تمام اطلاعات سال ۹۹ به روایت تاریخ
اُرجیست ارز دیجیتال صرافی آنلاین
اُرجیست ارز دیجیتال صرافی آنلاین اُرجیست معرفی ارز دیجیتال صرافی آنلاین فروشگاه آنلاین و دیگر خدمات آنلاین ما در وبسایت اُرجیست سعی بر معرفی وبسایت های مختلف و آموزش های متنوع را …
خرید لوازم جانبی گوشی با قیمت ویژه در سامیت کیس
تصور کنید که در یک روز زیبا هندزفری خود را در گوش گذاشته و به موسیقی که از گوشی هوشمند شما پخش می شود گوش سپرده اید. ناگهان تصمیم می گیرید که …
یخچال فریزر دوقلو ایرانی چه مارکی خوبه؟
یخچال فریزر دوقلو یکی از تجهیزات اساسی در هر خانه است که به دلیل طراحی و کارایی مناسب، مورد توجه بسیاری از خانوادهها قرار دارد. این نوع یخچالها با داشتن دو بخش …
تمام اطلاعات سال ۹۹ به روایت تاریخ
لحظه تحویل سال 1399هجری شمسی به ساعت رسمی جمهوری اسلامی ایران :
زمان تحویل سال 1399
لحظه سال تحویل 99 هجری شمسی به ساعت رسمی جمهوری اسلامی ایران :
ساعت ۷ و ۱۹ دقیقه و ۳۷ ثانیه
روز جمعه ۱ فروردین ۱۳۹۹ هجری شمسی
مطابق ۲۵ رجب ۱۴۴۱ هجری قمری
و ۲۰ مارس ۲۰۲۰ میلادی
14099 اهورایی / 7042 میترایی آریایی / 6770/6771 آشوری / 5780/5781 عبری / 3758 زرتشتی / 2579 هخامنشی (شاهنشاهی) / 2020/2021 میلادی / 1441/1442 هجری قمر
برای تبریک به اقوام و آشنایان می توانید با مراجعه به صفحه ی پیام تبریک عید انواع اس ام اس های تبریک سال نو دوستانه، رسمی و عاشقانه را بخوانید.
نوروز و تاریخچه این جشن کهن
نوروز به عنوان یکی از کهن ترین و محبوب ترین جشن ها در میان ایرانیان است که در اوایل فروردین (نخستین روز سال خورشیدی ایرانی) و با شروع فصل بهار آغاز می شود. البته گفتنی است در دوران ایران باستان (حدود 4000 سال پیش در دوران خوارزمشاهیان) در این روز برای فرا رسیدن فصل سبز (فصل بهار) به پایکوبی و شادی می پرداختند. این رسم زیبا و دوست داشتنی ادامه پیدا کرده تا به نسل های امروزی رسیده و در حال حاضر ما شاهد جشن های هر ساله در میان ایرانیان هستیم.
باید گفت که این جشن علاوه بر مناطق فلات ایران در کشورهای دیگر مانند تاجیکستان، قزاقستان، افغانستان، سوریه، چین و ترکیه نیز برگزار می گردد. این نشان دهنده ی این است که این جشن در سراسر دنیا در میان ایرانیان و مسلمانان محبوب می باشد و فاصله آن ها از کشور و آیین خود نمی تواند این روز زیبا را از خاطر آن ها پاک کند. البته در کشورهای دیگر نوروز با نام های دیگر مانند Nauroz، Nowruz خوانده می شود.
این جشن نشان دهنده ی دوستی و صمیمیت و شادی و سرخوشی است که از گذشتگان به ما به یادگار رسیده است. گذشته ها و آثار و علائم نشان می دهد که این جشن ایرانی بوده و از سال های دور در میان اقوام ایرانی مرسوم بوده است. باید گفت که علت اصلی این جشن در ایام قدیم شروع فصل بهار بوده است. در این فصل سبز شدن و زیباتر شدن طبیعت و همچنین افزایش روزی، نوید خوبی بوده و از همین رو جشن گرفته میشده است. نوروز با فرا رسیدن فصل سبز سال و با رویش شکوفه ها و گل های زیبا بسیار جلوه دارد و پیام زندگی دوباره را منتقل می کند.
منشا اصلی برگزاری این جشن در زمان های گذشته به طور دقیق مشخص نمی باشد اما برخی از محققان منشاء آن را بابلیان (538 قبل از میلادی که کوروش بزرگ به بابل حمله کرد) و برخی دیگر زردتشتیان می دانند. البته جالب است که بدانید این جشن در شاهنامه ی فردوسی جزء اعمال کیومرث (نخستین شاه در شاهنامه) گفته شده است.
