جینسینگ و خواص آن

جینسینگ و خواص آن

جینسینگ و خواص آن خواص جینسینگ,فواید جینسینگ,جینسینگ درمانی,خاصیت جینسینگ,خواص جینسینگ درمانی,خواص جینسینگ برای پوست,خواص جینسینگ برای مو,خواص جینسینگ برای جوانی,خواص جینسینگ برای بارداری,خواص خوردن جینسینگ,فواید جینسینگ خام,فواید جینسینگ پخته

آیا رابطه ای بین مصرف بهار نارنج و دیابت وجود دارد؟

آیا رابطه ای بین مصرف بهار نارنج و دیابت وجود دارد؟

آیا رابطه ای بین مصرف بهار نارنج و دیابت وجود دارد؟ بهار نارنج و دیابت ، خواص بهار نارنج و دیابت ، عرق بهار نارنج و دیابت ،خواص عرق بهار نارنج و …

مهمترین خواص بهار نارنج خشک شده چیست

مهمترین خواص بهار نارنج خشک شده چیست

مهمترین خواص بهار نارنج خشک شده چیست مهمترین خواص بهار نارنج خشک شده چیست در سایت جسارت خواص بهار نارنج خشک ، خواص بهار نارنج خشک شده ، خواص گل خشک بهارنارنج …

فواید و خواص برگ سنا چیست برای لاغری و پوست

فواید و خواص برگ سنا چیست برای لاغری و پوست در سایت جسارت

خواص برگ سنا چیست ، خاصیت برگ سنا چیست , خواص برگ سنا برای لاغری , خواص برگ سنا چیست برای پوست , خواص برگ سنا چیست بهمراه گل محمدی , خواص برگ سنا چیست در طب سنتی

خواص برگ سنا چیست ، خاصیت برگ سنا چیست , خواص برگ سنا چیست برای لاغری , خواص برگ سنا چیست برای پوست

سنا گیاهی است که خاصیت ملین کنندگی دارد و برای درمان یبوست توصیه می شود. این گیاه توسط سازمان غذایی و دارویی آمریکا به عنوان ملینی خانگی و گیاهی تایید شده است. با این حال چای سنا برای لاغری و عاملی برای پاک سازی سموم از بدن بکار می رود.چای سنا بوسیله ی دم کردن برگ گیاه سنا تهیه می شود. گیاه سنا دارای گل ها و غلاف زرد رنگ است. این گیاه در مناطق بیابانی رشد می کند. در کشور های مختلفی این گیاه برای درمان مشکلات گوارشی، بیماری های پوستی و بیماری های تنفسی قدمت چندین ساله دارد. طرفداران سنا اعتقاد دارند که این گیاه تاثیر بسزایی در روان کنندگی دارد که دفع سموم را از بدن تسریع می کند. خیلی از مردم از برگ های این درخت مستقیما دمنوش کرده و می نوشند. بهتر است چای سنا را از فروشگاه های معتبر تهیه بفرمایید. چای کیسه ای و یا چای سنا عاری از رزین ها و ترکیبات آلاینده است.

