ترکیبات و طریقه ی مصرف قرص ادیوس گلد چیست

ترکیبات و طریقه ی مصرف قرص ادیوس گلد چیست

قرص ادیوس قرص ادیوس ,قرص ادیوس گلد,قرص ادیوس خانم قریب زاده,قرص ادیوس نی نی سایت,قرص ادیوس قیمت,قرص ادیوس گلد نی نی سایت,قرص ادیوس گلد,قرص ادیوس گلد اصل,قرص ادیوس گلد چیست,قرص ادیوس گلد …

نکات مهم برای سلامتی مردان

نکات مهم برای سلامتی مردان

نکات مهم برای سلامتی مردان خواص سلامتی مردان,فوايد سلامتی مردان,سلامتی مردان درماني,خاصيت سلامتی مردان,خواص سلامتی مردان درماني,خواص سلامتی مردان براي پوست,خواص سلامتی مردان براي مو,خواص سلامتی مردان براي جواني,خواص سلامتی مردان براي …

محافظت از پوست با مصرف برگ گیاهان

محافظت از پوست با مصرف برگ گیاهان

محافظت از پوست با مصرف برگ گیاهان خواص برگ گیاهان,فواید برگ گیاهان,برگ گیاهان درمانی,خاصیت برگ گیاهان,خواص برگ گیاهان درمانی,خواص برگ گیاهان برای پوست,خواص برگ گیاهان برای مو,خواص برگ گیاهان برای جوانی,خواص برگ …

قرص ملاتونین

قرص ملاتونین ,قرص ملاتونین چیست,قرص ملاتونین برای کودکان,قرص ملاتونین زیر زبانی,قرص ملاتونین گیاهی,قرص ملاتونین پلاس,قرص ملاتونین نیچرمید

قرص ملاتونین

توضیحاتی در مورد قرص ملاتونین

ملاتونین با نام انگلیسی Melatonin ، و با فرمول شیمیایی N-acetyl-5-methoxy tryptamine هورمونی است که در غدهٔ صنوبری ، غدهٔ کوچکی در مغز، تولید می‌شود و به تنظیم چرخهٔ خواب و بیداری در بدن کمک می‌کند.♥ مقدار بسیار کمی از ملاتونین در غذاهایی مانند گوشت‌ها، حبوبات، میوه‌ها و سبزی‌ها وجود دارد. ملاتونین همچنین به صورت مکمل غذایی در بازار وجود دارد، هرچند ارزش تغذیه‌ای شناخته‌شده‌ای ندارد.این هورمون توسط غده رو مغزی(اپی فیز) تولید میشود.مقدار ترشح این هورمون در شب به حداکثر و در نزدیکی ظهر به حداقل می رسد. عملکرد این هورمون در انسان به خوبی معلوم نیست.اما به نظر میرسد در تنظیم ریتم های شبانه روزی ارتباط داشته باشد.ملاتونین، در روزهای کوتاه فصل زمستان ممکن است زودتر، یا در اغلب موارد دیرتر شروع شود. این تغییر در روند ترشح ملاتونین ممکن است در ایجاد علائم «بیماری خلقی فصلی» (SAD) یا افسردگی زمستانی نقش داشته باشد.میزان طبیعی ملاتونین با افزایش سن به تدریج کاهش پیدا می‌کند. در برخی از سالمندان ممکن است تولید ملاتونین به حد ناچیزی برسد، یا کامل قطع شود. هنوز هم تولید یک قرص خواب عالی که بدون عوارض جانبی انسان را هرچه سریع‌تر و به مدت طولانی به خواب ببرد، یک رویا است. چنین قرص سحرآمیزی می‌توانست بسیاری از مشکلات بالقوه را حل کند. میلیون‌ها نفر امروزه خواب کافی ندارند. به عنوان مثال یافته‌های یک نظرسنجی انجام گرفته توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در امریکا نشان می‌دهد که ۳۵ درصد آمریکایی‌ها کمتر از ۷ ساعت در شب می‌خوابند. در این مقاله با ماده‌ای به نام ملاتونین آشنا شده و می‌خوانید که آیا این ماده می‌تواند به داشتن خواب راحت‌ کمک کند. در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد عوارض و روش مصرف قرص ملاتونین برای کودکان چیست صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد

