همه چیز درباره تاثیر و فواید پیاده روی بعد از غذا خوردن
همه چیز در مورد روش های درمان افسردگی مزمن بدون دارو
درمان افسردگی مزمن درمان افسردگی مزمن ،درمان افسردگی مزمن بدون دارو،درمان افسردگی مزمن،درمان افسردگی مزمن با طب سنتی،درمان افسردگی مزمن با دارو،درمان افسردگی حاد،درمان افسردگی حاد در این مطلب از سایت جسارت …
بهترین سنگ شکن کلیه
بهترین سنگ شکن کلیه سنگ کلیه,بيماري سنگ کلیه,سنگ کلیه در بارداري,علائم سنگ کلیه,درمان سنگ کلیه,درمان سنگ کلیه با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سنگ کلیه,سنگ کلیه را چگونه درمان کنيم,سنگ کلیه …
زردچوبه و موهای زائد
رابطه تاثیر زردچوبه و موهای زائد صورت چیست رابطه تاثیر زردچوبه و موهای زائد صورت چیست در سایت جسارت زردچوبه و موهای زائد ، زردچوبه و موهای زائد ، زردچوبه و موهای …
پیاده روی بعد از غذا
پیاده روی بعد از غذا ,پیاده روی بعد از غذا خوردن,پیاده روی پس از غذا,پیاده روی بلافاصله بعد از غذا,فواید پیاده روی بعد از غذا,تاثیر پیاده روی بعد از غذا
در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد همه چیز درباره تاثیر و فواید پیاده روی بعد از غذا خوردن صحبت کنیم.امیدواریم که این مطلب مورد توجه و عنایت شما سروران گرامی قرار گیرد.
توضیحاتی در مورد پیاده روی بعد از غذا
همه می دانیم حرکت و تغذیه مناسب دو روی سکه هستند؛ حرکت، قبل از غذا اشتها آور است و حرکت آهسته، چند دقیقه پس از صرف غذا، باعث سهولت عمل معده می شود؛ به طوری که احساس سنگینی و حتی اشکال در تنفس ناشی از سنگینی معده را از بین می برد. هم چنین پیاده روی به خصوص به خانم هایی که دردهای استخوانی در ناحیه پا دارند و یا از پوکی استخوان در هراس اند بسیار توصیه می شود.پیاده روی اگر عادت دارید بعد از شام جلوی تلویزیون یا کامپیوتر بنشینید، بهتر است آن را با یک عادت درست جایگزین کنید و 15 دقیقه قدم بزنید. کارشناسان عقیده دارند، دست کم 100 قدم پیاده روی بعد از شام وضعیت سلامت عمومی تان را بهتر می کند که شامل هضم بهتر غذا، سوزاندن کالری، کنترل بهتر قند خون و تری گلیسرید در بدن می شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد پیاده روی بعد از غذا صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
زمان ورزش
در مورد ورزش یک نکته اساسی است آن هم زمان ورزش کردن است.زمان ورزش باید به نحوی انتخاب گردد که روی قسمتهای بدن تأثیر مخربی به جای نگذارد. برای مثال ورزش بلافاصله بعد از غذا موجب مشکلات معده و اختلال در فرآیند هضم غذا میشود. ورزش ممکن است به قلب افراد دچار بیماری های قلبی– عروقی، فشار وارد کند. مصرف غذای سنگین و ورزش فوری بعد از آن، این فشار را چند برابر میکند. اما از طرف دیگر اغلب شنیده میشود که بعد از صرف غذا پیاده روی کنید تا هضم غذا بهتر صورت گیرد، پیاده روی هم که یک نوع ورزش بوده پس در این شرایط تکلیف چیست؟ جواب را میتوان به این صورت بیان کرد که: این تفکر که بعد از خوردن غذا فعالیت بدنی انجام دهیم تا غذا هضم شود، تا حدی درست و غلط است! درست به این دلیل که فعالیت بدنی می تواند به هضم بهتر غذا کمک کند اما مهم نوع و فاصله زمانی ورزش تا غذا خوردن است. ورزش سنگین، استفاده از وسایل مختلف ورزشی و… همگی مضرند. تنها ورزشی که تقریبا می توان آن را تایید کرد، یک ورزش سبک مانند پیاده روی است به خصوص اگر نیم تا یک ساعت بعد از صرف غذا انجام شود که قادر است از افزایش بی رویه تری گلیسیرید خون جلوگیری کند. ورزش و فعالیت فیزیکی به شرایط مختلفی مانند شرایط فردی، اجتماعی، روانی و جسمی بستگی و تداوم آن بستگی دارد. همچنین در آلودگی هوا ورزش و پیاده روی انجام نشود و فرد در ساعتهایی ورزش کند که هوا وضعیت بهتری دارد.
