کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس

کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس

کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس در سایت جسارت درخت علف خرس,علف خرس,علف خرس چیست؟,گیاه علف خرس,خواص گیاه علف خرس کاشت و …

مضرات و خواص عسل و سیاه دانه برای بارداری و لاغری

مضرات و خواص عسل و سیاه دانه برای بارداری و لاغری

مضرات و خواص عسل و سیاه دانه برای بارداری و لاغری مضرات و خواص عسل و سیاه دانه برای بارداری و لاغری در سایت جسارت خواص عسل و سیاه دانه,خواص عسل و …

خواص قرص ویتامین e برای پوست و جوش صورت

خواص قرص ویتامین e برای پوست و جوش صورت

قرص ویتامین e قرص ویتامین E ,قرص ویتامین E برای جوش صورت,قرص ویتامین E برای چاقی صورت,قرص ویتامین E برای پوست,قرص ویتامین E 400,قرص ویتامین E برای دور چشم در این مطلب …

درمان افسردگی با داروهای گیاهی

 درمان افسردگی با داروهای گیاهی ، درمان افسردگی با داروهای گیاهی چیست،راههای درمان افسردگی با داروهای گیاهی ،درمان افسردگی شدید با داروهای گیاهی،درمان افسردگی با گیاهان داروی

درمان افسردگی با داروهای گیاهی ، درمان افسردگی با گیاهان دارویی ، درمان افسردگی در طب سنتی

درمان افسردگی با داروهای گیاهی

همانگونه که می دانید افسردگی و اضطراب آسیب های زیادی به بدن بیمار وارد می کند. افسردگی می تواند خطر حمله ی قلبی را تا سه برابر افزایش دهد ♥- یعنی دو برابر خطر مربوط به سیگار کشیدن و دیابت. اما چگونه می توان به افراد افسرده و مضطرب کمک کرد؟ در ایالات متحده از هر چهار زن، یکی از آنها داروهای روان پزشکی مصرف می کند. اما آثار این همه افسردگی، اضطراب و نگرانی و این همه داروی تجویزی چیست؟ تقریبا همه ی داروهای ضد افسردگی، به رفع افسردگی و بهبود خلق و خو کمک می کنند و زندگی را برای شما بدون هیچ فراز و نشیبی خوشایند می سازند. اما در عین حال میل و قوه ی جنسی را نیز به شدت کاهش می دهند که در نهایت دوباره منجر به افسردگی و اضطراب می شوند.طبق تحقیقات، داروهای ضد افسردگی تنها در افرادی که به شدت دچار افسردگی باشند که در این تحقیق تنها حدود 13 درصد افراد را تشکیل می دادند، تاثیرگذارند. بدین معنا که این داروها بر روی افرادی که دچار افسردگی خفیف یا ضعیف بودند، هیچ تاثیری نداشت.برای درمان انواع افسردگی، سالیان درازی است که از انواع داروهای ضدافسردگی شیمیایی استفاده می‌شود ولی چون درمان افسردگی گاهی چندین ماه یا چندین سال طول می‌کشد، مصرف‌کنندگان این داروها همیشه از عوارض جانبی آن ناراضی و نگران هستند؛ به همین دلیل، به‌تازگی تحقیقات وسیعی روی گیاهان دارویی ضدافسردگی و آرام‌بخش صورت گرفته و تعدادی داروی گیاهی مؤثر و دارای حداقل اثرات جانبی به بازارهای جهانی عرضه شده است؛ در این مطلب از سایت جسارت به مفید ترین روش های درمان افسردگی با داروهای گیاهی در طب سنتی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

درمان افسردگی در طب سنتی

سنبل الطیب یکی از قدیمی‌ترین گیاهان دارویی است که در ایران و جهان از آن برای مصارف گوناگون دارویی، غذایی و بهداشتی استفاده می‌شود. این گیاه به صورت وحشی در جنگل‌های کم‌درخت در حاشیه جویبار‌ها و گودال‌ها می‌روید.ریشه ی سنبل الطیب یکی از مفیدترین گیاهان دارویی خواب آور است. این گیاه ضد افسردگی بر خلاف اسطوخودوس و ال تیامین احساس خستگی به شما می دهد. این گیاه برای درمان اضطراب شدید و تنها در هنگام شب باید مصرف شود.اگر می خواهید آن را در روز مصرف کنید، باید آن را در دوز بسیار کم-20 میلی گرم یا کمتر- مصرف کنید. چای خواب آور حاوی 20 میلی گرم از این گیاه است. در مواقع اضطراب شدید و یا برای درمان بی خوابی، 600 میلی گرم از این گیاه را در هنگام شب مصرف کنید. سنبل الطیب را نباید همراه با داروهای ضد افسردگی مصرف کرد.مقدار ۲تا ۴ گرم سنبل‌‌الطیب را- که قبلا کوبیده شده باشد- در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده و روزی ۳ بار، هر بار یک فنجان میل کنید. این نوشیدنی معالج تمام حالات عصبی،سرگیجه ، ناآرامی‌های عصبی، ضدترس شبانه اطفال و آرام‌بخش بسیار خوبی برای کارهای فکری زیاد است.

