آشنایی با درمان بیماری سوزش و التهاب کف پا چیست

آشنایی با درمان بیماری سوزش و التهاب کف پا چیست

التهاب کف پا التهاب کف پا ,التهاب کف پا,التهاب کف پا درمان,التهاب کف پاها,التهاب کف پا از چیست,التهاب پاشنه پا,التهاب تاندون کف پا,علت التهاب کف پا,التهاب فاسیای کف پا,التهاب غلاف کف پا,التهاب …

نجات از گرمازدگی

نجات از گرمازدگی

نجات از گرمازدگی گرمازدگی,بيماري گرمازدگی,گرمازدگی در بارداري,علائم گرمازدگی,درمان گرمازدگی,درمان گرمازدگی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان گرمازدگی,گرمازدگی را چگونه درمان کنيم,گرمازدگی در کودکان,گرمازدگی در بزرگسالان,گرمازدگی در نوزادان,گرمازدگی در بهار,گرمازدگی در تابستان,گرمازدگی …

پايين بودن فشار خون را سرسري نگيريد

پايين بودن فشار خون را سرسري نگيريد

پايين بودن فشار خون را سرسري نگيريد پايين بودن فشار خون,بيماري پايين بودن فشار خون,پايين بودن فشار خون در بارداري,علائم پايين بودن فشار خون,درمان پايين بودن فشار خون,درمان پايين بودن فشار خون …

آلرژی تنفسی

آلرژی تنفسی

توضیحاتی در مورد آلرژی تنفسی

آلِرژی یا حَسّاسیَت، (به انگلیسی: allergy) واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل گوناگون است. کسانی که دچار حساسیت هستند، دارای دستگاه ایمنی فوق هوشیار هستند که نسبت به مواد ظاهراً بی‌ضرر موجود در محل زندگیشان، واکنشی بیش از حد معمول نشان می‌دهند. برای مثال گرده گیاهان، می‌تواند سیستم ایمنی شخص آلرژیک را طوری تحریک کند که گویی با یک خطر جدی روبرو شده‌است. حساسیت یک مشکل بسیار شایع است و تقریباً از هر ده نفر، دو نفر به نوعی از آن مبتلا هستند. نتایج مطالعه‌ای علمی در دانشگاه اوتاگو نشان می‌دهد کودکانی که به مکیدن انگشت شست یا جویدن ناخن دست خود عادت دارند، کمتر با خطر ابتلا به آلرژی مواجه هستند. اگرچه به تشویق این نوع از رفتار در کودکان توصیه نمی‌شود، اما ظاهراً این عادت‌ها از جنبه‌های مثبت و غیرقابل انکاری نیز برخوردارند.

سیستم ایمنی و آلرژی

هنگامی که یک سیستم ایمنی افراطی در معرض یک ماده حساسیت‌زا قرار می‌گیرد، چند اتفاق می‌افتد: بدن برای مبارزه با ماده مذکور، شروع به تولید نوع خاصی پادتن می‌کند که IgE نام دارد. پادتن‌ها به نوعی سلول خونی که ماست‌سل mast cell نام دارد متصل می‌شوند. این سلول‌ها در دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی، که محل اصلی ورود عوامل آلرژی زا است، فراوانند. ماست‌سل‌ها با انفجار خود مواد شیمیایی مختلفی از جمله هیستامین و اینترلوکین آزاد می‌کنند که عامل اصلی بروز بسیاری از علایم آلرژی است که از جملهٔ این علایم می‌توان به خارش گلو، آب‌ریزش بینی، اشک‌ریزش، عطسه و سرفه اشاره نمود. اگر مادهٔ حساسیت‌زا در هوا باشد، واکنش آلرژِیک در چشم‌ها، بینی و ریه رخ می‌دهد و اگر این ماده خورده شود، واکنش آلرژیک در دهان، معده و سایر بخش‌های دستگاه گوارش بروز می‌کند. گاهی واسطه‌های شیمیایی آزادشده در بدن به قدری زیاد است که علایم بسیار حادی نظیر کهیر، کاهش فشار خون، شوک یا بیهوشی نیز به وجود می‌آید.

