همه چیز درباره خواص گل گاو زبان و سنبل الطیب

همه چیز درباره خواص گل گاو زبان و سنبل الطیب

همه چیز درباره خواص گل گاو زبان و سنبل الطیب همه چیز درباره خواص گل گاو زبان و سنبل الطیب توضیحاتی در مورد خواص گل گاو زبان و سنبل الطیب به گزارش …

خواص زرده تخم مرغ آب پز عسلی نطفه دار

خواص زرده تخم مرغ آب پز عسلی نطفه دار

تخم مرغ تخم مرغ ، خواص تخم مرغ , تخم برای چه بیماری هایی مفید است , ارزش غذایی تخم مرغ چقدر است , تخم مرغ حاوی چه چیزایی است , تخمه …

آشنایی با تفاوت و خواص چای و دم کرده نعناع و پونه

آشنایی با تفاوت و خواص چای و دم کرده نعناع و پونه

آشنایی با تفاوت و خواص چای و دم کرده نعناع و پونه آشنایی با تفاوت و خواص چای و دم کرده نعناع و پونه توضیحاتی در مورد نعناع و پونه پونه کوهی …

بامیه در آب

بامیه در آب

توضیحاتی در مورد بامیه در آب

بامیه از آن دست خوراکی‌هایی است که خیلی‌از افراد ترجیح می‌دهند در مهمانی‌های خود از آن استفاده نکنند. چراکه بعضی ها به‌خصوص کودکان و جوانان از آن استقبال نمی‌کنند! در حالی که اگر بدانید این خوراکی کوچک چه تاثیراتی بر سلامت بدن، زیبایی پوست و مو می‌گذارد، مطمئنا آن را جزء برنامه غذایی هفتگی‌تان قرار خواهید داد! علاوه براین، بامیه که از آن به‌عنوان «بمب خاصیت» هم یاد می‌شود، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و سرطان‌ها را بیش از آنچه فکرش را بکنید، کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند، بامیه بهترین داروی قند است زیرا لوزالمعده را فعال می‌کند. بامیه می‌تواند ناراحتی‌های روده و معده ازجمله زخم معده را درمان کند و این خوراکی با مزه سبز رنگ با قدرتی که دارد مفاصل را نرم می‌کند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری می‌کند. پس اگر کنجکاو شدید و می‌خواهید با خواص، کالری، شیوه مصرف، نگهداری و دستورات غذایی آن آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید..

بامیه چه گیاهی ست

بامیه گیاهی است گلدار از خانواده پنیرکیان که زادگاهش مناطق گرم آسیا و آفریقاست اما بعدها به دیگر مناطق دنیا هم رفته و در حال حاضر در اغلب کشورها کشت می‌شود. گیاه بامیه معطر است و عطری شبیه میخک دارد. این گیاه در نواحی مختلف زمین می‌روید و میوه آن علاوه بر مصرف غذایی در درمان بعضی بیماری‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بامیه را به تنهایی یا با گوشت به‌صورت خورش می‌توان مصرف کرد. همچنین می‌توانید از آرد خشک شده آن استفاده کنید.

ویتامین های بامیه

گاهی هم بامیه را به‌صورت مربا، ترشی، شور و کنسرو مصرف می‌کنند. بامیه سرشار از مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین‌های A، C و گروه B ازجمله اسیدفولیک، 5B، 2B، 6B و عناصری ازقبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر و ماده لزج است بنابراین اثرات مثبت فراوانی بر سلامت انسان می‌گذارد. این گیاه همچنین از نظر اقتصادی ارزان و دردسترس همه افراد است.

بامیه و کم خونی

فرد مبتلا به کم خونی می تواند از مزایای آب این گیاه بهره مند شود.آب بامیه به بدن در تولید سلول های قرمز خون کمک می کند که این امر در درمان کم خونی موثر واقع می شود.آب بامیه حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است که برخی از آنها عبارتند از ویتامین A، ویتامین C، منیزیم که در تولید سلول های قرمز خون در بدن نقش دارند.

