علت و علائم و درمان بیماری التهاب لگن در زنان و مردان چیست

علت و علائم و درمان بیماری التهاب لگن در زنان و مردان چیست

التهاب لگن التهاب لگن ,التهاب لگن در مردان,التهاب لگن در کودکان,التهاب لگنی چیست,التهاب لگن زنان,التهاب لگن خاصره,التهاب لگنچه کلیه,التهاب لگن بعد از زایمان توضیحاتی در مورد التهاب لگن متاسفانه بیماری التهابی لگن …

بیماریهای کبد

بیماریهای کبد

بیماریهای کبد بیماری کبد,بيماري بیماری کبد,بیماری کبد در بارداري,علائم بیماری کبد,درمان بیماری کبد,درمان بیماری کبد با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بیماری کبد,بیماری کبد را چگونه درمان کنيم,بیماری کبد در کودکان,بیماری …

روزانه به چند ساعت خواب نیاز داریم

روزانه به چند ساعت خواب نیاز داریم

روزانه به چند ساعت خواب نیاز داریم بی خوابی,بیماری بی خوابی,بی خوابی در بارداری,علائم بی خوابی,درمان بی خوابی,درمان بی خوابی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان بی خوابی,بی خوابی را چگونه …

کپسول امگا 3

کپسول امگا 3 ,کپسول امگا 3 6 9,کپسول امگا 3 روغن ماهی,کپسول امگا 3 برای پوست,کپسول امگا 3 در بارداری,کپسول امگا 3 برای کودکان,کپسول امگا 3 در دوران شیردهی

کپسول امگا 3

توضیحاتی در مورد کپسول امگا 3

امگا 3 یکی از اسیدهای چرب ضروری برای بدن است که در ساختمان برخی چربی‌ها وجود دارد و ویژگی‌های خاصی برای بدن دارد.♥ این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری نامیده‌اند که اولاً برای ادامه حیات بدن کاملاً ضروری است و ثانیاً چون توسط خود بدن انسان قابل تولید نیست، حتماً باید از طریق رژیم غذایی با مکمل‌ها تأمین شود. در واقع بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه‌ای ازجمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. اسیدهای چرب از اجزای تشکیل‌دهنده چربی‌هاست که بدن قادر به تولید انواع ضروری آن نیست و باید از طریق ماده غذایی تأمین شود.اولین تحقیق به سال 1950 و بررسی‌ای که روی اسکیموها انجام شد، برمی‌گردد. مطالعه روی خون اسکیموها نشان داد با وجود آن که اسکیموها غذای اصلی خود را از گوشت حیوانات پرچرب شکاری تهیه می‌کردند، ولی اسیدهای چرب موجود در خون آن‌ها مانع از تجمع پلاکت و در نتیجه مانع از رسوبات و گرفتگی رگ‌ها می‌شود. در آن سال‌ها امگا 3 را مترادف با روغن ماهی می‌دانستند اما اسیدهای چرب امگا 3 طی 40-30 سال اخیر به خوبی شناخته شده‌اند و در 2 دهه اخیر در مورد نقش آن‌ها در سلامت مطالعه‌های بیشتری انجام شده است.چربی‌ها در ساختمان سلولی بدن و به خصوص سلول‌های مغزی شرکت دارند. اسیدهای چرب امگا 3 از این نظر نقش‌های به خصوصی را ایفا می‌کنند؛ تحقیقات نشان داده‌اند امگا 3 تأثیر مثبتی در روند درمان میگرن، استرس، تنش‌های عصبی و افسردگی دارد. به طوری که اگر روزانه 2 گرم امگا 3 خالص به بیماران مبتلا به میگرن داده شود، در برخی موارد میگرنشان کنترل می‌شود.مطالعه‌های اخیر نشان داده‌اند، امگا 3 نه تنها در پیشگیری از برخی سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی بلکه در کاهش عوارض شیمی‌درمانی نیز موثر است. مصرف امگا 3 در بیماران مبتلا به سرطان پستان به خصوص بیمارانی که تحت شیمی‌درمانی قرار می‌گیرند و دچار اختلال‌های عصبی هستند و اعصاب دست و پای آن‌ها دچار گزگز و درد شدید می‌شود، مفید است. بهترین منابع اسید چرب امگا 3 انواع ماهی و آبزیان، تخم کدو و تخم کتان و گردو است. در واقع منبع امگا 3 در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، قزل‌آلا، تن، اسقومری و شاه‌ماهی تعریف می‌شود در این بیماران مصرف این اسید چرب تحمل شیمی‌درمانی را بالا می‌برد. همچنین امگا 3 می‌تواند عوارض عصبی ناشی از دیابت را کاهش دهد. تحقیقات در زمینه تأثیر امگا 3 بر ام‌اس نیز در دست انجام است و نتایج موثری نیز به دست آمده. طبق بررسی‌ها، مکمل این اسید چرب، پیشرفت ام‌اس را کند می‌کند.در این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و بهترین زمان مصرف کپسول امگا 3 برای پوست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