علائم آلرژی

نشانه‌های آلرژی را می‌توان به سه دسته خفیف، متوسط و حاد تقسیم نمود. واکنش خفیف، شامل نشانه‌هایی است که یک ناحیه از بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد، مانند التهاب، خارش و آبریزش از چشم. علایم خفیف به بخش‌های دیگر بدن منتقل نمی‌شوند. نشانه واکنش متوسط، در بخش‌های مختلف بدن منتشر می‌شوند و خارش چشم ممکن است به خارش گلو و تنگی نفس هم منجر شود. عکس العمل حاد که آنافیلاکسی (anaphylaxis) نام دارد، نادر است و یک موقعیت خطرناک و از جمله مواردی است که درمیان فوریت‌های پزشکی قرار دارند. در چنین مواردی، آلرژی در تمام بدن منتشر می‌شود. این حالت ممکن است با مجموعه‌ای از حملات خارش چشم و صورت آغاز شود و در عرض چند دقیقه، به سرعت در تمام بدن پخش شود و علایم جدی‌تری چون درد معده، گرفتگی عضلات، تهوع و اسهال را به دنبال داشته و در عین حال درجه التهاب مجاری تنفسی و گوارشی به حدی برسد که تنفس و بلع بسیار مشکل شود. آشفتگی ذهنی و سرگیجه نیز از جمله علایم حساسیت هستند زیرا مشکل آنافیلاکسی باعث کاهش شدید فشار خون نیز می‌شود.

آلرژی تنفسی چیست

آلرژی تنفسی یکی از مشکلاتی است که به دلایل مختلفی پیش می اید. برای جلوگیری از آلرژی تنفسی خیلی بیرون نروید. همچنین میتوانید از گیاه اکالیپتوس استفاده کنید. خارش ناشی از آلرژی که می تواند چشم، بینی، گوش، حلق و پوست صورت را در بر گیرد. حساسیت یا آلرژی واکنشیست که سیستم دفاعی و ایمنی بدن نسبت به بعضی از محرک ها ( آلرژن ها ) نشان می دهد. آلرژی یا حساسیت به اشکال مختلف از جمله: گوارشی ،پوستی ، آلرژی تنفسی ( فوقانی و تحتانی ) دیده می شود.

علائم آلرژی تنفسی

عطسه که در افراد مبتلا به آلرژی تنفسی معمولا صبح ها شدید تر است. آبریزش بینی ناشی از آلرژی تنفسی که معمولا بی رنگ است و از هر دو سوراخ بینی خارج می شود. خارش ناشی از آلرژی که می تواند چشم، بینی، گوش، حلق و پوست صورت را در بر گیرد. گرفتگی بینی در اثر آلرژی تنفسی سرفه نیز از دیگر علائم آلرژی تنفسی است . در افراد دچار آلرژی تنفسی اشک ریزش هم دیده می شود . ترشح پشت حلق ناشی از آلرژی تنفسی که معمولا بی رنگ است . همچنین شما میتوانید برای شناسایی تشخیص آلرژی خود از روشهایی که در این لینک ( تشخیص آلرژی و حساسیت ) معرفی نموده ایم نسبت به شناسایی آلرژی خود اطلاعات کاملتری بدست بیاورید.

آلرژی تنفسی و سردرد

همانطور که ملاحظه نمودید، علایم آلرژی تنفسی بسیار شبیه به سرماخوردگی است. پزشک می تواند در افتراق این دو به شما کمک کند. آلرژی تنفسی می تواند فصلی یا دائمی باشد. در بعضی افراد علایم در تمام طول سال وجود دارد، اما در فصل یا فصلهای خاصی تشدید می یابد. زمینه ارثی در ایجاد آلرژی تنفسی نقش دارد و معمولا در افراد یک خانواده بیشتر دیده می شود.

