سوزش چشم ناشی از چيست؟

سوزش چشم ناشی از چيست؟

سوزش چشم ناشي از چيست؟ سوزش چشم,بيماري سوزش چشم,سوزش چشم در بارداري,علائم سوزش چشم,درمان سوزش چشم,درمان سوزش چشم با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سوزش چشم,سوزش چشم را چگونه درمان کنيم,سوزش …

همه چیز درباره علت و درمان درد پا در دوران بارداری و هنگام خواب

همه چیز درباره علت و درمان درد پا در دوران بارداری و هنگام خواب

درد پا درد پاشنه پا ,درد پاشنه پا و چربی خون,درد پاشنه پا از چیست,درد پاشنه پا راست,درد پاشنه پای راست,درد پاشنه پا بعد از خواب,درد پاشنه پا نشانه چیست؟، درد پا …

علائم و عوارض و درمان التهاب معده و روده مزمن در کودکان چیست

علائم و عوارض و درمان التهاب معده و روده مزمن در کودکان چیست

التهاب معده التهاب معده ,التهاب معده چیست,التهاب معده مزمن,التهاب معده ودرمان,التهاب معده در کودکان,التهاب معده یعنی چه,التهاب معده علاج,التهاب معده و مری توضیحاتی در مورد التهاب معده ورم معده یکی از شایع‌‌ترین …

درد جای واکسن

درد جای واکسن ،درد جای واکسن نوزاد،درد جای واکسن شش ماهگی،درد جای واکسن کودک،درد جای واکسن انفولانزا،درد جای واکسن 18 ماهگی،درد جای واکسن بدو تولد،درد جای واکسن بچه،درد جای واکسن سه گانه،درد جای واکسن سگ،کاهش درد جای واکسن نوزاد،تسکین درد جای واکسن نوزاد،درمان درد جای واکسن نوزاد،تسکین درد جای واکسن کودک،درمان درد جای واکسن کودک،درمان درد جای واکسن کودکان

درد جای واکسن

در این مطلب از سایت جسارت می خواهمی به درد جای واکسن و راههای تسکین آن در نوزادان بپردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامیرا گیرد.اگر شما نمی توانید درد بدن فرزند کوچک خود را پس از انجام هر واکسیناسیونی کاهش داده و گریه های او را کنترل نمایید، خواندن مقاله زیر برای کسب اطلاعات مورد نیاز در این مورد ایده خوبی خواهد بود! در ابتدا، لازم است به عنوان مادر یک نوزاد کوچک به یاد داشته باشید که برخورد خشن سرنگ واکسن با بدن فرزندتان در هنگام تزریق، نه تنها برای شما بلکه برای همسرتان هم سرگرم کننده نیست. همچنین، یادتان باشد که کلمه واکسن، خود به اندازه کافی برای فرزندتان وحشت آور بوده و ترس شدیدی را به ذهن هر کودک واکسینه شده القا خواهد کرد. با این حال فراموش نکنید که انجام واکسیناسیون به منظور حفاظت از سلامت کودکان امری ضروری است. اگر شما هم نگران واکنش و ناراحتی بدن فرزند خود در زمان بعد از تزریق انواع واکسن ها هستید و به دنبال برخی از نکات و راهنمایی های ساده برای مدیریت درد پس از واکسیناسیون در بدن نوزاد خود می باشید، بهتر است برای رهایی از استرس و ناراحتی خود و فرزندتان، با افراد باتجربه مشورت کرده و یا از مقالات موجود در سایت ها استفاده کنید.

