راه حل‌ هایی برای مشکلات رایج در کمپرسورهای اسکرو

راه حل‌ هایی برای مشکلات رایج در کمپرسورهای اسکرو

چکیده : مقاله حاضر به بررسی راه حل‌های موجود برای مشکلات شایع در کمپرسورهای پیچی می‌پردازد. اهمیت انجام چک‌لیست‌های منظم برای حفظ روغن، تهویه مناسب، و جلوگیری از سر و صدای زیاد در …

جایگاه شرکت پخش رنگ تهران در صنعت رنگ کشور

جایگاه شرکت پخش رنگ تهران در صنعت رنگ کشور

جایگاه شرکت پخش رنگ تهران در صنعت رنگ کشور استفاده از رنگ در صنایع مختلف سابقه‌ای بسیار طولانی دارد؛ از گذشته تا امروز انسان‌ها همواره تلاش کرده‌اند که با استفاده از پوشش‌های …

تمیز کردن ابروها ؛ چگونه ابروهای خود را تمیز کنیم؟

تمیز کردن ابروها ؛ چگونه ابروهای خود را تمیز کنیم؟

تمیز کردن ابروها ؛ چگونه ابروهای خود را تمیز کنیم؟ تمیز کردن ابروها ؛ از آنجایی که ابروها چشمان شما را قاب می‌کنند. بسیاری از افراد دوست دارند برای بهبود ظاهر صورت، …

آموزش پرورش و جوجه کشی بلدرچین

بلدرچین ها پرندگان کوچکی هستند که نسبت به سایر پرندگان مقاومت بیشتری در برابر سرما دارند، برای پرورششان نیازی به مکان بزرگ نیست و خوراکشان ارزان قیمت است. از این رو، چند سالی است که پرورش این پرنده در ایران محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. پرورش و جوجه کشی بلدرچین گرچه در ابتدا آسان و ارزان و ایده آل برای کسب درآمد بالا به نظر می رسد، اما در حقیقت کار سختی است که تلاش، همت و دقت بسیاری را می طلبد.

در پرورش بلدرچین ها دو نکته بسیار مهم را همواره باید به یاد داشت؛ اول اینکه باید نیازهای غذایی و دارویی این پرنده را به خوبی شناخت و مورد توجه قرار داد و دوم آنکه باید از تجهیزات استاندارد و با کیفیت استفاده کرد.

برای شروع پرورش بلدرچین، باید مکانی مناسب را آماده کنید. بهتر است این مکان دور از هیاهو و سروصدا باشد، چرا که بلدرچین ها نسبت به صداهای بلند از خود عکس العل نشان می دهند و می ترسند.

برای پرورش حدود چهارهزار بلدرچین فقط به یکصد متر فضا احتیاج دارید. دقت کنید که گرما، سرما، حرارت، رطوبت و تهویه این مکان تنظیم باشد و نوررسانی به اندازه کافی انجام بگیرد.

در روزهای اول تولد بلدرچین ها، آنها به نوررسانی 24 ساعته احتیاج دارند. بعد از چهار تا پنج روز، دمای هوا باید به تدریج کمتر شود تا جایی که در نهایت به 25 درجه سانتی گراد برسد.

بعد از دو هفته می توان جوجه ها را از دستگاه جوجه کشی بیرون آورد و به سالن اصلی منتقل کرد. دمای سالن اصلی باید بین 21 تا 25 درجه سانتیگراد باشد، اما دیگر نیازی به نوررسانی 24 ساعته نیست و بهتر است که روزانه 8 ساعت خاموشی داشته باشند.

در هنگام پرورش بلدرچین باید نکات بهداشتی را رعایت کرد تا احتمال بیمار شدن پرندگان را کاهش دهید. هر روز باید ظرف دان خوری و آب خوری بلدرچین ها را شسته، از دستگاه تهویه مناسب استفاده کرد، پرندگان بیمار را جدا کرده و محیط را ضدعفونی کرد.

جوجه کشی بلدرچین با دستگاه

در مورد دستگاه های جوجه کشی دقت کنید که حتماً از دستگاه های استاندارد استفاده کنید.

دستگاه های جوجه کشی گروه بلدرچین دماوند استاندارد و مطمئن هستند و کار با آنها بسیار راحت است. کافی است تخم های نطفه دار بلدرچین را درون دستگاه بگذارید و حدود 17 روز بعد بلدرچین ها از تخم بیرون می آیند.

باید توجه داشت که در مرحله قرار دادن تخم ها در دستگاه گرمای محیط اهمیت بسیاری دارد و باید کمی بیشتر از 37 درجه سانتیگراد باشد.

برای جوجه کشی بلدرچین با دستگاه جوجه کشی بلدرچین دماوند، کافی است چند نکته را در نظر بگیرید:

دقت کنید که حتما تخم های نطفه دار درون دستگاه قرار بگیرند.

تخم هایی را که می خواهید در دستگاه قرار دهید، تمیز کنید. به یاد داشته باشید که ورود آلودگی به دستگاه باعث بیماری تخم ها و عدم موفقیت فرایند جوجه کشی می شود.

تخم ها را از قسمت پهن تر داخل دستگاه قرار دهید و طی مدت جوجه کشی عمل چرخش را به صورت منظم انجام دهید.

محلی که تخم بلدرچینِ آماده جوجه کشی تا سه روز قبل از خروج در آن قرار می گیرد، ستر نام دارد. این محل باید دمایی حدود 37.7 و رطوبتی حدود 60 درصد داشته باشد. سه روز آخر جوجه کشی، تخم ها را باید درون دستگاه جوجه کشی هچر یا جوجه گیر گذاشت که دمای آن پنج درجه کمتر از دمای دستگاه ستر است و رطوبت آن حدود 75 درصد است.

به یاد داشته باشید که اگر می خواهید از طریق جوجه کشی بلدرچین درآمد مناسبی داشته باشید، باید اصول و استانداردها را رعایت کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

آموزش جوجه کشی بلدرچین با دستگاه

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 آذر 1399

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.