مثبت اندیشی و سلامت روان
آیا طالع بینی واقعی است؟ آنچه علم در مورد انواع فال می گوید
آیا طالع بینی واقعی است؟ آنچه علم در مورد انواع فال می گوید هنوز هم افراد زیادی در سراسر جهان به طالع بینی و فال معتقدند و بازدیدهای زیاد از سایت های …
۵ سایت برتر خرید فالوور اینستاگرام
۵ سایت برتر خرید فالوور اینستاگرام این روزها بیشتر کاربران اینستاگرام به دنبال افزایش فالوورهستند تا بتوانند پیج خود را به افراد بیشتری نشان دهند. خرید فالوور اینستاگرام به عنوان یک راه …
نکات مهم در طراحی سایت و تبلیغات گوگل جهت بازاریابی بهتر
نکات مهم در طراحی سایت و تبلیغات گوگل جهت بازاریابی بهتر طراحی سایت با نرم افزارهای مختلفی انجام می شود که هر کدام کارایی ها و ویژگی های منحصر به فردی دارند. …
همانطور که می دانید جهان و زندگی سرشار از نعمت های فراوانی می باشد که هیچ محدودیت و پایانی ندارد. همه ی انسان ها این حق را دارند تا از این نعمت ها بهره مند شوند و شاد زیستن را تجربه کنند. ولی به خاطر داشته باشید که برای دستیابی به موفقیت و شادی تنها همت و تلاش خود انسان نیاز می باشد. امروزه افراد زیادی به دنبال کسب آگاهی می باشند و از راه هایی همچون مدیتیشن[https://astrofarsisally.com/what-is-meditation] و چاکرا [https://astrofarsisally.com/what-is-meditation] آن را جست و جو می کنند.
ضرورت مثبت اندیشی و سلامت روان
روانشناسان تاثیر مثبت اندیشی را بر سلامت روان بسیار ضروری می دانند و بر این باورند که اندیشه هر فرد تعیین کننده کیفیت زندگی او خواهد بود. افکار و اندیشه ها یک فرد را می تواند به موفقیت یا شکست، سلامتی یا مریضی و خوشبختی یا بدبختی برساند. بنابراین با نگرشی مثبت و جملات پر انرژی انسان یک زندگی کاملا متفاوت را تجربه خواهد کرد. اندیشه های مثبت به صورت چشمگیری باعث افزایش توانایی و اعتماد به نفس فرد خواهد شد در صورتی که افکار منفی حقارت و ناتوانی را برای او به بار می آورد.
در زندگی افراد عبوس و لجباز مثبت اندیشی و سلامت روان هیچ جایگاهی ندارد. زمانی که اندیشه های منفی را در ذهن رشد می دهید چندین بار در طول روز در ذهن تکرار می شوند و افکاری قوی تر و اثرگذار تر را ایجاد خواهد کرد. بنابراین حتی بدون اینکه متوجه باشید بخش قابل توجهی از توانایی های بالقوه و بالفعل خود را از دست خواهید داد.
مدیتیشن چیست؟
به طور کلی نمی توان افکار و احساسات خود را مسدود کرد. در واقع می بایست آن ها را کنترل کرد که مدیتیشن یکی از راه های کنترل آن می باشد.در واقع مدیتیشن به افکار و احساسات نیاز خواهد داشت. آنچه در مدیتیشن ضرورت می یابد این است که آیا به «میمون ذهن» خود گوش فرا می دهید یا خیر. میمون ذهن همواره در حال وراجی، پرش از یک شاخه به شاخه دیگر و باعث آشفتگی ذهن می باشد. جهت کنار آمدن با میمون ذهن که گاهی به شما ریاست دارد ، لزومی ندارد پای حرفهایش بنشینید و از آن اطاعت کنید یا راه جنگ را با آن انتخاب کنید. ما با مدیتیشن سعی داریم با میمون ذهنمان آشتی کنیم. جهت آشتی کردن، دادن «موز» به این میمون روش صحیحی نخواهد بود در واقع راه درست این است که آن را به دنبال کاری فرستاده و کنترلش کنی که با مدیتیشن صورت می گیرد.
