پوست ما وضعیت سلامت ما را آشکار می کند

پوست ما وضعیت سلامت ما را آشکار می کند

پوست ما وضعیت سلامت ما را آشکار می کند اضطراب,بیماری اضطراب,اضطراب در بارداری,علائم اضطراب,درمان اضطراب,درمان اضطراب با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان اضطراب,اضطراب را چگونه درمان کنیم,اضطراب در کودکان,اضطراب در بزرگسالان,اضطراب …

نکات مهم برای سلامتی مردان

نکات مهم برای سلامتی مردان

نکات مهم برای سلامتی مردان خواص سلامتی مردان,فوايد سلامتی مردان,سلامتی مردان درماني,خاصيت سلامتی مردان,خواص سلامتی مردان درماني,خواص سلامتی مردان براي پوست,خواص سلامتی مردان براي مو,خواص سلامتی مردان براي جواني,خواص سلامتی مردان براي …

آشنایی با آلرژی های بهاری

آشنایی با آلرژی های بهاری

آشنایی با آلرژی های بهاری آلرژی های بهاری,بيماري آلرژی های بهاری,آلرژی های بهاری در بارداري,علائم آلرژی های بهاری,درمان آلرژی های بهاری,درمان آلرژی های بهاری با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان آلرژی …

سرفه های آلرژیک

سرفه های آلرژیک

توضیحاتی در مورد سرفه های آلرژیک

سرفه مزمن به خودی خود یک بیماری تلقی نمی شود بلکه این سرفه یکی از نشانه های سایر اختلالات و بیماری هاست. سرفه مزمن یک مشکل شایع بوده و یکی از دلایل مراجعه افراد به پزشکان است. سرفه مزمن سرفه ای است که از میان نمی رود. سرفه مزمن به خودی خود یک بیماری تلقی نمی شود بلکه این سرفه یکی از نشانه های سایر اختلالات و بیماری هاست. سرفه مزمن یک مشکل شایع بوده و یکی از دلایل مراجعه افراد به پزشکان است.

سرفه چیست

سرفه وسیله ای است که بدن از آن برای خارج کردن مواد خارجی و خلط از ریه و مسیرهای هوایی و یا برای واکنش نسبت به راههای انتقال هوا تحریک شده و ملتهب شده استفاده می نماید. سرفه کردن راهی مهم برای پاک نگه داشتن گلو، حلق و راههای انتقال هوا می باشد. بااینحال، سرفه زیاد می تواند نشان دهنده این باشد که شما مشکل و یا بیماری خاصی دارید. البته بیاد داشته باشید که سرفه زیاد فقط یک علامت بوده و بخودی خود یک بیماری محسوب نمی شود. سرفه طولانی مدت و شدید خسته کننده بوده و باعث بی خوابی، سردرد، بی اختیاری ادرار و حتی شکستن دنده ها می شود.

دلایل سرفه مزمن

بعضی از دلایل شایع سرفه مزمن شامل آسم، رینیت آلرژیک، مشکلات سینوس(به طور مثال عفونت سینوس) و ریفلاکس محتویات معده هستند. در موارد کمیاب سرفه های مزمن ممکن است در نتیجه ورود یک جسم خارجی به درون ریه ها(معمولاً در بچه ها) به وجود آیند. بسیار مهم است در صورت حضور سرفه مزمن تصویر برداری X-ray از قفسه سینه انجام پذیرد. در صورت وجود X-ray طبیعی یکی از موارد زیر یا جمعی از آن ها می توانند دلیل سرفه مزمن باشند. سیگار کشیدن شایع ترین دلیل سرفه مزمن است.

انواع سرفه های آلرژیک

بعضی از سرفه ها خشک هستند، سایر سرفه ها مخلوط یا پربار (productive) نامیده می شوند. سرفه های مخلوط یا پربار سرفه هایی هستند که همراه با خود خلط نیز بهمراه دارند. همچنین سرفه ها را به دونوع حاد و مزمن نیز تقسیم می نمایند: سرفه های حاد که ناگهانی شروع شده و اغلب ناشی از سرماخوردگی، آنفلوآنزا و یا سینوزیت می باشند. این نوع سرفه ها عموما بعد از سه هفته بهبود می یابد. سرفه های نیمه حاد که بین ۳ تا ۸ هفته ادامه دارند. سرفه های مزمن که بیش از ۳ هفته ادامه می یابند.

سرفه

سرفه واکنش کاملا طبیعی و سودمند و همچنین یک مکانیزم دفاعی بدن برای محافظت از گلو و مخاط آن در برابر عوامل تحریک‌کننده است. اما حالت مزمن و ادامه‌دار آن که به دلایل گوناگون رخ می‌دهد، آزاردهنده و آسیب‌زاست، مخصوصا در موقع خواب. خیلی از افراد ترجیح می‌دهند به جای مصرف داروهای شیمیایی برای درمان سرفه، از روش‌های درمان خانگی سرفه استفاده کنند. برای همین در این مقاله می‌خواهیم شما را با بهترین روش‌ها برای درمان سرفه خشک که به ساده‌ترین شکل امکان‌پذیر است، آشنا کنیم.

سرفه های آلرژیک بهاره

شروع فصل بهار شروع دوباره زندگی، سرسبزی و جان بخشی به تمام هستی است. با شروع گرده افشانی گل ها آلرژی های فصل بهار نیز شروع می شود که بسیار آزار دهنده است. با شروع آلرژی آبریزش بینی، سرفه های شدید، عطسه و بسیاری دیگر از علایم آلرژی پدیدار می شوند که سبب کلافگی انسان می شوند. در این مطلب روش های درمانی سرفه های ناشی از آلرژی بهاره را به شما معرفی می کنیم.