خواص برگ سنا چیست برای لاغری به همراه طریقه مصرف

یکی از راه‌هایی که افراد برای لاغر شدن به سمت آن گرایش دارند، استفاده از گیاهان دارویی برای کاهش وزن و لاغری است که در خیلی از موارد اگر به طور صحیح استفاده شود، مفید خواهد بود. البته مانند تمام کمک کننده‌های لاغری آنچه که اهمیت دارد این است که قبل از استفاده از این گیاهان برای لاغرشدن باید به ورزش و نوع تغذیه نیز توجه داشت. یکی از گیاهان دارویی موثر استفاده از برگ سنا برای لاغری است. طبق نظر پزشکان طب سنتی و طبیعت درمانگران، برای برطرف کردن چاقی شکم، اولین درمانش سنای مکی و گل سرخ است، به این منظور بایستی، برگ سنا و گل سرخ را مخلوط کرده، مانند چای معمولی دم کرده و مصرف شود. سنای مکی این خاصیت را دارد که چربی بدن اعم از چربی خون، چربی دور شکم و کبد چرب را درمان و از بدن خارج می کند. البته همه مسهل‌ها این خاصیت را دارند ولی سنا این خاصیت را بیشتر دارد و اثر گذارتر است.برای امنیت خاطر شما ممکن است دمنوش سنا را برای تقویت فرآیند کاهش وزن استفاده کنید. شما باید از نحوه ی استفاده ی صحیح از این گیاه اطمینان حاصل نمایید. ۱- امروزه تنوع زیادی از برگ سنا در بازار موجود است. اطمینان حاصل نمایید که دمنوش شما بدون کافئین باشد تا بر روی الگوی خواب شما تاثیری نگذارد. در حالیکه شکل کپسولی سنا هم در دسترس است اما توجه داشته باشید که دمنوش سنا با سرعت بیشتری جذب بدن شما می شود. ۲- در ابتدا آب را بجوش آورید. چای سنا را در در آب جوش ریخته و بگذارید بمدت حداقل ۵ دقیقه دم بکشد. بعضی از افراد از آب لیمو هم به عنوان یک طمع دهنده استفاده می کنند. شما ممکن است مقداری عسل هم برای بهبود بیشتر طمع به آن اضافه کنید. ۳- برای تاثیر بیشتر شما می توانید از این دمنوش روزانه دو بار استفاده کنید. ۴- زمانی که شما دمنوش سنا را می نوشید در کنار آن از غذاهای مناسب تغذیه کنید تا اثر حداکثری داشته باشد. شما بهتر است از غذاهایی نظیر مرغ، ماهی، سالاد سبز و میوه جات تغذیه کنید. نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز ضروری است. این کار باعث بهبود فرآیند گوارشی شما می شود. ۵- ورزش همراه با چای سنا توصیه می شود. هیچ گونه قانون و فرمول ثابتی وجود ندارد، اما روزانه ۳۰ دقیقه ورزش مناسب می باشد. شما ممکن است فرمی از ورزش را در نظر بگیرید که با آن راحت تر هستید.

مهمترین خواص برگ سنا چیست؟

از مهمترین خواص برگ سنا خاصیت ملین و درمان یبوست است، به طوریکه از برگ سنا و میوه آن بیشتر به عنوان ملین و مسهل استفاده می‌شود. لازم به ذکر است برگ سنا در اثر جوشاندن خاصیت مسهل بودنش را از دست می‌دهد. گیاه سنا تصفیه کننده خون است. دمکرده این گیاه، قاعده‌آور می‌باشد. معمولا هنگام مصرف گیاه سنا، دل پیچه‌های جزیی رخ می‌دهد ولی اگر آن را همراه با تخم گشنیز، گل سرخ و گل ختمی استفاده کنند، از ایجاد دل پیچه جلوگیری می‌شود. تسکین درد مفاصل و درد کمر از دیگر خواص برگ سنا می‌باشد، به این منظور، مقداری برگ سنا را در روغن زیتون جوشانده، سپس صاف نموده، میل کنند و به محل درد بمالند، همچنین می‌توان ۵ گرم برگ سنا را با عسل مخلوط و به مدت ۷ روز میل کنند. استفاده از این گیاه برای درمان بیماری صرع مفید است سنا مسهل بلغم، صفرا و اخلاط سوخته می‌باشد و همچنین درخشان‌کننده پوست است. از دیگر خواص سنا، کمک به درمان سیاتیک و نقرس است، به این منظور از دمکرده سنا می‌توان استفاده کرد. گیاه سنا جهت تسکین سردردهای کهنه و سردرد میگرنی موثر است. درمان عوارض پوستی، رفع شقاق دست و پا، درمان خارش پوستی، برطرف کردن لکه‌های سیاه و سفید پوست، بهبود زخم‌های کهنه و رفع ریزش مو نیز از خواص برگ سنا بوده، به این منظور مقداری برگ سنا را در سرکه دم‌ کرده و به محل مورد نظر مالیده شود. جهت کاهش تنگی‌نفس از دمکرده این گیاه می‌توان استفاده کرد.