نوروز در زمان هخامنشیان
در این دوره (538 سال قبل از تاریخ میلادی است) کوروش بزرگ اعمالی را برای ترفیع سربازان و همچنین بخشش مجرمان در نظر می گرفتند. علاوه بر این ها شروع به پاکسازی شهرها در مقابل افراد و اعمال فساد می کرده اند.
البته این جشن در این دوران برای دیگر پادشاهان مانند داریوش یکم با اهمیت بوده است. نشانه ها و علائم بر روی سنگ نوشته ها نشانگر این است که هخامنشیان با نوروز آشنا بوده و جشن و پایکوبی می کرده اند.
نوروز در زمان ساسانیان
اردشیر بابکان بنیان گذار سلسله ی ساسانیان پس از پیروز شدن در جنگ با دولت روم خواستار برگزاری نوروز شد و از آن زمان در این دوره نوروز به رسمیت شناخته شد.
در این دوره 25 روز قبل از بهار (5 اسفند) مردم شروع به کاشت انواع حبوبات و غلات (برنج، گندم، جو، نخود، ارزن، و لوبیا) در محلی به نام دروازه ستون می کردند که محصولات تا روز اول عید رشد کرده و به بار بنشیند. در زمان هرمز اول آتش روشن کردن در روز اول نوروز مرسوم شد و در دوران هرمز دوم سکه دادن به دوستداران به عنوان عیدی متداول شد.
نوروز در زمان اشکانیان
جشن نوروز در این دوره بسیار با شکوه تر و به مدت شش روز جشن گرفته می شد و به دو دوره تقسیم می شده است. دوره ی اول از یکم تا پنجم فروردین بوده که آن را نوروز عامه (نوروز کوچک) می نامیدند و دوره ی دوم که در روز ششم فروردین جشن گرفته می شده و نوروز خاصه (نوروز بزرگ) نامیده می شده است.
در این روز افراد معمولی مانند دهقانان، روحانیان، سپاهیان، پیشهوران و اشراف به دیدار شاه رفته و مشکلات خود را بازگو می کردند و در روز ششم فروردین (نوروز خاصه) در صورت صلاح دید شاه ترتیب اثر داده می شد.
نوروز پس از اسلام
با توجه به اینکه جشن های بسیاری در این دوره با گذشت زمان فراموش شد اما همچنین نوروز جزء جشن های اصلی در این دوره می باشد. از دلایل اینکه نوروز هنوز جایگاه خود را پس از گذشت این همه زمان حفظ کرده است پیوند عمیق این رسم در آیین، تاریخ و فرهنگ ایران است.
اعراب پس از شکست شاهنشاهی ساسانی جشن نوروز را ممنوع و مردم را بر شادی و پاکوبی محکوم به پرداخت مالیات می کرده اند که روال تا دوران پادشاهی امویه و عباسی ادامه داشت تا اینکه این جشن و آیین بزرگ بر مخالفت آن ها غلبه کرده و مجدد در میان مردم و حاکمان گرامی داشته شد.
تاریخ ایران نشانگر این است که جشن و شادی نوروز در دوران عباسیان، سلجوقیان و صفویان نیز محبوب بوده است و مورد احترام قرار می گرفته است.
