بهترین راه برای تمیز کردن گوش

بهترین راه برای تمیز کردن گوش

بهترین راه برای تمیز کردن گوش خواص تمیز کردن گوش,فواید تمیز کردن گوش,تمیز کردن گوش درمانی,خاصیت تمیز کردن گوش,خواص تمیز کردن گوش درمانی,خواص تمیز کردن گوش برای پوست,خواص تمیز کردن گوش برای …

زونا، علائم و درمان آن

زونا، علائم و درمان آن

زونا، علائم و درمان آن زونا,بیماری زونا,زونا در بارداری,علائم زونا,درمان زونا,درمان زونا با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان زونا,زونا را چگونه درمان کنیم,زونا در کودکان,زونا در بزرگسالان,زونا در نوزادان,زونا در بهار,زونا …

راه های پیشگیری از سردرد چیست

راه های پیشگیری از سردرد چیست

راه های پیشگیری از سردرد چیست سردرد,بیماری سردرد,سردرد در بارداری,علائم سردرد,درمان سردرد,درمان سردرد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سردرد,سردرد را چگونه درمان کنیم,سردرد در کودکان,سردرد در بزرگسالان,سردرد در نوزادان,سردرد در …

شانه درد

شانه درد ,شانه درد نشانه چیست,شانه درد راست,شانه درد چپ,شانه درد در اوایل بارداری,شانه درد درمان,درد شانه و گردن,درد شانه چپ – قلب,درد شانه ها,درد شانه پشت

شانه درد , شانه درد نشانه چیست , شانه درد راست , شانه درد چپ

توضیحاتی در مورد شانه درد

درد شانه یک شکایت عمده بیماران با مشکلات شانه‌ای است، اگرچه ممکن است گاهی در ارتباط با بیماری‌ها و اختلالات شانه نبوده و از قسمت‌های دیگر به شانه انتشار یابد. درد شانه ممکن است درارتباط با مفاصل کمربند شانه‌ای یا عناصر اطراف مفصل(Periarticular)مربوطه ایجاد گردد. مطالعات لنندر(Lennander) حاکی از این واقعیت است که تمام عناصر مفصلی و اطراف آن مانند کپسول مفصلی، سینوویوم، عضله، تاندون، فاسیا، لیگامان (رباط) و پریوست نسبت به درد حساس هستند، ولی غضروف و خود استخوان نسبت به تحریکات دردناک جواب نمی‌دهنددر این مطلب از سایت جسارت در مورد شانه درد صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

کمربند شانه ای

کمربند شانه ای از استخوان‌های زیر تشکیل می‌شود: استخوان بازو(هومروس) استخوان کتف(اسکاپولا) استخوان ترقوه یا چنبر(کلاویکولا) استخوان جناغ(استرنوم) استخوان‌های کمربند شانه‌ای به گونه‌ای اتصال می‌یابند که باعث ایجاد چهار مفصل می‌گردند که عبارتنداز: مفصل شانه(گلنوهومرال) مفصل اخرمی-چنبری(آکرومیوکلاویکولار) یا اخرمی-ترقوه‌ای مفصل جناغی-چنبری(استرنوکلاویکولار) یا جناغی-ترقوه‌ای مفصل کتفی-سینه‌ای(اسکاپولوتوراسیک)که بیشتر یک اتصال است تا یک مفصل حقیقی.این قسمت نقش مهمی در حرکت دور کردن شانه در هماهنگی با مفصل شانه دارد.

تشخیص شانه درد

درد شانه در محل مفاصل شانه و اطراف آن ایجاد می شود. در بعضی موارد، تشخیص درد مفصل شانه و کتف از گردن درد دشوار و سخت می باشد. البته در برخی موارد درد های گردن منجر به بروز درد شانه می شود که با درمان گردن درد می توان به بهبود درد مفصل شانه کمک کرد. شانه ها که محل اتصال بازوها به ستون بدن هستند، بیشترین حرکت را در بین مفاصل بدن دارد. این سطح بالای حرکت می تواند باعث ناپایداری نسبی مفاصل شانه شود. شانه درد اغلب در نتیجه یک بیماری یا آسیب دیدگی ایجاد می شود که می تواند بر ساختارهای مفصل شانه (تاندون ها، رباط ها، عضلات، و استخوان ها) تاثیر گذارد. در بسیاری از موارد علت درد گردن در نقطه ای دورتر از محل گردن خود را نشان میدهد مثلا ما بیماران زیادی داشته ایم که با علل درد شانه مراجعه کرده اند و با کار روی گردن درد آنها درد شانه بهبود یافته است . یا برعکس ممکن است فرد درد گردن دارد اما منشا و سرچشمه درد نقطه دیگری است مثلا بیماری های دندان درد و یا ناراحتی های قلبی که گاهی خود را به صورت گردن درد بروز میدهند.

همه چیز درباره شانه درد

شانه شامل چهار عضله و تاندون است که اطراف مفاصل شانه را پر کرده اند. آسیب سرشانه یکی از دلیل بروز درد شانه می باشد. ورزش شانه یکی از مهم ترین درمان ها برای دردهای شانه و یکی از درمان های توانبخشی بعد از جراحی می باشد. ورزش به کارآیی بهتر عضلات کمک می کند. توانبخشی شانه بر روی انعطاف پذیری و استحکام شانه اثر می گذارد.

علائم شانه درد

درد کتف و شانه از نظر شدت می تواند ملایم تا شدید باشد. در این حالت با توجه به علت درد شانه، سایر علائم احتمالی مربوط به این مشکل شامل موارد زیر هستند: احساس غیر عادی بودن شانه مثل بی حسی، احساس سوزش و سردی تغییر شکل تغییر رنگ یا کبودی ورم و التهاب ضعیف شدن در بعضی موارد، تشخیص درد شانه از درد گردن دشوار است و این درد می تواند در ناحیه بازو و دست ها نیز احساس شود. این نوع درد معمولاً با اعصاب گردن (که به آنها اعصاب رادیکولوپاتی گردن گفته می شود) ارتباط دارد، اما امکان ایجاد این درد در نتیجه بعضی انواع آسیب دیدگی های شانه همچون ناپایداری، در رفتگی یا نیم در رفتگی نیز وجود دارد.