عوارض برگ سنا چیست؟

در مصرف برگ سنا نباید زیاده‌‌روی کرد، چرا که ممکن است باعث اسهال شدید گردد. همچنین نباید از این گیاه به‌ طور ممتد و طولانی استفاده شود، چون باعث تنبلی روده می‌‌گردد. بهتر است پس از دو هفته استفاده، یک یا دو هفته مصرف آن قطع شود. لازم است ذکر شود، میزان مصرف روزانه برگ گیاه سنا برای افراد بزرگسال، بین نیم تا یک گرم است. گیاه سنا نباید در افراد کمتر از ده سال مصرف شود، همچنین مصرف این گیاه در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است. مصرف سنا در برخی از شرایط ممنوع می باشد. افراد مبتلا به انسداد روده، بیماری کرون، کولیت لولسراتیو، هموروئید یا زخم معده می بایستی از مصرف سنا خودداری کنند. در صورت مصرف داروهای قلبی، قبل از مصرف سنا حتما با پزشک خود مشورت کنید، چرا که امکان بروز تداخلات دارویی و وقوع اختلالات قلبی وجود دارد. مصرف همزمان سنا با داروهای ادرارآور ممنوع بوده، چرا که این امر می‌تواند منجر به دفع بیش از حد پتاسیم از بدن شود. از عوارض برگ سنا در صورت مصرف بیش از حد این گیاه، قولنج، بروز دردهای شکمی و دل پیچه است. برای کاستن عوارض جانبی توصیه می‌شود، آن را با گشنیز، دارچین، زنجبیل، انیسون و هل مخلوط نموده و مصرف کنند. به طور کلی مصرف برگ سنا در دوز مناسب، تقریبا بی خطر بوده و هیچ گونه نگرانی درباره مصرف آن وجود ندارد.

برگ سنا چگونه باعث لاغری می شود؟

برگ سنا با تاثیرات متقابلی که بر باکتری‌های مجاری گوارشی دارد، منجر به بروز انقباضات روده‌ای می‌شود. این انقباضات در اثر آنتراکینونها به وجود می‌آید که در سنا وجود دارند. همچنین برگ سنا حاوی گلیکوزیدها (گروهی از ترکیبات ارگانیک) می‌باشد، این ترکیبات با نرم کردن ماهیچه‌ها به هنگام عبور غذاهای هضم شده از روده‌ها، در قالب ملین عمل می‌کنند و بدین ترتیب به افزایش حجم مدفوع و خروج آن از روده کمک می کنند. پروسه مذکور بواسطه زنجیره‌ای از اسیدهای چرب انجام می‌گیرد که باعث بهتر شدن عمل گوارش، تخمیر و نیز تبدیل موفقیت آمیز گلیکوزیدها به عوامل ملینی می‌شود و از این طریق به کاهش وزن و لاغر شدن کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید :

رابطه برگ بو و سوسک مانند مار و پونه

موارد مصرف و خواص جوز هندی در غذا بارداری آشپزی چه خواصی دارد

خواص انواع انگور در بارداری در شیردهی برای سرماخوردگی لاغری دیابت

مضرات و خواص کشمش در بارداری شیردهی سرماخوردگی لاغری

خواص برگ سنا برای پوست چیست؟

این گیاه فوق‌العاده می‌تواند برای پوست مفید باشد. قرار گرفتن در معرض تابش، آلاینده‌های محیط زیست و مواد شیمیایی خشن، سلامت پوست ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد و منجر به بروز برخی از بیماری‌های پوستی می‌شود. استفاده از گیاهان طبیعی یک شیوه‌ی موثر و ارزان برای داشتن پوستی درخشان و دور نگه داشتن مشکلات پوستی است. بعضی از شیوه‌هایی که برگ سنا می‌تواند برای پوست شما مفید باشد، به قرار زیر است:روغن‌های معطر، رزین و تانن موجود در برگ سنا می‌توانند التهاب پوست را کاهش دهند. برگ سنا برای همین منظور در طب آیورودا استفاده می‌شود. برای این کار برگ سنا را تبدیل به یک خمیر می‌کنند که می‌تواند به عنوان یک کمپرس برای بهبود درماتوفیوژ، زخم‌ها و سوختگی‌ها استفاده شود.خواص ضد باکتری برگ سنا می‌تواند به درمان بیماری‌های پوست کمک کند. خمیر تهیه شده از برگ‌های سنا در درمان عفونت‌های پوست مانند آکنه و همچنین اختلالات التهابی مانند اگزما موثر است. استون و اتانول موجود در برگ سنا می‌توانند با میکروارگانیسم‌هایی که باعث آکنه می‌شوند مبارزه کنند.

