شیوع بیماری ها در فصول مختلف

شیوع بیماری ها در فصول مختلف

شیوع بیماری ها در فصول مختلف بیماری,بيماري بیماری,بیماری در بارداري,علائم بیماری,درمان بیماری,درمان بیماری با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بیماری,بیماری را چگونه درمان کنيم,بیماری در کودکان,بیماری در بزرگسالان,بیماری در نوزادان,بیماری در …

علت و علائم و درمان درد معده عصبی در دوران بارداری

علت و علائم و درمان درد معده عصبی در دوران بارداری

درد معده درد معده ,درد معده و پشت کمر,درد معده عصبی,درد معده در بارداری,درد معده و حالت تهوع,درد معده و قلب,درد معده و پشت,درد معده در اوایل بارداری توضیحاتی در مورد درد …

عوارض و موارد مصرف قرص دایمتیکون جویدنی و لاغری در بارداری

عوارض و موارد مصرف قرص دایمتیکون جویدنی و لاغری در بارداری

قرص دایمتیکون قرص دایمتیکون ,قرص دایمتیکون ویکی پدیا,قرص دایمتیکون فعال شده,قرص دایمتیکون در بارداری,قرص دایمتیکون 40,قرص دایمتیکون جویدنی در بارداری توضیحاتی در مورد قرص دایمتیکون قرص دایمتیکون یا داروی معروف ضد نفخ …

سرفه خشک در طب سنتی

 سرفه خشک در طب سنتی ،درمان سرفه خشک در طب سنتی،سرفه خشک طب سنتی،درمان سرفه خشک در طب سنتی،سرفه خشک کودکان طب سنتی،سرفه خشک درمان طب سنتی

سرفه خشک در طب سنتی ، درمان سرفه خشک در طب سنتی ، درمان سرفه خشک کودکان در طب سنتی

سرفه خشک در طب سنتی

یکی از دلایل سرفه، خشکی هوا است به همین دلیل توصیه می شود از بخور استفاده شود تا هوا مرطوب شده و مشکلات تنفسی شما کمتر شود.♥ بخور با داروهای گیاهی اعم از ترکیب آب جوش و داروهای گیاهی همچون آویشن، بابونه، پنیرک و گل ختمی از روش های مناسب درمان سرماخوردگی است. به غیر از بخور، گیاهان دارویی و مواد غذایی مفیدی نیز برای تسکین سرفه وجود دارد.سرفه‌ی خشکی که بعد از علائم سرماخوردگی باقی می‌ماند می‌تواند علل مختلفی داشته باشد. برخی افراد ممکن است در اثر تنفس هوای خشک و گرم به سرفه بیفتند. این پدیده بیشتر در اثر وجود مواد حساسیت‌زا و تحریک‌کننده‌های محیطی در هوا رخ می‌دهد. وقتی در پاییز بخاری را روشن می‌کنید، گرد و غبار و موادی که در طول تابستان در آن جمع شده‌اند در هوا پراکنده و موجب سرفه‌ خشک می‌شوند. دود سیگار، محرک‌های محیطی، حساسیت‌ها، قطره‌های بینی و آسم از دیگر دلایل بروز سرفه‌ خشک است. برخی بیماری‌های مزمن ریه نیز می‌توانند موجب سرفه‌های خشک شوند. البته برخی افراد هم بدون دلیل خاص و فقط از روی عادت سرفه می‌کنند.

درمان سرفه خشک در طب سنتی

برای درمان سرفه های مزمن و خشک به خصوص در شهرهایی با آب و هوای سرد و خشک حریره بادام، حریره فندق و به دانه بهترین گزینه ها هستند؛ چرا که این ماده غذایی به ویژه به دانه، التهابات مجاری تنفسی ناشی از سرماخوردگی را بهبود می بخشد و حالت تحریکی که منجر به سرفه شده است را از بین می برد. حریره ها باعث تقویت فرد و بهبود خشونت و گرفتگی صدا نیز می شوند.کسانی که زیاد سرفه می کنند یا دارای تورم در ناحیه مجاری تنفسی هستند، مصرف جوشانده شکوفه سیب و خود سیب نیز برایشان بسیار مفید است.