شانه درد و علل آن

فاکتور ریسک اصلی برای درد کتف و شانه ، بالا رفتن سن است. استفاده زیاد از مفاصل شانه (به خاطر شرکت در فعالیت های ورزشی یا سایر فعالیت های تفریحی یا شغلی) باعث افزایش ریسک آسیب دیدگی و نیز ایجاد تغییرات خاص به خاطر بالا رفتن سن در مفصل شانه (آرتروز) می شود که می تواند علت شانه درد باشد. علاوه بر این شرایطی مثل التهاب کیسه های مفصلی و التهاب تاندون شانه (تاندونیت عضلات چرخاننده بازو) نیز می تواند باعث شانه درد شود. آسیب دیدگی یکی دیگر از دلایل شانه درد است. انجام فعالیت های ورزشی (بیس بال و شنا) و فعالیت های شغلی می تواند ریسک آسیب دیدگی و درد و خشکی شانه را افزایش دهد. به هر حال انواع موارد آسیب دیدگی شانه به شرح زیر هستند: در رفتگی: شرایطی که در آن سر استخوان بالای بازو از محل خود در مفصل شانه خارج می شود. این شرایط اغلب مواقعی ایجاد می شود که فرد بر روی بازوی بیش از حد کشیده شده خود بیفتد یا هنگامی که بازو از پشت کشیده شود. شکستگی: ایجاد ترک یا شکستگی در استخوان که اغلب با در رفتن شانه همراه است و می تواند برای استخوان بازو و استخوان ترقوه اتفاق افتد. جدا شدن: پارگی کامل یا جزئی رباط شانه که اغلب در نتیجه افتادن فرد یا وارد شدن ضربه مستقیم به شانه ایجاد می شود. پیچ خوردن- که اغلب برای رباط ها در محل شانه اتفاق می افتد. کشیدگی: که مربوط به آسیب دیدگی عضلات شانه است. پارگی: پارگی چرخاننده بازو که ممکن است به صورت پارگی عضلات، پارگی تاندون شانه، یا رباط ها ایجاد شود. شانه منجمد (که به آن کپسولیت چسبنده نیز گفته می شود) شرایطی است که باعث شانه درد و محدودیت های خاص در حرکت شانه می شود. شانه منجمد بیشتر در بین زنان در سنین بین 40 سالگی و 50 سالگی مشاهده می شود و بیشتر این مشکل در افراد مبتلا به سایر بیماری ها همچون التهاب مفاصل، التهاب تاندون ها، و حمله قلبی و در بیماران مبتلا به بیماری های مزمن (مثل دیابت)، و نیز کسانی که به تازگی عمل جراحی انجام داده اند، وجود دارد. درد کتف و شانه همچنین می تواند پس از عمل جراحی (همچون عمل جراحی برداشتن سینه یا ماستکتومی و برداشتن غدد زیر بغل) ایجاد شود. عوامل نادر تاثیرگذار در این حالت می تواند شامل عفونت، مشکلات عصبی و تشکیل تومور در بدن بیمار باشد.

شانه درد و تشخیص آن

برای تشخیص شانه درد، پزشک سابقه بیماری شما را دریافت کرده و از معاینات فیزیکی استفاده می کند. در بعضی موارد، ممکن است از آزمایش های تشخیصی نیز برای بیمار استفاده شود. سابقه درمانی بیمار در این حالت می تواند شامل اطلاعات مربوط به شروع شانه درد و سابقه شخصی (آسیب دیدگی های قبلی و شرایط درمانی) بیمار و خانواده وی باشد. سابقه خانوادگی بطور خاص می تواند به تشخیص وجود مشکلات ارثی (مثل آرتروز) کمک موثر کند. در طول معاینه فیزیکی، جراح شانه محل دقیق درد را مشخص می کند و وجود هر گونه ناپایداری شانه یا ایجاد محدودیت در دامنه حرکتی آن را تشخیص می دهد. آزمایش های تشخیصی که امکان استفاده از آنها در این حالت وجود دارد شامل عکس برداری رادیولوژی و سایر عکس برداری ها مثل امواج مافوق صوت و اسکن ام آر آی است. معمولاً عکس برداری های استاندارد رادیولوژی برای تشخیص موارد شکستگی یا ترک خوردگی، مشکلات استخوانی، آرتروز شانه، و جدا شدن شانه مورد استفاده قرار می گیرند. در بعضی موارد، یک محلول خاص برای نمایش بهتر مشکل قبل از عکس برداری رادیولوژی یا اسکن ام آر آی به محل تزریق می شود و به این ترتیب می توان عکس های بهتری را از محل آسیب دیدگی تهیه کرد. به این آزمایش در اصطلاح آرتروگرام نیز گفته می شود که برای تشخیص بعضی مشکلات ساختاری در بافت های نرم (تاندون ها و عضلات) همچون پارگی مورد استفاده قرار می گیرد. عکس برداری مافوق صوت و اسکن ام آر آی اغلب برای کمک به تشخیص مشکلات شانه مفید است. این آزمایش ها بطور خاص برای ارزیابی آسیب های وارد شده به رباط ها، مفاصل، و تاندون های موجود در شانه مناسب هستند (پارگی کامل یا جزئی عضلات چرخاننده بازو). در عکس برداری مافوق صوت از امواج رادیویی دارای فرکانس بالا و یک کامپیوتر برای تهیه تصویر از ساختارهای بدن و در اسکن ام آر آی از انرژی الکترو مگنتیک برای ایجاد تصاویر چند بعدی و با جزئیات بالا از محل آسیب دیدگی استفاده می شود. این آزمایش ها می توانند اطلاعات با ارزش و دقیق درباره ساختار های شانه در اختیار پزشک قرار دهند.

