همه چیز درباره خواص درخت مسواک یا اراک برای دندان

همه چیز درباره خواص درخت مسواک یا اراک برای دندان

درخت مسواک درخت مسواک ,درخت مسواک چیست؟,درخت مسواک چوبی,درخت مسواک اسم,درخت مسواک نام,درخت مسواک در ایران,درخت مسواک روازاده,نام درخت مسواک چیست,چوب درخت مسواک چیست توضیحاتی در مورد درخت مسواک درخت مسواک، چوج …

علائم و عوارض “تب مالت”+ راه درمان و پیشگیری از تب مالت

علائم و عوارض “تب مالت”+ راه درمان و پیشگیری از تب مالت

تب مالت تب مالت،درمان تب مالت,تب مالت چیست,تب مالت واگیر دارد,تب مالت در ایران,تب مالت در کودکان,تب مالت ppt,تب مالت و درمان آن,تب مالت عوارض,تب مالت مزمن تب مالت از جمله بیماری …

این ۹ عادت ابتلا به سرماخوردگی را در شما زیاد می کند!

این ۹ عادت ابتلا به سرماخوردگی را در شما زیاد می کند!

این ۹ عادت ابتلا به سرماخوردگی را در شما زیاد می کند! سرماخوردگی,بيماري سرماخوردگی,سرماخوردگی در بارداري,علائم سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سرماخوردگی,سرماخوردگی را چگونه درمان کنيم,سرماخوردگی در …

شکستگی استخوان ران و لگن

شکستگی ران و لگن,بيماري شکستگی ران و لگن,شکستگی ران و لگن در بارداري,علائم شکستگی ران و لگن,درمان شکستگی ران و لگن,درمان شکستگی ران و لگن با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان شکستگی ران و لگن,شکستگی ران و لگن را چگونه درمان کنيم,شکستگی ران و لگن در کودکان,شکستگی ران و لگن در بزرگسالان,شکستگی ران و لگن در نوزادان,شکستگی ران و لگن در بهار,شکستگی ران و لگن در تابستان,شکستگی ران و لگن در پاييز,شکستگی ران و لگن در زمستان,آشنايي با شکستگی ران و لگن,همه چيز در مورد شکستگی ران و لگن,شکستگی ران و لگن واگيردار است,شکستگی ران و لگن و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان شکستگی ران و لگن

شکستگی استخوان ران و لگن

به گزارش بی اس ام اس فرض کنید در یک روز زیبای زمستانی به همراه یک سالمند در حال عبور از یک کوچه پربرف هستید که ناگهان او لیز خورده و به زمین می افتد. قصد بلند کردن او را دارید، ولی او از درد در نواحی کشاله ران و لگن شاکی است و توان ایستادن ندارد. در این زمان بهترین اقدام چیست؟در شکستگی های لگن و ران به علت مجاورت استخوان شکسته با رگ های خونی بزرگ همیشه خطر قطع یا پارگی رگ توسط نوک تیز استخوان شکسته و به دنبال آن خطر خونریزی شدید داخلی و حتی احتمال مرگ مصدوم وجود دارد. خطر دیررس دیگری که به خصوص در شکستگی ران اتفاق می افتد حرکت چربی در عروق خونی بدن و گسترش آن به سمت رگ های ظریف ریوی و آمبولی چربی و درنهایت انسداد رگ های ریوی است. این اتفاق معمولا ۲۴ تا ۷۲ ساعت بعد از شکستگی روی می دهد و با علائمی چون سرفه، تنگی نفس، احساس بی قراری، اضطراب، تندشدن تنفس و نبض و علائم شوک همراه است. آتل بندی و ثابت کردن سریع شکستگی بلافاصله پس از وقوع حادثه احتمال بروز این عارضه خطرناک را تا حد زیادی کاهش می دهد.

 شکستگی لگن

لگن دربرگیرنده اندام های ادراری و تناسلی است و شکستن آن خطر آسیب به این اندام ها را در بر دارد. این نوع شکستگی اغلب بر اثر سقوط روی اندام تحتانی رخ می دهد و معمولا در افراد مبتلا به پوکی استخوان و سالمندان بیشتر اتفاق می افتد. علائم: ناتوانی در راه رفتن و ایستادن با وجود ظاهر سالم اندام های تحتانی، درد در نواحی پشت، کشاله ران یا لگن که با حرکت افزایش می یابد، پارگی مثانه، وجود خون در ادرار، درد یا ناتوانی در تخلیه ادرار، خونریزی داخلی و شوک از نشانه های این شکستگی است. بهترین راه برای شناسایی شکستگی لگن این است که دو طرف لگن را به آرامی به سمت پایین و داخل فشار دهید. لگن شکسته با این کار دردناک خواهد شد. اقدامات: مصدوم را به پشت بخوابانید و از او بخواهید که حرکت نکند. یک تکه پارچه حجیم یا جسمی نرم زیر زانوهایش قرار دهید تا زانو کمی خم شود. در صورت عدم دسترسی به آتل های سخت از آتل خودی استفاده کنید. پاها را از مچ تا لگن با شال، روسری یا باند، محکم به هم ببندید و ثابت کنید. اگر درد مصدوم غیرقابل تحمل بود از بستن پاها خودداری کنید و تا رسیدن اورژانس پاهای مصدوم را از ناحیه مچ و زانو در امتداد بدنش با دست نگه دارید.

شکستگی استخوان ران و لگن

 شکستگی ران

ضربات شدید می تواند منجر به شکستگی استخوان ران و فرورفتن سر تیز آن به داخل شاهرگ های مجاور آن شود. بنابراین اقدامات اولیه مناسب نقش حیاتی در زندگی مصدوم دارد. علائم: درد در محل شکستگی، عدم توانایی در راه رفتن، کوتاه شدن استخوان ران، چرخیدن زانو و پنجه پا به خارج و شوک ناشی از خونریزی داخلی از جمله نشانه های شکستگی ران است. اقدامات: نحوه بی حرکت سازی و آتل بندی استخوان ران مانند شکستگی لگن است. فقط زیر زانو را در این شکستگی خم نمی کنیم. در این شکستگی در صورت دسترسی از آتل سخت استفاده کنید. یک تخته چوب را طوری کنار پای شکسته قرار دهید که از زیر بغل تا نوک پا ادامه یابد. هر دو پا را به این تخته ثابت کنید. نبض مچ پا را بگیرید اگر نبض را حس نکردید بلافاصله با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.

منبع:jamejamonline.ir

شکستگی استخوان ران و لگن

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 مرداد 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.