فواید و خواص حنا برای ریزش مو تقویت مو روشن شدن مو در درمان پروستات

فواید و خواص حنا برای ریزش مو تقویت مو روشن شدن مو در درمان پروستات

حنا حنا را بیشتر به عنوان رنگ مو و برای تقویت مو استفاده می نمایند.جالب است بدانید که حناگیاهی به صورت درختچه یا درختی با برگهای سبز متمایل به خاکستری، بیضوی و …

آیا می دانستید رابطه مستقیمی بین مصرف زرشک و سقط جنین وجود دارد؟

آیا می دانستید رابطه مستقیمی بین مصرف زرشک و سقط جنین وجود دارد؟

آیا می دانستید رابطه مستقیمی بین مصرف زرشک و سقط جنین وجود دارد؟  زرشک و سقط جنین ,زرشک سقط جنین,زرشک برای سقط جنین,زرشک باعث سقط جنین می شود,زرشک در سقط جنین,ایا زرشک …

آشنایی با خواص گیاه دارویی اسطوخودوس

آشنایی با خواص گیاه دارویی اسطوخودوس

آشنایی با خواص گیاه دارویی اسطوخودوس خواص اسطوخودوس,فواید اسطوخودوس,اسطوخودوس درمانی,خاصیت اسطوخودوس,خواص اسطوخودوس درمانی,خواص اسطوخودوس برای پوست,خواص اسطوخودوس برای مو,خواص اسطوخودوس برای جوانی,خواص اسطوخودوس برای بارداری,خواص خوردن اسطوخودوس,فواید اسطوخودوس خام,فواید اسطوخودوس پخته

برباله

برباله ,گیاه برباله,خواص گیاه برباله,عکس گیاه برباله,خواص دارویی گیاه برباله,مضرات گیاه برباله,مضرات و خواص گیاه برباله,مصرف گیاه برباله,مصرف گیاه برباله

برباله , گیاه برباله , خواص گیاه برباله , خواص دارویی گیاه برباله

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد خواص و فواید دارویی مصرف گیاه برباله در طب سنتی چیست صحبت کنیم.امیدواریم که این مطلب مورد توجه و عنایت شما سروران گرامی قرار گیرد.

توضیحاتی در مورد برباله

از لحاظ ظاهری گیاه برباله دارای ساقه بزرگ و گره دار و ناصاف و شبیه فریز است . این گیاه تخم زیادی دارد . خوشبو است و زبان را می خارد . این گیاه ( برباله) در میان برگهایش و نزدیک ساقه گل های بنفش رنگی تولید می کند که شبیه گل بنگ است هرچه خوشبوتر باشد بهتر است . ساقه های آن از اجزای دیگرش مفیدترند . قوت آن با قوت سوسن زرد برابر و از اذخر قوی تر است . نام‌های دیگر برباله : آسارون، برباله، ازاروم، تگر، رادیکس ازارائی و سرانیون می‌باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد برباله صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

اسامی لاتین گیاه سوسن زرد

اسامی لاتین: Acore Odorant, Acore Olorant, Acore Roseau, Acorus americanus, Acorus calamus, Acorus gramineus, Acorus Roseau, Bach, Belle-Angélique, Cálamo, Cinnamon Sedge, Flagroot, Gladdon, Grass-Leaf Sweetflag, Grass Myrtle, Kalmus, Myrtle Flag, Myrtle Sedge, Sadgrantha, Sweet Calamus, Sweet Cane, Sweet Cinnamon, Sweet Flag, Sweet Grass, Sweet Myrtle, Sweet Root, Sweet Rush, Sweet Sedge, Ugragandha, Vach, Vacha, Vachha, Vaj, Vayambur.

