علایم بالا بودن کراتین خون همراه درمان گیاهی و طب سنتی

علایم بالا بودن کراتین خون همراه درمان گیاهی و طب سنتی در بررسی عملکرد کلیه، اندازه گیری کراتینین ارزش بیشتری نسبت به اوره دارد. افزایش کراتینین و اوره بر حسب ضایعه به …

با خواص و عوارض مصرف آلو سیاه در بارداری بیشتر آشنا شوید

با خواص و عوارض مصرف آلو سیاه در بارداری بیشتر آشنا شوید

با خواص و عوارض مصرف آلو سیاه در بارداری بیشتر آشنا شوید مصرف آلو سیاه در بارداری , خوردن و مصرف آلو سیاه در بارداری , خوردن آلو سیاه در دوران بارداری …

نشانه ها و عوامل ایجاد عفونت ریوی در سالمندان را بشناسید

نشانه ها و عوامل ایجاد عفونت ریوی در سالمندان را بشناسید

نشانه ها و عوامل ایجاد عفونت ریوی در سالمندان را بشناسید عفونت ریوی,بیماری عفونت ریوی,عفونت ریوی در بارداری,علائم عفونت ریوی,درمان عفونت ریوی,درمان عفونت ریوی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان عفونت …

رژیم غذایی مناسب لپه و نقرس یا اسید اوریک را پایین می آورد

لپه و نقرس , لپه نقرس , لپه برای نقرس , غذای نقرسی ها

لپه و نقرس

در صورتی که میزان اسید اوریک خون کنترل نشود و از میزان نرمال بیشتر شود علاوه بر ورم کردن مفاصل بر فعالیت سایر اندام‌های بدن مانند کلیه و قلب نیز تاثیر می‌گذارد. بیماران نقرس در صورت استفاده از گوشت قرمز باید احتیاط کنند و میزان مصرفی این بیماران در هفته 60 گرم یا 100 گرم گوشت باشد. مبتلایان به نقرس علاوه بر احتیاط‌های لازم در پرهیز از مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز باید از مصرف خوراکی‌های شیرین نیز پرهیز کنند. در صورت بالا رفتن میزان اسید اوریک خون قسمت‌های تحتانی بدن مانند انگشتان پا و حتی در صورت شدت افزایش میزان اسید اوریک خون، انگشتان دست و مفاصل آن شدیدا ورم می‌کنند. یکی از علایم مبتلا شدن به بیماری نقرس، ورم کردن در قسمت‌های تحتانی بدن است. 

لپه نقرس

فرد مبتلا به نقرس باید حتما از رژیم غذایی خاصی پیروی کند، بیمار نقرسی باید غذاهایی را که حاوی مقادیر بالای یک نوع پروتئین خاص به نام پورین است کاهش داده و طی حملات حاد بیماری آن را متوقف کنند. این غذاها شامل گوشت قرمز، جگر، ماهی و غذاهای دریایی، لوبیا، نخود، قارچ، گل کلم، اسفناج و ماءالشعیر است، اما غذاهای پروتئینی بدون پورین برای بیماران نقرسی مجاز است ازجمله لبنیات، نان و غلات، میوه و سبزی و تخم‌مرغ رژیم غذایی سرشار از غلات و نان و چربی کم به دفع اسیداوریک کمک می‌کند. در کنار آن نوشیدن مایعات زیاد بویژه آب در طول روز برای جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه ضروری است.

لپه برای نقرس

بیمارانی که قادر به رعایت کامل و دایمی رژیم غذایی نیستند، بهتر است با مصرف دارو به تعادل اسیداوریک کمک کنند، زیرا اگر رژیم غذایی را یکباره قطع کنند عوارض ایجاد شده به مراتب خطرناکتر بوده، احتمال حمله حاد نقرس تشدید می شود.وی خاطرنشان کرد: افزایش اسیداوریک خون موجب می‌شود اسیداوریک در بافت ریه، کلیه و پریکارد قلب رسوب کرده و صدماتی را به این ارگان ها وارد کند. سلامت نیوز: عدم رعایت رژیم غذایی موجب بروز نقرس حاد می‌شود

غذای نقرسی ها

مواد غذایی مختلفی وجود دارند که به دلیل داشتن مقدار زیادی پورین (بازهای آلی) باعث افزایش اسیداوریک خون شده و خطر حملات نقرس را بالا می‌برند. در این صورت نیز مفاصل آسیب‌دیده و دردناک می‌شوند. برای همین افرادی که به نقرس مبتلا هستند باید مصرف مواد غذایی سرشار از پورین را کاهش دهند تا درد مفاصلشان تسکین پیدا کند. با ما باشید تا بیشتر با بخور و نخورهای بیماری نقرس آشنا شوید.

