همه چیز درباره خواص و حکم مصرف گوشت صدف دریایی
خواص کالاندولا برای نوزاد و جوش صورت و اگزما چیست
کالاندولا کالاندولا ،کالاندولا چیست،کالاندولا برای نوزاد،کالاندولا برای اگزما،کالاندولا و جوش صورت،کالاندولا برای صورت نوزاد،کالاندولا چیست،کالاندولا برای صورت،کالاندولا ایروکس،کالاندولا برای جوش،کالاندولا چیست،کرم کالاندولا چیست،پماد کالاندولا چیست؟،گیاه کالاندولا چیست،کالاندولا برای چیست،کالاندولا از چیست،کرم کالاندولا …
آشنایی با مضرات و خواص نعناع در بارداری و سلامت جنین
آشنایی با مضرات و خواص نعناع در بارداری و سلامت جنین آشنایی با مضرات و خواص نعناع در بارداری و سلامت جنین در سایت جسارت خواص نعناع در بارداری ، خواص عرق …
آشنایی با خواص و فواید برگ زیتون
آشنایی با خواص و فواید برگ زیتون خواص برگ زیتون,فواید برگ زیتون,برگ زیتون درمانی,خاصیت برگ زیتون,خواص برگ زیتون درمانی,خواص برگ زیتون برای پوست,خواص برگ زیتون برای مو,خواص برگ زیتون برای جوانی,خواص برگ …
گوشت صدف
گوشت صدف ,گوشت صدف دریایی,خواص گوشت صدف,خواص گوشت صدف دریایی,مزه گوشت صدف,آیا گوشت صدف حلال است,خوردن گوشت صدف,فواید گوشت صدف,طعم گوشت صدف
توضیحاتی در مورد گوشت صدف
صَدَف، صدف دریایی یا به فارسی گوشماهی نام عامی است که به پوستهٔ سخت کلیه جانوران نرمتنی که دارای پوشش خارجی هستند اطلاق میشود، از قبیل دوکفهایها و شکمپایان. البته گاهی به پوسته حلزون نیز صدف اطلاق میشود. جنس پوستهٔ صدف از سیلیکات است. این جانوران یک یا دو صدف (کفه) سفت آهکی دارند که تن نرمشان را دربر گرفتهاست. برخی از انواع صدف، خوراکی هستند. در ایران این موجود را به عنوان مروارید ساز میشناسند که در اصل همان دو کفهایها هستند. رنگ صدفی همان رنگ براق درون صدفهای مروارید ساز است. یا همان رنگ مروارید. دانشمندان بیش از ۶۰ هزار نوع نرمتن را مطالعه و شناسایی کردهاند. هر چه نرمتن بزرگتر شود، جسم خارجی آ ن نیز بزرگتر و سختتر میشود. جنس صدفها از کربنات کلسیم (آهک) است. نرمتن آهک مورد نیاز برای ساختن صدف را از آب دریا به دست میآورد. صدف پس از مرگ نرمتن در آب شناور میشود و به سطح آب میآید. در این مطلب از سایت جسارت در مورد گوشت صدف صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
گوشت صدف خوراکی
صدف سرشار از روی است. این ماده جهت ساخته شدن اسپرم و تستسترون (هورمون مردانه) ضروری است. علاوه بر این صدف حاوی دوپامین است، هورمونی که تمایل جنسی را افزایش میدهد. یک برنامهٔ غذایی سرشار از صدفهای خوراکی با کمک به حفظ سطح کلاژن پوست، به شما کمک خواهد کرد تا پوستی صاف، انعطافپذیر و جوان کسب کنید. قندی که در صدف و پوسته موجودات دریایی یافت میشود، میتواند کلید درمان ضایعات نخاعی باشد. اگر دچار مشکلات حافظه شدهاید صدف خوراکی بخورید. صدف با داشتن روی مورد نیاز به بهبود عملکرد مغز کمک میکند.