درمان افسردگی با داروهای گیاهی

یکی از بهترین گیاهان دارویی برای از بین بردن افسردگی و اضطراب، عصاره ی گل راعی است. این گیاه در ابتدا در آلمان برای از بین بردن افسردگی خفیف به کار برده می شد و دارای همان آثار ضد افسردگی با کمترین عوارض بود. این گیاه دارویی اگر همراه با اس-ادنوزیل متیونین مصرف شود، عملکرد سریع تری خواهد داشت.میزان مصرف این گیاه، 450 میلی گرم برای دو بار در روز است. در برخی از افراد این میزان اگر در صبح و بعد از ظهر مصرف شود، پس از چهار هفته نتایج مفیدی خواهد داشت و ریسک اصلی آن تنها ممکن است تداخل آن با داروها و مکمل های دیگر باشد که تنها راه حل آن مشورت با پزشک است. یکی دیگر از مزایای این ماده ی گیاهی، اثر آن در کاهش قدرت قرص های ضد بارداری و در نتیجه افزایش توانایی برای بارداری است اما در عین حال اثر هورمون جایگزین درمانی را کاهش می دهد.

درمان افسردگی با روغن اسطوخودوس

حتما نام روغن اسطوخودوس را شنیده اید.روغن اسطوخودوس به عنوان یک روغن استنشاقی صدها سال است که به شکل ساشه، اسپری، روغن و لوسیون مصرف می شود. بوی آن خواب آور و آرامش بخش است. در حال حاضر روغن اسطوخودوس به شکل خوراکی نیز مصرف می شود. این روغن به شکل حباب های میکروسکوپی جمع آوری می شوند و داخل کپسول هایی قرار داده می شوند که به راحتی می توانند از مانع روده عبور کنند و به محض عبور موجب آرامش می شوند. این گیاه نه اعتیاد آور است و نه خطرناک. بدترین عارضه ی جانبی آن باد گلو است که آن هم اهمیت ندارد چرا که بوی گل می دهد.این دارو خستگی را نیز از بین می برد و به طور منظم یا در هر زمان که اضطراب به سراغتان می آید، می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

درمان افسردگی با زعفران

زعفران حاوی مواد چرب، املاح معدنی، موسیلاژ و اسانس‌های فراوانی است. رنگ زعفران مربوط به ماده‌ای به نام کرویسن است. مهم‌ترین خاصیت زعفران- که از قدیم مورد توجه بوده- درمان افسردگی است.زعفران بویی قوی و طعمی‌ تلخ دارد، باعث تحریک اعصاب شده، اثر مسکن دارد و دارای خاصیت آرام‌بخشی و خواب‌آوری است و بالاخره اگر می‌خواهید همیشه شاد و خندان باشید، زعفران بخورید. زعفران را باید در شیشه‌های دربسته و دور از نور نگهداری کنید زیرا عطر و رنگ خود را در اثر نور از دست می‌دهد. اسانس زعفران تبخیرشدنی است و در صورت نگهداری نامناسب به مرور زمان اسانس آن تبخیر، از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته شده و مرغوبیت خود را نیز از دست می‌دهد.با توجه به اینکه مواد معطر گیاه در حالت پودر شده، بسیار سریع‌تر از پودر نشده آن تبخیر می‌شود پس بهتر است زعفران را تا موقع مصرف پودر نکنید یا در صورت پودر کردن، در ظرف دربسته نگهداری کنید.از مضرات زعفران این است که روی سیستم تولید مثل اثر دارد؛ بنابراین زنان حامله باید از خوردن زیاد آن اجتناب کنند.در ضمن خوردن زیاد زعفران برای کلیه‌ها مضر است و اشتها را نیز کم می‌کند.

علف چای

در حال حاضر، یکی از بهترین داروهای گیاهی ضدافسردگی- که خاصیت دارویی و خواص ارزنده دیگری نیز دارد- علف چای است.قدمت مصرف این گیاه، بیش از ۲ هزار سال است و نزد بیشتر اقوام و ملل جهان به عنوان بهترین داروی بیماری‌های عصبی مورد استفاده بوده است.اکنون بیش از ۵۰کارخانه داروسازی جهان از گیاه علف چای، داروهای مختلف ضدافسردگی تهیه می‌کنند. این گیاه در ایران با نام‌های دیگری نظیر گل‌راعی، علف هزارچشم و هوفاریقون شناخته می‌شود.قسمت مورد استفاده این گیاه، سرشاخه گلدار گیاه تازه یا گیاه خشک‌شده و نیز گل‌های تازه گیاه است.علف چای در درمان افسردگی‌های خفیف عصبی همچون افسردگی‌های دوران یائسگی و درمان خستگی‌های عصبی مؤثر است. خاصیت این گیاه در درمان افسردگی به اثبات رسیده است.ماده مؤثر این گیاه هایپریسین است.این گیاه را نیز می‌توانید به صورت چای، دم ‌کرده و نوش‌جان کنید.

بیشتر بخوانید : درمان افسردگی در مردان ♥ علائم افسردگی ♥ شعر در مورد افسردگی ♥ درمان افسردگی با داروافسردگی بعد از زایمان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.