تعطیلات رسمی سال 1399 هجری شمسی
رویدادها، مناسبت ها و تعطیلات درج شده در تقویم 99
تعطیلات فروردین 99
۱ فروردین جشن نوروز “جشن سال نو”
۲ فروردین عید نوروز
۳ فروردین عید نوروز
۳ فروردین مبعث رسول اکرم ” ٢٧ رجب ”
۴ فروردین عید نوروز
۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران
۱۳ فروردین جشن سیزده به در
۲۰ فروردین ولادت حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه و جشن نیمه شعبان ” ١۵ شعبان ”
تعطیلات اردیبهشت 99
۲۵ اردیبهشت شهادت حضرت علی علیه السلام ” ٢١ رمضان ”
تعطیلات خرداد 99
۴ خرداد عید سعید فطر ” ١ شوال ”
۵ خرداد تعطیل به مناسبت عید سعید فطر ” ٢ شوال ”
۱۴ خرداد رحلت حضرت امام خمینی
۱۵ خرداد قیام 15 خرداد
۲۸ خرداد شهادت امام جعفر صادق علیه السلام ” ٢۵ شوال ”
تعطیلات تیر 99
تیر ماه تعطیلی رسمی ندارد متاسفانه 🙂
تعطیلات مرداد 99
۱۰ مرداد عید سعید قربان ” ١٠ ذوالحجه ”
۱۸ مرداد عید سعید غدیر خم ” ١٨ ذوالحجه ”
تعطیلات شهریور 99
۷ شهریور تاسوعای حسینی ” ٩ محرم ”
۸ شهریور عاشورای حسینی ” ١٠ محرم ”
تعطیلات مهر 99
۱۶ مهر اربعین حسینی ” ٢٠ صفر ”
۲۴ مهر رحلت رسول اکرم؛ شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام ” ٢٨ صفر ”
۲۶ مهر شهادت امام رضا علیه السلام ” ٣٠ صفر ”
تعطیلات آبان 99
۴ آبان شهادت امام حسن عسکری علیه السلام ” ٨ ربیع الاول ”
۱۳ آبان میلاد رسول اکرم و امام جعفر صادق علیه السلام ” ١٧ ربیع الاول ”
تعطیلات آذر 99
در کمال ناباوری آذر ماه هم تعطیلی نداریم 🙁
تعطیلات دی 99
۲۷ دی شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ” ٣ جمادی الثانیه ”
تعطیلات بهمن 99
۲۲ بهمن پیروزی انقلاب اسلامی
تعطیلات اسفند 99
۷ اسفند ولادت امام علی علیه السلام و روز پدر ” ١٣ رجب ”
۲۱ اسفند مبعث رسول اکرم ” ٢٧ رجب ”
۲۹ اسفند روز ملی شدن صنعت نفت ایران
۳۰ اسفند آخرین روز سال
نماد حیوان سال 99
هر سال از نظر طالع بینی چینی مختص به یک حیوان خاص است. 12 حیوان برای نامگذاری سال ها استفاده می شود به این معنی که هر کدام از آنها 12 سال یکبار تکرار می شود. نام این حیوانات به ترتیب: سگ – موش – گاو – ببر – گربه یا خرگوش – نهنگ یا اژدها – مار – اسب – گوسفند یا بز – میمون – مرغ یا خروس و خوک هستند. نماد حیوان سال 99 موش است.
افراد مشهوری که در سال موش بدنیا آمده اند؟
شکسپیر، تولستوی، ورن، کاترین، دوره، آنتوان، شارلوت، شوالیه موریس، وینستون چرچیل از جمله افراد مشهوری هستند که در سال موش متولد شدند.
مشاغل مناسب با متولدین سال موش کدامند؟
کارمند، تاجر، روزنامه نگار، مغازه دار، سمسار، مدیر تبلیغات از جمله شغل هایی است که افراد متولد سال موش می توانند در آن موفق شوند.
زوج مناسب برای افرادی که در سال موش بدنیا آمده اند؟
متولیدن سال های اژدها و میمون زوج مناسبی برای این افراد می باشند.
خصوصیات متولدین ماه های مختلف سال موش
فروردین
موشی است که در تله گرفتار شده و خیلی ستیزه جو و جنگنده است.
اردیبهشت
این موش بسیار جذاب و فریبنده می باشد.
خرداد
این موش بسیار زرنگ است و به دام هیچ تله ای نمی افتد.
تیر
موش احساساتی و رویا بافی است.
مرداد
یک موش عجیب که همیشه در حال پیکار و جنگ در درون خودش می باشد.
شهریور
موش آزمایشگاهی که همیشه به هدف خود می رسد.
مهر
موش آرام، منطقی و صلح طلبی است.
آبان
یک موش فوق العاده خطرناک که باید از مواجهه با او هراس داشته باشید.
آذر
موش اقتصادی و صرفه جویی است.
دی
اخمو و بد قلق است و به این راحتی ها به دام نمی افتد.
بهمن
یک موش نویسنده و روشنفکر است.
اسفند
یک موش با خلاقیتی بالا که هر کاری را به شیوه ی خودش انجام می دهد.
سال 1399 از سال های کبیسه است
سال کبیسه به سالی گفته می شود که کسری روز در سال های پیشین را جبران می کند. به عبارت دیگر اگر به طور معمول 365 روز داشته باشیم و اسفند ماه 29 روز باشد در سال کبیسه 366 روز و اسفند ماه 30 روزه خواهد بود.
همچنین می توانید با مراجعه به وبسایت اطلاع نیوز از آخرین اخبار و رویدادهای داخلی و خارجی با خبر شوید.