علائمی که نشان می دهد بدنتان مسموم شده است

علائمی که نشان می دهد بدنتان مسموم شده است

علائمی که نشان می دهد بدنتان مسموم شده است مسموم شدن بدن,بیماری مسموم شدن بدن,مسموم شدن بدن در بارداری,علائم مسموم شدن بدن,درمان مسموم شدن بدن,درمان مسموم شدن بدن با طب سوزنی,مواد غذایی …

برای جذب بهتر قرص کلسیم چه کنیم

برای جذب بهتر قرص کلسیم چه کنیم

برای جذب بهتر قرص کلسیم چه کنیم  خواص کلسیم,فواید کلسیم,کلسیم درمانی,خاصیت کلسیم,خواص کلسیم درمانی,خواص کلسیم برای پوست,خواص کلسیم برای مو,خواص کلسیم برای جوانی,خواص کلسیم برای بارداری,خواص خوردن کلسیم,فواید کلسیم خام,فواید کلسیم پخته

بیماری سلیاک چیست ؟

بیماری سلیاک چیست ؟

بیماری سلیاک چیست ؟ سلیاک,بيماري سلیاک,سلیاک در بارداري,علائم سلیاک,درمان سلیاک,درمان سلیاک با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سلیاک,سلیاک را چگونه درمان کنيم,سلیاک در کودکان,سلیاک در بزرگسالان,سلیاک در نوزادان,سلیاک در بهار,سلیاک در …

قرص ضد حساسیت

قرص ضد حساسیت ,قرص ضد حساسیت فصلی,قرص ضد حساسیت تلفست,قرص ضد حساسیت و خارش,قرص ضد حساسیت قوی,قرص ضد حساسیت پوستی,قرص ضد حساسیت برای رنگ مو,قرص ضد حساسیت زادیتن,قرص ضد حساسیت خارش

قرص ضد حساسیت

توضیحاتی در مورد قرص ضد حساسیت

همه ما دچار حساسیت شده ایم ولی حساسیت ها معمولاً روی آسم تأثیر می‌گذارند.♥ اگر از آسم و حملات آن رنج می‌برید، پزشک شما برایتان نوعی ماده‌ی استنشاقی تجویز خواهد کرد. این دستگاه دوز مشخصی از دارویی به نام برونکودیلاتور را برای درمان آلرژی به صورت موقت به بدن شما می‌رساند. اگر حمله‌ی خیلی سختی نداشته باشید، تنها دو الی سه بار استنشاق کردن این ماده، عضلاتی که راه تنفس شما را تنگ کرده‌اند راحت و باز می‌کند. این اسپری‌ها موقتاً برای درمان حساسیت گلو موثر هستند.برخی از داروهای ضد حساسیت، حاوی هر دو گروه آنتی‌هیستامین و دکونژستان هستند تا علائم آلرژی را به صورت چندگانه تسکین دهند. داروهای دیگر علاوه بر جلوگیری از اثرات هیستامین، از آزاد شدن سایر مواد شیمیایی مانند ماست‌سل‌ها جلوگیری می‌کنند. سیتیزین و پوسیدو افدرین، فکسوفنادین و پوسیدو، دیفن هیدرامین و پوسیدو افدرین، لوراتادین و پوسیدو افدرین برخی از داروهای ترکیبی درمان آلرژی هستند.در این مطلب از سایت جسارت به عوارض و موارد مصرف قرص ضد حساسیت فصلی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

قرص ضد حساسیت پوستی

از دیگر انواع داروهای ضد حساسیت برای درمان آلرژی پوستی می‌توان به کرم‌ها و نرم‌کننده‌های پوست اشاره کرد که برای درمان حساسیت پوستی استفاده می شوند. کرم‌های نرم‌کننده و هیدروکورتیزون را حتماً به همراه داشته باشید. نرم‌کننده‌ها می‌توانند پوست خشک و احساس خارش را از بین ببرند و آلرژی پوستی را کنترل کنند. همچنین کرم‌های هیدروکورتیزون التهاب پوست را کاهش می‌دهد و با این کار حساسیت های پوستی را التیام می بخشد. اگر به اگزما دچار هستید، پزشک شما داروهای قوی‌تری نیز برایتان تجویز خواهد کرد.

