دلایل ساخت وبسایت برای کسب وکار
تأثیر خدمات پستی خصوصی بر رونق کسبوکار آنلاین
تأثیر خدمات پستی خصوصی بر رونق کسبوکار آنلاین خصوصیسازی شرکتهای پستی تأثیر فوقالعادهای بر رشد و توسعه اقتصادی کشورهای توسعهیافته داشته است. در کشورهای که دارای اقتصاد قوی هستند دولتها برای استفاده …
آموزش استفاده از مارکت آمازون
آموزش استفاده از مارکت آمازون Amazon Appstore یک مارکت معتبر و فعال از سوی کمپانی آمازون است که در زمینۀ ارائه انواع اپلیکیشنهای اندورید فعالیت دارد. یکی از ویژگیهایی که استفاده از …
معرفی پولساز ترین وب سایت های ایرانی
گسترش عجیب و غریبی که اینترنت و دخالت آن در همه امور زندگی، سبب شده است روز به روز بر تعداد وب سایت هایی که ارائه دهنده خدمات و کالا به مردم …
تبلیغ در گوگل، در جهان امروز جزء جدایی ناپذیر تمامی کسب و کارها با خدمات آنلاین است. فرقی نمیکند که در کدام شبکه اجتماعی فعالیت میکنید، تنها کافی است برای پیشی گرفتن از رقبا و کسب درآمد بیشتر، از تبلیغات گوگل استفاده کنید. با این حال لازم است به شما گوشزد کنیم که اگر در تمام شبکههای اجتماعی در حرفه خود شناخته شده هستید اما سایتی برای ارائه خدمات خود ندارید، درآمدی چند برابری را از دست دادهاید.
رونق سایت هر کسب و کاری، ارتباط مستقیم با اجرای شیوههای دیجیتال مارکتینگ دارد. یکی از روشهای تبلیغات گوگل که بسیار مقرون بصرفه است، تبلیغ در گوگل ادز یا همان تبلیغات کلیکی است. اگر تا به این لحظه راه اندازی سایت را پشت گوش انداختهاید، پس از خواندن این مطلب مصممتر از قبل این مسئله را پیگیری میکنید. همچنین در ادامه تمام قدمهایی که لازم است برای رشد وبسایت بردارید، شرح داده شده است.
چرا باید هر کسب و کاری یک وبسایت داشته باشد؟
به همین چند سال گذشته نگاه کنید. برای یک خرید کلی مواد غذایی منزل، باید هفتهها انتظار میکشیدیم تا لیست خریدی تهیه شود که ارزش در ترافیک ماندن را داشته باشد. ترافیک، شلوغی مغازهها و پیدا کردن اجناس باکیفیت ساعتها زمان میبرد. اما در این روزها میتوانید به راحتی، با همان گوشی که در دست دارید یک ساعت قبل از ورود مهمانان از بهترین میوه فروشی شهر که چندساعتی با شما فاصله دارد، خرید کرده و یک عصر دل انگیز را سپری کنید. امیدواریم با این مثال به سادگی متوجه شده باشید که چرا امروزه ساخت وبسایت جزو الزامات هر کسب و کاری است. البته جالب است بدانید که این تنها یکی از مزایا داشتن سایت برای صاحبان بیزینسهای کوچک و بزرگ است. در پاسخ به این سوال که چرا باید هر کسب و کاری یک وبسایت داشته باشد، تا انتها همراه ما باشید.
احداث فروشگاه شبانه روزی
فرض کنید قبل از شام بهترین دوستتان با شما تماس گرفته و برای فردا عصر به مهمانی تولد او دعوت شدهاید. هیچ کادویی برایش تدارک ندیدهاید. فردا صبح تا ظهر سرکار هستید و نمیتوانید مرخصی بگیرید. ساعت از نیمه شب گذشته و هیچ فروشگاهی در اطراف منزلتان باز نیست. تمام خواسته شما در این لحظه این است که کاش یک فروشگاه شبانه روزی در نزدیکی منزلتان وجود داشت و در همان لحظه به آن سر میزدید تا هدیهای در خور میزبان تهیه میکردید. داشتن وبسایت، یک خدمات آنلاین شبانه روزی است که بدون هیج فروشنده و در هر ساعت از شبانه روز، نیاز مشتری را برطرف میکند.
تاسیس شعبات در سراسر کشور و افزایش کسب در آمد
تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که اگر فروشگاهی در مرکز شهر با تعداد قابل توجهی فروشنده داشته باشید، روزانه به چند مشتری میتوانید پاسخ دهید؟ چه تعداد محصول میتوانید در سبد کالایی خود داشته باشید؟ با گذشت چندسال، میتوانید در کل کشور شعبه بزنید؟ چند تراکت باید در روز در سطح شهر پخش کنید تا به یک فروشگاه شناخته شده تبدیل شوید؟ یکی از دلایل افزایش کسب درآمد از طریق وبسایت حذف هزینههای جانبی مانند حقوق فروشنده، تبلیغات کاغذی و از این قبیل است. همچنین تنها با پرداخت هزینه طراحی وبسایت و تبلیغ در گوگل مانند تبلیغات گوگل ادز در سراسر کشور محصولات خود را بفروش برسانید.
