زمستان آغاز درگیری با سینوزیت

زمستان آغاز درگیری با سینوزیت

زمستان آغاز درگیری با سینوزیت سینوزیت,بيماري سینوزیت,سینوزیت در بارداري,علائم سینوزیت,درمان سینوزیت,درمان سینوزیت با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سینوزیت,سینوزیت را چگونه درمان کنيم,سینوزیت در کودکان,سینوزیت در بزرگسالان,سینوزیت در نوزادان,سینوزیت در بهار,سینوزیت …

راههایی برای درمان گلودرد

راههایی برای درمان گلودرد

راههایی برای درمان گلودرد گلودرد,بيماري گلودرد,گلودرد در بارداري,علائم گلودرد,درمان گلودرد,درمان گلودرد با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان گلودرد,گلودرد را چگونه درمان کنيم,گلودرد در کودکان,گلودرد در بزرگسالان,گلودرد در نوزادان,گلودرد در بهار,گلودرد در …

معضل آلزایمر در جوانی

معضل آلزایمر در جوانی

معضل آلزایمر در جوانی آلزایمر بیماری است که اصولا در دوران پیری افراد رخ می دهد.اما احتمال ان در جوانی وجود دارد.

پیاده روی در بارداری

پیاده روی در بارداری ,پیاده روی در بارداری نی نی سایت,پیاده روی در بارداری چند ساعت,پیاده روی در بارداری از هفته چندم,پیاده روی در بارداری دوقلویی

پیاده روی در بارداری

توضیحاتی در مورد پیاده روی در بارداری

طبق نظر پزشکان متخصص پیاده روی در بارداری یک ورزش مفید برای سلامتی مادر و نوزاد است.♥ به خصوص برای خانم هایی که به تناسب اندامشان اهمیت می دهند. پیاده روی در بارداری بارداری دوران زیبایی است که هر مادری ان را تجربه می کند. حس خوبی که روح زنده ای را در خود پروش می دهی بهترین حس برای یک مادر است. مراقبت های دوران بارداری به دو بخش کلی تقسیم می شوند که یک بخش ان توسط خود مادر و بخش دیگرش توسط پزشک انجام می شود. در بخشی که مادر خود مراقبت را برعهده دارد ورزش یکی از زیرمجموعه هاست که در یک کلام پیاده روی بهترین ورزش دوران بارداری است که در این بخش فواید پیاده روی در دوران بارداری و اصول پیاده روی صحیح را به شما خواهیم گفت.در این مطلب از سایت جسارت در مورد مضرات و مدت زمان پیاده روی در بارداری چند ساعت است صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

پیاده روی در بارداری و تناسب اندام

شاید این عنوان پر طرفدارترین در بین زنان باردار باشد که مدام نگران تناسب اندامشان در دوران بارداری و بعد از زایمان هستند. ورزش سبک پیاده روی با ایجاد و حفظ امادگی در عضلات و اندام های بدن موجب حفظ قدرت بدن برای داشتن تناسب اندام زنان باردار موثر است و زایمان را نیز راحتتر می کند

پیاده روی در بارداری و جنین سالم

بله درست است. پیاده روی وزن مادر و جنین را متناسب حفظ می کند. با پیاده روی صحیح و مناسب جنینی سالم و متناسب به دنیا خواهید آورد و این طبق تحقیقات مشخص شده است

پیاده روی در بارداری و دیابت

به دلیل افزایش وزن شما در دوران بارداری ابتلا به دیابت امری طبیعی است که این مشکل را می توانید به پیاده روی روزانه و مداوم به حداقل برسانید.

پیاده روی در بارداری و کاهش استرس

استرس بارداری بخش بزرگی از این دوران است که اکثر ما تقصیر را گردن هورمون ها می اندازیم اما با خود روراست باشید و بپزیرید که استرس دوران بارداری به دلیل افکار و نکرانی های خود شماست که بمثل همیشه ورزش راه چاره است.

پیاده روی در بارداری و زایمانی راحت

اینکه می گوییم بارداری نرمال یعنی کاهش مشکلات جسمی و روحی با انجام ورزش پیاده روی در دوران بارداری.با وجودی که پیاده روی تضمین کننده زایمانی سریع برای شما نیست، اما به شما کمک می کند تا مقاومت بدن خود را بهبود بخشیده و پس از تحمل درد و سختی زایمان، سریع تر بهبود یابید. اغلب پزشکان به زنان باردار توصیه می کنند که به طور منظم در یکی از انواع ورزش ها فعالیت داشته باشند. اگر شما در دوران قبل از بارداری ورزش نکرده اید، شاید در طول بارداری پیاده روی بهترین شکل از ورزش های موجود برای شما باشد.