انواع قرص ضد حساسیت

ستیریزین (قرص) (2423512537) دیمن هیدرینات (قرص) (2423512538) کلرفنیرامین (قرص) (2423512539) سیپروهپتادین (قرص) (2423512540) دیمن هیدرانات (قرص) (2423512541) دیفن هیدرامین کامپاوند (قرص) (2423512542) فکسوفنادین (قرص) (2423512543) هیدروکسی زین (قرص) (2423512544) کلماستین (قرص) (2423512545) لوراتادین (قرص) (2423512546) پرومتازین (قرص) (2423512547) ترفنادین (قرص) (2423512548) سیناریزین (قرص) (2423512550) لووسیتریزین (قرص) (2423512551)

آشنایی با قرص ضد حساسیت

برای رفع حساسیت‌های فصلی و خارش می‌توان از انواع قرص ضد حساسیت استفاده کرد. لوراتادین، زادیتن، ایروکاست و آستمیزول برخی از داروهای ضد حساست می‌باشند که به رفع علایم حساسیت مثل آبریزش بینی و عطسه کمک می‌کنند. اگر دچار حساسیت شده باشید حتما می‌توانید تصور کنید که علایم آن تا چه اندازه می‌تواند کلافه‌کننده باشد. استفاده از داروهای آنتی‌هیستامین یا همان ضد حساسیت‌ها می‌توانند تا حد زیادی به کاهش علایم آلرژی کمک کنند. 

قرص ضد حساسیت ایروکاست و عوارض آن

قرص ایروکاست (Airokast) برای درمان آسم و حساسیت‌های فصلی تجویز می‌شود. این دارو با کاهش تورم در دستگاه تنفسی، تنفس را آسان‌تر می‌سازد. سردرد، سرگیجه و تهوع از عوارض قرص ایروکاست می‌باشد. ایروکاست از تنگی قفسه سینه، خس خس سینه و تنگی نفس پیشگیری می‌کند. این دارو با کاهش تورم در دستگاه تنفسی تنفس را آسان‌تر می‌سازد. ایروکاست به صورت قرص‌های جویدنی ۵ میلی‌گرم و ۱۰ میلی‌گرم در دسترس می‌باشد. به طور معمول به منظور درمان آسم و حساسیت فصلی در بزرگسالان مقدار 10 میلی‌گرم از دارو به صورت خوراکی یک بار در روز و در هنگام غروب مصرف می‌شود. عوارض: عوارض قرص ایروکاست شامل سردرد، سرگیجه، خستگی، ضعف، درد دندان، سوءهاضمه، علائم آنفلوآنزا، اسهال، تهوع، گوش درد، برونشیت، تشنگی، عطسه، کهیر، گرفتگی عضلانی، سرفه و راش جلدی، عفونت دستگاه تنفسی و یا عفونت گوش، تغییرات رفتاری و ذهنی (استرس، پرخاشگری، مشکل در خواب، راه رفتن در خواب، مشکلات حافظه، افسردگی، توهم، افکار خودکشی)، بی‌حسی و سوزن سوزن شدن پاها یا دست‌ها، درد یا ورم سینوس و ضعف ماهیچه می‌باشد.

قرص ضد حساسیت زادیتن

قرص زادیتن (zaditen) نوعی قرص ضد حساسیت و از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای پیشگیری از آسم، خارش، آلرژی، کهیر و… تجویز می‌شود. سرگیجه، تهوع، خواب‌آلودگی و خشکی دهان برخی از عوارض مصرف قرص زادیتن می‌باشد. به طور معمول این دارو دو بار در روز (یک یا دو عدد قرص) و برای چند هفته تجویز می‌شود. عوارض: عوارض قرص زادیتن شامل سرگیجه، تهوع، خواب‌آلودگی، خشکی دهان، تحریک عصبی، افزایش وزن و ناراحتی معده می‌باشد.