آلرژی بهاره

حداقل ۲۵ درصد افراد به آلرژی های فصلی به خصوص در فصل بهار مبتلا می شوند. این نوع حساسیت به درجات متفاوتی در افراد منجر به سرفه، آبریزش بینی، عطسه و خارش پوست می شود. در واقع حساسیت های فصلی در برخورد با بیش از ۱۳۰ هزار ماده آلرژی زا به وجود می آید که از راه های تنفسی، تماس های پوستی، خوردن و آشامیدن وارد بدن می شود و برخی افراد نیز به طور ژنتیکی آلرژی را از خانواده شان به ارث می برند. پزشکان دریافته اند که نوع مواد غذایی مصرفی می تواند با تقویت و هوشمندسازی سیستم ایمنی بدن، شدت آلرژی های فصلی را کاهش داده یا بدن را نسبت به آنها تضعیف و آسیب پذیرتر کند. غذاهای سرشار از چربی های اشباع شده با تضعیف سیستم ایمنی بدن، آلرژی فصلی را تشدید می کند. کاهش مقدار دریافت چربی مصرفی با افزایش نسبت اسیدهای چرب غیراشباع، استفاده به جا و به اندازه از فیبرهای محلول و نامحلول، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها می تواند سیستم دفاعی بدن ما را در مقابله با آلرژی های فصلی تقویت کند.

عوارض آلرژی و سرفه

به گفته دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه و رژیم درمانی: کسانی که وزن خود را در حد طبیعی و مهم تر از آن، نسبت توده عضلانی و بافت چربی بدن خود را در حد طبیعی حفظ کرده اند، علائم آلرژی را کمتر از سایر افراد بروز می دهند. به گفته وی برخی از غذاها سبب افزایش یا کاهش عوارض ناشی از آلرژی خواهند شد. برای نمونه، از سویا، تخم مرغ، ماهی، خربزه، گوجه فرنگی، بادمجان، گوجه سبز و برخی از شکلات ها می تواند عوارض ناشی از آلرژی های فصلی را تشدید کند. سیستم ایمنی بدن در مواجهه با مواد آلرژی زا باعث ترشح هیستامین ها می شود که عوارضی چون عطسه، تورم چشم ها، قرمزی صورت، خارش پوستی و در برخی افراد مشکلات تنفسی و گوارشی را همراه می آورد.

سرفه های آلرژیک و آویشن

آویشن برای برخی از بیماری های تنفسی استفاده می شود یک مطالعه نشان می دهد که اسانس استخراج شده از آویشن برگ مخلوط با ivecan به تسکین سرفه و درمان کوتاه مدت برونشیت کمک می کند برگ آن حاوی ترکیباتی به نام فلاونوئید است که عضلات گلوی درگیر در سرفه را ریلاکس کرده و همچنین التهاب را کاهش دهد. شما می توانید با استفاده از دو قاشق چای خوری از برگ آویشن خرد شده و یک فنجان آب جوش، که به مدت 10 دقیقه روی فنجان را پوشانده اید چای آویشن را در خانه تهیه و مصرف کنید.

پروبیتیک ها و سرفه های آلرژیک

پروبیوتیک ها، میکروارگانیسم های هستند که می تواند منافع سلامتی را برای یک میزبان فراهم کنند. در حالی که آنها به طور مستقیم سرفه را از بین نمی برند بلکه آنها به تعادل فلور میکروبی دستگاه گوارش ( باکتری که در روده شما زندگی می کنند) کمک می کنند. این می تواند از عملکرد سیستم ایمنی بدن در سراسر بدن حمایت کند. برخی شواهد نیز نشان می دهد که لاکتوباسیلوس، یک باکتری در فرآورده های لبنی، می تواند احتمال سرماخوردگی و آنفولانزا و حساسیت به آلرژن خاص مانند گرده را کاهش دهد. شیر غنی شده منبع بسیار خوبی از لاکتوباسیلوس است. ولی شما باید محتاط باشید با این حال، به عنوان مواد لبنی ممکن است خلط ضخیم تر شود.

سرفه های آلرژیک و عسل

عسل در درمان گلو درد موثر است با توجه به مطالعه ای در سال 2007، عسل می تواند به تسکین سرفه موثرتر از داروهای حاوی دکسترومتورفان (DM ) یک سرکوب کننده سرفه کمک کند. شما می توانید در خانه عسل را با چای گیاهی یا آب گرم و لیمو مخلوط کرده و سرفه خود درمان کنید. عسل نرم کننده و تسکین دهنده است در حالی که آب لیمو می تواند به درمان احتقان کمک کند.

سرفه های آلرژیک و چهارتخمه

در طب سنتی استفاده از چهارگل (گل پنیرک، گل بنفشه، گل ختمی، گل نیلوفر یا گل نسترن) و چهارتخمه (قدومه، اسفرزه، بارهنگ، سه‌پستان و تخم مرو) در درمان سرفه رایج است. این ترکیبات گیاهی یک داروی عمومی به حساب می‌آیند که سردی و گرمی را باهم پوشش می‌دهند و توصیه می‌شود هر دو ساعت یکبار توسط بیمار مصرف شود. استفاده از بخور چهارگل هرشب به مدت پنج دقیقه باعث می‌شود تا ریه‌ها کاملا گرم و مرطوب شود.

انواع سرفه

به طور کلی دو نوع سرفه داریم. سرفه حاد که کمتر از سه هفته طول می کشد و در سرماخوردگی، سینوزیت و سیاه سرفه دیده می شود و سرفه مزمن که بیشتر از سه هفته طول می کشند و نشانه از ترشحات پشت حلق و بینی، آسم، سرطان و سل است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.