درمان خانگی شانه درد

هنگام مواجه شدن با درد شانه مهم است که به شانه استراحت دهیم و از انجام فعالیت هایی که باعث تشدید درد می شوند یا فشار اضافی به مفصل وارد می کنند، برای حداقل 48 ساعت خودداری کنیم. در این حالت می توان از روش های درمانی محافظه کارانه مثل سرد یا گرم کردن ناحیه آسیب دیده برای چندین بار در روز به منظور کاهش درد و التهاب ایجاد شده استفاده کرد. علاوه بر این کمپرس کردن ناحیه آسیب دیده با استفاده از بانداژ قابل ارتجاع می تواند به تثبیت کردن شانه و کاهش ورم آن کمک کند.

شانه درد و دارو درمانی

مصرف داروهایی ضد درد مثل استامینوفن می تواند برای کاهش و درمان درد شانه مفید باشد و استفاده از داروهای ضد التهاب غیر استروئید (NSAIDs) مثل ایبو پروفن، ناپروکسین، و آسپیرین برای کاهش درد و التهاب ایجاد شده امکان پذیر است. این داروها را باید فقط طبق دستور پزشک مصرف کرد و نباید به مصرف آنها به مدت طولانی تر از 7 تا 10 روز بدون مشورت با پزشک ادامه داد. مصرف این داروها می تواند برای بیمار عوارض جانبی مثل درد معده، خون ریزی سیستم گوارش، و در موارد نادر مشکلات کبد و کلیه به همراه داشته باشد. در بعضی موارد، داروهای ضد التهاب غیر استروئید می تواند باعث عوارض جانبی جدی در سیستم گوارشی و نیز قلب و عروق شود. درمان شانه درد شدید یا دردی که به داروهای مسکن موجود در داروخانه ها واکنش نشان نمی دهد ممکن است نیازمند تجویز داروهای قوی تر (مثل سلبرکس) باشد. مصرف این داروها نیز می تواند باعث خون ریزی سیستم گوارشی و عوارض جانبی قلبی و عروقی شود. در صورتی که شانه درد به خاطر عفونت ایجاد شده باشد، می توان برای درمان آن از داروهای آنتی بیوتیک استفاده کرد. اگر داروهای آنتی بیوتیک خوراکی نتواند اثر بخشی لازم را برای شما به همراه داشته باشد، ممکن است از نوع تزریقی این داروها (داخل وریدی) برای شما استفاده شود.

شانه درد و تزریق

تزریق کورتیزون ها می تواند برای درمان بعضی انواع شانه درد (مثل التهاب کیسه های مفصلی یا التهاب تاندون ها) که به روش های محافظه کارانه پاسخ نمی دهند، مورد استفاده قرار گیرد. این روش درمانی شامل تزریق مستقیم کورتیزون (یک داروی ضد التهاب استروئیدی) به شانه است. توجه داشته باشید که با گذشت زمان، تزریق کورتیزون می تواند باعث ضعیف شدن و وارد شدن آسیب به بافت ها و ساختارهای داخل مفصل شود.

شانه درد و فیزیوتراپی

روش های فیزیوتراپی (مافوق صوت، تحریک الکتریکی، سرما درمانی، درمان دستی، حرکت های کششی) می توانند برای کاهش درد و التهاب ایجاد شده و نیز تقویت عضلات و کاهش اصطکاک و سایش آنها در مفصل شانه مورد استفاده قرار گیرند. فیزیوتراپی همچنین می تواند برای آموزش مکانیزم های صحیح بدن به بیمار که می تواند کاهش ریسک عود مجدد شانه درد را به همراه داشته باشد، مفید باشد. بعضی از انواع شانه درد (جدا شدن، در رفتگی، یا شکستگی) نیازمند بی حرکت کردن مفصل است. جدا شدن شانه را اغلب می توان با بی حرکت کردن شانه با یک بند محافظ درمان کرد. در اکثر موارد، این نوع آسیب دیدگی در طول 2 یا 3 ماه درمان می شود. هنگامی که مفصل شانه دچار در رفتگی شده باشد، پزشک سر استخوان بازو را به حفره آن باز می گرداند و شانه را با استفاده از بند محافظ یا ابزارهای مخصوص (به نام ایموبلایزر) برای چند هفته بی حرکت می کند.اولتراسوند ، طب سوزنی ، ماساژ از دیگر روشهای درمانی درد شانه می باشد.

شانه درد و جراحی

در صورتی که آسیب های وارد شده به شانه جدی یا شرایط پیچیده باشد (برای مثال قرار گیری نامناسب استخوان ها، آسیب دیدگی تاندون ها، یا پارگی شدید)، ممکن است از عمل جراحی برای درمان بیمار استفاده شود. عمل جراحی شانه می تواند به صورت عمل جراحی باز (که نیازمند ایجاد یک شکاف بزرگ در محل شانه است) یا عمل جراحی آرتروسکوپی (با استفاده از شکاف های کوچک) انجام شود. همچنین به منظور کاهش درد شانه پس از جراحی و آرتروسکوپی شانه از روش های مختلفی همچون سرما و گرما درمانی، دارودرمانی و … بهره گرفته می شود. عمل جراحی شانه معمولاً با یک دوره بی حرکت سازی و فیزیوتراپی وسیع برای بازیابی حرکت های عادی و توان عضلات همراه است. به دنبال عمل جراحی شانه، بیمار اغلب با مقداری حساسیت و درد در ناحیه مورد نظر برای چند ماه روبرو می شود. در صورتی که ابتلا به آرتروز باعث فرسایش شدید مفصل شانه شده باشد، ممکن است نیاز به عمل جراحی تعویض مفصل شانه یا آرتروپلاستی وجود داشته باشد. در این روش درمانی، سر استخوان بازو و حفره آن در محل تیغه شانه با اعضای مصنوعی جایگزین و تعویض می شوند. تقریباً بلافاصله پس از عمل جراحی تعویض مفصل شانه، لازم است از حرکت های تمرینی انفعالی شانه برای بهبود بیمار استفاده شود. در حرکت های انفعالی یک کارشناس متخصص در خدمات سلامت، مفصل شانه را برای شما حرکت داده و نرمش می دهد. در حدود 3 تا 6 هفته پس از جراحی، بیمار می تواند حرکت های ورزشی مربوط به کشش و تقویت شانه را شروع کند.