قرص ضد حساسیت آستمیزول

استفاده از این دارو خیلی توصیه نمی شود.قرص آستمیزول (Astemizole) از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که به منظور درمان حساسیت‌ها، کهیر و آلرژی استفاده می‌شود. سرگیجه، سردرد و یرقان برخی از عوارض اصلی مصرف این دارو هستند. این دارو به سرعت از طریق دستگاه گوارش جذب می‌شود. آستمیزول در بسیاری از کشورها به دلیل عوارض جانبی نسبتا خطرناکی که دارد حذف شده است. عوارض: عوارض قرص آستمیزول شامل سرگیجه، سردرد، یرقان، بی‌قراری، افزایش اشتها، درد مفاصل و خشکی دهان می‌باشد.

قرص ضد حساسیت لوراتادین یا کلاریتین

داروی کلاریتین (Claritin) که با نام عمومی لوراتادین (Loratadine) نیز شناخته می‌شود، یک داروی ضد حساسیت (آنتی‌هیستامین) است که تاثیرات هیستامین‌ها در بدن را کاهش می‌دهد. وجود هیستامین می‌تواند باعث بروز علائمی مانند عطسه، خارش، آبریزش بینی و آبریزش از چشم گردد. این دارو باعث می‌شود که عطسه، خارش، آبریزش از بین و چشم، جوش‌های پوستی، کهیر و سایر علائم سرما خوردگی یا آلرژی (حساسیت) از بین برود. این دارو همچنین برای درمان کهیرهای پوستی و خارش در افرادی که دچار واکنش‌های پوستیِ مزمن هستند نیز استفاده می‌شود.بسیاری از دارو ها ممکن است با لوراتادین تداخل داشته باشند. مثلاً بسیاری از داروهای با نسخه یا بدون نسخه، ویتامین ها و داروهای گیاهی. هر دارویی که مصرف می‌کنید یا قصد شروع یا قطع مصرف آن را دارید، با دکتر در میان گذارید؛برای جذب بهتر دارو آن را 1 ساعت قبل یا 2 ساعت پس از غذا میل نمایید. لوراتادین را با آب پرتقال، آب گریپ فروت یا آب سیب مصرف نکنید، چرا که ممکن است سطح خونی دارو را کاهش دهند. ممکن است پزشک شما مصرف برخی غذاها یا میوه ها را که سبب تشدید علایم آلرژی می شوند، ممنوع کند.  لوراتادین بیماری شما را درمان نمی کند و فقط علایم شما را بهبود می بخشد. سعی کنید حین درمان با لوراتادین از قرار گرفتن غیرضروری در برابر نور آفتاب پرهیز کرده، لباس مناسب بپوشید و از عینک آفتابی و کرم های ضد آفتاب استفاده نمایید. لوراتادین ممکن است باعث حساسیت پوست شما به آفتاب گردد. 

مصرف قرص ضد حساسیت لوراتادین در بارداری

احتمال اینکه داروی کلاریتین به جنین آسیب برساند، بسیار کم است و انتظار چنین چیزی نمی‌رود. در هر صورت، اگر باردار هستید و یا قصد باردار شدن را دارید، به دکتر خود اطلاع دهید. این دارو می‌تواند در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث ایجاد آسیب در نوزاد گردد. اگر در دوران شیردهی هستید، به دکتر خود اطلاع دهید. بدون تجویز پزشک، داروی لوراتادین را به کودکان زیر ۶ سال ندهید.