موارد مصرف قرص ملاتونین

مکمل‌های غذایی ملاتونین گاهی برای درمان مشکل پرواززدگی (جت لگ) یا بی‌خوابی به کار می‌روند.دانشمندان همچنین در حال تحقیق دربارهٔ سایر اثرات احتمالی مؤثر ملاتونین هستند از جمله: درمان اختلال خلقی فصلی (SAD). کمک به تنظیم خواب افرادی که در شیفت‌های عصر یا شب کار می‌کنند. پیشگیری یا کاهش مشکلات خواب یا گیجی پس از جراحی. کاهش سردردهای مزمن خوشه‌ای. شواهدی مقدماتی وجود دارد که مصرف ملاتونین به عنوان مکمل غذایی، ممکن است گسترش سرطان را در بدن متوقف کند یا به تأخیر بیندازد، دستگاه ایمنی را تقویت کند و فرایند پیری را کُند کند. اثبات تأثیر ملاتونین در این موارد نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. ملاتونین همچنین از لحاظ درمان مشکلات خواب در افراد نابینا مورد بررسی قرار گرفته‌است. افراد نابینا که ادراکی از نور ندارند، ممکن است دچار مشکلات خواب شوند؛ مثلاً در طول روز بخوابند و شب‌ها بیدار بمانند.

عوارض قرص ملاتونین

استفاده مقدار کم آن در دورهٔ زمانی ۳ ماهه اثبات شده که عوارض جانبی بسیار کمی دارد. اگرچه عوارض زیر ممکن است در استفاده طولانی‌مدت رخ دهند: خواب‌آلودگی مهم‌ترین عارضه جانبی آن است که بعد از قطع مصرف دارو به احتمال زیاد برطرف می‌شود. تغییرات عروق خونی که ممکن است بر جریان خون تأثیر بگذارد. کاهش و یا از بین بردن کامل میل جنسی در آقایان پایین آوردن درجه حرارت بدن (هیپوترمی). سردرد ضعف صبحگاهی رویاهای واضح در صورت مصرف ملاتونین، هنگام مراجعه به هر پزشکی، باید آن را با او در میان گذاشت. مصرف با دوز بالا و چند ماهه دارو باعث تغییر رنگ پوست به تیرگی و رنگ چشم به روشنی بانجامد

میزان مصرف قرص ملاتونین

دوز مناسب ملاتونین از فردی به فرد دیگر، تفاوت زیادی می‌کند. دوز توصیه شده معمولاً ۰/۵ میلی‌گرم است. ملاتونین در بزرگسالان با دوزهای متفاوت از ۰/۲ تا ۲۰ میلی‌گرم، بسته به نوع استفاده از آن مصرف می‌شود.اگر مشکل به خواب رفتن یا در خواب ماندن دارید، می‌توانید در مورد دوز مناسب با پزشک مشورت کنید.

قرص ملاتونین و دیابت

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که ترشح کمِ هورمون ملاتونین، هورمونی که چرخهٔ خواب را تنظیم می‌کند؛ ریسک ابتلا به بیماری دیابت در زنان را بیش از دو برابر افزایش می‌دهد

قرص ملاتونین و تاثیر آن در بدن

قرص ملاتونین (Melatonin) هورمون ملاتونین را که مسئول تنظیم چرخه خواب و بیداری در بدن است افزایش داده و با این کار به داشتن خوابی آرام در افرادی که از بی‌ خوابی‌های شبانه رنج می‌برند کمک می‌کند. این دارو فقط در شب‌ها قابل استفاده است و عوارضی مثل خواب‌آلودگی، سردرد، سرگیجه، خستگی و افسردگی ممکن است به دنبال داشته باشد. بی خوابی از مشکلاتی است که خیلی افراد مخصوصا افراد در سنین بالا را درگیر می‌کند و اجازه نمی‌دهد خوابی آرام در شب داشته باشند. اگرچه گیاهان آرام‌بخش زیادی در طبیعت برای درمان بی خوابی وجود دارد اما برخی برای فرار از دست بی‌خوابی‌های شبانه به انواع داروها در این زمینه روی می‌آورند. قرص ملاتونین از داروهای خواب‌آور است 

آشنایی با قرص ملاتونین

قرص ملاتونین (Melatonin) با افزایش هورمون ملاتونین (هورمونی که به هنگام تاریکی شروع به ترشح می‌کند و به انسان احساس خواب‌آلودگی می‌دهد) در بدن به تنظیم چرخه خواب و بیداری کمک کرده و بر همین اساس بی خوابی‌های شبانه را رفع می‌کند. درواقع ملاتونین به کاهش زمان به خواب رفتن کمک شایانی می‌کند. با این وجود اگر کم خوابی فردی در اثر اضطراب باشد مصرف این قرص کمک چندانی به روند بهبود خواب وی نخواهد کرد.