کپسول امگا 3 چیست

کمل امگا ۳ با نام تجاری American Good Health Golden Deep Sea Fish Oil ترکیبی غنی از اسیدهای چرب آیکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزا هگزانوئیک اسید (DHA) و هم چنین ویتامین E است که از روغن ماهی دریای عمیق آلاسکا بدست آمده است . دو اسید EPA و DHA در حفظ جریان خون متعادل بدن، کاهش میزان فیبرینوژن و پیش گیری از چسبیدن پلاکت های خون به یکدیگر نقش مهمی را دارند . DHA از مواد تشکیل دهنده بسیار مهم فسفولپیدهای غشای سلولی در بافت بدن انسان است که در تفکر و به خصوص در بینائی موثر است . اسیدهای چرب امگا ۳ در روغن ماهی، کدوحلوائی، دانه های روغنی و گردو به میزان بالائی وجود دارد اما بدن انسان قادر به ساختن آن ها نیست . افرادی که قارد به تامین مقدار کافی امگا ۳ در برنامه غذایی روزانه خود نیستند می توانند با مصرف روغن ماهی امگا ۳ از عوارض ناشی از کمبود این ماده جلوگیری کنند .

ترکیبات کپسول امگا 3

هر کپسول ژلاتینی ۱۰۰۰ میلی گرمی امگا ۳ کی مکس شامل ترکیبات زیر است : EPA : ۱۸۰ میلی گرم DHA: ۱۲۰ میلی گرم

خواص کپسول امگا 3

۱- کاهش ابتلا به بیماری های قلبی : افزایش میزان تری گلسیرید توانائی بدن را در برابر از بین بردن لخته های خون کاهش می دهد و این خود موجب ابتلا به بیماری های قلبی می شود . مصرف مکمل غذایی امگا ۳ خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و میزان کلسترول و تری گلیسیرید را در بدن انسان به خصوص بیمارانی که دچار هیپرتری گلیسیریدیمیا هستند کاهش می دهد . ۲- کاهش ابتلا به بیماری افسردگی : مطالعات نشان می دهند که ارتباط مستقیمی بین کاهش میزان اسیدهای چرب امگا ۳ در بدن انسان و بیماری افسردگی وجود دارد. بامصرف مداوم امگا ۳ خطر ابتلا به بیماری افسردگی به شکل چشم گیری کاهش می یابد. بنابر آمارهای موجود، در کشورهایی که مقدار مصرف ماهی زیاد است افسردگی به میزان کمتری مشاهده شده است . ۳- کاهش مشکلات دوران یائسگی : مصرف مداوم امگا ۳ در پیش گیری از اعلائم دوران یائسگی موثر است . ۴- خواص دیگر : امگا ۳ دارای خاصیت ضد التهاب، آنتی ترومبیک و تعدیل کننده دستگاه ایمنی نیز است .

مقدار مصرف کپسول امگا 3

یک یا دو کپسول در روز به همراه غذا و یا مطابق دستور پزشک خورده شود .

عوارض کپسول امگا 3

در مورد امگا ۳ عوارض جانبی قابل توجهی گزارش نشده ولی در برخی افراد احتمال بروز اختلالات دستگاه گوارشی مانند تهوعاسهال وجود دارد. برای رفع چنین عارضه ای پیشنهاد می شود دوز مکمل را از روزی ۱ کپسول شروع و به مرور دوز را افزایش دهید.

احتیاط در مصرف کپسول امگا 3

مصرف امگا ۳ توسط کودکان وافراد مبتلا به دیابت و یا در دوران بارداری و شیردهی، فقط با تجویز پزشک انجام شود به علت اینکه امگا ۳ باعث رقیق شدن خون می شود از مصرف آن پیش و پس از انجام هر گونه عمل جراحی خودداری شود . بیمارانی که تحت درمان دارویی خاص مانند داروهای رقیق کننده خون ( وارفارین، هپارین یا پنتوکسی فیلین ) و یا داروهای پیش گیری کننده از ایجاد لخته خون (مانند آسپرین) هستند برای مصرف امگا ۳ می بایست با پزشک خود مشورت کنند .

شرایط نگهداری کپسول امگا 3

در جای خشک و خنک دور از دسترس اطفال نگهداری شود .