پیشگیری از شانه درد

امکان پیش گیری از شانه درد، در همه موارد وجود ندارد. به این منظور برای کمک به جلوگیری از شانه درد، لازم است از استفاده بیش از حد از مفاصل شانه خودداری شود و مراقبت های لازم هنگام انجام فعالیت هایی که باعث وارد شدن فشار به مفاصل شانه می شود، به عمل آید. انجام مناسب فعالیت ها و قرار گرفتن صحیح شانه، گرم کردن عضلات و انجام حرکت های کششی به نحو صحیح، همگی می توانند قبل از انجام حرکت های تمرینی مفید و سودمند باشند.

شانه درد و بورسیت

بورس ها کیسه های بسیار کوچک حاوی مایع نرمی هستند که در تمامی مفاصل بدن از جمله شانه وجود دارند . بورس ها به عنوان یک بالشتک بین استخوان ها و بافت نرم پوشاننده آنها عمل میکنند و به کاهش اصطکاک بین استخوان و مفاصل کمک میکند .آ سیب این کیسه ها در نهایت سبب خشکی شانه می شود. گاهی اوقات استفاده بیش از حد از مفصل شانه و موجب التهاب و ورم بورس ها در شانه و علت درد شانه می شود که به این حالت بورسیت گفته میشود . بورسیت اغلب همراه با اسیب تاندون شانه اتفاق می افتد. در این حالت بافت های شانه ملتهب و دردناک میشوند و ممکن است بسیاری از فعالیت های ساده روزانه مانند شانه کردن موها یا لباس پوشیدن برای شخص مشکل شود.

شانه درد و تاندنیت

تاندون یک رشته است که مفاصل را به استخوان ها متصل می کند . تاندنیت یا التهاب تاندون در اکثر مواقع بر اثر فرسایش آن به مرور زمان رخ می دهد . التهاب تاندون دو نوع است : حاد : انجام حرکاتی مانند بالا بردن شانه بالای سر و حرکت دادن سر آن مانند زمان پرتاب کردن توپ منجر به تاندنیت حاد می شود. مزمن : بیماری هایی مانند آرتروز و یا فرسایش تاندون بر اثر حرکات تکراری و روند طبیعی بالا رفتن سن میتوانند به مرور زمان موجب تاندنیت مزمن شوند . تاندونهایی که بیش از همه در شانه در معرض التهاب هستند چهار تاندون روتاتور کاف و تاندون های دو سر بازو هستند. روتاتور کاف از چهار ماهیچه و تاندون های متصل به آن تشکیل شده است که سر بازوی شما قرار دارد و مفصل شانه را در محل آن نگه میدارد

شانه درد و آرتروز

درد کتف و شانه می تواند ناشی از آرتروز باشد. رایج ترین نوع آرتروز در مفصل شانه استئوآرتریت یا آرتروز استخوانی می باشد . علام این بیماری شامل تورم ، درد و خشکی شانه هستند که معمولا در میانسالی بروز میکنند . آرتروز شانه به مرور زمان شکل میگیرد و با گذشت زمان درد ناشی از آن تشدید می شود. افراد اغلب برای کاهش درد ناشی از آرتروز شانه ، آن را حرکت نمی دهند . این امر میتواند به خشکی بیشتر شانه و بافتهای اطراف آن و در نتیجه دردناک شدن شانه در هنگام حرکت دادن آن منجر شود

شانه درد و عمل جراحی

برای درمان برخی از مشکلات مفصل شانه از جمله درد شانه ممکن است به عمل جراحی نیاز باشد . بیمارانی که با روش های غیر جراحی مانند حرکات اصلاحی ، استراحت، دارو و .. پاسخ نداده اند و درد آن ها تسکین نیافته اند ، به انجام عمل جراحی برای درمان درد مفصل شانه نیاز دارند. برخی از مشکلات بخصوص شانه مانند دررفتگی های مکرر مفصل شانه ، درمان پارگی تاندون شانه و تاندون روتاتور کاف شانه ممکن است با روش هایی مانند حرکات اصلاحی نتیجه ندهد. در این موارد ممکن است در همان وهله های اول درمان با جراحی برای بیمار در نظر گرفته شود . جراحی شانه ممکن است به روش آرتروسکوپی برای برداشتن بافت آسیب دیده یا ترمیم آن انجام شود. همچنین ممکن است در مواردی که میزان بازسازی وسیع است یا نیاز به تعویض مفصل شانه است جراحی به روش باز انجام شود. همچنین به منظور کاهش درد پس از جراحی و آرتروسکوپی شانه روش های مختلفی ازجمله گرما و سرما درمانی، دارو درمانی و … وجود دارد. آرتروسکوپی شانه جراحی به روش آرتروسکوپی از طریق برش های بسیار کوچکی ( حدود یک سانتی متر ) انجام میشود، جراح از طریق یکی از این برش ها دوربین کوچکی را به داخل فضای مفصل می فرستد و از طریق برش دیگر وسایل جراحی را به داخل مفصل میبرد و جراحی را انجام میدهد. برای دریافت اطلاعات کامل درباره عمل جراحی آرتروسکوپی شانه می توانید مقاله “جراحی آرتروسکوپی شانه” را در همین سایت مطالعه فرمایید . تعویض مفصل شانه جراحی تعویض مفصل شانه نسبت به تعویض مفصل برای زانو و لگن کمتر انجام میشود. نتایج موفقیت آمیز این جراحی ، در تسکین درد بیمار است. در صورتی که روش های درمان غیر جراحی مانند ورزش برای شانه درد ، دارو ، اصلاح فعالیت ها و … تاثیری در تسکین درد نداشته باشند ممکن است عمل جراحی تعویض مفصل شانه برای بیمار در نظر گرفته شود . تعویض مفصل شانه یک جراحی ایمن و موثر برای متوقف کردن درد و بازگشت توانایی بیمار در انجام فعالیت های روزمره می باشد . در این عمل جراحی ، قسمت های اسیب دیده مفصل جدا می شوند و با مفصل مصنوعی ( پروتز ) جایگزین می شوند . گزینه های مختلف جراحی درمان درد شانه شامل برداشتن سر استخوان بازو به تنهایی ، و یا برداشتن سر استخوان بازو و کاسه ی گلنوئید ( که استخوان بازو در ان قرار میگیرد) می باشد. انجام عمل جراحی برای تعویض مفصل بیمار با یک مفصل مصنوعی در حدود 2 ساعت زمان می برد . بیمار به احتمال زیاد یک ، دو یا سه روز پس از جراحی می تواند مرخص شود . برای مدت زمان 2 تا 4 هفته برای حفاظت از مفصل شانه نیاز به پوشیدن آویز دست ( اسلینگ) می باشد. بسیاری از بیماران بعد از 2 هفته می توانند فعالیت های ساده مانند غذا خوردن، لباس پوشیدن را انجام دهند .