تداخل دارویی با قرص ملاتونین

داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی، دیگر داروهای خواب‌آور، داروهای رقیق‌کننده خون، داروهای درمان دیابت، قرص‌های ضدبارداری

نام های تجاری قرص ملاتونین

Melatonin Time Release , Bio-Melatonin , Health Aid Melatonin , SGard

عوارض جانبی قرص ملاتونین

خواب‌آلودگی، سردرد، سرگیجه، ضعف و خستگی، افسردگی، کاهش میل جنسی، تغییرات فشار خون، تغییر رنگ پوست و رنگ چشم (در صورت مصرف بیش از حد)

تجویز قرص ملاتونین

ملاتونین با مقادیر متفاوت‌ برای‌ افراد با مشکلات‌ مختلف تجویز می‌شود. بنابراین میزان دقیق مصرف این دارو باید توسط پزشک تعیین گردد. به طور معمول در بزرگسالان یک عدد قرص زیر زبانی نیم ساعت قبل از رفتن به رختخواب مصرف می‌شود. هشدار: این دارو می‌تواند اعتیادآور باشد و در دوزهای بالا سبب مرگ مصرف‌کننده شود.

نکاتی در مورد مصرف قرص ملاتونین

بهتر است در موارد رانندگی و کار با وسایلی که احتیاج به دقت زیاد دارد احتیاط کنید. این دارو در افراد مبتلا به صرع منع مصرف دارد. توصیه می‌شود خانم‌هایی که در دوران بارداری و یا شیردهی هستند از این دارو استفاده نکنند. از این دارو به عنوان یک داروی موقتی درمان بی خوابی استفاده می‌شود. بنابراین مصرف بیشتر از دوماه از این دارو باید حتما زیر نظر پزشک باشد. افراد مبتلا به آلرژی یا اختلالات سیستم ایمنی بهتر است از مصرف این مکمل خودداری کنند. ملاتونین را نباید طی روز مصرف کنید.

کشف ملاتونین

برای اولین بار در سال 1950 ملاتونین توسط تعدادی از محقیق یک آزمایشگاه پوست کشف شد. آن ها تصور می کردند ملاتونین یکی از مهم ترین پارامتر ها در رنگ پوست می باشد و به همین دلیل مقدار زیادی از آن را استفاده کردند تا رنگ پوستشان سفیدتر شود اما همه آن ها به خواب رفتند. چیزی که دانشمندان به آن دست یافتند این بود که ملاتونین هورمونی است که بدن را از شب‌هنگام باخبر می‌سازد. این ماده در غده‌ی صنوبری‌شکلی که در اعماق مغز قرار دارد ساخته می‌شود. به گفته‌ی دیک وارتمن (Dick Wurtman)، دانشمند علوم شناختی در دانشگاه MIT که به کشف کارکرد ملاتونین در انسان‌ها کمک شایانی کرده است، «در مهره‌داران کوچک مثل قورباغه، غده‌ی صنوبری در حقیقت چشم سومی است که نور تاریک را دریافت می‌کند.» دانشمندان در ابتدا فکر می‌کردند که این غده تنها در پستانداران کارکردی داشته است اما به تدریج به عضوی باقی‌مانده و بدون کارکرد بدل شده که در عرض چند میلیون سال به کلی ناپدید خواهد شد.»

تاثیر ملاتونین در بدن

۱. برخی از محقیق معتقدند که ملاتونین آن بخش هایی از بدن را که هنوز نخوابیده اند را سرکوب می نماید و همین موضوع بتعث خوابیدن افراد می شود. البته این نظریه نیز وجود دارد که ملاتونین دمای بدن را کاهش می دهد و همین کاهش دمای بدن باعث خواب افراد می شود. ۲. ملاتونین سرعت کلی ساعت بدن را تنظیم می‌کند. دانشمندان نشان داده‌اند ساعت بدن افرادی که در بعدازظهر ملاتونین گرفته‌اند فریب می‌خورد و فکر می‌کند دیروقت است و این افراد خیلی زود خواب‌آلوده می‌شوند. مصرف ملاتونین برای کسانی که دچار پرواززدگی شده‌اند و بدن‌شان تصور می‌کند در یک منطقه‌ی زمانیِ روزهنگام قرار دارند، می‌تواند سودمند باشد.