خواص درمانی گیاه برباله

 ۱. طبع آن گرم و خشک است. ۲. برای درمان استسقاء مفید می‌باشد. ۳. برای درمان سیاتیک مزمن توصیه می‌شود. ۴. برای درمان احتقاق کبدی مفید می‌باشد. ۵. برای درمان بیماریهای مثانه مفید است. ۶. برای درمان کلیه مفید می‌باشد. ۷. برای درمان انزال زودرس مفید است. ۸. این گیاه ضد بلغم می‌باشد. ۹. این گیاه قاعده آور است. ۱۰. برای درمان مفاصل استفاده می‌شود. ۱۱. برای درمان یرقان مفید است. ۱۲. این گیاه نعوض آور است. ۱۳. این گیاه شادی آور می‌باشد. ۱۴. برای گرفتگی مجاری عروق از این گیاه استفاده می‌شود. ۱۵. برای درمان بیماری صرع مفید است. ۱۶. کسانی که امراض ریوی دارند نباید استفاده کنند خانم‌های حامله هم همین طور. ۱۷. ضد فراموشی است. ۱۸. برای تقویت هوش، حافظه و برطرف نمودن فراموشی سنبل‌الطیب، صبر زرد، اسارون، دارچین، مصطکی از هر کدام ۱۰ گرم را آسیاب نموده با ۱۵۰ گرم عسل مخلوط نموده روزی یک قاشق مرباخوری میل شود. ۱۹. برای درمان بیماری عصبی سرد مزاجان و سرگیجه‌ای که از تجمع رطوبات باشد از معجون شماره ۱۸ استفاده شود. ۲۰. اسارون مقوی مغز است. ۲۱. برای لقوه مفید است. ۲۲. برای درمان سیاتیک کمر و پا مفید می‌باشد. ۲۳. برای درمان خواب‌رفتگی اعضای بدن از دمکرده اسارون می‌توان استفاده کرد. ۲۴. برای اسهال ۵ گرم از آن را با شربت عسل مخلوط کرده میل شود. ۲۵. برای تقویت نیروی جنسی اسارون ۲۰ گرم، عسل ۱۰۰ گرم روزی یک قاشق غذاخوری با یک لیوان شیر شتر یا گوسفند میل شود. ۲۶. اسارون برای ریه مضر است، برای رفع آن با مویز خورده‌شود. ۲۷. برای تمام مواردی که گفته شد به صورت دمکرده ۲ گرم در ۱۵۰ سی‌سی ۲۰ دقیقه دم‌کرده روزی ۳ فنجان میل شود.

گیاه شناسی برباله

این گیاه دارای ساقه بزرگ و گره دار و ناصاف و شبیه فریز است، تخم زیادی دارد، خوشبو است و زبان را می خارد. این گیاه در میان برگهایش و نزدیک ساقه گل های بنفش رنگی تولید می کند که شبیه گل بنگ است هرچه خوشبوتر باشد بهتر است. ساقه های آن از اجزای دیگرش مفیدترند . قوت آن با قوت سوسن زرد برابر و از اذخر قوی تر است . مزاج :این گیاه گرم و خشک است و شهرت دارد که گرمی آن بیشتر از خشکی است . خواص درمانی : تمامی اجزای این گیاه در باز کردن و تسکین دردهای درونی مفید است به ویژه خیسانده آن . مفاصل : اسارون و به ویژه خیسانده آن در مورد بیماری اعصاب (سیاتیک) درد مزمن سرین بسیار مؤثر است. چشم : این گیاه در معالجه ستبری قرنیه مفید است . اندام های تغذیه : بر باله در معالجه بند آمدگی های کبد و سخت شدن این عضو بسیار مفید و در مداوای یرقان نیز مفید است . اندام های دفعی : برباله با تقویت مثانه و کلیه به دفع بول کمک می کند . دارای خاصیت مسهل است.

مزاج گیاه برباله

مزاج این گیاه گرم و خشک است و شهرت دارد که گرمی آن بیشتر از خشکی است .

