راهکارهای طاهاگشت برای بلیط هواپیما کیش ارزان

راهکارهای طاهاگشت برای بلیط هواپیما کیش ارزان

راهکارهای طاهاگشت برای بلیط هواپیما کیش ارزان از جمله شهرها (جزیره های) پر طرفدار داخلی برای تعطیلات به خصوص تعطیلات بهاره جزیره ی کیش در خطه ی جنوبی ایران می باشد. اما …

ساخت اسلایدر در وودمارت با المنتور و Revolution Slider

ساخت اسلایدر در وودمارت با المنتور و Revolution Slider

طراحی سایت به واسطه CMS ها بسیار ساده و دوست داشتنی شده است. در واقع بدون نیاز به کدنویسی شما قادر هستید که سایت طراحی کرده و آن را مدیریت کنید. این …

نماشویی

نماشویی

خدمات نماشویی ساختمان امروزه آلودگی هوا موجب شده تا ظاهر ساختمان ها هم بسیار کثیف شوند و هم رنگ شان کدر شود. به خصوص آن دسته از ساختمان‌های شیشه‌ای که عوامل گوناگونی …

با 6 مورد از پر استرس‌ترین مشاغل جهان آشنا شوید!

هر فردی به طور متوسط حدود 90 هزار ساعت از عمر خودش را در محل کار سپری می‌کند. با توجه به زمان زیادی که به کار اختصاص داده می‌شود، هر تصمیم مرتبط با شغل (شروع یک حرفه خاص، تغییر شغل یا ماندن در کار فعلی) یک تصمیم مهم و به طبع استرس زا محسوب می‌شود. به طور کلی، فعالیت در هر شغلی می‌تواند به نوعی استرس‌‌زا باشد. بالا بودن حجم کاری، توقعات مدیران، داشتن مسئولیت‌های مهم و فشار زیاد کار منجر به ایجاد استرس در افراد می‌شود. اما شاغلین برخی مشاغل به دلیل حساس و سنگین بودن مسئولیت‌ها، طبعا استرس و فشار بیشتری را متحمل می‌شوند؛ مشاغلی مثل جراح، آتش نشان، خلبان، خبرنگار و غیره. در این مقاله با 6 مورد از پراسترس‌ ترین مشاغل دنیا بیشتر آشنا می‌شویم.

راننده تاکسی

رانندگان تاکسی هر روز با شرایط استرس‌زایی مانند ساعات کاری طولانی، ترافیک سنگین، مسافران پرتنش، تصادفات و تخلفات رانندگان دیگر مواجه می‌شوند. علاوه بر این، دزدیدن ماشین و قتل، تهدیدهای همیشه حاضر در این شغل هستند. طبق یک مطالعه، حدود 366 راننده تاکسی در آمریکا بین سال‌های 2003 تا 2013 به دلیل مرگ خشونت‌آمیز جان خود را از دست دادند. آمار خشونت و تهدیدهای دیگر در کشورهای مختلف متفاوت است، اما مجموع این عوامل باعث شده تا شغل راننده تاکسی در دسته پراسترس‌ترین مشاغل دنیا قرار بگیرد.

آتش نشان

یک آتش نشان وظیفه دارد در شرایطی که دیگران به طور غریزی از آن فرار می‌کنند حضور داشته و به بهترین شکل واکنش نشان بدهد؛ در نتیجه، خطرات بسیاری جان آتش نشانان را تهدید می‌کند. طبق آمارهای منتشر شده در در آمریکا میزان خودکشی، سوء مصرف مواد و حمله قلبی بین آتش نشان‌ها بسیار بالا است. در ایران نیز، شرایط کاری نامناسب این حوزه بر خطرات ناشی از آن افزوده است.

روابط عمومی

در عصری که اطلاعات (یا اطلاعات نامناسب) می‌تواند مانند آتش سوزی به سرعت پخش شود، مدیران روابط عمومی بار زیادی بر دوش دارند. این مدیران مسئول تمام فعالیت‌های روابط عمومی شرکت هستند. همچنین از آنها انتظار می‌رود که شهرت مثبتی برای شرکت ایجاد کرده و بحران‌های روابط عمومی را که می‌تواند در عرض چند دقیقه در رسانه‌های اجتماعی و اینترنت منتشر شود، مدیریت کنند. مسئولان روابط عمومی باید در شرایط بحران، بهترین واکنش را در سریع‌ترین زمان ممکن از خود نشان بدهد؛ به همین جهت، شغل روابط عمومی از پر استرس‌ترین مشاغل دنیا به شمار می‌آید.

صندوقدار

هر چند شغل صندوقداری از نظر سنگینی و حساس بودن مسئولیت قابل مقایسه با دیگر مشاغل استرس‌زا نیست، اما پشت میز نشینی طولانی مدت، عدم امکان استراحت، عواقب ناشی از اشتباه در محاسبه صورتحساب مشتری و سرعت بالای کار باعث شده تا صندوقداری در دسته مشاغل استرس‌زا قرار بگیرد. با این وجود، محیط کاری فرد، و میزان حقوق و مزایا می‌تواند به کاهش استرس ناشی از کار موثر باشد. برای پیدا کردن مناسب‌ترین فرصت‌های شغلی در این زمینه می‌توانید آگهی‌های استخدام صندوقدار در فروشگاه های زنجیره ای را ببینید.

جراح

مشاغلی مثل پزشکی که به طور مستقیم با مرگ و زندگی انسان‌ها در ارتباط هستند از پراسترس‌ترین کارها به شمار می‌آیند. با وجود اینکه پزشکان و جراحان برای مقابله با فشار ناشی از مسئولیت سنگینی که برعهده دارند آموزش می‌بینند، این موضوع نمی‌تواند باعث کاهش چشمگیر میزان استرس ناشی از عمل جراحی شود. میزان فرسودگی شغلی در بین جراحان بسیار بالا بوده و آسیب‌های جسمی و ذهنی زیادی به این قشر وارد می‌شود.