همه چیز درباره قرص ملاتونین

از آنجا که آنها توسط سازمان غذا و داروی آمریکا کنترل نمی شوند، گفتن اینکه آیا مواد افزودنی و نگهدارنده در این نوع قرص ها وجود دارد یا نه، می تواند دشوار باشد. دکتر سانجیو کوتاری، پروفسور بخش مغز و اعصاب و مدیر برنامه خواب کودکان در مرکز پزشکی لانگون شهر نیویورک می گوید: برخی از مصرف کنندگان، مقدار کمی واکنش های آلرژیک را تجربه کرده اند، اما نه بخاطر ملاتونین، بلکه به خاطر مواد نگهدارنده یا افزودنی. لی تاکید می کند مهم است که همیشه مکمل تان را از یک شرکت معتبر بخرید و از دست فروشان داروهای گیاهی اجتناب کنید. کوتاری می گوید که مطالعات حیوانی، ملاتونین را با افسردگی، مشکلات باروری و مشکلات سیستم ایمنی بدن، مرتبط دانسته اند. در حالی که این نتایج در انسان ها تکرار نشده اند، اما هیچ مطالعه خوبی وجود ندارد که ایمنی دراز مدت قرص های ملاتونین را نشان دهد. با این حال، لی می افزاید که هیچ گونه عوارض جانبی جدی، گزارش نشده است. اما او خاطر نشان می کند که اگر شما مقدار بیش از حد از این مکمل را مصرف کنید، ممکن است احساس خواب آلودگی کنید، سردرد بگیرید یا دچار فراموشی کوتاه مدت شوید. او می گوید: آنها عوارض جانبی شایع اما خفیف هستند. مسئله مهم این است که مقدار صحیح را مصرف کنید.موارد مصرف ملاتونین: 1ـ مشکلات خواب سالمندان همچون کم خوابی و بی خوابی را از بین می برد. 2ـ عوارض ناشی از دوران قاعدگی را کاهش می دهد. 3ـ برای افراد سالم خواب راحت تری را به وجود می آورد. 4ـ ساعت خواب افرادی که به علل مختلف ساعت خواب آن ها به هم خورده است را تنطیم می نماید. 5ـ دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی 6ـ کمک به درمان اختلالات خواب در کودکان با اختلالات نورولوژی ـ روانی مانند عقب ماندگی ذهنی ، اوتیسم ، اختلالات روانی و صرع و … عارضه جانبی مهمی که اغلب افراد هنگام مصرف مکمل ملاتونین دچار آن می شوند، خواب‌آلودگی است، که بعد از قطع مصرف دارو برطرف می‌ شود.سایر عوارض جانبی برگشت ‌پذیر این دارو: تغییرات عروق خونی که ممکن است بر جریان خون تاثیر بگذارد. پایین ‌آوردن درجه حرارت بدن (هیپوترمی) سردرد ضعف صبحگاهی رویاهای واضح در صورت مصرف ملاتونین، هنگام مراجعه به هر پزشکی، آن را با وی در میان بگذارید.دوز مصرفی دوز مناسب ملاتونین از فردی به فرد دیگر، تفاوت زیادی می کند. دوز توصیه‌ شده معمولا 5/0 میلی‌ گرم است. ملاتونین در بزرگسالان با دوزهای متفاوت از 2/0 تا 20 میلی‌ گرم، بسته به نوع استفاده از آن مصرف می ‌شود. اگر مشکل به خواب رفتن یا در خواب ماندن دارید،‌ می ‌توانید در مورد دوز مناسب با پزشک مشورت کنید.ایمنی و احتیاطات مکمل ‌های غذایی ملاتونین در دوزهای کم، به صورت کوتاه‌ مدت و دراز مدت، بی‌ خطر هستند. اما باید در مورد مصرف آن با پزشک مشورت کنید. کودکان نباید بدون تجویز پزشک، از ملاتونین به عنوان مکمل غذایی استفاده کنند. اگر هنگام مصرف ملاتونین خواب ‌آلوده می ‌شوید، در مدت مصرف آن، از کار با ماشین ‌های دقیق پرهیز کنید. مصرف در حاملگی و شیردهی : در افراد باردار یا افرادی که قصد باردار شدن دارند نباید مصرف شود که سطوح بالای ملاتونین در طول بارداری ممکن است خطر بروز اختلالات تکاملی را افزایش دهد. در مطالعات حیوانی مشخص شده است که ملاتونین در شیر ترشح می شود بنابراین در طول دوران شیردهی مصرف نشود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص ملاتونین صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید : قرص لورازپام ♥ قرص متورال ♥ قرص ملوکسیکام ♥ قرص مونته لوکاستقرص متوکاربامول

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.