بیشتر بخوانید : درد شانه ♥ بازو درد ♥ درد آرنج ♥ لرزش دستدرمان ورم پا و دست

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 مرداد 1397

50 دیدگاه

  • قادر فوریه 2017 در 11:56

    آن چه که مفصل شانه خوانده می شود در واقع ترکیبی از چند ماهیچه ، تاندون و مفصل است که امکان حرکت بازو در دامنه حرکتی بسیار وسیعی را فراهم می کند . وجود دامنه حرکتی وسیع در این مفصل میتواند ریسک ابتلا به مشکلاتی مانند دررفتگی مکرر ، بی ثباتی و گرفتگی شانه و گیر افتادگی بافت های نرم یا ذرات استخوانی در مفصل و در نتیجه درد را افزایش دهد. جراح شانه ممکن است احساس درد مداوم را کاهش داده ، شخص تنها هنگامی که شانه خود را حرکت می دهد احساس درد کند . تقریبا سخت ترین بیماری گردن دیسک گردن می باشد. ماده غضروفی بین مهره های گردنی جلو می اید و موجب فشار روی اعصاب گردنی می شود و همچنین یک واکنش التهابی بسیار شدید را ایجاد می کند.اغلب درد یا بی حسی یا گزگز مورمور به دست ها تیر می کشد . خصوصا وقتی این درد به دست چپ تیر میکشد عده ای ان را با درد قلبی اشتباه می گیرند و به دنبال درمان ان می روند. درد گاهی فقط در دست ها احساس می شود بدون انکه فرد دردی را در گردن خود به یاد اورد. درمان دیسک گردن بسیار سخت می باشد و اغلب همکاری زیاد بیمار ار میطلبد.

  • بابک فوریه 2017 در 11:56

    شانه درد ممکن است موقتی باشد اما در صورت تداوم پیدا کردن درد حتما نیاز به مراجعه پزشک برای تشخیص علت شانه درد و انجام درمان می باشد .

  • کاملیا فوریه 2017 در 11:56

    درد شانه ممکن است همراه با علائم دیگری باشد که به بیماری یا اختلال بوجود آورنده آن بستگی دارد. درد شانه ممکن است از خود شانه بوجود آمده باشد یا با بیماری هایی بوجود آمده باشد که نواحی دیگر بدن مثل گردن را تحت تاثیر قرار می دهند و باعث بروز درد گردن می شود.

  • غریبه فوریه 2017 در 11:56

    علائم دیگری که همراه با درد شانه بوجود می آیند از قرار زیر هستند:

    گردن درد یا بازو درد
    کبودی
    صدا دادن بازو در حین حرکت دادن
    احساس خستگی مفرط
    تب
    احساس ساییدگی یا بیرون زدگی شانه
    سفتی و ضعف عضلانی
    حرکت دردناک بازو
    ورم بازو
    احساس گرمی و قرمزی بازو

  • فهیمه فوریه 2017 در 11:56

    مشکلات مفصل شانه به چهار دسته تقسیم میشوند :

    – پارگی تاندون ها و تاندونیت ( بورسیت یا التهاب تاندون شانه)

    – بی ثباتی و دررفتگی مکرر شانه

    – آرتروز شانه

    -شکستگی

    دیگر علت درد شانه و گردن که شایع نیستند شامل وجود تومور، عفونت و مشکلات سیستم عصبی میباشد.

  • ناشناس فوریه 2017 در 11:57

    ورس ها کیسه های بسیار کوچک حاوی مایع نرمی هستند که در تمامی مفاصل بدن از جمله شانه وجود دارند . بورس ها به عنوان یک بالشتک بین استخوان ها و بافت نرم پوشاننده آنها عمل میکنند و به کاهش اصطکاک بین استخوان و مفاصل کمک میکند.

  • ایناز فوریه 2017 در 11:57

    گاهی اوقات استفاده بیش از حد از مفصل شانه و موجب التهاب و ورم بورس ها در شانه می شود که به این حالت بورسیت گفته میشود . بورسیت اغلب همراه با اسیب تاندون شانه اتفاق می افتد. در این حالت بافت های شانه ملتهب و دردناک میشوند و ممکن است بسیاری از فعالیت های ساده روزانه مانند شانه کردن موها یا لباس پوشیدن برای شخص مشکل شود.

  • سما فوریه 2017 در 11:57

    تاندون یک رشته است که مفاصل را به استخوان ها متصل می کند . تاندنیت یا التهاب تاندون در اکثر مواقع بر اثر فرسایش آن به مرور زمان رخ می دهد

  • فرخنده فوریه 2017 در 11:57

    التهاب تاندون دو نوع است :

    حاد : انجام حرکاتی مانند بالا بردن شانه بالای سر و حرکت دادن سر آن مانند زمان پرتاب کردن توپ منجر به تاندنیت حاد می شود.

    مزمن : بیماری هایی مانند آرتروز و یا فرسایش تاندون بر اثر حرکات تکراری و روند طبیعی بالا رفتن سن میتوانند به مرور زمان موجب تاندنیت مزمن شوند .