پیاده روی بعد از غذا و هضم
از نظر پزشکی فرایند هضم غذا سریعا” بعد از خوردن شروع می شود و شیره و آنزیم های معده که مسئول گوارش هستند در همین زمان فعال می شوند. اگر فرد پس از خوردن شام قدم بزند، فرایند ترشح آنزیم ها برای هضم بهتر بیشتر خواهد شد. در نتیجه از بسیاری از بیماری ها و مشکلات شکمی مانند ترش کردن معده یا بد هضمی که اغلب افراد از آن شاکی هستند، جلوگیری می شود.
نکاتی درباره پیاده روی بعد از غذا
– انجام ورزشهای سنگین و استفاده از وسایل ورزشی بعد از صرف غذا نه تنها سودمند نیست بلکه باعث آسیب دیدگی اعضای بدن میشود. – تنها انجام ورزشهای سبک مانند پیاده روی آن هم بعد از حدود نیم ساعت پس از صرف غذا پیشنهاد میشود. – نوع و مقدار مناسب ورزش برای هر فرد بستگی به شرایط جسمی و روانی او دارد لذا باید در مورد زمان شروع ورزش و نوع آن (بخصوص برای افراد با مشکلات قلبی و عروقی و افراد دیابتی) با پزشک خود مشورت کنید. – بر اساس تحقیقات انجام شده توسط محققان ژاپنی انجام حرکات ورزشی بعد از خوردن غذاهای چرب (بخصوص بعد از یک ساعت از صرف غذا)میتواند تا ۷۲ درصد در کاهش تری گلیسیرید خون موثر باشد.
فواید پیاده روی بعد از غذا
به غیر از الگوی خورد و خوراک و کالری دریافتی داشتن فعالیت بدنی و تحرک یکی از عوامل اصلی تقویت متابولیسم می باشد. از این رو توصیه می شود بعد از خوردن شام پیاده روی کنید تا فرایند سوخت و ساز در بدن تان بیشتر شده و عملکرد سایر اعضای بدن تقویت شود. کمک به کاهش وزن پیاده روی 15 دقیقه ای بعد از شام نه تنها یکی از ضروریات زندگی سالم است بلکه نقش مهمی در کاهش وزن دارد و یکی از مفید ترین و ساده ترین شیوه های داشتن وزن متعادل می باشد، چون به غیر از سوزاندن کالری سلامت عمومی بدن را تقویت می کند. تقویت گردش خون 15 دقیقه قدم زدن بعد از شام غیر از اینکه میزان چربی خون یعنی تری گلیسیرید و کلسترول را پایین می آورد، به سیستم گردش خون و خون رسانی در کل بدن کمک می کند. دلیلش هم این است که راه رفتن اکسیژن رسانی به قلب را بهتر کرده و در نتیجه گردش خون بهتری خواهید داشت.
پیاده روی بعد از غذا و قند خون
من سعی می کردم غذای کاملا سالم برای شام خود انتخاب کنم: ترکیب سبزیجات، برنج با گل کلم، ماهی و گوشت بدون چربی غذاهای اصلی من بودند. به علاوه اغلب تا ساعت ۸ یا ۹ شب شام نمی خوردم و بعد از خوردن شام هم می نشستم و حرکتی نداشتم، حتی اگر غذا کاملا سالم باشد، اما این روش، دیر شام خوردن و حرکت نداشتن بعد از خوردن شام، درست نیست. تحقیقاتی در مورد مزیت های تحرک داشتن بعد از خوردن شام انجام شده است: یک بررسی انجام شده در سال ۲۰۰۸ نشان داد که حتی ۱۵ دقیقه پیاده روی بعد از خوردن شام می تواند به هضم غذا کمک کند و سطح قند خون را بهبود بخشد و سرعت حرکت غذا را در معده افزایش دهد. پس از اولین پیاده روی که بعد از شام داشتم، توانستم این واقعیت را درک کنم. به جای اینکه با یک معده پر و وحشت زده بخوابم و صبح بعد از بیدار شدن مجبور باشم بلافاصله به دستشویی بروم، شام من قبل از خواب به خوبی در بدنم در حال حرکت بود و کمتر احساس نفخ و گاز می کردم. این روند موفق در هضم غذا در طول ۳۰ روز ادامه پیدا کرد – یکی از مزیت های راه رفتن بعد از شام که حتی تشخیص ندادم چقدر می تواند من را شگفت زده کند.
