بومادران خون ریزی داخلی را متوقف می کند

بومادران خون ریزی داخلی را متوقف می کند

بومادران خون ریزی داخلی را متوقف می کند خواص بومادران,فواید بومادران,بومادران درمانی,خاصیت بومادران,خواص بومادران درمانی,خواص بومادران برای پوست,خواص بومادران برای مو,خواص بومادران برای جوانی,خواص بومادران برای بارداری,خواص خوردن بومادران,فواید بومادران خام,فواید بومادران …

خواص و مضرات مصرف بیش از حد برگ بو چیه در طب سنتی

خواص و مضرات مصرف بیش از حد برگ بو چیه در طب سنتی

خواص و مضرات مصرف بیش از حد برگ بو چیه در طب سنتی خواص و مضرات مصرف بیش از حد برگ بو چیه در طب سنتی در سایت جسارت برگ بو چیه …

علل گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست

علل گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست

علل گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست,بيماري گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست,گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست در بارداري,علائم گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست,درمان …

پماد زینک اکساید

پماد زینک اکساید ,پماد زینک اکساید برای رفع تیرگی,پماد زینک اکساید برای سوختگی,پماد زینک اکساید مینو,پماد زینک اکساید چیست,پماد زینک اکساید برای جای جوش

پماد زینک اکساید

توضیحاتی در مورد پماد زینک اکساید

زینک اکسید با نام لاتین zinc oxide ، یا اکسید روی یا اکسید دو زنگ، یک ماده پودری شکل سفید رنگ است که در ساخت پلاستیک ها مورد استفاده قرار می گیرد. ♥همچنین در ساخت مواد آرایشی به کار می رود. این ماده غیر قابل حل در آب است، ولی در محیط اسیدی حل می شود. زینک اکسید به دلیل آثار ضد چربی پوست و منعکس کننده اشعه ماورای بنفش یا UV ، در ترکیب کرم های ضد آفتاب نیز استفاده می شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد موارد مصرف و کاربرد پماد زینک اکساید برای سوختگی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

موارد مصرف پماد زینک اکساید

اکسید روی برای پیشگیری از آفتاب‌سوختگی، پیری زودرس پوست، درمان خشکی پوست، اختلالات پوستی و عفونت‌هایی نظیر سوختگی‌های خفیف، اگزما، آماس سوزش‌دار، خراشیدگی‌ها، آکنه ولگاریس، ادرار سوختگی، شوره و سبوره،سمیت با پیچک سمی،کچلی، خارش، پسوریازیس، گزش حشرات، زردزخم و زخم‌های واریسی به کار می‌رود.

مکانیسم اثر پماد زینک اکساید

اکسید روی با ایجاد یک سد فیزیکی باعث بازتاب، پراکنده کردن و جذب اشعه ماوراء بنفش و اشعه مرئی نورخورشید شده و نفوذ آن را از طریق اپیدرم به حداقل می‌رساند. به علاوه دارای اثرهای قابض، محافظ و ضدعفونی کننده پوست نیز می‌باشد. این دارو مهارکننده رشد باکتری‌ها نیز می‌باشد که تا حدودی به اثر کاهش PH ناشی از آن مربوط می‌باشد.

عوارض پماد زینک اکساید

مصرف عوامل ضد افتاب ندرتاً‌ ممکن است باعث جوش، درماتیت آلرژیک تماسی (سوزش وخارش پوست)، درماتیت تماسی فتوآلرژیک (قرمزی و التهاب زودهنگام پوست)، تحریک پوستی (سوختگی،‌خارش و قرمزی پوست) و بثورات پوستی شود.برخی افراد حساس ممکن است به این پماد، حساسیت نشان دهند. بیشتر افراد هیچ مشکلی هنگام استفاده از پماد زینک اکسید ندارند، اما برخی افرادی که به این ماده حساسیت دارند ممکن است دچار عوارضی شوند. این عوارض عبارتند از: خارش پوست، سوختگی، سوزش و تیرگی پوست. اگر برای بهبود سوختگی پای کودک در پوشک از کرم های حاوی زینک اکسید استفاده کردید و کودکتان دچار حساسیت پوستی شد، ممکن است این حساسیت به علت ماده معطر موجود در این کرم ها باشد. بنابراین نوع بدون عطر را برای کودک خود امتحان کنید.