  • هما فوریه 2017 در 11:57

    تاندونهایی که بیش از همه در شانه در معرض التهاب هستند چهار تاندون روتاتور کاف و تاندون های دو سر بازو هستند. روتاتور کاف از چهار ماهیچه و تاندون های متصل به آن تشکیل شده است که سر بازوی شما قرار دارد و مفصل شانه را در محل آن نگه میدارد

  • احمدعلی فوریه 2017 در 11:58

    ایجاد شکاف و پارگی در تاندون های شانه ممکن است در نتیجه یک حادثه یا روند فرسایش تاندون ها به مرور زمان( بالا رفتن سن، استفاده بیش از حد از شانه) اتفاق بیافتد . پارگی تاندون شانه ممکن است جزئی یا کلی( جدا شدن کامل تاندون به دو قسمت) باشد . در موارد پارگی کامل تاندون ، تاندون از محل اتصالش به استخوان کاملا جدا می شود . پارگی تاندون های روتاتور کاف و تاندونهای دو سر بازویی شایع ترین نوع در میان اسیب های از این دست هستند.

  • یاسین فوریه 2017 در 11:58

    گیر افتادگی شانه زمانی اتفاق می افتد که قسمت بالایی استخوان کتف به بافت نرم قرار گرفته در زیر آن فشار وارد میکند. زمانی که شخص دست خود را بالا میبرد ( حالتی که دست از بدن فاصله میگیرد) ، استخوان کتف بر روی تاندون های روتاتور کاف و بورس های شانه فشار می آورد و به اصطلاح این تاندون ها دچار گیر افتادگی می شوند. این حالت منجر به تاندنیت و بورسیت در شانه و بروز دردکتف و کاهش دامنه حرکتی شانه می شود . از علائم افتادگی شانه نیز این است که این افراد دارای گردنی شبیه به قو بوده و یکی از شانه‌های آنها افتادگی بیشتر در مقایسه با شانه دیگر دارد.با گذشت زمان گیر افتادگی شانه حتی میتواند علت پارگی تاندون شانه باشد و منجربه بروز این عارضه شود.

  • سجاد فوریه 2017 در 11:58

    در این مشکل به سر بازو فشار اورده میشود و استخوان آن از محل خود در مفصل شانه خارج می شود . این مسئله ممکن است در نتیجه یک حادثه یا استفاده بیش از حد از شانه اتفاق بیافتد .

  • بابک فوریه 2017 در 11:58

    دررفتگی شانه ممکن است جزئی یا کلی باشد . در موارد درفتگی جزئی شانه ، بالای بازو تنها کمی از محل خود در مفصل شانه جابه جا می شود که به این حالت اصطلاحا ” جابجایی” گفته میشود. دررفتگی کامل شانه به این معناست که گوی سر استخوان بازو کاملا از محل خود ( کاسه مفصل شانه) جدا شده است .

  • یاور فوریه 2017 در 11:58

    در صورتی که رباط ها ، تاندون ها و ماهیچه های اطراف مفصل شانه ضعیف شوند ، دررفتگی شانه ممکن است به دفعات اتفاق بیافتد. دررفتگی های مکرر شانه ( جزئی یا کلی) موجب درد و بی ثباتی شانه در هنگام بالا بردن بازو به سمت جلو یا از کنار بدن ، می شود . دررفتگی و جابجایی های مکرر شانه همچنین میتواند منجر به آرتروز شانه شود.

  • ویدا فوریه 2017 در 11:58

    درد کتف و شانه می تواند ناشی از آرتروز باشد. رایج ترین نوع آرتروز در مفصل شانه استئوآرتریت یا آرتروز استخوانی می باشد . علام این بیماری شامل تورم ، درد و خشکی شانه هستند که معمولا در میانسالی بروز میکنند . آرتروز شانه به مرور زمان شکل میگیرد و با گذشت زمان درد ناشی از آن تشدید می شود.

  • احمدعلی فوریه 2017 در 11:59

    افراد اغلب برای کاهش درد ناشی از آرتروز شانه ، آن را حرکت نمی دهند . این امر میتواند به خشکی بیشتر شانه و بافتهای اطراف آن و در نتیجه دردناک شدن شانه در هنگام حرکت دادن آن منجر شود

  • لیلا فوریه 2017 در 11:59

    شکستگی شانه اغلب در قسمت های استخوان کتف ، قسمت بالایی استخوان بازو و یا ترقوه رخ میدهد . شکستگی شانه با درد شدید ، تورم و کبودی همراه است.

  • سجاد فوریه 2017 در 11:59

    شکستگی شانه اغلب در قسمت های استخوان کتف ، قسمت بالایی استخوان بازو و یا ترقوه رخ میدهد . شکستگی شانه با درد شدید ، تورم و کبودی همراه است.

  • دانا فوریه 2017 در 11:59

    اولین قدم در تشخیص علت درد شانه صحبت پزشک با بیمار درباره علائم او می باشد. پزشک سپس شانه را معاینه فیزیکی میکند ، او شانه آسیب دیده و سالم را با هم مقایسه میکند و علائم قرمزی،تورم و کبودی و نشانه های دررفتگی در شانه را بررسی میکند و شانه را حرکت می دهد تا درد شانه در هنگام حرکت را بررسی کند . با توجه به معاینه اولیه تست هایی دیگری نیز ممکن است برای تشخیص علل درد شانه مواردی از جمله : تست اشعه ایکس ، اسکن MRI و آزمایش خون تجویز شوند.

  • نفس فوریه 2017 در 11:59

    روش درمان درد شانه کاملا به عامل ایجاد کننده مشکل بستگی دارد. بنابراین اطلاع از دلیل بروز علائم درد کتف و سایر علائم در اتخاذ روش درمانی مناسب نقش حیاتی دارد. برای تشخیص دقیق علت ایجاد کننده درد مفصل شانه باید به پزشک مراجعه کنید تا پس از تشخیص دقیق علل شانه درد درد برنامه درمانی مناسب را تجویز کند . تمامی روش های درمانی که در ادامه ذکر میشوند برای هر آسیبی مفید نیستند اما بسته به نوع آسیب یا بیماری میتوانند برای بهبود شرایط شما مفید باشند .