پیاده روی بعد از غذا و دیابت نوع دوم
اشخاصی که از دیابت نوع دوم رنج می برند می توانند از فواید پیاده روی بعد از شام بهره ببرند. بعد از خوردن شام میزان قند خون به خاطر خرد کردن اجزای مواد خورده شده بالا می رود، اما وقتی بعد از شام راه می روید، بدن بطور فیزیکی فعال شده و گلوکز بیشتری از خون را مصرف می کند بنابراین میزان قند خون تنظیم می شود.
پیاده روی بعد از غذا و پوکی استخوان
پیاده روی پس از صرف غذا علاوه بر کاهش احساس سنگینی و برطرف کردن مشکلات تنفسی، احتمال ابتلا به پوکی استخوان را به ویژه در بین زنان کاهش می دهد. تحرک و پیاده روی در همه مواقع یک عامل مهم برای سلامتی است در واقع حرکت و تغذیه مناسب دو روی سکه هستند و اگر به درستی در ارتباط با هم صورت گیرند، خطر بسیاری از بیماریها برطرف می شود. اگر همه ما فقط روزی نیم ساعت با سرعت نه چندان زیاد راه برویم، خطر بسیاری از بیماری های مزمن را در حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش دادهایم. بر اساس تحقیقات، پیاده روی دائم همچنین می تواند در کمک به ترک سیگار و کنترل اشتها مفید باشد.
پیاده روی بعد از غذا و خواب شبانه
عادت رفتن به رختخواب بعد از خوردن شام بدون شک برای سلامت تان خوب نیست. چند دقیقه قدم زدن تاثیرات شگفت انگیزی در بر دارد. این قدم زدن نه تنها گردش خون در بدن را بهتر می کند بلکه استرس را نیز کاهش می دهد. به همین دلیل کسانی که بعد از شام تقریبا” 100 قدم راه می روند، خواب شبانه خوب و لذت بخشی دارند. پیاده روی به گردش خون کمک میکند.
پیاده روی و نوع غذا
چه غذایی خورده اید؟ نوع غذایی که خوردید می تواند در طول پیاده روی شما را تحریک کند؛ مخصوصا اگر چیزی را بخورید که با معده شما موافق نیست. پس اگر قصد دارید پیاده روی بعد از غذا خوردن را در برنامه خود داشته باشید، مواد غذایی ای را انتخاب کنید که معمولا با شما موافق هستند و از مواد غذایی که اغلب باعث سوء هاضمه، تهوع یا سایر مشکلات گوارشی می شوند، اجتناب کنید. در این زمینه اجتناب از غذاهایی که چرب و دارای قند زیاد نکته مهمی است. غذاهای چرب مانند یک آجر در شکم شما عمل می کنند و ممکن است شما را هنگام پیاده روی خیلی زود خسته کنند. غذاهای شیرین نیز باعث افزایش سریع قند خون می شود و پس از آن، میزان انرژی شما را در طول راه رفتن کاهش می دهد. پس مصرف یک وعده کوچک و متعادل قبل از پیاده روی بهترین گزینه است.
