مبتلايان به آرتروز زانو باید چکار کنند

مبتلايان به آرتروز زانو باید چکار کنند

مبتلايان به آرتروز زانو باید چکار کنند برای درمان آرتروز زانو چکارکنیم

علائم و روش های درمان آلرژی ریه با استفاده از طب سنتی

علائم و روش های درمان آلرژی ریه با استفاده از طب سنتی

علائم و روش های درمان آلرژی ریه با استفاده از طب سنتی در این مطلب از سایت جسارت به درمان آلرژی ریه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی …

انواع بیماری های چشم در کودکان و بزرگسالان چیست

انواع بیماری های چشم در کودکان و بزرگسالان چیست

بیماری های چشم بیماری های چشم ,بیماری های چشمی,بیماری های چشم انسان,بیماری های چشم و درمان آن,بیماری های چشمی گوسفندان,بیماری های چشم خرگوش,بیماری های چشمی در کودکان توضیحاتی در مورد بیماری های …

خواص درمانی و نام علمی گل نرگس وحشی همراه با عکس های گل

خواص درمانی و نام علمی گل نرگس وحشی همراه با عکس های گل در سایت جسارت

گل نرگس وحشی ,عکس گل نرگس وحشی,گل های نرگس وحشی,نام علمی گل نرگس وحشی,خواص گل نرگس,خواص گل نرگس طب سنتی,خواص گل نرگس شیراز,خواص گل نرگس زرد,خواص گل نرگسی,خواص گل نرگس در روایات,خواص گل نرگس خشک شده,خواص گل نرگس در طب سنتی,خواص گل نرگس چیست,خاصیت گل نرگس,خاصیت گل نرگس چیست,خاصیت بوی گل نرگس

خواص درمانی و نام علمی گل نرگس وحشی همراه با عکس های گل

گل نرگس وحشی , عکس گل نرگس وحشی , گل های نرگس وحشی , نام علمی گل نرگس وحشی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص درمانی و نام علمی گل نرگس وحشی همراه با عکس های گل می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد

از امیرمؤمنان على علیه‌السّلام نقل شده است: تشمّموا النرجس ولو فى العام مرّه فان فى قلب الانسان حاله لا یزیلها الّا النرجس ؛ گل نرگس را دست کم در هر سال یک بار ببویید؛ زیرا در دل انسان حالتى است که تنها گل نرگس آن را مى زداید.

گل نرگس وحشی

گل نرگس وحشی (نام علمی: Narcissus jonquilla) نام یک گونه از سرده نرگس است. سردهٔ نرگس از خانواده نرگسیان(Amaryllidaceae) و تیره Narcissus می‌باشد. گیاهی دائمی و پیازدار می‌باشد. پیازهای آن درشت و دارای ورقه‌های فلسی یا مطبق است. به عبارت دیگر پیاز آن می‌تواند چندین سال متوالی گل دهد و گل آن همه ساله درشت تر گردد. گلهای نرگس به رنگ سفید، زرد، نارنجی، کم پر و پُر پر هستند. برگهای این گیاه از بن ریشه بصورت صاف یا شیاردار بیرون می‌آیند و در طول ساقه قرار می‌گیرند. نرگس‌ها به اندازه‌های مختلف یافت می‌شوند از گلهای ۵ اینچی روی ساقه‌های ۲ فوتی گرفته تا گلهای ۵/۰ اینچی روی ساقه ۲ اینچی. نرگس‌ها شاید آسانترین و مطمئن‌ترین پرورش از میان خانواده تمام گلها هستند و برای افراد مبتدی در باغبانی ایده‌آل است. پیاز و برگها حاوی کریستالهای سمی هستند که فقط حشرات اصلی می‌توانند بدون آسیب رساندن به آن از آن مصرف کنند هر چند ممکن است جانوران آنها را از زیر خاک بیرون بیاورند.

اگر میخواهید در زمستان مدام سرما نخورید ، سعی کنید در تمام زمانهایی که گل نرگس شیراز در بازار هست (که معمولا در فصل سرد ساله)، همیشه در خانه گل نرگس داشته باشید و از عطر دلپذیر اون استفاده کنید. هم بسیار شادابتر خواهید بود و هم کمتر سرما میخورید. عطر نرگس از نوع گرم هست و برای مخاط ها و سینوس ها و ریه شما بسیار مفیده. هفته ای یک بار نرگس بخرید و به خونه ببرید. سعی کنید نرگس تازه باشه و چند تا غنچه هم داشته باشه تا زمان بیشتری سرحال و شاداب و معطر بمونه.