درمان گلودرد شدید بامیه

از آب بامیه برای درمان گلودرد شدید و سرفه استفاده می شود.خواص ضدباکتری و ضد عفونی کننده آب بامیه برای فرد مبتلا به گلودرد یا سرفه معجزه می کند.

کلسترول‌زدایی به روش طبیعی با بامیه

موسیلاژ (نوعی فیبر) موجود در بامیه به کلسترول غذا متصل شده و جذب آن را کاهش می‌دهد و باعث دفع سموم از بدن می‌شود. اثر بامیه در کاهش کلسترول و پروفایل لیپیدی خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است زیرا مثل داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد و برای بیماران قلبی و هایپرلیپیدمی توصیه می‌شود. مصرف بامیه همچنین به‌دلیل داشتن پتاسیم و منیزیم باعث کاهش فشارخون می‌شود. علاوه براینها بامیه برای پیشگیری از فشارخون بالای دوره بارداری مفید است.

 درمان اسهال با بامیه

اسهال یکی از بدترین شرایطی است که هر فردی از آن رنج می برد زیرا این بیماری باعث می شود که بدن مقدار زیادی از آب و مواد معدنی خود را از دست بدهد.آب بامیه در درمان اسهال استفاده می شود و به پر کردن دوباره شکم کمک خواهد کرد.

بامیه و یبوست

مصرف بامیه هم مانع یبوست می‌شود و هم به روند کاهش وزن کمک می‌کند. بسیاری از متخصصان معتقدند بیشتر بیماری‌ها از روده آغاز می‌شود. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری‌هایی از قبیل بواسیر و دیورتیکولیت را به‌شدت کاهش می‌دهد. دیورتیکولیت درواقع همان التهاب دیورتیکول‌ها (کیسه‌های گرد فتق مانند در دیواره مخاط روده بزرگ) است که بر اثر تجمع باکتری‌ها و سایر محرک‌های داخل دیورتیکول‌ها ایجاد شده و باعث درد، نفخ، تهوع، یبوست، اسهال و تب می‌شود. معمولا برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست، مصرف سبوس گندم توصیه می‌شود که امکان دارد دیواره روده را حساس کند، اما موسیلاژ موجود در بامیه این تاثیر را نداشته و خروج مدفوع را بسیار آسان می‌کند. بامیه به‌دلیل خاصیت لزجی و لغزندگی یکی از ملین‌های بسیار مفید به‌شمار می‌آید.

بامیه در دیدگاه طب‌سنتی

– از دیدگاه طب‌سنتی ایران بامیه سرد و تر است. – مصرف آن برای افراد گرم‌مزاج مفید است. – در برطرف کردن بلغم، صفرا و سودا تاثیرگذار است. – جوشانده گل بامیه ضدسوداست. برای تهیه این جوشانده باید ۳۰گرم بامیه را در ۵۰۰ سی‎سی آب بجوشانید و سه بار در روز هربار یک استکان میل کنید. – جوشانده بامیه تقویت‌کننده و نرم‌کننده پوست است. – بامیه ادرارآور است. – درمان‌کننده سوزش و درد در مجاری ادرار است. – لعاب حاصل از جوشاندن میوه یا تخم بامیه نرم‌کننده است و برای درمان سوزاک به کار می‌رود. – تخم بامیه محرک قلب و ضداسپاسم است. – قدیم‌ترها از بامیه ضماد تهیه کرده و روی زخم می‌گذاشتند تا آن را التیام دهد.

لاغری با بامیه

– با مصرف یک لیوان بامیه تنها نیم‌کیلو کالری انرژی به بدن می‌رسد و در عین حال فضای زیادی از معده اشغال می‌شود بنابراین احساس سیری خواهید کرد و اشتهای‌تان نسبت به غذاهای دیگر کمتر می‌شود، به‌همین دلیل می‌توان از بامیه به‌عنوان یک خوراکی مناسب در رژیم‌های کاهش وزن نام برد.

بامیه و جوش

– برای درمان‎ جوش‎های صورت ابتدا بامیه را خشک کرده و بعد آن را پودر کنید، سپس یک قاشق از پودر بامیه را در نصف استکان عرق کاسنی مخلوط کنید و به‎ صورت ماسک روی جوش‎های صورت بگذارید.

