خواص و عوارض و طریقه مصرف کپسول جینسینگ کره ای

خواص و عوارض و طریقه مصرف کپسول جینسینگ کره ای

کپسول جینسینگ کپسول جینسینگ ,کپسول جینسینگ کره ای,کپسول جینسینگ کانادایی,کپسول جینسینگ خارجی,کپسول جینسینگ ایرانی,کپسول جینسینگ کمپلکس,کپسول جینسینگ قرمز توضیحاتی در مورد کپسول جینسینگ قرص جینسینگ یک گیاه نیرو زا معروف است که …

خواص و مضرات گیاه کندر چیست و چه خواصی دارد

خواص و مضرات گیاه کندر چیست و چه خواصی دارد

خواص و مضرات گیاه کندر چیست و چه خواصی دارد در این مطلب از سایت جسارت به خواص و مضرات گیاه کندر چیست و چه خواصی دارد می پردازیم.کندر یکی از بهترین گیاهان …

علت و درمان درد جناغ سینه سمت راست و چپ در صبح و بارداری

علت و درمان درد جناغ سینه سمت راست و چپ در صبح و بارداری

درد جناغ سینه همه چیز درباره درد جناغ سینه ,راهکار های درمان درد جناغ سینه,علائم و ویروس درد جناغ سینه,علایم و ویروس درد جناغ سینه,علت و علائم درد جناغ سینه,علائم و عوارض …

سرفه خشک و بدون خلط

سرفه خشک و بدون خلط

توضیحاتی در مورد سرفه خشک و بدون خلط

متخصصان تاکید می‌کنند سرفه‌هایی که بیش از شش هفته ادامه داشته باشد، سرفه مزمن نامیده می‌شود که علل متعددی دارد و با بررسی سابقه بیماری و گرفتن تاریخچه کامل پزشکی بیمار و خانواده او، معاینه دقیق و در صورت نیاز انجام آزمون‌های آزمایشگاهی از سوی پزشک معالج علت آن تشخیص داده می‌شود، اما سرفه حاد به سرفه‌های کوتاه‌تر از سه هفته گفته می‌شود. در واقع، سرفه‌های حاد به دنبال عفونت‌های ریه، سرماخوردگی‌هاو افتادن جسم خارجی در راه‌های هوایی ایجاد می‌شود. دکتر مصطفی معین، متخصص آسم و آلرژی معتقد است: معمولا علل سرفه‌های طولانی و مزمن را باید در بیماری‌هایی چون آسم و آلرژی بینی، رفلاکس معده، برونشیت مزمن و بیماری‌های انسدادی مزمن ریه جستجو کرد، اما در افراد عصبی به علت استرس یا هیجان، اضطراب و افسردگی و نیز در افرادی که دچار تیک عصبی هستند، ممکن است سرفه‌های خشک مشاهده شود.البته سرفه این بیماران هنگام خواب ناپدید می‌شود و بیشتر تحت تاثیر فضای نامساعد محیطی رخ می‌دهد.

سرفه خشک و بدون خلط

آلرژی‌ها ازجمله آلرژی بینی یا آسم ازجمله علل شایع سرفه‌های مزمن و معمولا خشک یا با خلط اندک است که در همه گروه‌های سنی، بویژه کودکان و جوانان دیده می‌شود.

سرفه و تنباکو

مواد شیمیایی سمی در دود تنباکو موجب تخریب بافت مخاطی راه‌های هوایی، مژک‌ها و دیواره نایژه‌ها، نایژک‌ها و خانه‌های ششی شده و دفع ترشحات و مواد زائد دچار اختلال شده و سرفه‌های مزمن، تنگی نفس و خس‌خس سینه عارض می‌شود.

سرفه های خشک و آسم

بیماری آسم نیز در کودکان، نوجوانان و جوانان شیوع بیشتری دارد و نوعی آلرژی تنفسی است که باعث التهاب مزمن در راه‌های تنفسی ریه می‌شود. البته آسم در بزرگسالان کمتر شیوع دارد و عوامل دیگری غیر از آلرژی نیز در پیدایش آن دخالت دارد. سرفه‌های خشک، تنگی نفس و خس‌خس سینه، سه نشانه بالینی آسم است که به طور مکرر در ساعات شب یا اول صبح، هنگام تماس با آلرژن‌ها و مواد محرک، هنگام ورزش و در سرماخوردگی‌ها ظاهر می‌شود و کیفیت زندگی بیمار را از نظر خواب و استراحت، تحصیل و اشتغال و ورزش کاهش می‌دهد.