همه چیز درباره قرص ضد حساسیت لوراتادین

قرص لوراتادین (Loratadin) یک قرص ضد حساسیت و ضد آلرژی است که به راحتى از طریق لوله‌هاى گوارش جذب خون مى‌شود. سردرد و سرگیجه از عوارض لوراتادین است. لوراتادین در درمان بیماران دچار کهیر مزمن ناشناخته نیز استفاده می‌شود. به طور معمول مقدار مصرف قرص لوراتادین در بزرگسالان و کودکان بزرگتر از 6 سال 10 میلی‌گرم به صورت روزانه می‌باشد. نکته: کسانى که از بیمارى کبدى رنج مى‌برند احتمال دارد در مصرف این دارو دچار مشکل شوند چرا که متابولیسم این دارو کبدى است و بیماران کبدى دچار عوارض نامطلوب از جمله خواب‌ آلودگى‌هاى شدیدى مى‌شوند که در این خصوص باید با پزشک‌شان مشورت کنند. عوارض: عوارض قرص لوراتادین شامل سردرد، سرگیجه، اختلال بینایی، ضعف عضلانی یا خستگی غیرمعمول، طپش یا تندی ضربان قلب، احساس گرفتگی در سینه و اشکال در دفع ادرار، کهیر، عصبانیت و افزایش حساسیت به نور آفتاب می‌باشد.لوراتادین را حتماً با تجویز پزشک مصرف کنید و قبل از مصرف، تمامی مواردی که روی جلد این دارو نوشته شده یا دکتر به شما توصیه کرده است را به دقت رعایت نمایید. همچنین از مصرف دوز بیشتر یا کمتر از مقداری که برای شما تجویز شده است، خودداری کنید و فقط در همان دوره ی زمانی که برای شما تجویز شده، آن را مصرف کنید. معمولاً داروهای سرماخوردگی و آلرژی، برای مدت زمانی کوتاه، تا وقتی که علائم شما بهبود پیدا کنند، مصرف می‌شوند.اگر یک بار مصرف این دارو را فراموش کردید، به محض اینکه به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اما چنانچه زمانِ به یادآوری شما، بسیار نزدیک به زمانِ مصرفِ بعدی بود، دوز فراموش شده را مصرف نکنید. فقط در نوبت بعدی، لوراتادین را مصرف کنید. برای جبران دوز مصرفیِ از دست رفته، داروی اضافه مصرف نکنید. چنانچه بیشتر از میزان مورد نیاز، این دارو را مصرف کردید، به موارد اورژانسی در مورد مصرف زیاد این دارو مراجعه کنید و یا از پزشک کمک بگیرید. علائم مصرف بیش از اندازه‌ی داروی لوراتادین ممکن است سردرد، خواب آلودگی، ضربان قلب تند یا بدون نظم باشد.اگر هر گونه علائم آلرژیکی نسبت به این دارو – شامل کهیر، به دشواری نفس کشیدن، التهاب صورت، لب ها، زبان یا گلو – در خود مشاهده کردید، حتماً به دکتر اطلاع دهید. در دوره مصرف این دارو، تمامی نکاتی که دکتر به شما توصیه می‌کند یا مواردی که دکتر در دوره مصرف دارو، شما را از آن‌ها منع می‌کند، را مد نظر قرار دهید تا دچار آسیب نشوید. در صورتی که موارد زیر را دارید، مصرف لوراتادین را بلافاصله قطع کرده و به دکتر مراجعه کنید: ضربان قلب تند یا بدون نظم؛ سردرد شدید؛ احساس سبکی در سر؛ احساس این که هر لحظه ممکن است بیفتید؛ عوارض جانبی متداول در اثر مصرف داروی لوراتادین یا کلاریتین ممکن است شامل موارد زیر باشند: سردرد؛ احساس خستگی یا خواب‌آلودگی؛ دل‌درد، استفراغ؛ خشک شدن دهان؛ احساس اضطراب یا بیش‌فعالی؛ البته لازم است ذکر شود که ممکن است عوارض جانبی دیگری نیز در صورت استفاده از این دارو رخ دهد. چنانچه موارد دیگری را مشاهده نمودید، به دکتر مراجعه کنید.