هشدار در مورد مصرف پماد زینک اکساید

سالمندان ممکن است متعاقب مصرف عوامل ضد آفتاب دچار کمبود ویتامین D شده و به دنبال آن به نرمی استخوان، پوکی استخوان یاشکستگی استخوان مبتلا شوند.قبل از استفاده از زینک اکساید در صورت داشتن موارد زیر پزشک خود را در جریان قرا دهید: حساسیت یا واکنش غیر عادی به زینک اکسید، دیگر داروها، مواد غذایی نگهدارنده یا رنگ دهنده ها. حاملگی یا تلاش برای حاملگی، شیر دهی

توصیه هایی در مورد مصرف پماد زینک اکساید

1- از تماس دارو با چشم‌ها باید خودداری شود. 2- در صورتی که زخم مورد نظر عمیق باشد یا سوختگی شدید وجود داشته باشد، به پزشک باید مراجعه گردد. 3- دارو باید نیم ساعت قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، به طور یکنواخت روی پوست مالیده شود.- اگر می دانید که به هر یک از مواد موجود در پماد زینک اکسید حساسیت دارید، از آن استفاده نکنید. – اگر بعد از مصرف این پماد دچار عارضه ای شدید، دیگر از آن استفاده نکنید و به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید. – اگر از این پماد به عنوان یک ضد آفتاب استفاده می کنید، دور چشم ها نمالید. – این پماد فقط برای مصرف خارجی (روی پوست) است.

دارو های هم گروه پماد زینک اکساید

دارو های هم گروه زینک اکساید Efalizumab Isotretinoin Dexpanthenol Acitretin Adapalene Eflornithine-Topical Alitretinoin Aminolevulinic Acid Imiquimod-Topical Collagenase Bexarotene-Topical Diclofenac-Topical Minoxidil-Topical Vitamin A+D-Topical Tazarotene-Topical Azelaic Acid Calamine Calcipotriol Alefacept Pimecrolimus Podophyllin Lubricating gel Minoxidil+Azelaic Acid+Betamethasone Ustekinumab Sinecatechins-Topical dupilumab

معرفی پماد زینک اکساید

زینک اکسید در ساخت مواد فراوانی در صنعت مانند پلاستیک، سرامیک، شیشه، سیمان، لاستیک (تایر اتومبیل)، نرم کننده، رنگ ها، موم ها، چسب، غذاها، باتری و… استفاده می‌شود. در پزشکی و بهداشت، زینک اکساید در ساخت پودر بچه، پمادهای پوستی، کرم ضد آفتاب، شامپو ضدشوره و… استفاده می‌شود. پماد زینک اکساید در درمان ضایعات پوستی مستعد عفونت مانند سوختگی، اگزما، سوختگی پای نوزادان، خراشیدگی و گزش حشرات مفید است.

پماد زینک اکساید و نور خورشید

زینک اکسید، کم ضررترین ماده در کرم های ضد آفتاب است که از پوست در برابر اثرات مضر اشعه ماورای بنفش محافظت می کند. وقتی اشعه ماورای بنفش نور خورشید به پوست نفوذ می کند، بافت را تخریب می کند، سرعت پیرشدن پوست را افزایش می دهد و پوست را خشک می کند. همچنین خطر بروز سرطان پوست را افزایش می دهد. اشعه ی ماوراء بنفش خورشید تاثیر مخربی بر سطح پوست می گذارد. قرار گرفتن بیش از حد در معرض خورشید منجر به آفتاب سوختگی، پیری زودرس پوست، چین و چروک و مشکلات دیگر می گردد. چنین خساراتی می تواند به کمک کرم زینک اکسید پیشگیری گردد. آیا این واقعا به عنوان ضد آفتاب عمل میکند. هنگامی که شما این کرم را بر روی پوست اعمال می کنید، جذب پوست نمی گردد، بلکه بر روی سطح پوست به شکل یک سد محافظتی عمل کرده که می تواند مانع از نفوذ اشعه ی ماوراء بنفش آفتاب به پوست گردد. شما می توانید از این کرم به عنوان یک ضدآفتاب برای نوزادان و کودکان کوچک نیز استفاده کنید. 

