته و خطرناک در سرخرگ‌ها و عروق خونی یا اختلال در دستگاه گوارش منجر شود.سرکه ی انگور قرمز، به عنوان یکی از اجزاء مورد استفاده در تهیه‌ی بسیاری از غذاها، حاوی کالری بسیاری اندکی است؛ از این رو، این سرکه برای آن دسته از آدم‌هایی بسیار مناسب است که در حال پیروی از رژیم غذایی خاصی هستند که بر اساس آن، باید از مصرف خوراکی‌های پر کالری خودداری کنند.از آن‌جا که سرکه ی انگور قرمز حاوی کالری بسیار اندکی است، مصرف آن برای افرادی که دارای برنامه‌ی کاهش وزن هستند، بسیار مناسب است. غذاهای که با سرکه ی انگور قرمز تهیه می‌شوند، باعث اضافه وزن نمی‌شوند.

سرکه انگور و دیابت نوع ۲

دیابت نوع ۲ بیش‌تر در میان آدم‌هایی شایع است که دچار مشکل اضافه وزن هستند. چربی موجود در بدن باعث می‌شود انسولین نتواند به طور مناسب سطح قند خون را مدیریت کند. سرکه ی انگور قرمز می‌تواند به کاهش وزن و هم‌زمان، به بهبود واکنش به انسولین کمک کند.

بیشتر بخوانید : کپسول سرکه سیب ♥ فواید سرکه سیب برای پوست ♥ مگس سرکه ♥ خواص سرکه بالزامیک چیست خواص سرکه در شامپو

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.