درد جای واکسن کزاز

نتایج بررسی که در سال ۲۰۱۰ انجام شد نشان می دهد، سرفه کردن قبل و بعد از تزریق درد کودکان را کاهش می دهد. فوت کردن:از کودکان بالای ۳سال بخواهید تصور کنند که روز جشن تولدشان است و بایدهنگام واکسیناسیون شمع ها را فوت کنند. قبل از تزریق واکسن به آن ها خوراکی شیرین بدهید:نتایج بررسی که در سال ۲۰۱۰انجام شد، نشان می دهد، کودکان بین یک تا ۱۲ماهه که قبل از واکسن زدن، خوراکی شیرین خوردند نسبت به کودکان دیگر کمتر گریه کردند. استفاده از تصاویر کارتونی:هر نوع حواس پرتی بصری از جمله فیلم کارتونی و بازی ویدئویی باعث آسان تر شدن تحمل درد واکسن می شود. استفاده از بی حسی:استفاده کردن از بی حسی موضعی یک ساعت قبل از تزریق واکسن باعث بی حسی و کاهش درد می شود. حواس او را پرت کنید:حواس پرتی در کاهش درد موثر است. بازی با اسباب بازی های جدید، اشاره کردن به تصویری روی دیوار، تکرار کردن حروف الفبا و … باعث حواس پرتی کودک می شود.

عوارض درد جای واکسن

• کج خلقی نوزاد برای مدت کوتاه بعد از انجام واکسیناسیون • بالا رفتن درجه حرارت بدن نوزاد برای مدت کوتاه بعد از انجام واکسیناسیون • قرمز شدن و تورم محل تزریق واکسن در بدن نوزادان، برای مدت کوتاه بعد از انجام واکسیناسیون • حساسیت نوزاد در هنگام لمس نقطه تزریق واکسن توسط افراد دیگر، برای مدت کوتاه بعد از انجام واکسیناسیون اگر این عوارض جانبی را در بدن نوزاد خود مشاهد کردید، اصلا جای نگرانی وجود ندارد. فقط، در چنین مواردی بهتر است فرزند خود را نزد یک پزشک متخصص اطفال برده و تحت معاینه او قرار دهید، چون دکتر متخصص اطفال به احتمالا زیاد برخی از داروهای بی خطر را برای درمان تب و علائم دیگر ظاهر شده بر روی بدن فرزند کوچک شما تجویز خواهد نمود.

درد جای واکسن نوزاد

1-بدن اکثر بچه ها، چند ساعت بعد ار تزریق واکسن، تحریک می شود. این کودکان با واکنش های شدید به این حالت، موقعیت کسل کننده ای را در داخل خانه ایجاد کرده و حتی در برخی موارد ممکن است این احساس عصبی را به افراد اطراف خود هم انتقال دهند. در چنین وضعیتی، شما به عنوان مادر یک نوزاد باید با برنامه ریزی دقیق و انجام برخی کارها، قبل از واکسینه کردن نوزاد خود، آرامش را در منزلتان برقرار کنید. شما می توانید در چنین مواقعی درجه حرارت اتاق کود را پایین آورده و با پوشاندن لباس های گشاد مطمئن شوید که فرزندتان به راحتی تنفس کرده و در شرایط نسبتا آرامی قرار دارد. 2. در آغوش نگه داشتن نوزاد واکسینه شده توسط مادر3. دقت بیشتر مادران در تغذیه نوزادان واکسینه شده4. استفاده از کمپرس آب سرد در نقطه تزریق واکسن در بدن نوزادان5. سعی کنید با بازی کردن، حواس نوزاد خود را پرت کنید6. استفاده از قدرت شکر برای از بین بردن درد پس از واکسیناسیون در بدن نوزادان

درد جای واکسن شش ماهگی

واکسن شش ماهگی درد آورترین واکسن است پس باید حواستان به کودکتان باشد.۱- در هنگام تزریق واکسن، نوزاد را نزد خود نگه دارید. ۲- می‌توانید به منظور کاهش درد واکسن نوزاد خود را شیر دهید. ۳- یک فنجان کوچک آب شکر برای نوزادان زیر شش ماه ۴- منحرف کردن کودک در حین تزریق به کاهش درد کمک می‌کند. ۵- بی حس کننده‌ها باعث کاهش درد واکسن می‌شود. ۶- پوست نوزاد را پس از تزریق ماساژ دهید. ۷- برای پیشگیری از تب بعد از واکسن، استامینوفن را امتحان کنید. ۸- در مورد تزریق واکسن نوزاد خود، سوال کنید. ۹- اطلاعات در مورد برنامه ترکیب واکسیناسیون کودک ۱۰- آرامش خود را در هنگام واکسیناسیون کودک حفظ کنید.