پماد زینک اکساید و اثرات درمانی

زینک اکسید اثرات درمانی نیز روی پوست دارد و باعث بهبود سریع زخم می شود. همچنین مشکلات ناشی از آفتاب سوختگی و خشکی پوست را کم می کند. تحقیقات نشان داده است زخم های پوستی در کسانی که دچار کمبود روی هستند، دیرتر بهبود می یابند. وقتی پماد زینک اکسید روی محل زخم مالیده می شود، باعث می گردد بدن دارای مقدار زیادی روی گردد که برای ترمیم سلول های پوستی لازم است. همچنین این پماد زخم را مرطوب و تمیز نگه می دارد.

پماد زینک اکساید و چربی اضافی روی پوست

پماد زینک اکسید مانع تشکیل چربی اضافی روی پوست می شود (چربی اضافی پوست را برطرف می کند). همچنین پوست را سفت می کند. این پماد بعضی اوقات برای درمان آکنه (جوش) به کار می رود. زینک اکسید ایجاد لکه های پوستی، التهاب پوست و تعداد و شدت آکنه را کاهش می دهد.

پماد زینک اکساید و درمان ادرار سوختگی در کودکان

پماد زینک اکسید همچنین برای درمان ادرار سوختگی در کودکان (سوختگی پوست کودک در پوشک)، اگزما، بریدگی و سوختگی پوست مفید است. این کرم برای درمان بثورات‌ پوشک بسیار موثر می باشد. اکسید روی یک ماده ی شیمیایی قوی بوده و می تواند به صورت امن بر روی پوست ظریف نوزادان بدون ترس از هر گونه واکنش خشن پوستی مورد استفاده قرار گیرد. نوزادان کوچک به دلیل رطوبت به دام افتاده در داخل پوشک که یک محیط پرورش ایده آل برای رشد کنترل نشده ی باکتری ها می باشد، به بیماری بثورات‌ پوشک دچار می شوند. در نتیجه، پوست تحریک و ملتهب شده و بثورات‌ پوشک ایجاد شده که باعث ناراحتی نوزادان می گردد. کرم یک مانع بر روی سطح پوست ایجاد کرده و اجازه نمی دهد که محرک های پوستی با پوست تماس پیدا کنند. بنابراین باعث محافظت از پوست در مقابل آسیب بیشتر شده و بهبود سریع تر جوشها تضمین می گردد.

کرم و پماد زینک اکساید

کرم زینک اکسید یک کرم چند منظوره بوده که دارای طیف گسترده ای از کاربردها می باشد. این مقاله عمدتا مصارف کلیدی و اثرات مفید این کرم را مورد تاکید قرار می دهد. روی یک عنصر معدنی ضروری برای بدن می باشد. این ماده در مقادیر بسیار کم مورد نیاز است، اما نقش عمده ای در عملکردهای مختلف بدن دارد. در صدها آنزیم وجود داشته و به طور فعال عملکرد این آنزیم ها را تحت تأثیر قرار میدهد. در واقع، عملکرد آنزیم همهی اندام های بدن از جمله پوست وابسته به روی می باشد. پی برده شده که این عنصر در تقریبا همه ی سلول ها و بافت های بدن وجود داشته و به رشد، تعمیر و نگه داری سلول ها کمک می کند. اکسید روی به ویژه برای بهبود وضعیت پوست مفید بوده و یک جزء معمول کرم های مختلف پوست می باشد. اثربخشی کرم زینک اکسید در این واقعیت نهفته است که آن ها خواص ضد عفونی کنندگی بسیار عالی داشته که باعث تخریب میکروب های سطح پوست می گردند. علاوه بر این، باعث سرکوب اثرات هیستامینهای آزاد شده توسط سیستم ایمنی شده و بنابراین به کاهش التهاب پوست کمک می کنند.