عکس گل نرگس وحشی

رویشگاههای طبیعی در ایران : در برخی نواحی ایران گیاه نرگس به صورت خودرو وجود دارد. استان فارس علی الخصوص شهرستان کازرون مملو است از گل‌های نرگس و نرگس زارهای متعدد. که این شهرستان در استان فارس مقام اول را در تولید گل های نرگس دارا می باشد گل‌های نرگس بالاده فارس واقع در شهرستان کازرون از طراوت و مرغوبیت خاصی برخوردار است که گونه‌های متعددی همچون نرگس شش پر، شهلا و معمولی را شامل می‌شود که از میان آنها نرگس شهلا به جهت داشتن زیبایی و بوی ویژه مشهور است. بخش اعظم نرگس زارهای فارس در منطقه «جره»، «بلبلک»، «سرمشهد»، «فامور» که همگی در بخش جره و بالاده قرار دار(همگی روستاهای اطراف شهرستان کازرون می باشد) لازم به ذکر است که عنوان نرگس شیراز یک عنوان کاملا غلط و بی اساس می باشد زیرا محل رویش اصلی این گل در شهرستان کازرون می باشد این گیاه پیازدار با ارتفاع بین ۳۰ تا ۴۵ سانتی متر و با گل‌های ۳ تا ۸ تایی در فصل زمستان به گل می‌نشیند حدود گل دهی نرگس‌های بالاده ۴۵ روز یعنی از اوایل دی ماه تا اواسط بهمن ماه می‌باشد. گل نرگس بالاده به خاطر مرغوبیت زیاد خواهان زیادی دارد و به شهرهای اصفهان، تهران، حاشیه‌های جنوبی خلیج فارس و … صادر می‌شود. اخیراً به همت اداره کل منابع طبیعی فارس سطح زیر کشت نرگس زارهای بالاده به چهار برابر افزایش یافته و امید می‌رود که با آغاز به کار تعاونی نرگس داران به توسعه کمی و کیفی بهتر و بیشتری بیانجامد.

خواص درمانی و نام علمی گل نرگس وحشی همراه با عکس های گل

گل نرگس وحشی , عکس گل نرگس وحشی , گل های نرگس وحشی , نام علمی گل نرگس وحشی

از پیامبر اسلام صلّى اللّه علیه و آله و سلّم نقل شده است : شمّوا النرجس و لو فى الیوم مره و لو فى الاءسبوع مرّه و لو فى الشهر مرّه و لو فى السنه مرّه و لو فى الدهر مرّه فان فى القلب حبّه من الجنون و الجذام و البرص و شمّه یقلعها؛ گل نرگس را دست کم در هر روز یا در هر هفته یا در هر ماه یا در هر سال و یا در طول عمر یک بار ببویید؛ چون در دل انسان مایه اى از جنون و جذام و برص وجود دارد که استشمام گل نرجس آن را ریشه کن مى کند.

گل های نرگس وحشی

خواص درمانی گل نرگس : بیخ نرگس جذب کننده ای است که از ژرفا برمی کشد . خشکاننده و زداینده و شستشو دهنده است . روغن نرگس تاثیر روغن یا سمین دارد و از آن ناتوان تر است . بیخ نرگس و بویژه اگر با آرد شَلمک و با عسل باشد پیکان و خارها را بیرون کشد . نرگس و بویژه بیخش که همراه سرکه باشد لکه های سیاه و بهک را می زداید . بیخ نرگس داروی داءالثعلب است. درمان ورم و جوش با گل نرگس :  از بیخ نرگس و عسل و گاودانه معجو ن درست کنند دمل های ناپدیدار نارس و سخت را می ترکاند . ضماد بیخ نرگس ورم عصب را فرو نشاند

از امام على بن موسى الرضا علیه‌السّلام نقل شده است: لا تؤخر شم النرجس فانه یمنع الزکام فى مده اءیام الشتاء؛ استشمام گل نرگس را به تاءخیر نیندازید؛ همانا بوییدن آن، مانع ابتلا به زکام در زمستان است.