درمان سرفه خشک

یک متخصص طب سنتی برای تسکین سرفه های شدید و مزمن توصیه کرد: مصرف جوشانده گل ختمی، آویشن و زنجبیل به همراه عسل و لیمو از جمله گیاهان دارویی است که برای کاهش یا درمان سرفه های شدید موثر هستند. علیرضا صالحی در مورد درمان سرفه با استفاده از گیاهان سنتی گفت: از خوردن مایعات سرد به خصوص پس از خواب باید خودداری کرد و بهتر است مصرف غذاهای سرخ شده و با ترکیبات اسیدی مثل ترشی در زمانی که فرد دچار سرفه است خودداری شود.وی مصرف غذاهای ملین مثل حریره، آش کدو و میوه های پخته شده را برای تسکین سرفه موثر دانست و افزود: همچنین مصرف آش سبزی و سوپ سبزیجات حاوی گشنیز، جعفری و اسفناج مفید است. صالحی تصریح کرد: مصرف آبلیموی شیرین، آب انار شیرین، زردآلو، برگ هلو و انجیرخشک به هنگام سرفه منعی ندارد.

درمان سرفه خشک با آویشن

آویشن از گیاهان پرمصرف در درمان سرفه است. آویشن باعث باز شدن مجاری تنفسی و هوایی شده و خواص ضد انقباضی و ضد میکروبی دارد. از آویشن، فرآورده‌های دارویی مختلفی ساخته شده که سازمان نظارت بر امور داروی وزارت بهداشت هم آن‌ها را تایید کرده است. از آن جمله می‌توان شربت‌های توسیان، تیمیان، تیمکس، تیم‌آربا، برونکوباریج و برونکوتیدی را نام برد. برای استفاده از آن چند گرم پودر خشک‌شده گیاه را داخل یک لیوان آب‌جوش بریزید و 20 دقیقه دم کنید. سپس محلول را صاف و میل کنید. دم‌کرده یا جوشانده آویشن را می‌توانید با عسل و لیمو نیز مصرف کنید. 

چند توصیه در درمان سرفه خشک در طب سنتی

یکی از دلایل سرفه، خشکی هوا است به همین دلیل توصیه می‌شود از بخور استفاده شود تا هوا مرطوب شده و مشکلات تنفسی کمتر شود. به‌ویژه بخور سرد در منزل یا محل کار برای تمامی افراد و مخصوصا کسانی که از مشکلات تنفسی از جمله سرفه مزمن، سینوزیت یا حساسیت‌های تنفسی رنج می‌برند، مفید است.بهتر است از خوردن مایعات سرد به خصوص پس از خواب و مصرف غذاهای سرخ شده و با ترکیبات اسیدی مثل ترشی در زمانی که فرد دچار سرفه است خودداری شود.ماساژ قسمت بالایی قفسه سینه و ناحیه زیر شانه‌ها تا دیافراگم نیز روش بسیار خوبی در تحریک ریه‌ها برای بهتر شدن تهویه و روان شدن جریان مخاط و کاهش سرفه است.مصرف غذاهای ملین مثل حریره، آش کدو و میوه‌های پخته شده را برای تسکین سرفه موثر است.مصرف آش سبزی و سوپ سبزیجات حاوی گشنیز، جعفری و اسفناج مفید است.می‌توان حریره بادام را نیز به عنوان نرم‌کننده سینه و کاهش سرفه مصرف کرد.جویدن به‌دانه یا مصرف دم‌کرده آن نیز در کاهش سرفه بسیار موثر است.اگر سرفه شما بیش از سه هفته طول کشید به دنبال مراقبت‌های پزشکی باشید. اگر تنگی نفس، سرفه خونی یا مشکلات غیر قابل توضیح مثل (از دست دادن وزن و یا تب) دارید باید فورا به پزشک مراجعه نمایید.

درمان سرفه خشک در طب سنتی با معجزه ی زنجبیل

زنجبیل یکی از گیاهانی است که اکثرا در داروهای طبیعی برای لوزه و سرفه استفاده می شود.برای گلو درد خوب است و سوزش را از بین می برد.برای درمان سرفه خشک در طب سنتی کار سختی پیش رو ندارید فقط کافی است ریشه زنجبیل تازه را پوست کنده و خورد کنید.سپس یک لیوان آب را جوشانده و زنجبیل را که خرد کرده اید را داخل آن بریزید و عسل را هم به مقداری که طعم عوض شود در آن بریزید.این عصاره سرفه خشک را نابود می کند در بدن شما ، فقط کافی استسه بار در روز مصرف کنید.همچنین ثابت شده است که جویدن تکه های زنجبیل اثر این داروی گیاهی را بیش از پیش می کند.

سرفه خشک در طب سنتی

بیشتر بخوانید : شربت برای سرفه کودکان ♥ داروی سرفه شدید ♥ سرفه‌ مزمن ♥ سرفه های شبانهسرفه خلط دار

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.