نحوه مصرف پماد زینک اکساید

کرم زینک اکسید تنها برای مصرف موضعی استفاده می شود. قبل از این که کرم را بر روی پوست خود استفاده کنید، دست و صورت خود را به طور کامل بشویید. برچسپ روی کرم را به منظور بررسی هر گونه دستورالعمل بخوانید. سپس کرم را به میزان زیادی بر روی پوست خود اعمال کنید. هنگامی که این کرم را برای بیماری های پوستی مصرف می کنید، مطمئن شوید که قسمت آسیب دیده ی پوست به طور کامل با این کرم پوشیده شده باشد. سپس دستهای خود را بشویید. با این حال، اگر شما از این کرم برای بریدگی ها و سوختگی ها استفاده می کنید، از یک باند زخم استفاده کنید. در حالی که از این کرم بر روی صورت خود استفاده می کنید، مراقب باشید که به چشم، دهان و بینی شما تماس پیدا نکند. اگر این کرم را برای بثورات‌ پوشک استفاده می کنید، بهتر است یک بار با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید. شما میتوانید این کرم را در بسیاری از زمانها بر روی بثورات‌ پوشک استفاده کنید. به صورت ایده آل، شما باید آن را هنگامی که پوشک را عوض میکنید، استفاده کنید. هیچ گونه عوارض جانبی شناخته شده ای در رابطه با کرم زینک اکسید وجود ندارد. این کرم برای همه ی انواع پوست ها مناسب می باشد. تاکنون، هیچ شواهدی یافت نشده که نشان دهد این کرم با داروهای دیگر تداخل دارد. با این حال، اگر فرد به روی یا هر گونه جزء شیمیایی دیگر کرم آلرژی دارد، ممکن است احساس سوزش و خارش در فرد ایجاد گردد. اگر شما هر گونه از این واکنش ها را مشاهده کردید، استفاده از این کرم را بلافاصله متوقف کنید و با پزشک در این باره صحبت کنید.

شرایط نگهداری پماد زینک اکساید

نحوه نگهداری دارو دور از دسترس اطفال و در دمای اتاق نگهداری شود پس از استفاده درب آن را محکم ببندید. و اگر پماد استفاده نشده ای تاریخ انقضایش گذشته باشد بهتر است آن را دور بیاندازید. در موارد زیر حتما با پزشک خود تماس بگیرید: اگر محل مورد نظر پس از یک هفته استفاده از پماد بهبود نیافت پزشک یا متخصص خود را در جریان قرار دهید. در صورت بهبودی و بازگشت دوباره علائم سوختگی. اگر کسی کاملا تصادفی دارو را خورد بلافاصله با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید.

آفتاب سوختگی

آفتاب سوختگی نوعی التهاب پوستی است که در اثر مجاورت طولانی مدّت در آفتاب یا یا سایر منابع پرتو فرابنفش حاصل می‌شود. این سوختگی در اثر پرتو فرابنفش موجود در نور خورشید یا دستگاه‌های برنزه‌کننده (سولاریوم) به‌وجود می‌آید.  از نشانه‌های آن می‌توان سرخی بیش از حد پوست، دردناک شدن و گاهی ایجاد تاول را نام برد. آفتاب سوختگی هنگامی رخ می‌دهد که مقدار تابش اشعه خورشید یا سایر منابع نوری حاوی پرتو فرابنفش بیش از توانایی رنگدانه محافظت‌کننده پوست بدن یعنی ملانین باشد.آفتاب سوختگی شدید به همان اندازه سوختگی حرارتی وخیم است و ممکن است همان اثرات عمومی مانند تاول زدن، ورم و تب را داشته باشد؛ بنابراین نباید آفتاب سوختگی را بی‌اهمیت انگاشت. هرسال بسیاری از افراد در نتیجه قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید فوت می‌کنند و میلیون‌ها نفر دچار آفتاب‌سوختگی می‌شوند. آفتاب‌سوختگی برخلاف سوختگی حرارتی فوراً تظاهر نمی‌کند. بنابراین هنگامی که دردناکی و قرمزی پوست شروع می‌شود، آسیب پوستی از قبل رخ داده‌است. درد در ۶ تا ۴۸ ساعت ابتدایی پس از قرار گرفتن در معرض آفتاب شدید بیشترین شدت را دارد. در موارد شدید ممکن است پوست تاول بزند. تورم پوست، به خصوص پاها شایع است. سمومی در بدن به علت آفتاب سوختگی آزاد می‌شوند و باعث ایجاد تب به صورت یک علامت معمول می‌شوند. پوسته ریزی معمولاً سه تا هشت روز پس از قرارگرفتن در معرض آفتاب شدید رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید : پماد آلفا ♥ پماد تبخال ♥ پماد کالامین ♥ پماد کلوبتازولپماد کلوتریمازول

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.