خلق برند شخصی
این روزها با توجه به شرایط اقتصادی، ایجاد یک برند شخصی و عرضه آن محصول، تنها در بازار سنتی هزینههای سنگینی را در پی دارد. چرا که برند شما تنها میتواند در یک محله یا منطقهای در یک شهر خاص به شهرت برسد. برای بالا رفتن تقاضا خرید محصول لازم است که بستری آنلاین مانند یک سایت فروش نیز محیا شود. اینگونه هزینه پرداخت شده برای تاسیس برند شخصی به زودی جایگزین میشود. همچنین لازمه افزایش اعتماد مشتری نیز ایجاد صفحهای است که در بین سه رتبه برتر نتایج گوگل قرار داشته باشد. برای کسب رتبه برتر در گوگل، نیاز به تبلیغات در گوگل است.
برای رشد وبسایت چه قدمهایی باید برداشت؟
تنها راه اندازی وبسایت برای ارائه خدمات آنلاین کافی نیست بلکه لازم است صفحه سایت در حوزه کاری خود، در بین رتبههای برتر گوگل قرار بگیرد. راهکارهای زیر قدمهایی هستند که باید یک به یک برای رشد وبسایت برداشته شوند تا زحمات شما در ایجاد کسب و کار آنلاین نتیجه بخش باشد.
سئو داخلی و خارجی
سئو (SEO) یعنی بهینه سازی سایت و صفحات آن، برای ارتقا در بین نتایج جستجو گوگل. رفع خطاها، بهبود ایرادات کلی و جزئی، جستجو کلید واژه هدف، لینک سازی داخلی صفحات و لینک سازی خارجی از طریق سایتهای دیگر، چند نمونه از کوچکترین خدماتی است که سئو برای ارتقا صفحه در گوگل انجام میدهد.
پیدا کردن نیاز مشتری هدف
خدمات ارائه شده در سایت، طراحی با نظم صفحات وبسایت و بکار بردن صحیح کلیدواژه مختص به همان کسب و کار در تمامی صفحات، به کاربر کمک میکند به راحتی پاسخ سوالات خود را بیابد. نتیجه رفع ابهامات ذهنی مشتری، اعتماد و در نتیجه فروش محصول یا خدمات است.
تولید محتوا
محتوای تولید شده باید روان، جذاب و بدور از گزافه گویی باشد و کلمات جوری کنار هم چیده شوند که کاربر تا انتها مطلب را رها نکند. زمانی که کاربر در صفحه شما میگذراند ترافیک سایت را بالا برده و به رتبهدهی از سمت گوگل کمک میکند.
تبلیغ در گوگل
رشد در دنیای اینترنت و تکنولوژی به مراتب سختتر از رشد در بازار سنتی است زیرا با تعداد زیادی از صاحبان کسب و کار در رقابت هستید. همانطور که در بستر بازار سنتی برای نتیجه سریعتر از تبلیغات استفاده میشد، در بازار آنلاین نیز تبلیغات در گوگل انجام میشود. استفاده از گوگل ادز از قدمهای تبلیغاتی است که توسط آژانسهای بازاریابی دیجیتال انجام میشود. پس از سئو، پیدا کردن نیاز مشتری هدف و تولید محتوا با کیفیت باید از تبلیغ در گوگل برای کسب نتایج بهتر و رشد در کسب وکارتان استفاده کنید.
هزینه راه اندازی وبسایت برای کسب و کار
هزینه پرداختی برای تهیه وبسایت کاملا بستگی به بودجه، محصول و تعداد رقبایی دارد که قبل از شما شروع به ارائه خدمات آنلاین کردهاند. اینکه راه اندازی سایت خود را به یکی از فریلنسرها بسپارید یا از یک شرکت و مجموعهای که بصورت تیمی درخواست شما را پیش ببرند، در پرداخت هزینهها متفاوت است. شخص فریلنسر که برای ایجاد سایت به آن مراجعه میکنید در نهایت دارای یک مهارت و تخصص طراحی سایت است و از تبلیغات گوگل برای رشد صفحه سر در نمیآورد. با استفاده از پکیجهایی که مجموعههای دیجیتال مارکتینگ در اختیار شما میگذارند علاوه بر طراحی سایت، میتوانید با هزینه مقرون بصرفه از تبلیغ گوگل ادز نیز استفاده کنید.
طراحی وبسایت و تبلیغ در گوگل را به چه کسی بسپاریم؟
تا به اینجا متوجه اهمیت طراحی وبسایت و تبلیغات گوگل شدهاید. پاسخ به این سوال که “طراحی وبسایت و تبلیغات گوگل را به چه کسی بسپاریم” در دستان ماست. آژانس وی دیجیتال مارکتینگ https://vdigimarketing.com ارائه دهنده خدمات تخصصی همچون طراحی وبسایت و اپلیکیشن، ارائه خدمات سئو و گرافیکی، تولید محتوا با کیفیت و همچنین تبلیغ در گوگل است. ارائه تبلیغات اسپانسری اینستاگرام و دیگر شبکههای اجتماعی مانند لینکدین از دیگر خدمات این آژانس تبلیغاتی است. پیشنهاد میکنیم برای دیدن نمونههایی از تبلیغات این مجموعه به سایت وی دیجیتال مارکتینگ مراجعه کنید.