درمان آلرژی تنفسی

می توانید در محیط کار و زندگی خود از دستگاه تصفیه هوا استفاده کنید تا از ورود ذرات گردوغبار، گرده گیاهان و هر آنچه که در هوای اطراف ایجاد حساسیت می کند، به دستگاه تنفسی جلوگیری شود. می توانید با پاک کردن هوای محیط اطراف خود، زمینه را برای بروز آلرژی به حداقل میزان ممکن برسانید.

آلرژی تنفسی و آسم

بیماری تنفسی که عموما در ارتباط با بیماری ریوی است شامل گروهی از بیماری ها هستند که از طریق درگیر کردن بخش یا قسمت هایی از دستگاه تنفسباعث اختلال در عملکرد ریه ها می گردند. گاهی بیماری تنفسی در نتیجه آسیب به پرده جنب(پلورا)، حفره پلورال یا ماهیچه ها و اعصاب تنفسی ایجاد می شود. ریه ها مهمترین قسمت دستگاه تنفسی هستند که در عمل تبادل گازهای تنفسی جهت تامین اکسیژن بافت های مختلف بدن و دفع دی اکسید کربن نقش دارند. نایژه ها، نایژک ها و آلوئول ها از اجزای مهم هر کدام از ریه ها به شمار می آیند که در یک بیماری تنفسی ممکن است درگیر شوند.

دلایل تنگی نفس

بیماری مجاری ریه: آسم و بیماری انسداد مزمن ریوی (COPD) شایع ترین بیماری های انسدادی ریه هستند. انسداد در جریان بازدم که منجر به پرهوایی ریه ها و قفسه سینه ای بشکه ای شکل می گردد. بیماری جدار قفسه سینه: حجم زیاد مایع در فضای جنب ممکن است به دلیل افزایش کار تنفس و با تحریک گیرنده های تنفسی منجر به تنگی نفس می گردد. بیماری پارانشیم (بافت بینابینی) ریه: در اثر عفونت، تماسهای شغلی، اختلالات خودایمن ایجاد می شود که منجر به افزایش سفتی ریه ها و افزایش کار تنفس می گردد یکی دیگر از دلایل تنگی نفس، کم خونی (آنمی) و بیماریهای التهابی قلب(میوکاردیت) می باشد.

آلرژی تنفسی و لیموترش

مقداری لیموترش را با مقداری آب و عسل مخلوط کنید. این ترکیب را صبح ها، به صورت ناشتا در فصولی که آلرژی دارید، مصرف کنید. مصرف این ترکیب به نرم شدن گلو کمک زیادی می کند و خلط پشت حلق را که سبب ناراحتی افراد مبتلا به حساسیت می شود از بین می برد. همچنین این ترکیب قابلیت دفع سموم بدن را دارد. علاوه بر این منبع خوبی از ویتامین ث می باشد.

آلرژی تنفسی و اکالیپتوس

اکالیپتوس به طور طبیعی به عنوان کاهش دهنده انواع التهاب، مخصوصا التهاب تنفسی استفاده می شود. نحوه استفاده از آن به این صورت می باشد که 2 تا 3 قاشق غذاخوری برگ خرد شده گیاه اکالیپتوس را با یک فنجان آب جوش مخلوط کنید. سپس دمنوش آن را بنوشید. التهاب ناشی از بروز حساسیت در افراد با این روش کاهش پیدا می کند. لازم به ذکر است که برگ این گیاه در عطاری ها و فروشگاه ها قابل دسترسی و خریداری است.

آلرژی تنفسی

در فصولی که آلرژی در شما بوجود می آید، از رفتن به پارک ها و مناطق رو باز حتی المقدور اجتناب کنید تا بروز علائم آلرژی در شما کاهش یابد، و یا قبل از رفتن به این مناطق، طبق تجویز پزشک از داروهای تجویز شده استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.