منع مصرف کپسول امگا 3

ماهی‌هایی مانند خال‌مخالی، قزل‌آلا، سالمون، تون، ساردین و هالیبوت، سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند و با مصرف آن‌ها می‌توان نیاز بدن به امگا-۳ را تامین کرد. با این‌حال، استفاده از کپسول‌های امگا-۳ یا روغن ماهی نیز یکی از راه‌های دیگر برای دریافت امگا-۳ است. بعضی از متخصصان معتقدند که کپسول امگا-۳ نباید بدون نظر پزشک مصرف شود، ‌چون این کپسول‌ها برای بعضی از افراد مناسب نیستند.اگر به ماهی یا مغزهای خام آلرژی دارید، اصلا نباید کپسول روغن ماهی مصرف کنید. در موارد نادری هم افرادی که به بعضی از مواد غذایی دیگر آلرژی داشته‌اند، بعد از مصرف کپسول روغن ماهی با بثورات پوستی مواجه شده‌اند. بنابراین، تغییرات ناشی از مصرف این کپسول‌ها را با دقت بررسی کنید.

نحوه مصرف کپسول امگا 3

کپسول‌های روغن ماهی در هر عدد،‌ معمولا حاوی ۱۲۰ میلی‌گرم از DHA و ۱۸۰ میلی‌گرم EPA هستند. طبق گزارش مرکز پزشکی دانشگاه مریلند،‌ هیچ فردی بدون تجویز پزشک مجاز نیست که روزانه بیشتر از ۳ هزار میلی‌گرم (۳ گرم) امگا-۳ مصرف کند. در ضمن، کپسول‌هایی را تهیه کنید که توسط شرکت‌های معتبر تولید شده‌اند و هیچ مقداری از آفت‌کش‌ها، جیوه، سرب یا کادمیوم ندارند.

اختلالات خون و کپسول امگا 3

روغن ماهی، در صورت مصرف به مقدار زیاد، می‌تواند خطر خون‌ریزی را افزایش بدهد. بنابراین، افرادی که مبتلا به اختلالات خون هستند، به‌راحتی دچار کبودی می‌شوند یا داروهای رقیق‌کننده خون مانند آسپیرین، وارفارین و کلوپیدوگرل مصرف می‌کنند، باید مشاوره‌های پزشکی را قبل از مصرف کپسول روغن ماهی جدی بگیرند.

مصرف کپسول امگا 3 در بارداری

 زنان باردار یا شیرده نباید بدون نظر پزشک از کپسول‌های امگا-۳ استفاده کنند. با این‌حال، احتمال ورود جیوه به دستگاه گوارش با استفاده از کپسول امگا-۳، نسبت به مصرف خود ماهی‌ها کمتر است. طبق گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا (USFDA)، جیوه می‌تواند به سیستم عصبی درحال رشد جنین آسیب برساند. به‌علاوه، روغن ماهی می‌تواند حاوی پلی‌کلره بی‌فنیل (PCBs) و دیوکسین‌هایی باشد که همگی برای سلامتی انسان‌ها مضر هستند.

دیابت و کپسول امگا 3

روغن ماهی می‌تواند سطح قند خون ناشتا را در بعضی از افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع ۲ افزایش بدهد. به همین دلیل هم محققان دانشگاه مریلند، توصیه می‌کنند که این بیماران هرگز نباید بدون مشورت پزشک برای مصرف کپسول روغن ماهی اقدام کنند. این مساله خصوصا زمانی حیاتی می‌شود که از داروهای قند خون مانند انسولین، گلایپیزید، گلوکواف و گلیبورید استفاده کنید. البته تمامی این مسائل به نظر پزشک بستگی دارند و پزشک می‌تواند دوز مصرفی داروها را در کنار کپسول روغن ماهی افزایش بدهد.

مصرف کپسول امگا 3 در کودکان

محققان دانشگاه مریلند می‌گویند که افراد زیر ۱۸ سال نباید کپسول روغن ماهی مصرف کنند، مگر این‌که این مصرف تحت نظر پزشک باشد. علاوه بر این، کودکان نباید ماهی‌هایی بخورند که شانس وجود جیوه در آن‌ها زیاد است.