همه چیز درباره پیاده روی بعد از غذا
– حتماً این ضربالمثل را شنیدهاید که بعد از صرف غذا ۱۰۰ قدم راه بروید تا ۹۹ سال زنده بمانید. – پیاده روی بلافاصله بعد از خوردن غذا، کار درستی نیست زیرا باعث برگشت اسید معده به بالا و سوء هاضمه می شود. – کارشناسان عقیده دارند، دست کم ۱۰۰ قدم پیاده روی بعد از شام وضعیت سلامت عمومی تان را بهتر می کند که شامل هضم بهتر غذا، سوزاندن کالری، کنترل بهتر قند خون و تری گلیسرید در بدن می شود. – اگر عادت دارید بعد از شام جلوی تلویزیون یا کامپیوتر بنشینید، بهتر است آن را با یک عادت درست جایگزین کنید و ۱۵ دقیقه قدم بزنید. اینها تنها نمونهای از چندین موضوع مربوط به تناقض در ورزش و بخصوص پیاده روی بعد از صرف غذا بود حال با این همه مطلب بالاخره ما بعد از غذا ورزش کنیم یا دراز بکشیم و تلویزیون نگاه کنیم یا میوه و نوشیدنی بخوریم و …، در این نوشتار به جمع آوری مطالبی در این زمینه و نتیجه کلی آن پرداخته میشود.
زمان پیاده روی بعد از غذا
اگر معده حساس یا ریفلاکس معده دارید، بهتر است حداقل ۳۰ دقیقه بعد از غذا صبر کنید. اگرچه پیاده روی یک تمرین شدید نیست، اما باعث می شود که محتوای معده شما در اطراف پخش شود، که ممکن است در عرض چند دقیقه احساس ناراحتی کنید. با این حال، اگر شما دارای معده قوی هستید، احتمالا می توانید پیاده روی خود را کمی بعد از غذا خوردن شروع کنید.
نوع پیاده روی بعد از غذا
وعده غذایی خود را با توجه به نوع پیاده روی که انجام دهید، تنظیم کنید. اگر می دانید راه پیاده روی شما شامل تپه های شیب دار، پله ها یا زمین های ناهموار است، ممکن است بخواهید قبل از پیاده روی نیمی از وعده غذایی خود را صرف نکنید و بعد از پیاده روی به نیمه دیگر برسید. و اگر به طور تصادفی در غذا خوردن زیاده روی کرده اید؛ یک راه پیاده روی ساده تر را انتخاب کنید یا آن را به زمان دیگری موکول کنید.
پیاده روی آهسته بعد از غذا
با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگین است، خوردن میوه به این سنگینی دامن میزند و در عمل هضم، مشکل ایجاد میکند و بهتر است یک تا دو ساعت پس از صرف غذا باشد. محمدرضا زارع، کارشناس مواد غذایی ، با تاکید بر پیاده روی آهسته بعد از صرف غذ ا اظهارداشت: این مهم قبل از غذا اشتها آور است و انجام حرکت آهسته، چند دقیقه پس از صرف غذا، باعث سهولت عمل معده میشود؛ به طوری که احساس سنگینی و حتی اشکال در تنفس ناشی از سنگینی معده را از بین میبرد. وی افزود: همچنین پیادهروی به خصوص به خانمهایی که دردهای استخوانی در ناحیه پا دارند و یا از پوکی استخوان در هراساند بسیار توصیه میشود. وی در پاسخ به این پرسش که ” آیا پس از سرو غذا می توان میوه مصرف کرد یا خیر؟” تصریح کرد: با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگین است، خوردن میوه به این سنگینی دامن میزند و در عمل هضم، مشکل ایجاد میکند و بهتر است یک تا دو ساعت پس از صرف غذا باشد. وی یادآورشد: البته برخی افراد، به علت حساسیت نداشتن گیرندههای انسولین، پرخوری یا تحریکپذیری پانکراس، بعد از خوردن غذا تمایل به مصرف ماده شیرین دارند، که تنها به این افراد توصیه میشود بعد از صرف غذا، به جای مصرف شیرینی، مربا و سایر مواد قندی از میوه استفاده کنند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ،زارع متذکرشد: خوردن میوه و یا ساندویچهای سبک، به مقدار کم در میان وعدهها، باعث کاهش ولع افراد برای وعده بعد میشود، از افت فشارخون و خستگی زودهنگام، جلوگیری میکند و به این ترتیب قدرت فکر و کار را افزایش میدهد و از رفتارهای تنشزای فرد با دیگران جلوگیری میشود.