پیاده روی در بارداری و زایمان زودرس

با پیاده روی فشار خون و وزن یک زن باردار در حد تعادل حفظ می شود و همین سدی در برابر زایمان زودرس است.

تاثیر روانی پیاده روی در بارداری

پیاده روی در طول بارداری نه تنها برای جسم شما خوب است، بلکه برای روح شما نیز مفید است. بیرون رفتن و لذت بردن از کمی هوای آزاد اثر شگفت انگیزی روی روان و حالت روحی شما در طول دوران بارداری می گذارد. با وجودی که قدم زدن گاه به گاه روحیه شما را بهتر می کند اما برای بهره بردن از بیش ترین مزایای سلامتی نیاز است که یک برنامه ی پیاده روی جدی داشته باشید. در اینجا چند توصیه مفید برای افزایش تأثیرات پیاده روی و بهبود سلامتی و تناسب اندام شما در طول دوران بارداری آورده شده است.

حالت پیاده روی در بارداری

قطعاً شما نمی خواهید درحالی که شانه هایتان بیش از حد خم بوده و یا در طول پیاده روی روی کالسکه کودکتان خم شده اید در طول خیابان قدم بزنید. این کار به بهبود سلامتی شما کمکی نکرده و حتی ممکن است موجب کمردردتان شود. در طول بارداری زمانی که راه می روید باید حالتی کاملاً صاف و ایستاده داشته باشید. می توانید این کار را در خانه با ایستادن جلوی آینه تمرین کنید. شکم خود را در حالت راحت قرار داده و سپس شکم و شانه هایتان را به سمت عقب بکشید. برخی بانوان احساس می کنند که پوشیدن کمربند بارداری در این دوران کمک می کند تا بدنشان در حالت درستی قرار گیرد، درد کمرشان تسکین پیدا کند و حالت بدنشان در هنگام پیاده روی بهتر شود. اگر شما کمربند بارداری ندارید می توانید به راحتی یکی از آن ها را به صورت آنلاین و یا از یک مغازه ی محلی لوازم بارداری تهیه کنید.

نگاه کردن به جلو در پیاده روی در بارداری

نباید هنگام راه رفتن با نگاه خود بر روی زمین تمرکز کرده و یا از اینجا به جای دیگری نگاه کنید. شما باید چند متر جلوتر از پایتان را نگاه کنید. این امر به بهبود حالت بدن شما کمک کرده و مانع از این می شود که به طور اتفاقی پایتان به چیزی گیر کند (بیایید با این حقیقت روبرو شویم که همه ی ما در طول بارداری کمی بی دست و پا هستیم). لازم نیست بدوید و یا برای بهره بردن از منافع پیاده روی کار خاصی انجام دهید. اگر شما با گام های سریع پیاده روی کنید بیش ترین استفاده را از ورزش روزمره خود کرده اید. در واقع شما می توانید در طول پیاده روی ضربان قلب خود را کنترل کنید. باید با سرعتی راه بروید که شدت آن به اندازه ای باشد که شما را به نفس نفس بیندازد اما نه آن قدر سریع که نتوانید صحبت کنید. اغلب پزشکان پیشنهاد می دهند در حین ورزش در طول بارداری ضربان قلب خود را تا حدود 140 ضربه در هر دقیقه حفظ کنید.