گیاه سوسن زرد

گیاه سوسن زرد یا سوسن اصغر یکی از انواع گیاهانی است که ریزوم و ریشه زیرزمینی آن مصارف پزشکی دارد. علی رغم نگرانی هایی که در مورد بی خطر بودن مصرف گیاه سوسن زرد وجود دارد، این گیاه در درمان بیماری های دستگاه گوارش مثل انواع زخم ها، التهابات آستر معده (گاستریت)، نفخ، ناراحتی های معده و کاهش اشتها (آنورکسی) استفاده می شود. این گیاه همچنین به عنوان یک داروی آرام بخش، القا کننده تعرق، و درمان کننده آرتریت روماتوئید (روماتیسم) و سکته های مغزی کاربرد دارد. بعضی از مردم گیاه سوسن زرد را برای از بین بردن بوی سیگار دهان می جوند. جویدن این گیاه برای ایجاد حس خوب بودن هم کاربرد دارد و گاهی مردم این گیاه را به عنوان یک توهم زا استفاده می کنند. بعضی از افراد گیاه سوسن زرد را به صورت موضعی برای مشکلات پوستی خاص استفاده می کنند. در آشپزی، گیاه سوسن زرد به عنوان یک ادویه مصرف می شود.

همه چیز درباره گیاه سوسن زرد

گیاه سوسن زرد چگونه عمل می کند؟ یک ماده شیمیایی خاصی در گیاه سوسن زرد وجود دارد که باعث تسکین و ریلکسیشن ماهیچه ها می شود. کاربردها و اثربخشی گیاه سوسن زرد در موارد زیر اثربخشی گیاه سوسن زرد به اثبات نرسیده است. زخم های دستگاه گوراش نفخ ناراحتی های معده محرک اشتها روماتیسم سکته مغزی اختلالات پوستی برای اثبات اثربخشی گیاه سوسن زَرد در موارد بالا مدارک و شواهد بیشتری مورد نیاز است. بررسی عوارض جانبی گیاه سوسن زرد گیاه سوسن زَرد زمانی که به صورت خوراکی مصرف می شود احتمالا بدون خطر می باشد ولی ممکن است باعث تخریب کلیه ها، ایجاد لرزش و تشنج شود. انجمن غذا و دارو در آمریکا (FDA) مصرف گیاه سوسن زَرد را در غذا و محصولات غذایی ممنوع کرده است. دلیل این ممنوعیت وجود یک ماده سرطان زا به اسم بتا ایزوآسارون (beta-isoasarone) می باشد که در اکثر گونه های کشف شده این گیاه دیده شده است. با این حال، مقادیر بتا ایزوآسارون (beta-isoasarone) موجود در گونه های مختلف این گیاه از ۰% تا ۹۶% متفاوت می باشد و مصرف بعضی از گونه ها نسبت به بعضی دیگر احتمال خطر کمتری دارد. ملاحظات و هشدارها بارداری و شیردهی: مصرف گیاه سوسن زَرد در دوران بارداری و شیردهی، زمانی که به صورت خوراکی مصرف شود احتمالا خطرناک می باشد. در نتیجه از مصرف آن در این دوران جدا خودداری فرمایید. بیماری های قلبی: مصرف گیاه سوسَن زرد می تواند باعث کاهش فشار خون و تعداد ضربان قلب شود. از نظر تئوری، میزان بالای مصرف این گیاه می تواند مشکلات قلبی را در بعضی از افراد وخیم تر نماید. فشار خون پایین: مصرف گیاه سوسن زَرد فشار خون را پایین می آورد. از نظر تئوری، مصرف این گیاه در افرادی که فشار خون پایین دارند باعث افت شدید فشار خون می شود. جراحی: گیاه سوسَن زرد روی سیستم اعصاب مرکزی اثر می گذارد. زمانی که این گیاه با داروهایی که در حین یا بعد از عمل جراحی مصرف می شود استفاده شود می تواند به شدت خواب آور باشد. اگر شما در حال مصرف گیاه سوسن زرد هستید، از مصرف این گیاه حداقل دو هفته قبل از زمان عمل جراحی خود، خودداری فرمایید.