سرفه و حساسیت

برخی غذاها ممکن است در فردی که زمینه آلرژی دارد، موجب علائمی مثل سرفه، خارش بینی و پوست، آبریزش از چشمان و بینی، کهیر و در کودکان خردسال باعث حالت تهوع و استفراغ، دل پیچه، اسهال یا یبوست شود. دکتر معین می‌گوید در صورت تشخیص حساسیت غذایی، شاید لازم باشد مدتی بیمار از غذا یا غذاهای مشکوک پرهیز کند. باید توجه داشت غذاهای دریایی، تخم‌مرغ، سویا، شیر و لبنیات، بادام زمینی، فلفل و ادویه، شکلات و کاکائو، بویژه در کودکان بیشتر باعث آلرژی می‌شود. در دود سیگار نیز بیش از 3000 مواد شیمیایی سمی تاکنون کشف شده است که از سوختن تنباکو و ترکیبات نیکوتینی حاصل می‌شود و علت اصلی سرطان ریه است. دود سیگار برای اطرافیان فرد سیگاری هم بسیار مضر است و می‌تواند موجب حمله آسم شود.

درمان خانگی سرفه های خشک

درمان سریع سرفه های خشک در خانه با تهیه 4 دمنوش ساده با موادی همچون زردچوبه و سبزیجات و عسل و.. را می خوانید که به سرعت و تاثیری فوق العاده سرفه های خشک و پی در پی را تسکین می بخشند.

سرفه و دمنوش زردچوبه

در کنار بسیاری از فواید زردچوبه برای درمان عفونت قارچی و از این قبیل این ادویه پرخاصیت برای درمان سرفه های خشک بسیار توصیه شده است.دمنوش زردچوبه برای تسکین سرفه های حشک: 1 فنجان آب جوش را با 1 قاشق چای خوری و 1 قاشق چای خوری فلفل و 1 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و 2 الی 3 دقیقه آن را بجوشانید و بعد مصرف کنید.

سرفه های خشک و دارچین

دارچین را به صورت حلقه های نازک برش دهید و داخل یک لیوان آب جوش ریخته و آن را بجوشانید تا سرفه های خشک و پیوسته را تسکین و درمان کند.

سرفه و لیموی تازه

لیموی تازه را در یک لیوان آب جوش بچکانید و یک قاشق غذا خوری عسل به آن بیافزایید و بعد میل کنید تا سرما خوردگی و سرفه های خشک را تسکینو بخشد.

سرفه و سیر

سیر هر دو ماده انتی اکسیدان و آنتی میکروبال را دارد و برای درمان سرماخوردگی و سرفه بسیار مفید است. طرز تهیه دمنوش سیر و پونه: 3 حبه سیر را در یک لیوان آب جوش ریخته و کمی پودر پونه به ان بیافزایید. یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد از کمی سرد شده دمنوش را میل کنید تا تاثیر فوق العاده آن را ببینید.

سرفه

سرفه وسیله ای است که بدن از آن برای خارج کردن مواد خارجی و خلط از ریه و مسیرهای هوایی و یا برای واکنش نسبت به راههای انتقال هوا تحریک شده و ملتهب شده استفاده می نماید. سرفه کردن راهی مهم برای پاک نگه داشتن گلو، حلق و راههای انتقال هوا می باشد. بااینحال، سرفه زیاد می تواند نشان دهنده این باشد که شما مشکل و یا بیماری خاصی دارید. البته بیاد داشته باشید که سرفه زیاد فقط یک علامت بوده و بخودی خود یک بیماری محسوب نمی شود. سرفه طولانی مدت و شدید خسته کننده بوده و باعث بی خوابی، سردرد، بی اختیاری ادرار و حتی شکستن دنده ها می شود.

انواع سرفه

بعضی از سرفه ها خشک هستند، سایر سرفه ها مخلوط یا پربار (productive) نامیده می شوند. سرفه های مخلوط یا پربار سرفه هایی هستند که همراه با خود خلط نیز بهمراه دارند. همچنین سرفه ها را به دونوع حاد و مزمن نیز تقسیم می نمایند: سرفه های حاد که ناگهانی شروع شده و اغلب ناشی از سرماخوردگی، آنفلوآنزا و یا سینوزیت می باشند. این نوع سرفه ها عموما بعد از سه هفته بهبود می یابد. سرفه های نیمه حاد که بین ۳ تا ۸ هفته ادامه دارند. سرفه های مزمن که بیش از ۳ هفته ادامه می یابند.

سرفه مزمن

سرفه های معمولی در اکثر موارد بی ضرر هستند، ولی بیماریهای خطرناک و جدی وجود دارند که بخشی از علائم آنها سرفه های مزمن و مداوم می باشد. با این وجود، می توان اکثر سرفه ها را با روشهای طبیعی و ساده و بدون نیاز به دارو، مداوا کرد. روشهای طبیعی به مداوا و کاهش عوارض ناشی از سرفه های مزمن کمک می کنند. هرچند، قبل از اینکه استفاده از این درمانها را آغاز کنیم، ضروری ست که نوع سرفه ای که از آن رنج می بریم را معین کنیم. تعیین و تشخیص نوع سرفه به ما کمک می کند که درمان صحیحی برای آن انتخاب کرده و نتیجه مطلوب تری عایدمان گردد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.