دلمه گوشت صدف
مواد لازم صدف شکم پر یا دلمه صدف Midye Dolma یک پیمانه روغن زیتون نمک و فلفل وادیوه مخلوط دلخواه صدف درشت 16 عدد 250 گرم برنج دو عدد پیاز متوسط کشمش پلویی بیدانه چند ق غ چند ق غ بادام شام یا بادام زمینی پرک شده بوداده چند ق غ صنوبر یا گردو خرد شده شکر دو ق غ نعنا خرد شده تازه یا خشک مقدار کمی . برنج را قبلا خیس کنید . پیاز را با مقداری روغن زیتون تفت دهید . سپس بادام ها را اضافه کنید .آب برنج را خالی کنید و سپس برنج را اضافه کنید . کشمش پلویی و ادویه و نمک و فلفل و نعنای خرد شده را اضافه کنید . اجازه دهید برنج دم بکشد . در انتها صدف را دو نیم کنید و درون آنرا داخل برنج خالی کنید و مخلوط کنید و چند دقیقه دم کنید . بعد مخلوط را داخل پوسته صدف پر کنید و با لیموترش سرو کنید. صدف شکم پر جزو غذای ملل – ترکی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد . صدف شکم پر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
حکم گوشت صدف
خداوند در آیات 164 و 173 سوره بقره، 157 سوره اعراف، 106 سوره مائده، 14 سوره نحل، 12 سوره فاطر و 12 سوره جاثیه حکم شرعی حیوانات حلال گوشت و حرام گوشت را بیان کرده و خوردن مردار، گوشت خوک و گوشت حیوانی که برای غیر خدا ذبح شده را ممنوع شمرده است. خداوند در این آیات پاکیزهها را حلال و ناپاکیها را حرام اعلام کرده است اما حکم شرعی تناول گوشت انواع حیوانات توسط پیامبر اکرم(ص) و امامان معصوم(ع) تشریح شده است. فقهای و دانشمندان دینی از میان آبزیان دریایی فقط ماهیان دارای فلس (پولک) و میگو را حلال گوشت دانستهاند و بیشتر آنها خوردن لابستر، خرچنگ، هشت پا و صدف دریایی را حرام اعلام کردهاند. حجتالاسلام و المسلمین بهاری در گفتگو با خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به حلال یا حرام گوشت بودن آبزیان دریایی اظهار داشت: خداوند در سوره فاطر می فرماید «این دو دریا یکسان نیست ما از آب شیرین و گوارا و خنک به شما می دهیم و از همان آب گوشت تازه میگیرید و از آب تلخ و شور هم گوشت تازه هست برای خوردن» اما به صراحت شرط پولک دار بودن را برای ماهیان بیان نشده است.وی افزود: با وجود اینکه خداوند در قرآن به شرط پولکدار بودن ماهی اشاره نمیکند اما تقسیم و تفسیر آن را برعهده پیامبراکرم(ص) و اهل بیت(ع) گذاشته است. این کارشناس مذهبی به نقل از کتاب «وسائل الشیعه» گفت: در روایات از امام صادق(ع) نقل شده است که «ماهی را که پولکدار است را بخورید و حضرت علی(ع) نیز در بازار مردم را از خوردن و فروش ماهی های بدون پولک منع می کردند.»
صدف به عنوان دایه نوزاد
در برخی آب های دنیا گونه خاصی از صدف ها زندگی می کنند که ظاهری اندک شبیه به ماهی ها دارند و سعی می کنند رفتار آنها را تقلید کنند. اما علت چیست؟ در واقع با این کار، ماهی های واقعی به آنها حمله می کنند و صدف می تواند توده های عظیمی از لارو را در آب آزاد نماید که به داخل آبشش های ماهی نفوذ می کنند و آنقدر از مواد مغذی درون بدن ماهی تغذیه می کنند تا میزبان از پا در می آید. جالب است بدانید گونه ای از ماهی ها در آسیا و اروپا هستند که به آنها گرچاک اروپایی گفته می شود و بعد از آلوده شدن توسط صدف ها اقدام آنها را تلافی می کنند. این ماهی ها استراتژی تهاجمی صدف ها را در قبال خود آنها به کار می گیرند. گونه ماده گرچاک ماهی با استفاده از نوعی ساختار لوله ای شکل در بدن خود، تخم هایش را به درون بدن صدف تزریق می کند و سپس گونه نر، اسپرم هایش را بدون هیچ معطلی به بدن قربانی انتقال می دهد. تخم های بارور شده سپس خانه ای کوچک در بدن میزبان پیدا می کنند و میزبان مجبور است که از آنها نگهداری کند
پرورش صدف
پرورش صدف یکی ازمحورهای اصلی صنعت تولید و پرورش آبزیان صدف دار در اروپاست. با تولید حدود پانصد هزار تن در سال، هنوز ظرفیت عظیمی برای تولید بیشتر وجود دارد. برای تولید پایدارتر و سودآورتر، یکی از تولید کنندگان در سوئد تصمیم گرفته در یک پروژه اروپایی شرکت کند، پروژه ای که شیوه های صحیح و فن آوریهای جدید را برای استفاده پربارتر از صدف ها امکان پذیر می کند.
فرآیند پرورش صدف
گروهی از دانشمندان پروژه تحقیقاتی اروپا با همکاری تولید کنندگان، مرحله به مرحله فرآیند پرورش صدف را از صید تا مصرف، مورد بررسی قرار داده اند. آنها مهم ترین مراحل را شناسایی کرده و می خواهند بدانند که چگونه این ضایعات چشمگیر را کاهش دهند. گویا این تلاشها بسیار مُثمر ثمر واقع شده است. گریث آدوف، زیست شناس و هماهنگ کننده پروژه مرکز غذاهای دریایی نروژ می گوید: “یکی از مشکلات اصلی، حجم بسیار عظیم این ضایعات است. در واقع حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از تولید صدف در بخشهای مختلف تولید تلف می شود. هدف، کاهش ۳۵ درصدی این ضایعات است. شاید هنوز این نتیجه بدست نیامده اما حجم تولیدمان بالا رفته است.” این پروژه بر مبنای سیستم گردش آب قرار دارد تا به کمک آن بتوان در یک برهه زمانی مشخص صدفها را بصورت زنده حفظ و نگهداری کرد. این به پرورش دهندگان صدف کمک می کند تا از یکسو در زمان برداشت کمتر تحت تاثیر تغییرات دمایی باشند و از سوی دیگر در مصرف انرژی و آب صرفه جویی کنند. در سیستم های آبیاری مشابه، تولید کننده برای تولید یک کیلو صدف، به بیست لیتر آب در ساعت نیاز دارد. این به این معناست که هزینه سرد کردن آب مصرفی هم افزایش می یابد. یکی دیگر از عناصر متغیر در طبیعت حفظ کیفیت آب است. نکته مهم دیگر در این فرایند حفاظت از کیفیت آب و بازیابی پروتئین موجود در آن است. در تمام این فرایند تدریجی، صدفها در معرض تاثیرات مکانیکی شدیدی قرار می گیرند که می تواند در کل بر زندگی آنها موثر باشد. با انجام یک رشته آزمایش، مراحل تاثیرگذار در این فرایند نیزمورد شناسایی قرار گرفته اند.