تداخلات دارویی با گیاه سوسن زرد

تداخلات نسبی: با احتیاط این دارو را با ترکیبات زیر مصرف نمایید. داروهای ضد افسردگی (MAOIs) با گیاه سوسن زَرد تداخل دارویی ایجاد می کنند. گیاه سوسن زَرد حاوی یک ماده شیمیایی است که بر روی بدن تاثیر می گذارد. این ماده ممکن است باعث افزایش عوارض جانبی ناشی از داروهای ضد افسردگی شود. بعضی از داروهای ضدافسردگی شامل فنیل زین (Nardil)، ترنیل سیپرومین (Parnate) و … می باشد. داروهای آرام بخش(CNS depressants) با گیاه سوسن زَرد تداخلات دارویی دارد. مصرف گیاه سوسَن زرد باعث خواب آلودگی و گیجی می شود. مصرف همزمان گیاه سوسَن زرد و داروهای آرام بخش باعث خواب آلودگی شدید می شود. بعضی از داروهای آرام بخش عبارتند از کلونوزپام (Klonopin)، لورازپام (Ativan)، فنوباربیتال (Donnatal)، زولپیدم (Ambien) و … می باشد. تداخلات خفیف: مراقب استفاده این گیاه با موارد زیر باشید. آنتی اسیدها با گیاه سوسن زَرد تداخلات دارویی دارند. آنتی اسیدها برای کاهش اسید معده استفاده می شوند. مصرف گیاه سوسن زرد ممکن است باعث افزایش اسید معده شود. گیاه سوسن زَرد از طریق افزایش اسید معده، باعث کاهش اثربخشی داروهای ضد اسید معده می شود. بعضی از داروهای آنتی اسید عبارتند از کلسیم کربنات (Tums)، دی هیدروکسی آلومینیوم سدیم کربنات (Rolaids)، ماگالدریت (Riopan)، مگنزیم سولفات (Bilagog)، آلومینیوم هیدروکسات (Amphojel) و … . داروهایی که باعث کاهش اسید معده می شوند (H2-Blockers) با گیاه سوسن زرد تداخلات دارویی دارند. گیاه سوسن زرد باعث افزایش اسید معده می شود. گیاه سوسن زرد با افزایش اسید معده ممکن است باعث کاهش اثربخشی داروهای کاهنده اسید معده که H2-Blockers هستند، شود. بعضی از H2-Blockers که باعث کاهش اسید معده می شوند عبارتند از سمی تیدین (Tagamet)، رانیتیدین (Zantac)، نیزاتیدین (Axid)، فاموتیدین (Pepcid). داروهایی که باعث کاهش اسید معده می شوند (مهار کننده های پمپ پروتون) با گیاه سوسن زرد تداخل دارویی دارند. گیاه سوسن زرد باعث افزایش اسید معده می شود. گیاه سوسن زرد با افزایش اسید معده ممکن است باعث کاهش اثربخشی داروهای کاهنده اسید معده که مهارکننده ها ی پمپ پروتون هستند، شود. بعضی از مهار کننده های پمپ پروتون عبارتند از امپرازول (Prilosec)، لانزوپرازول (Prevacid)، ربپرازول (Aciphex)، پنتوپرازول (Protonix)، اسومپرازول (Nexium).

دوز مصرفی مناسب گیاه سوسن زرد

دوز مصرفی مناسب گیاه سوسن زَرد بستگی به عواملی از جمله سن مصرف کننده، سلامتی و غیره دارد. در حال حاضر اطلاعات علمی کافی و کاملی که بتوان براساس آن مقدار مناسب مصرف گیاه سوسن زَرد را تعیین کرد وجود ندارد. به یاد داشته باشید که الزاما مصرف گیاهان دارویی بی خطر و بدون عوارض جانبی نمی باشد و توجه به میزان مصرف آنها مهم هست. در زمان مصرف، اطمینان حاصل کنید که براساس دستوالعمل روی شیشه گیاهان دارویی عمل می کنید. حتما قبل از مصرف، با مشاور پزشکی، داروساز و پزشک خود مشورت کنید.

بیشتر بخوانید : چوب طبل ♥ روغن بادام تلخ ♥ بارهنگ ♥ استویا سرخس

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.