درد جای واکسن انفولانزا

تزریق واکسن آنفولانزا سالانه باعث نجات جان میلیون ها نفر دردنیا می شود و استفاده از آن بویژه برای کودکان بالاتر از شش ماه، زنان باردار، سالمندان، افراد مبتلا به مشکل ضعف سیستم ایمنی و نیز افراد مبتلا به بیماری های مزمن سخت درمان توصیه می شود. تزریق این واکسن با نظر مساعد پزشک، در دوران بارداری توسط بانوان ، می تواند علاوه بر محافظت از مادر و جنین باعث شود نوزاد تا چند ماه پس از تولد دچار سرما خوردگی نشود زیرا واکسن در جریان خون او وجود دارد. دو درصد از هر یک میلیون نفری که واکسن آنفولانزا تزریق می کنند ممکن است با واکنش حساسیتی شدید مواجه شوند بویژه اگر فرد دچار حساسیت به تخم مرغ باشد. در برخی موارد بسیار نادر، تزریق واکسن باعث ابتلای فرد به بیماری فلج پیشرونده به نام “سندروم گیلن باره” شده است. اما احتمال بروز این بیماری بسیار نادر است و نباید به خاطر درصد بسیار کم خطر از مزایای واکسن بی بهره ماند. لازم به ذکر است؛ رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات، حفظ نظافت فردی، پوشیدن البسه مناسب فصل، اجتناب از مواجهه با افراد بیمار و انجام ورزش روزانه نقش بسزایی در جلوگیری از آنفلوآنزا دارند.

درد جای واکسن 18 ماهگی

برای کاهش تب و درد پای فرزندتان از کمپرس سرد در 24 ساعت اول تزریق واکسن و سپس کمپرس گرم استفاده کنید. اگر شربت نمی خورد از شیاف استامینوفن استفاده کنید که در صورت لزوم مجاز هستید هر 4 ساعت استفاده کنید.

درد جای واکسن بدو تولد

این واکسن از میکروب زنده‌ی ضعیف شده‌ی سل گاوی تهیه می‌شود و به مقدار ۰.۱ میلی لیتر آن را در سطح خارجی بازوی راست، داخل جلد تزریق می‌نمایند. تزریق واکنس ب. ث. ژ. تا حدود ۸۰ درصد موجب محفاظت و مقاومت در برابر ابتلا به بیماری سل می‌گردد. این واکسن بدو تولد تزریق می‌گردد که بهترین سن برای تزریق آن است. در صورتی که واکسن بدو تولد تزریق شود، مقدار واکسن مورد نیاز، نصف مقدار کودکان بزرگ تر می‌باشد و احتیاج به آزمون جلدی توبرکولین ندارد، ولی اگر بعد از آن حتی ۴ تا ۶ هفته بعد از تولد تزریق گردد، ابتدا باید آزمایش جلدی توبرکولین انجام شود و اگر این آزمایش منفی باشد یعنی در محل آزمایش توبرکولین واکنشی به جود نیاید، می‌توان به کودک واکسن ب. ث. ژ. تزریق نمود.

تسکین درد جای واکسن

برای کودکان زیر سه سال :استفاده از محلول ساکاروز (محلول قندی)- تغذیه با شیر مادر پس از واکسیناسیون – صحبت کردن و آرام کردن نوزاد قبل از تزریق واکسن.( هرگز واکسن را در زمانی که نوزاد گریه می کند به او تزریق نکنید) پرت کردن حواس نوزاد به سمت اسباب بازی جدید یا مورد علاقه اش دقیقا در زمان تزریق واکسن – حفظ آرامش والدین موجب کاهش اضطراب در نوزاد می شود. مناطق اطراف محدوده تریق واکسن را به آرامی ماساژ دهید. کرم های بی حسی موضعی می توانند درد را کاهش دهند. در بین این روش ها، استفاده از محلول ساکارز و تغذیه با شیر مادر برای کاهش اثرات درد در نوزادان به طور قابل توجهی موفقیت آمیز هستند.