پیاده روی در سه ماه اول بارداری

به عنوان یک خانم جوان و بی تجربه به خاطر داشته باشید که شما باید برای انجام پیاده روی در سه ماهه دوم از دوران بارداری خود، به عنوان یک مبتدی، بدن خود را با برخی شرایط مخصوص انطباق دهند، که به شرح زیر هستند: • همه زنان حامله در سه ماه دوم از دوران بارداری خود می توانند پیاده روی را با مدت زمان10 دقیقه در روز و به مدت چهار تا پنج روز در هفته شروع کنند. • زمانی که این افراد احساس کردند که بدنشان کاملا آماده است، می توانند مدت زمان پیاده روی را یک روز افزایش داده و مسیر طولانی تری را (به مدت 15 تا 30 دقیقه) به پیاده روی قبلی خود اضافه کنند. • اگر روند پیاده روی زنان حامله به صورت منظم انجام گیرد، در پایان سه ماهه دوم از دوران بارداری، میزان پیاده روی این افراد باید به 15 تا 30 دقیقه در چهار تا شش روز از هفته برسد. هر زن حامله ای برای انجام پیاده روی در سطح متوسط نیز باید بدن خود را با برخی شرایط ویژه وفق دهد، که عبارتند از: • به عنوان یک زن حامله یادتان باشد که اگر در حد یک مبتدی ورزش پیاده روی را با شروع دوران بارداری خود آغاز کرده اید، باید افزایش مدت انجام این ورزش به تدریج صورت گیرد تا مطمئن شوید که فشاری به بدنتان وارد نشده و انرژی موجود در عضلات شما هم به راحتی تخلیه نمی شود. • معمولا، پیاده روی زنان حامله با 20 دقیقه در چهار تا شش روز از هفته باید شروع می شود، تا فرد بتواند با اضافه نمودن تدریجی زمان پیاده روی، آن را حداقل به 30 تا 40 دقیقه در روز برساند.• همچنین، زنان حامله با پیاده روی 10 تا 15 دقیقه ای در روز، می توانند بعد از مطابقت دادن بدن خود با شرایط جدید، مدت آن را به میزان یک یا دو بار اضافی در هفته افزایش داده و به طور منظم تا پایان دوران حاملگی خود ادامه دهند. • زنان حامله با ادامه دادن این روش می توانند تا پایان یافتن سه ماه آخر دوران بارداری خود، میزان پیاده روی روزانه خود را به 25 تا 40 دقیقه در پنج تا شش روز از هفته برسانند. فراموش نکنید که اگر به عنوان یک زن حامله، در صدد حفظ سطح تناسب اندام خود به صورت پیشرفته هستید، باید بتوانید بدن خود را با شرایط سخت تری انطباق دهید، که به شرح زیر است: • اگر زن حامله در حین پیاده روی متوسط احساس خوبی داشته و به بدن او فشار وارد نشود، می تواند مدت مسیر خود را افزایش داده و حتی سرعت پیاده روی را هم بالا ببرد. • معمولا، زمان پیاده روی سخت زنان باردار با 30 تا 40 دقیقه در روز و به مدت شش روز در هفته آغاز می شود. • زنان حامله ای که تصمیم دارند بدن خود را تا پایان دوران بارداری روی فرم نگه دارند، می توانند در روز به مدت 50 دقیقه پیاده روی نموده و بالا رفتن از پله ها یا تپه را هم به فعالیت روزانه خود اضافه کنند. اما به عنوان یک خانم باردار سعی کنید که بیشتر از 7 پله را برای بالا رفتن انتخاب نکنید! • همانطور که قبلا هم گفته شد، افزایش زمان و طول مسیر پیاده روی زنان باردار باید به ندیج صورت گرفته و مدت شروع آن در حد 40 تا 50 دقیقه در روز باشد. با این روش ها، هنگامی که زن حامله به پایان دوران بارداری خود می رسد، به مدت 40 تا 50 دقیقه در پنج تا شش روز از هفته، پیاده روی خواهد کرد. در نهایت، به عنوان یک خانم جوان و بی تجربه به خاطر داشته باشید که پیاده روی کردن زنان باردار به مدت 60 دقیقه در هر روز از هفته هم مشکلی برای سلامت خود این افراد و فرزندشان ایجاد نخواهد کرد.

پیاده روی در سه ماه دوم بارداری

به عنوان یک زن حامله یادتان باشد که توجه به وضعیت شکم در هنگام شروع پیاده روی از اهمیت خاصی برخوردار است، زیرا ممکن است فرد درد یا فشاری را بر روی شکم خود احساس کند. بنابراین، می توان ادعا کرد که توجه زنان باردار به وضعیت بدن خود برای جلوگیری از بروز تنش و یا تماس شکم با اشیا یا موانع در طی این دوران ضروری است. همچنین، زنان حامله باید سعی کنند تا در هنگام پیاده روی، بدن خود را صاف نگه داشته و به جلو نگاه کنند، زیرا نگاه کردن به پهلوها باعث وارد شدن فشار به ناحیه باسن و زیر شانه ها شده و بروز انحنا را در پشت بدن مادران حامله به دنبال خواهد داشت. علاوه بر این موارد، زنان حامله برای ایجاد تعادل در بدن خود و افزایش سرعت، باید دست ها را در طرفین بدن حرکت دهند. علاوه بر این موارد، پیاده روی در هنگام تاریکی هوا برای زنان حامله اصلا مجاز نیست، زیرا ممکن است تلو تلو خورده و یا بر روی زمین بیفتند که برای سلامت خود مادر و جنین داخل رحم او بسیار خطرناک است. در نهایت، به عنوان یک خانم جوان و بی تجربه فراموش نکنید که هیچ زن حامله نباید فراتر از توان خود پیاده روی کرده و یا فعالیتی را انجام دهد، زیرا احساس خستگی مادر حامله بر سلامت خود او و میزان رشد جنین داخل رحمش تاثیر فراوانی دارد.