مضرات بامیه

بامیه به هیچ‌عنوان مضر نیست، اما برای اشخاصی که سرد مزاج هستند خیلی مناسب به‌نظر نمی‌رسد. اگر این اشخاص بخواهند بامیه بخورند بهتر است آن را همراه با ادویه‌های گرم مانند دارچین یا زنجبیل میل کنند. البته بامیه در بعضی افراد ممکن است سوءهاضمه یا حالت تهوع هم به‌وجود آورد. بعضی‌ها هم از ازدیاد تعریق پس از خوردن بامیه و تخم آن شکایت می‌کنند. فراموش نکنید استفاده از بامیه به علت داشتن پتاسیم بالا به افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی توصیه نمی‌شود.

نکاتی در مورد بامیه

۱- بامیه بهتر است به‌صورت تازه مصرف شود. ۲- ترجیحا از بامیه‌هایی با سایز کوچک و مناسب (حداکثر طول ۸ سانتی‌متر) استفاده کنید. ۳- از پختن بامیه در ظروف آهنی، برنجی و مسی اجتناب کنید چون ظروف فلزی باعث تغییر رنگ بامیه می‌شوند و آن را تیره‌رنگ می‌کنند؛ ترجیحا از ظروف چینی یا شیشه‌ای استفاده کنید.

بامیه و سلامت پوست

مصرف منظم اب بامیه در سلامت پوست نقش مهمی ایفا می کند.آنتی اکسیدان ها به پاک کردن خون می پردازند که در نتیجه ناخالصی های موجود در خون کم شده و بیماری هایی نظیر آکنه را درمان خواهد کرد.

همه چیز در مورد بامیه

یکی ازمشکلات گسترده مردم جهان، ابتلا به بیماری دیابت است که روز به‌روز به آمار آن افزوده می‌شود.ازمهم‌ترین علل افزایش آمار ابتلا به دیابت ، تغذیه غلط و نداشتن تحرک است، اما می‌توان برای مقابله با این بیماری، با تصحیح نوع تغذیه و رعایت رژیم غذایی و داشتن تحرک کافی ، تا حد بسیار زیادی عوارض جانبی و عواقب آن را بطور چشمگیری کاهش داد. درمان قطعی و معجزه آسای بیماری دیابت نوع دو . به تازگی یک دانشمند امریکایی با استفاده از پنج عدد گیاه بامیه بیماری دیابت نوع دو ،١١۵ نفر را درمان قطعی کرد . طرز تهیه : پنج عدد بامیه را از وسط نصف کنید ساعت ۶ بعدازظهر درون یک لیوان آب سرد تمیز قرار دهید و تا فردا ۶ صبح درون آب بماند و صبح مایع درون لیوان (که ژله‌ای مانند می‌باشد) را ناشتا ،نیم ساعت قبل از صبحانه با شکم خالی میل نمایید و بعد از ظهر یک قاشق چایخوری پودر دارچین را در آب جوش حل کرده ،سرد که شد نوش جان کنید ، این کار را به مدت ده روز حتما بی وقفه انجام دهید تا بطور کلی بیماری دیابت نوع دو درمان شود. ترکیبات بامیه .. ترکیبات موجود در صد گرم بامیه شامل 90 درصد آب، 869/1 گرم پروتئین، 3/0- 175/0 گرم چربی، 3/63 میلی گرم کلسیم، 56 میلی گرم فسفر، 45/0 میلی گرم آهن، 55/0 میلی گرم روی، 9/321 میلی گرم پتاسیم، 5 میلی گرم سدیم، 57 میلی گرم منیزیم، 188/7 گرم کربوهیدرات، و 25/1 گرم فیبر خوراکی است.

مصرف خام بامیه

بامیه خام در تهیه سالاد با سایر محصولات گیاهی مثل نخودفرنگی، هویج، کاهو، خیار، کلم، گوجه‌فرنگی، پیاز و… مصرف می‌شود. بامیه‌هایی که برای سالاد انتخاب می‌شوند بهتر است ریز و به طول 3-2 سانتی‌متر و از انواع بدون کرک باشند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.