برای کودکان سه تا دوازده سال : اگر قرار است کودک زیر ۱۰ سال واکسینه شود حضور یکی از والدین در کنار او لازم است. اگر کودکتان می تواند مفهوم درد را درک کند حتما در مورد میزان درد واکسن به او توضیح دهید. او را مطمئن کنید که درد سوزن چند ثانیه بیشتر طول نخواهد کشید و مانند یک خراش کوچک و سطحی است. پخش موسیقی در کوش کودک می توان ذهن او را منحرف کرده و موجب شود درد جای واکسن کمتر شود. هرگز به کودکی که به صورت طاق باز دراز کشیده است واکسن تزریق نکنید. کودک باید در حالت ایستاده یا نشسته بر روی صندلی باشد. از کودک بخواهید بسیار آرام تنفس کند. استفاده از بی حسی موضعی می تواند درد را کاهش دهد. کودک هرگز نباید در طول واکسیناسیون سرزنش شود.

کاهش درد جای واکسن در نوجوانان

در مورد نوجوانان صحبت کردن در مورد موضوع مورد علاقه شان و یا گوش دادن به موسیقی در کاهش درد جای واکسن بسیار موثر است. مسکن موضعی می تواند درد را کاهش دهد.

کاهش درد جای واکسن در بزرگسالان

نفس عمیق و شل کردن عضلات، واکسیناسیون را با درد کمتری همراه خواهد کرد.

کاهش درد جای واکسن برای تمام سنین

در طول تزریق عضلانی برای لحظه ای نفس خود را نگه دارید. تزریق واکسن باید سریع باشد. هر چقدر مدت تزریق بیشتر شود درد ناشی از آن نیز بیشتر می شود. اگر قرار است چند واکسن تزریق شود، واکسن دردناک تر را آخر تزریق کنید. این کار باعث کاهش درد کلی می شود. pH و نام تجاری واکسن مهم است. واکسنی که کمتر اسیدی باشد باعث درد کمتری می شود. حتما در زمان تزریق واکسن در هر سنی، از عوارض جانبی آن از پزشک سوال کنید. برخی از واکسن ها عوارض جانبی و مراقبت های خاص خود را دارند. هر کدام از تکنیک های بالا به تنهایی برای کاهش جای واکسن موثر نیستند. سعی کنید همه مراقبت ها و نکات لازم را رعایت کنید.

توصیه های بعد از واکسیناسیون

بلافاصله پس از واکسیناسیون مرکز بهداشتی را ترک نکنید. حداقل نیم ساعت در مرکز باقی بمانید تا اگر بدن نوزاد به واکسن واکنش نشان داد، به پزشک دسترسی داشته باشید. اگر تورم، قرمزی و یک توده سفت کوچک در محل تزریق در نوزادان دید شد، نگران نشوید. این علائم در ظرف چند روز از بین می روند. هرگز کودک را تا زمانی که درد ناشی از واکسن کم نشده است، تنها نگذارید. تب در نوزادان پس از واکسیناسیون نباید نادیده گرفته شود. استفاده از استامینوفن یا ایبوپروفن ممکن است برای تسکین تب و درد توصیه شود. کودک باید به حرکت اندامی که واکسن به آن تزریق شده است، تشویق شود. این کار در ابتدا ممکن است دردناک باشد اما به مرور حرکت عضله باعث می شود دارو بهتر جذب شده و درد سریع تر کاهش یابد. به کودکان زیر ۱۶ سال هرگز نباید بعد از واکسیناسیون آسپیرین داده شود.

توصیه های بعد از واکسیناسیون بزرگسالان

حداقل ۴۸ ساعت پس از تزریق واکسن الکل مصرف نکنید. برخی از داروهایی تجویزی برای بیماری ها ممکن است با تزریق واکسن در بدن ایجاد واکنش کنند. پس قبل از تزریق واکسن از پزشک در مورد داروهایی که استفاده می کنید سوال کنید. برخی از واکسن ها ایجاد سرگیجه می کنند. از این رو، پس از تزریق آن ها باید از فعالیت هایی مانند رانندگی و کار با ماشین آلات سنگین و حساس اجتناب شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 خرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.