  • ستایش فوریه 2017 در 12:00

    استراحت : اولین درمان برای اکثر مشکلات درد شانه و حتی درمان درد مچ دست استراحت دادن شانه برای برطرف شدن التهاب شدید است . البته استراحت دادن شانه باید به میزان مناسب باشد چرا که بیحرکت نگه داشتن بیش از حد شانه ، به عارضه شانه یخ زده یا خشکی شانه منجر میشود.

  • شیرین فوریه 2017 در 12:00

    سرما درمانی و گرما درمانی : استفاده از کمپرس های سرد و گرم یکی از روش های معمول برای درمان درد شانه می باشد.

  • شیما فوریه 2017 در 12:00

    انجام حرکات کششی(ورزش های شانه درد) : کشش ماهیچه ها و تاندون های اطراف مفصل میتواند به کاهش درد کمک کند . در این زمینه یک برنامه تمرینی مناسب باید تدوین شود و ملاحظات ویژه ای در نظر گرفته شود . حرکات ورزش شانه درد را یا خودتان به شخصه انجام می دهید تا تحت نظارت پزشک یا فیزیوتراپیست آنها را صورت می دهید. همچنین، می توانید از درمان با دست استفاده کنید.

  • شیرین فوریه 2017 در 12:00

    فیزیوتراپی : فیزیوتراپی بخش بسیار مهمی از روند درمان در اکثر مشکلات ارتوپدی می باشد . فیزیوتراپیست از مدالیته های مختلفی برای افزایش قدرت ماهیچه ای ، افزایش دامنه حرکتی مفصل استفاده میکند تا بیمار به سطح فعالیتی که قبل از آسیب داشته است بازگردد. در بسیاری از موارد تجویز و انجام برخی تمرینات ویژه برای تقویت عضلات اطراف مفصل شانه به تسکین درد کمک می کند .

  • ناهید فوریه 2017 در 12:00

    داروهای ضد التهاب : داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی با نام NSADs داروهایی هستند که در اکثر موارد برای تسکین درد شانه و درمان آرتروز شانه ، بورسیت و تاندنیت تجویز می شوند .

  • دنیا فوریه 2017 در 12:00

    تزریق کورتیزون : کورتیزون یک داروی بسیار قوی برای درمان التهاب است. التهاب ، در بین بیمارانی که درد شانه دارند ،

  • برنا فوریه 2017 در 12:01

    یک مشکل شایع است. شما میتوانید در مورد تصمیم به تزریق کورتیزون به شانه خود و مفید بودن آن برای شرایط شما با پزشک خود مشورت کنید .

  • یاور فوریه 2017 در 12:01

    برای درمان برخی از مشکلات مفصل شانه ممکن است به عمل جراحی نیاز باشد . بیمارانی که با روش های غیر جراحی مانند حرکات اصلاحی ، استراحت، دارو و .. پاسخ نداده اند و درد آن ها تسکین نیافته اند ، به انجام عمل جراحی برای درمان درد مفصل شانه نیاز دارند. برخی از مشکلات بخصوص شانه مانند دررفتگی های مکرر مفصل شانه ، درمان پارگی تاندون شانه و تاندون روتاتور کاف شانه ممکن است با روش هایی مانند حرکات اصلاحی نتیجه ندهد. در این موارد ممکن است در همان وهله های اول درمان با جراحی برای بیمار در نظر گرفته شود .

  • رضوان فوریه 2017 در 12:01

    جراحی شانه ممکن است به روش آرتروسکوپی برای برداشتن بافت آسیب دیده یا ترمیم آن انجام شود. همچنین ممکن است در مواردی که میزان بازسازی وسیع است یا نیاز به تعویض مفصل شانه است جراحی به روش باز انجام شود.

  • رضا فوریه 2017 در 12:01

    جراحی به روش آرتروسکوپی از طریق برش های بسیار کوچکی ( حدود یک سانتی متر ) انجام میشود، جراح از طریق یکی از این برش ها دوربین کوچکی را به داخل فضای مفصل می فرستد و از طریق برش دیگر وسایل جراحی را به داخل مفصل میبرد و جراحی را انجام میدهد.

  • بابک فوریه 2017 در 12:01

    جراحی تعویض مفصل شانه نسبت به تعویض مفصل برای زانو و لگن کمتر انجام میشود. نتایج موفقیت آمیز این جراحی ، در تسکین درد بیمار است. در صورتی که روش های درمان غیر جراحی مانند ورزش ، دارو ، اصلاح فعالیت ها و … تاثیری در تسکین درد نداشته باشند ممکن است عمل جراحی تعویض مفصل شانه برای بیمار در نظر گرفته شود . تعویض مفصل شانه یک جراحی ایمن و موثر برای متوقف کردن درد و بازگشت توانایی بیمار در انجام فعالیت های روزمره می باشد . در این عمل جراحی ، قسمت های اسیب دیده مفصل جدا می شوند و با مفصل مصنوعی ( پروتز ) جایگزین می شوند .

  • شیدا فوریه 2017 در 12:02

    گزینه های مختلف جراحی شامل برداشتن سر استخوان بازو به تنهایی ، و یا برداشتن سر استخوان بازو و کاسه ی گلنوئید ( که استخوان بازو در ان قرار میگیرد) می باشد. انجام عمل جراحی برای تعویض مفصل بیمار با یک مفصل مصنوعی در حدود 2 ساعت زمان می برد . بیمار به احتمال زیاد یک ، دو یا سه روز پس از جراحی می تواند مرخص شود . برای مدت زمان 2 تا 4 هفته برای حفاظت از مفصل شانه نیاز به پوشیدن آویز دست ( اسلینگ) می باشد. بسیاری از بیماران بعد از 2 هفته می توانند فعالیت های ساده مانند غذا خوردن، لباس پوشیدن را انجام دهند .