پیاده روی در بارداری و حاملگی

در دوران بارداری نیاز به پیاده روی و گردش دارید از یکجانشنی پرهیز کنید و ورزش پیاده روی را در این دوران هرگز فراموش نکنید چون پیاده روی روح و روان شما را تازه و شاداب نگه میدارد هم سلامتی شما و هم سلامتی جنین تان با پیاده روی تضمین خواهد شد اما پیاده روی با توجه به حاملگی نیازمند رعایت برخی اصول و قوانین مهم است که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد با ما همراه باشید . پیاده روی در طول بارداری نه تنها برای جسم شما خوب است، بلکه برای روح شما نیز مفید است. بیرون رفتن و لذت بردن از کمی هوای آزاد اثر شگفت انگیزی روی روان و حالت روحی شما در طول دوران بارداری می گذارد.

نکاتی در مورد پیاده روی در بارداری

حتماً از کفش‌های مخصوصی استفاده کنید که از قوزک و کف پای‌تان محافظت کند. با استفاده از ضد آفتاب، از پوست خود محافظت کنید؛ مهم نیست که چه فصلی باشد. در فصل تابستان از کلاه آفتاب‌گیر استفاده کنید و یک بطری اسپری آب برای خنک کردن خودتان به‌همراه داشته باشید. برای جلوگیری از کاهش آب بدنتان، آب همراه خود داشته باشید؛ زیرا کاهش آب بدن می‌تواند منجر به انقباض و افزایش دمای بدن شود، طوری‌که حتی گاهی اوقات سلامت شما و جنین‌تان را به‌خطر می‌اندازد. در هنگام پیاده روی حالت بدنتان خوب باشد. قطعاً شما نمی خواهید درحالی که شانه‌هایتان بیش از حد خم بوده و یا در طول پیاده روی روی کالسکه کودکتان خم شده‌اید در طول خیابان قدم بزنید. این کار به بهبود سلامتی شما کمکی نکرده و حتی ممکن است موجب کمردردتان شود. در طول بارداری زمانی که راه می‌روید باید حالتی کاملاً صاف و ایستاده داشته باشید. می توانید این کار را در خانه با ایستادن جلوی آینه تمرین کنید. شکم خود را در حالت راحت قرار داده و سپس شانه ‌هایتان را به سمت عقب بکشید. برای ایجاد تعادل دست‌های خود را تکان دهید. در طول پیاده روی به جلو نگاه کنید نباید هنگام راه رفتن با نگاه خود بر روی زمین تمرکز کرده و یا از اینجا به جای دیگری نگاه کنید. شما باید چند متر جلوتر از پایتان را نگاه کنید. این امر به بهبود حالت بدن شما کمک کرده و مانع از این می‌شود که به طور اتفاقی پایتان به چیزی گیر کند (بیایید با این حقیقت روبرو شویم که همه ی ما در طول بارداری کمی بی دست و پا هستیم) لازم نیست بدوید و یا برای بهره بردن از منافع پیاده روی کار خاصی انجام دهید. گر شما با گام های سریع پیاده روی کنید بیش ترین استفاده را از ورزش روزمره خود کرده اید. در واقع شما می توانید در طول پیاده روی ضربان قلب خود را کنترل کنید. باید با سرعتی راه بروید که شدت آن به اندازه‌ای باشد که شما را به نفس نفس بیندازد اما نه آن قدر سریع که نتوانید صحبت کنید. اغلب پزشکان پیشنهاد می دهند در حین ورزش در طول بارداری ضربان قلب خود را تا حدود 140 ضربه در هر دقیقه حفظ کنید.

بهترین ورزش برای خانم های حامله

پیاده روی یکی از بهترین ورزش ها برای خانم های حامله است که بدون وارد آوردن فشار بیش از حد بر زانو و قوزک پا وضعیت بدنی آنها را در حالت مناسبی نگه می دارد. این فعالیت برای تمام 9 ماه بارداری سالم و ایمن ارزیابی می شود و در صورتی که شما قبلا به طور منظم ورزش نمیکردید یکی از آسانترین راههای آغاز ورزش کردن است. در صورتی که قبلا هم پیاده روی می کردید برنامه خود را ادامه دهید. اگر پیش از بارداری برای مدتی طولانی فعالیت چندانی نداشته اید میتوانید هر چند دقیقه یکبار پیاده روی خود را از حالت آرام به سریع و بالعکس تغییر دهید. بهتر است این تمرین را حداقل سه بار در هفته انجام دهید. در صورتی که به طور منظم و مداوم به ورزش نپردازید خطر بروز آسیب دیدگی در شما افزایش می یابد ؛ بعلاوه در صورتی که گهگاهی به ورزش بپردازید از مزایا و منافع ورزش بهره نخواهید برد.انجام تمرین های مربوط به ماهیچه های کف لگن خود را در حین پیاده روی فراموش نکنید.

بیشتر بخوانید : استرس در دوران بارداری ♥ درمان یبوست در بارداری ♥ افزایش اشتها در بارداری ♥ بی اشتهایی در بارداری ♥ گل گاوزبان در هفته آخر بارداری

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.