روش انجام مدیتیشن
مدیتیشن مراحل های آموزش ذهن جهت تمرکز و تغییر مسیر افکار می باشد.افرادی که تجربه ی مدیتیشن ندارند، با دیدن روش ها و انواع مختلف مدیتیشنها ممکن است سردرگم شوند یا احساس ناامیدی کنند ولی در صورتی که اصول اولیه مراقبه را بدانید، به راحتی می توانید آن را اجرا نمایید. جهت روشن شدن ماجرا تمرین ساده زیر را انجام نمایید:
ابتدا دست چپ خود را بالا آورده و کمی مکث نمایید. حال توجه کنید که چه حسی در دستتان وجود دارد؟ آیا گرما یا سرمای هوا را روی پوست خود را متوجه می شوید ؟ آیا در دستتان احساس درد می کنید؟ آیا هیچ چیز خاصی حس نمی کنید؟ اکنون دست ها را پایین بیاورید. آیا احساس راحتی دارید؟ همه ی احساسات همچون درد، رهایی، گرما و سرما و حتی نداشتن هیچ احساسی در مبحث آگاهی جای داده می شود. در طی مدیتیشن می بایست با آگاهی خود ارتباط برقرار نمایید ، فرقی ندارد این آگاهی از احساسات و افکار مثبت باشد یا منفی یا حتی ممکن است خنثی نیز باشد. تمرین ساده بالا نیز نوعی مدیتیشن به شمار می رود که برای لحظه ای حواس شما را به بدن و احساساتتان جلب می نماید.
برای شروع می بایست به صورت روتین این کار را انجام دهید تا از فواید آن بهره مند شوید؛ لذا دانستن و رعایت اصول اولیه مدیتیشن ایده خوبی خواهد بود.در ابتدای مدیتیشن یک مکان آرام یا جایی که دوست دارید را انتخاب نمایید. لازم است این مکان به مکان خاص شما برای مدیتیشن تبدیل گردد ولی در صورتی که این امکان وجود نداشت، هر مکان ساکتی مناسبی خواهد بود. سعی کنید لباس راحت و تمیز به تن کنید تا در زمان مدیتیشن تمرکزتان به آنها معطوف نگردد.
چاکرا چیست؟
چاکرا به عنوان مراکز انرژی بدن شناخته می شوند که انرژی مثبت و منفی را به خود جذب می نمایند و منجر به تقویت و یا دگرگونی این مراکز انرژی خواهند شد. این مراکز انرژی، مراکز هفتگانه قدرتمندی اند که در ستون فقرات در کالبد اثیری قرار می گیرند و رابط بین روح و جسم را برقرار می سازند. کلمه چاکرا به معنی چرخ است.
چاکراها همواره در حال چرخش می باشند و به این صورت انرژی حیات یا پراناها را جذب خود می نمایند و این انرژی در میان شبکه ای از مجراهای باریک به نام نادی در سراسر بدن به حرکت در می آید و جریان پیدا می کنند.
با توجه به جدید بودن مبحث مدیتیشن مالی و توجهی که این روز ها در کشورمان به این علم می شود، می توان آن را یکی از ارکان مهم و بسیار علمی در انجام معاملات و تحلیل به شمار آورد. به طور کلی در کنار تمام قدرتی که تحلیلگران سنتی اعم از تکنیکالیست ها و فاندامنتالیست ها برخوردار می باشند ولی همگی در یک مطلب مشترکاً دارای ضعف می باشند و آن مبحث زمان هست. درآسترولوژی باید دانست تا چگونه وچه زمان با تصمیم جمعی، یک سهم یا ارز یا ارزی دیجیتال شروع به رشد یا ریزش می نماید. به طورکلی آموزش ها و ارائه خدماتی تحت این عنوان با وب سایت های زیادی صورت می گیرد . شما می توانید با مراجعه به وب سایت این مجموعه به نشانی astrofarsisally.com ضمن دریافت اطلاعاتی جامع در این خصوص، خدماتی ار جمله راه های مثبت اندیشی و روش های فعالسازی چاکرا را دریافت نمایید.