پوست و کپسول امگا 3

قرصهای امگا 3 را که همه می شناسیم حتما شما هم شنیده اید که اگر مایع داخل آن را به پوست بزنیم منفعتهای زیادی برای سلامتی پوست دارد در این مبحث به واقعیتهایی درباره فواید زدن مالیدن مایع این قرص به پوست مطالبی را بیان میکنیم . دو نوع امگای معروف داریم یکی امگا 3 و دیگری امگا 6 که اینها جزو غیر اشباع ترین چربی ها هستند. این اسیدهای چرب رل بسیار با اهمیتی در سلامتی بدن ما ایفا می کنند اگر ما همان طور که ازاهمیت اسیدهای چرب می گوییم از امگا ۳ هم یاد می‌کنیم، به این علت است که این اسیدها به اسیدهای چرب ضروری معروف اند: بدن ما به آنها نیاز دارد، اما خودش نمی‌تواند آنها را بسازد. بنابراین، اهمیت تغذیه در این است که خوراکی ها تنها منبع وارد کردن امگا ۳ به بدن هستند. خوردن امگا ۳ به هر شکل چه از طریق مصرف مواد خوراکی ( مغز گردو، روغن گردو، روغن کلزا، ماهی های چرب، سویا، شاهدانه و جوانه ی گندم) و چه به صورت قرص برای بدن بسیار مفید است که برای خانمها می تواند در زیبایی پوست بسیار موثر باشد و از چروک شدن زود هنگام پوست جلوگیری کند. اگر از قرصهای امگا ۳ استفاده می کنید بهتر است بدانید که می توانید مثل تمام ماسکها هفته ای دو بار به فاصله ی ۳ روز همزمان با خوردن آن محتویات یک قرص را نیز به آرامی با حرکت دورانی به روی پوست خود به جز زیر چشم و اطراف لبها بمالید که دقیقا امگا ۳مثل یک کرم نرم کننده بر روی پوست شما عمل خواهد کرد و پس از مدتی جذب خواهد شد.

بیماری های قلبی

کاردیومیوپاتی (Cardiomyopathy) بیماری کاردیومیوپاتی، باعث تغییرات در ماهیچه قلب شده و این تغییرات توانایی قلب در پمپاژ خون را کاهش می‌دهد. سایر بیماری‌ها از جمله فشارخون بالا و یا بیماری دریچه قلب همراه با کاردیومیوپاتی رخ دهد. نارسایی قلبی (Heart Failure) نارسایی قلبی که به آن نارسایی احتقانی قلب نیز می‌گویند، زمانی رخ می‌دهد که قلب نتواند بطور موثر و کارا خون را در بدن پمپاژ کند، در این بیماری طرف چپ و یا راست و یا هر دو طرف بدن تحت تاثیر قرار می‌گیرد. فشارخون بالا و یا بیماری عروق کرونر می‌تواند باعث ابتلا به این بیماری شود. نقص مادرزادی قلب (Congenital Heart Defect) بیماری و یا نقص مادرزادی قلب واژه‌ای برای معرفی نقص هایی مادرزادی‌ است، که بر عملکرد قلب تاثیر می‌گزارد. در انگلستان حدودا از هر هزار نوزاد یکی به این بیماری مبتلا می‌باشد، انواع نقص مادرزادی قلب شامل: نقص دیواره قلبی (Septal defects)، این بیماری زمانی رخ می‌دهد که یک سوراخ بین بتن های قلب وجود دارد. این بیماری گاهی اوقات با نام سوراخ در قلب معرفی می‌گردد. نقص انسداد (Obstruction defects)، این بیماری زمانی رخ می‌دهد، که جریان خون در دهلیزهای قلب کمی و یا بطور کامل بسته شده است. بیماری قلبی سیانوتیک (Cyanotic heart disease)، بدلیل یک یا چند نقص در قلب اکسیژن کافی در بدن پمپاژ نمی‌شود. نارسایی میترال (Mitral regurgitation) نارسایی میترال که به نارسایی دریچه میترال و یا بی کفایتی میترال معروف است، زمانی رخ می‌دهد که دریچه میترال قلب بخوبی بسته نشده و باعث برگشت خون به قلب می‌شود. خون در افراد مبتلا به نارسایی دریچه میترال بخوبی در بدن پخش نشده و باعث می‌شود، فرد مبتلا احساس خستگی و از نفس افتادن کند. آنژین (Angina) آنژین که به آنژین صدری نیز معروف است، معرف بیماری‌ای است که در آن اکسیژن کافی به قلب نمی‌رسد. هرچند از نظر فنی آنژین خودش یک بیماری نیست، اما خود یکی از نشانه‌های بیماری عروق کرونر می‌باشد، چرا که فقدان اکسیژن در اثر بسته شدن عروق کرونر بوجود می‌آید

بیشتر بخوانید : کپسول امنیک ♥ کپسول ب کمپلکس ♥ کپسول بلوبری ♥ کپسول بیوتینکپسول ایندومتاسین

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.