قرص ضد حساسیت آنتی‌ هیستامین

برای مقابله و درمان آبریزش بینی، عطسه و خارش و آب ریزی چشم به آنتی‌هیستامین احتیاج خواهید داشت. این دارو ماده‌ای به نام هیستامین را در بدن شما خنثی می‌کند و راهی برای درمان حساسیت فصلی است. هیستامین زمانی که تحت تأثیر آلرژن ها قرار بگیرید، توسط سیستم ایمنی بدن شما ترشح می‌شود. این داروها به‌شدت خواب‌آور هستند اما انواع جدید آن‌ها کم‌تر خواب را به چشمان شما می‌آورند. حتماً با پزشک داروخانه در مورد آنتی‌هیستامین‌ها صحبت کنید. به‌خصوص اگر قرار است که پس از استفاده از آن‌ها رانندگی کنید.آنتی‌هیستامین‌ها چگونه عمل می‌کنند؟ وقتی در معرض یک ماده‌ی آلرژی‌زا قرار می‌گیرید، سیستم ایمنی شما تحریک می‌شود. پاسخ سیستم ایمنی فرد مبتلا به آلرژی به هر محرکی بسیار شدید است. سلول‌های سیستم ایمنی که به «ماست‌سل» معروف هستند، ماده‌ای به نام هیستامین ترشح می‌کنند که به گیرنده‌های رگ‌های خونی متصل بوده و باعث بزرگ‌تر شدن آن‌ها می‌شوند. علاوه بر این، هیستامین با اتصال به دیگر گیرنده‌ها باعث قرمزی، ورم، خارش و تغییرات ترشحات می‌شود. آنتی‌هیستامین‌ها با متوقف کردن هیستامین و جلوگیری آن از اتصال به گیرنده‌ها، از بروز این علائم جلوگیری می‌کنند.بسیار از آنتی‌هیستامین غیر تجویزی هم می‌توانند باعث گیجی و خواب آلودگی شوند. نسل دوم و سوم آنتی‌هیستامین هم که اثر ضد انعقادی (دکونژستان) دارند نیازمند تجویز پزشک هستند.

قرص ضد حساسیت کتوتیفن

قرص کتوتیفن (Ketotifen) از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای درمان حساسیت، سرماخوردگی، رینیت، آلرژی، کهیر و همچنین پیشگیری از آسم تجویز می‌شود. سرگیجه و ضعف برخی از عوارض مصرف این دارو است. مصرف این دارو در کودکان باعث بهبود خواب می‌شود. عوارض: عوارض قرص کتوتیفن شامل ضعف، خستگی، خواب‌آلودگی، سرگیجه، ضایعات پوستی، خشکی دهان، عفونت تنفسی، تب و لرز، سردرد، اسهال و سرفه می‌باشد.

قرص ضد حساسیت ترفنادین

قرص ترفنادین (Terfenadine) نوعی دیگر از قرص ضد حساسیت و از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای درمان و پیشگیری از آلرژی‌ها که علائم آن شامل آبریزش بینی، عطسه، کهیر و خارش، قرمزی و آبریزش از چشم‌هاست به کار می‌رود. آریتمی قلبی از عوارض این دارو است. از آنجاییکه اثرات تسکینی و ضدموسکارینی این دارو بسیار کم‌ است امروزه از این دارو کمتر استفاده می‌شود. به طور معمول به منظور درمان تب یونجه، رینیت آلرژیک و حساسیت‌های پوستی در بزرگسالان روزی 60 میلی‌گرم از دارو (یک عدد قرص) مصرف می‌گردد. عوارض: عوارض قرص ترفنادین شامل آریتمی قلبی، خستگی، سرگیجه، سردرد، تهوع، خشکی دهان، بی‌قراری، بی‌خوابی و فشار خون بالا می‌باشد.

قرص ضد حساسیت هیدروکسی زین

قرص هیدروکسی زین (Hydroxyzine) برای درمان خارش و آلرژی مصرف می‌شود. خشکی دهان، گیجی و خواب آلودگی از عوارض قرص هیدروکسی زین می‌باشد. این دارو به دلیل داشتن خاصیت ضد حساسیت اثر آرام‌بخش و خواب‌آور دارد. توجه داشته باشید که کودکان نسبت به عوارض دارو حساس‌تر از بالغین هستند و عوارض جانبی بیشتری را در این رده سنی می‌توان مشاهده کرد. عوارض: عوارض قرص هیدروکسی زین شامل انرژی زیاد، خشکی دهان، گیجی، فعالیت غیرارادی حرکتی، گیجی، خواب آلودگی شدید، کاهش فشار خون، حملات تشنج و لرزش می‌باشد.

بیشتر بخوانید : قرص دمیترون ♥ قرص خوشبو کننده دهان ♥ قرص ضد نفخ ♥ قرص دایجستیو قرص دیکلوفناک

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.