خواص برگ سنا برای مو چیست؟

برگ سنا را می‌توان به طور موضعی برای داشتن موهایی صاف، درخشان و قوی استفاده کرد. شما می‌توانید با مخلوط کردن پودر سنا با آب و ماست یک ماسک مو تهیه کنید. همچنین می‌توانید مواد دیگری مانند آب مرکبات، روغن‌های معطر، چای‌های گیاهی، ادویه‌ها و غیره را برای اثربخشی بیش‌تر ماسک، به آن اضافه کنید. ماسک آماده‌شده را روی موهای‌تان بگذارید، البته برای این کار باید موها را به بخش‌های کوچک تقسیم کنید. اجازه دهید خمیر به داخل پوست سر نفوذ کند. سر خود را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید که ماسک خشک شود. پس از چند ساعت موهای‌تان را آبکشی کنید.برگ سنا را می‌توان به عنوان یک نرم‌کننده‌ی مو استفاده کرد تا موها‌ی‌تان علاوه بر تقویت و ضخیم شدن، درخشان هم بشوند. این گیاه دارویی یک گزینه‌ی عالی برای به حداقل رساندن اثرات نامطلوب مواد شیمیایی روی موها است. در ابتدا موهای شما ممکن است خشن و خشک به نظر برسند اما مزایای آن بعد از چند روز پدیدار می‌شوند.برگ سنا یک گزینه‌ی عالی برای ایجاد سایه روشن طبیعی روی موها است از بلوند خاکستری گرفته تا رنگ‌های روشن‌تر. برگ سنا بر خلاف حنا، هنگامی‌ که به مدت کوتاهی روی موها بماند، رنگ تندی ایجاد نمی‌کند. به علاوه، برگ سنا موها قرمز رنگ نمی‌کند بلکه سایه‌ای کم‌رنگ ایجاد می‌کند. این گیاه حاوی یکی از مشتقات آنتراکینون به نام اسید کریسوپانیک است که رنگ زرد روشنی روی موها به وجود می‌آورد. اگر می‌خواهید بلوند زیبا یا سایه روشن طلایی به موهای‌تان اضافه کنید، می‌توانید مدت زمان زیادی از برگ سنا استفاده کنید.برگ سنا نه تنها زیبایی موهای شما را بهبود می‌بخشد بلکه باعث بهبود وضعیت پوست سر و درمان شوره‌ی سر نیز می‌شود. این گیاه دارویی باعث می‌شود که در موهای شما درخشش و روشنی ایجاد شود. از آن‌جایی که برگ سنا یک نرم‌کننده‌ای عالی است، می‌تواند ریزش مو را نیز درمان کند. این گیاه نمی‌تواند موهایی را که به طور طبیعی تیره هستند، روشن کند اما قطعا به طور عمقی موها را نرم می‌کند. برگ سنا می‌تواند با سایر گیاهان مانند آمله (انگور فرنگی هندی) و شیکاکای ترکیب شود تا هم موها نرم شوند و هم فواید دیگری به آنها برسد.

خواص برگ سنا چیست

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه و خواص سرکه سیب برای مو لاغری پوست شوره سر

خواص عرق بهار نارنج در بارداری و فشار خون چیست

خواص گیاه علف چای یا گل راعی برای بارداری و افسردگی چیست

خواص درمانی و مفید زنجبیل در سرماخوردگی و طرز تهیه

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 اردیبهشت 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.