  • احمدعلی فوریه 2017 در 12:02

    شانه شامل چهار عضله و تاندون است که اطراف مفاصل شانه را پر کرده اند. آسیب سرشانه یکی از دلیل بروز درد شانه می باشد. ورزش شانه یکی از مهم ترین درمان ها برای دردهای شانه و یکی از درمان های توانبخشی بعد از جراحی می باشد. ورزش به کارآیی بهتر عضلات کمک می کند. توانبخشی شانه بر روی انعطاف پذیری و استحکام شانه اثر می گذارد.

  • بهمن فوریه 2017 در 12:02

    اگر ورزش های نامناسبی انجام دهید، ممکن است اعضلات شانه صدمه ببینند و ملتهب گردند. لذا قبل از انجام هر نوع ورزشی، باید از پزشک خود بپرسید که آیا می توانید ورزش کنید یا نه؟

  • شکیبا فوریه 2017 در 12:03

    در برخی از دردهای شانه ای، ورزش کششی مهم ترین بخش درمان را شامل می شود. کشش کمک می کند تا عضلات شل شوند و از خشکی درآیند و به راحتی بتوانند بچرخند.یکی از مهم ترین دلایل سفتی شانه، چسبندگی capsulitis و شانه یخ زده می باشد. این امر موجب بی حرکتی شانه، بعد از صدمه و یا جراحی می گردد.

  • سپهر فوریه 2017 در 12:03

    چرخش شانه باعث رفع فشار از عضلات شانه و آرامش آن ها می گردد. به جلو خم شوید و یکی از دست های خود را آویزان کنید. به طور فرضی، یک دایره با دست تان بکشید. با دست دیگر خود، میز یا صندلی را بگیرید.

  • علی فوریه 2017 در 12:03

    بسیاری از دردهای شانه به سبب بد نشستن و فشار بر روی عضلات کمر و گردن به وجود می آید. شانه را به طور دایره وار، به پشت و عقب بچرخانید. ابتدا از یک دایره کوچک شروع کرده تا به دایره بزرگ تر برسید. 10 بار به سمت جلو و 10 بار به سمت عقب، شانه خود را بچرخانید.

  • یاور فوریه 2017 در 12:03

    روی یک صندلی بنشینید. خود را کاملا به جلو خم کنید. دست ها و سر خود را آویزان کنید. شکم با ران پا باید در تماس باشد. 30 ثانیه در این حالت بمانید.

  • رحمان فوریه 2017 در 12:03

    مثل حالت قبل بنشینید. پاهای خود را به عرض شانه باز کنید. دست های خود را از پشت ساق پا بگذرانید و قوزک پا را بگیرید. سپس به آرامی، شانه ها و قسمت بالایی کمر را بکشید. خود را در این حالت به مدت 30 ثانیه نگاه دارید.

  • یاسین فوریه 2017 در 12:04

    دست راست خود را مستقیم روبروی خود قرار دهید (کف دست بالا باشد). با دست دیگر انگشتان دست راست خود را بگیرید و انگشتان دست راست را به عقب بکشید. این کار را برای 20 دقیقه انجام دهید و بعد با دست دیگر این کشش را انجام دهید.

  • سعیده فوریه 2017 در 12:04

    دست راست خود را مستقیم روبروی خود قرار دهید. دست خود را به سمت پایین بیاورید، طوری که انگشتان به سمت کف زمین باشند. با دست چپ، انگشتان را به طرف خود بکشید. این کار را برای 20 دقیقه انجام دهید و بعد با دست دیگر این کشش را انجام دهید.

  • بهمن فوریه 2017 در 12:04

    دست راست خود را پشت تان قرار دهید. دست چپ خود را روی سرتان گذاشته و سر خود را به سمت چپ خم کرده و گردن خود را بکشید. سپس رها کنید . سپس جای دست ها را عوض کنید، یعنی دست راست را روی سر گذاشته و گردن را به راست خم کنید، در حالی که دست چپ تان در پشت بدن قرار دارد. این کشش را 10 بار با هر دو دست انجام دهید.

  • سجاد فوریه 2017 در 12:05

    روی یک صندلی بنشینید. گردن خود را به سمت پایین خم کنید. دستان خود را مستقیم روبروی خود قرار دهید. سپس آنها را بچرخانید. دست های خود را به شکل ضربدری قرار دهید، طوری که کف دست هایتان روی هم قرار گیرد. این کشش را برای 30 ثانیه انجام دهید.

  • دریا فوریه 2017 در 12:05

    بنشینید. دست تان را از بدن دور کنید. باید آرنج صاف و کف دست به سمت پایین باشد. شانه خود را بالا نبرید. 10 ثانیه شانه خود را در این وضعیت نگه دارید. این ورزش را 3 بار تکرار کنید.
    روزی سه جلسه این ورزش را انجام دهید.

  • یگانه فوریه 2017 در 12:05

    دستان خود را به هم بچسبانید و دستان خود را بالای سر ببرید. آرنج نباید خم شود. این ورزش را می توان به شکل نشسته، یا به پشت خوابیده انجام داد.10 تا 20 بار این ورزش را تکرار کنید.

  • سوگند فوریه 2017 در 12:05

    در وضعیت ایستاده هم می توانید با هر دست به طور جداگانه، به میزان 3 بار انجام دهید.
    روزی سه جلسه این ورزش را انجام دهید.

  • لیلی فوریه 2017 در 12:06

    آرنج خود را روی میز قرار دهید و آن را حرکت ندهید. ساعد خود را به جلو و عقب ببیرید. 10 بار تکرار کنید. روزی سه جلسه این ورزش را انجام دهید.

  • برنا فوریه 2017 در 12:06

    به پهلوی خود بخوابید. آرنج دستی که در روی زمین قرار دارد، باید زاویه 90 درجه داشته باشد. یک وزنه سبک در این دست تان بگیرید و آن را به طرف سینه ببرید و آرام برگردانید. 10 بار تکر کنید. سپس بر روی پهلوی دیگر خود بخوابید و این ورزش را تکرار کنید. روزی سه جلسه این ورزش را انجام دهید.

  • نوید فوریه 2017 در 12:06

    دست خود را پشت تان قرار دهید و بالا و پایین ببرید. 10 بار این ورزش را انجام دهید. روزی سه جلسه این ورزش را انجام دهید.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.