نام علمی گل نرگس وحشی

گل نرگس مفید برای افسردگی : یک دسته گل همواره می تواند روحیه هرکس را بهتر کند اما، گلهای نرگس تأثیراتی بیشتر دارند آنها می توانند کلیدی برای درمان افسردگی تلقی شوند. دانشمندان کشف کرده اند که مولفه های تشکیل دهنده گونه های گل برف در آفریقای جنوبی و گلهای نرگس می توانند از سد خونی مغزی یا دیوار دفاعی که مغز را منزوی نگاه می دارد، عبور کنند.این سد مشکل مهمی برای پزشکان در درمان شرایط مغزی چون افسردگی است، چرا که دربرگیرنده پروتئینهایی است که به محض ورود دارو آن را پس می زند.این درحالی است که بیگر برودین که این تحقیق را در دانشگاه کپنهاگ انجام داده اظهار داشت که مولفه های تشکیل دهنده در این گلها می تواند از این سد عبور کند. این کشف تازه می تواند در نهایت به رساندن دارو به مغز کمک کند. براساس این تحقیق که در مجله داروخانه و داروشناسی منتشر شده است، چندین مولفه گیاهی می توانند از سد پروتئینی مغز عبور کند. دکتر برودین اظهار داشت: ما مولفه های مختلفی را برای تأثیر آنها در انتقال پروتئین به مغز آزمایش کرده ایم.

خواص درمانی و نام علمی گل نرگس وحشی همراه با عکس های گل

گل نرگس وحشی , عکس گل نرگس وحشی , گل های نرگس وحشی , نام علمی گل نرگس وحشی

خوردن 6 گرم از گل نرگس با عسل انواع کرم معده را از بین می‌برد. ضماد پیاز گل نرگس با سرکه و عسل برای دمل و کورک بهترین مرهم است. جهت درد مزمن اعصاب و مفاصل و نقرس حکم بهترین مسکن است. ضماد آن با سرکه پاک‌کننده کک و مک است. ضماد پیاز نرگس براى معالجه سوختگى تجویز مى‌شود. بوییدن آن سردرد را ساکت و گرفتگى دماغ را باز مى‌کند و درمان زکام است.

خواص گل نرگس

نتایج ما امید بخش است و چندین مولفه شیمیایی دیگر نیز باید بررسی شود تا به عنوان ساخت دارو در درازمدت مورد استفاده قرار بگیرد. وی افزود: رگهای خونی مغز برای اکثر مولفه ها غیرقابل نفوذ هستند و یکی از دلایل همین پروتئینهای فعال هستند. یافتن مولفه هایی که بتواند از این خط دفاعی عبور کند بسیار جالب بوده است. این محقق یاد آورشد: مطالعات درمانهای طبیعی منبع ارزشمندی تلقی می شود و به ما این دانش را می دهند که بتوانیم از آنها در زمینه های دیگری استفاده کنیم. این درحالی است که وی هشدار داد این تحقیق هنوز در مرحله اول است و راه و زمان طولانی در پیش است تا بتوان از این مولفه به عنوان یک دارو استفاده کرد. سد خونی مغزی یا در اصطلاح پزشکی (BBB) محدوده جدا کننده بین مایع برون‌سلولی مغز در سیستم اعصاب مرکزی و جریان خون گردشی در بدن است بطوریکه اگر مواد رنگی به ‌درون خون تزریق شود می‌توان مشاهده کرد که از این ماده درون مغز اثری دیده نمی‌شود. ین پرده یا سد از مویرگ‌های ویژه تشکیل شده که بر خلاف ساختار عادی در مویرگ‌ها دارای منافذ معمول نبوده و اتصال بین سلولی در آنها از نوع اتصال‌محکم است و در نتیجه بسیاری از ملکول‌ها و ریز ملکول‌ها و همچنین باکتری‌ها قادر به گذشتن از آن‌ها(از طریق دیفیوژن) و رسیدن به مایع مغزی نخاعی در مغز نیستند .

گل نرگس وحشی

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 بهمن 1396

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.