خواص گوشت صدف
صدف خوراکی فقط برای شور و میل جنسی مفید نیستند. حلزون ژلاتینی حاوی میزان زیادی فلز روی است که یکی از بهترین مواد برای تقویت سیستم ایمنی بدن به شمار می رود. این ماده کمک می کند تا سلول های سفید و سایر پادتن ها سریعتر تولید شوند و باعث تقویت آنها نیز می شوند تا بهتر دربرابر بیماری ها مقابله کنند. فلز روی برای عملکرد سلول های بسیار حیاتی است و باعث تقویت 100 نوع مختلف آنزیم میشود که واکنش های شیمیایی بدن را توسعه می دهند. فلز روی چه با سمی کردن عاملان عفون و چه با تقویت واکنش های دفاعی بدن در محل عفونت، از رشد ویروس ها و باکتری ها جلوگیری به عمل می آورد. فلز روی باعث تقویت عملکرد سیستم دفاعی بدن می شود. کمبود این فلز در بدن ممکن است منجر به از کار افتادن جدی سیستم دفاعی بدن شود، پس اگر میخواهید سیستم دفاعی بدنتان همیشه خوب کار کند، کمی صدف خوراکی نیز به برنامه ی غذاییتان اضافه کنید. طریقه ی مصرف: یک پرس صدف خوراکی (که شامل 6 صدف متوسط می شود) حاوی 76 میلی گرم فلز روی است. پزشکان برآورد می کنند که یک انسان متوسط، بین 15 تا 25 گرم فلز روی در روز نیاز دارد تا سالم بماند. اما اگر احساس می کنید که در شُرُف سرماخوردگی هستید، می توانی استفاده از این ماده ی غذایی را بیشتر کنید. اما دقت داشته باشید: استفاده ی بیش از حد صدف خوراکی باعث مسمومیت می شود. زیادی این ماده مانع جذب مس و آهن به بدن می شود، که منجر به کم خونی است. اگر این ماده ی غذایی به مذاقتان خوش نمی آید می توانید به جای آن از خرچنگ، گوشت گاو، بوقلمون و حبوبات استفاده کنید. همه ی این ها حاوی فلز روی هستند.
صدای دریا و امواج صدف
برخلاف آنچه تاکنون تصور می کرده اید، آن صدایی که با گرفتن صدف در کنار گوش خود می شنوید، صدای دریا و امواج آن نیست. این کار فقط باعث می شود تا تمامی نویزهای صوتی که در فضای پیرامون تولید می شوند در یک جا جمع شده و صدایی شبیه امواج خروشان تولید کنند. این نویزها همیشه و در حالتی وجود دارند و فقط انسان به واسطه عادت کردن، آنها را نادیده گرفته و متوجهشان نیست. برای تشدید نویز صوتی و شنیدن آنها به یک تشدیدگر نیاز است. ساده ترین و بی هزینه ترین تشدیدگر نیز دهان و انگشتان خودتان هستند؛ به این صورت را با دهان خود شکل O ساخته و سپس با انگشتان دست روی گونه هایتان ضربه بزنید. این حرکت موجب می شود تا نت های جدید را بشنوید. بزرگ یا کوچک بودن O موجب ایجاد نت های مختلفی از صدا می شوند. با این حرکت در واقع شما از دهان خود یک تشدیدگر هملمهولتز ساخته اید. به این صورت که صدا از لرزش هوا در داخل دهان تولید شده و با باز کردن دهان، به گوش می رسد. صدف هایی را هم که در کنار گوش خود قرار داده و تصور می کنید صدای دریا و موج ها را در آن می شنوید، در اصل تشدیدگرهایی هستند که به واسطه داشتن بدنه خمیده و منحنی، مکان مناسبی برای بازتاب صدا محسوب می شوند. صداهای زمینه و ریزی که همیشه در هوا پراکنده هستند، در فضای خمیده ی صدف گردش نموده و صوتی مشابه موج تولید می کنند. صدای تولیدی از صدف های کوچک و بزرگ مشابه هم نیست. به این خاطر که دالان و فضای داخلی تشدیدگر آنها با هم فرق داشته و در نتیجه فرکانس های صوتی متفاوتی تولید می کنند.