خلبان

یکی از پراسترس‌ترین مشاغل دنیا، شغل خلبان هواپیمای مسافربری است. داشتن مسئولیت در قبال جان صدها مسافر به تنهایی می‌تواند استرس و فشار بسیار زیادی را به خلبان تحمیل کند. از آنجایی که در هر پرواز امکان وقوع حوادث بسیاری از خرابی هواپیما گرفته تا تصادفات هوایی و سقوط وجود دارد، خلبان‌ها به طور مداوم در معرض استرس و فشار شدیدی قرار دارند.

چه عواملی در مشاغل باعث ایجاد استرس می‌شوند؟

صرفا ماهیت استرس‌زای یک سری مشاغل باعث افزایش تنش و استرس در آن‌ها نمی‌شود؛ عوامل مختلفی وجود دارند که در صورت وجود در هر موقعیت شغلی می‌توانند باعث ایجاد استرس در افراد شوند، عواملی مثل:

  • تعداد سفرها
  • ددلاین‌ها
  • کار در انظار عمومی
  • رقابت پذیری
  • کار سنگین فیزیکی
  • شرایط و خطرات بالقوه محیطی
  • خطر مرگ و زندگی
  • خطر مرگ و زندگی یک فرد دیگر
  • تعامل دائم با افراد
  • مدیریت ذره‌بینی
  • عدم وجود ارتباط بین فردی

استرس خوب در مقابل استرس بد

همه استرس‌ها منفی نیستند. حقیقت این است که همه ما طیفی از احساسات را تجربه می‌کنیم که بسته به شدتی که دارند می‌توانند منفی یا مثبت باشند. استرس سالم می‌تواند شما را برای انجام کارهای روزانه و رسیدن به اهدافتان ترغیب کند. با این حال، استرس ناسالم به انبوهی از مشکلات سلامتی منجر می‌شود. هرچند تجربه استرس منفی می‌تواند در تمامی مشاغل وجود داشته باشد، در برخی از مشاغل شدیدتر است. اگرچه خبرنگاران یا مجریان صدا و سیما با خطرات فیزیکی که آتش نشانان یا افسران پلیس همیشه با آن‌ها مواجه می‌شوند مواجه نیستند، اما این افراد با ضرب الاجل‌های سخت و مداومی روبرو هستند. علاوه بر این، کسانی که در صنعت خبر کار می‌کنند با ترس از شکایت قضایی و کاهش تقاضای بازار کار دست و پنجه نرم می‌کنند که این نیز به سطوح بالای استرس منجر می‌شود.

تجربه احساس اضطراب به طور مداوم، نشانه آن است که سطح استرسی که با آن دست و پنجه نرم می‌کنید برای سلامتی شما مضر است. استرس مزمن منجر به این عوارض می‌شود:

  • فشار خون بالا
  • تضعیف عملکرد سیستم ایمنی
  • سوزش سردل
  • بی‌خوابی یا خستگی
  • افزایش وزن
  • سردرد و معده درد
  • مشکل در تمرکز
  • تحریک پذیری

چطور استرس ناشی از کار را مدیریت کنیم؟

به طورکلی ورزش و انجام مدیتیشن می‌تواند به کاهش استرس شما کمک کند. توصیه‌هایی زیر همچنین می‌توانند در کاهش استرس و فشار ناشی از کار موثر باشند:

مدیریت صحیح زمان

وجود کارهای عقب مانده و نرسیدن به ددلاین‌ها می‌تواند منشا بسیاری از استرس‌های روزانه باشد. بهترین کار برای انجام حجم زیاد وظایف، اولویت بندی کردن کارها و پیش رفتن طبق یک برنامه زمانی مناسب است. زمانی که یک کار سنگین را به بخش‌های کوچک و قابل انجام تقسیم می‌کنید، می‌توانید سریع‌تر و راحت‌تر آن را به اتمام برسانید.

مشخص کردن مرز و خط قرمزهای شخصی

در دو سال اخیر دورکاری و کار در منزل رواج بیشتری پیدا کرده است و اگر محدودیت‌هایی برای زندگی کاری خودتان تعریف نکرده باشید، استرس زیادی را متحمل خواهید شد. برای تماس‌های کاری یک تلفن جدا داشته باشید و در زمان‌های غیر کاری آن را خاموش کنید. توجه کردن به زندگی شخصی و مرزبندی بین کار و زندگی می‌تواند در کاهش استرس روزانه موثر باشد.

انجام فعالیت‌های مثبت

تجربه استرس و هر احساس منفی دیگری از واقعیت‌های زندگی است. شما نمی‌توانید استرس را به طور کامل از زندگی‌تان حذف کنید، اما می‌توانید نوع واکنشی که به آن دارید را کنترل کنید. فعالیت‌های مثبت و انرژی بخشی مثل ورزش را در برنامه روزانه خودتان گنجانده و برای انجام هر کاری که حس بهتری در شما ایجاد می‌کند وقت بذارید.

سخن پایانی

همه ما ممکن است در طول روز به دلایل مختلفی استرس و اضطراب را تجربه کنیم. برخی از مشاغل به دلیل سنگینی و حساس بودن مسئولیت‌ها، سطح استرس بالاتری را برای شاغلین به همراه دارند. برای کمک به کاهش استرس و فشار ناشی از کار، بهترین راه انجام فعالیت‌های ورزشی و توجه مداوم به وضعیت سلامت روحی است.

 

 

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 خرداد 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.