غذای نقرس

بهترین شیوه برای مقابله با این مشکل رعایت بهداشت غذایی و پرهیز از زیاده‌روی می‌باشد. باید از ایجاد تغییر و نوسان در میزان اسیداوریک خون و افزایش اوریسمی جلوگیری کرد. این دو مشکل به دلیل مصرف زیاد مواد غذایی حیوانی مانند گوشت و غیره رخ می‌دهد که سرشار از پورین هستند و میزان اسیداوریک خون را افزایش می‌دهند. خوشبختانه مواد غذایی غیر حیوانی و گیاهی چنین خاصیتی ندارند و به سلامتی کمک زیادی می‌کنند.

غذا برای نقرسی ها

لپه حاوی زنجیرهایی از قندهایی به نام گالاکتو- الیگوساکارید می‌باشد که بدن انسان فاقد آنزیم‌هایی برای شکستن این زنجیره هستند. از این رو افرادی که دچار نفخ میشوند کمتر مصرف کنند. اما لازم به ذکر است که چون پوست لپه گرفته می‌شود به مراتب نفخش کمتر از سایر حبوبات بوده و مدت زمان لازم برای خیساندن آن نیز کمتر است. اما افرادی که احساس می‌کنند با مصرف لپه دچار نفخ می‌شوند، بهتر است آن را خیسانده، آب آن را دور بریزند و بعد آن را به غذایشان اضافه کنند. افراد مبتلا به آسم که دچار نفخ نیز میشوند بهتر است از لپه و مواد غذایی نفاخ دیگر کمتر استفاده کنند.

غذا برای نقرس

این بیماری معمولاً در بزرگسالان مشاهده می‌شود و از هر یک هزار مرد 7 نفر و از هر یک هزار زن یک نفر مبتلا به بیماری نقرس می‌شوند که سرطان خون، نارسایی کلیه، گرسنگی طولانی مدت و مفرط و چاقی از عوامل ابتلا به این بیماری به حساب می‌آیند. مصرف موادغذایی از قبیل جگر، کله پاچه، ماء‌الشعیر وگوشت قرمز باعث افزایش اسید اوریک در خون می‌شود از اینرو بیماران مبتلا به نقرس نباید این غذاها را مصرف کنند، می‌افزاید: نان، غلات، لبنیات، سبزی و نوشیدنی‌های غیرالکلی از جمله موادغذایی است که بیماران نقرسی می‌‌توانند آن‌ها را مصرف کنند.

غذا برای بیماران نقرسی

دکتر جمشیدی با بیان این مطلب که بیماران مبتلا به نقرس بیشتر باید از گوشت‌های سفید مانند مرغ، ماهی و شتر مرغ استفاده کنند و مصرف گوشت قرمز و حبوبات را به حداقل برسانند، می‌گوید: اولین مشکل در بیماران نقرسی این است که اسید اوریک باعث حملات مکرر می‌شود و به مفاصل بدن آسیب می‌رساند. دومین مشکل هم این است که اسید اوریک در قسمت‌هایی از بدن رسوب می‌کند و سنگ کلیه می‌سازد و به بافت کلیه آسیب می‌رساند که در نهایت باعث نارسایی کلیه می‌شود. رسوب اسید اوریک در هر جا از بدن می‌تواند عارضه بدهد، به طوری که در بعضی مواقع شکل دست و مفاصل بیماران به هم می‌ریزد و این بیماری تغییر شکل مفصلی ایجاد می‌کند و در پرده جنب ریه هم می‌تواند موجب مشکلات تنفسی شود. این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که درد شدید بیماران را چگونه می‌توان تسکین داد، می‌افزاید: درمان‌های مختلفی برای کاهش درد بیماران مبتلا به نقرس وجود دارد که وابسته به بیماری‌های زمینه‌ای است که فرد به آن مبتلا است و از این روگاهی هم از کورتن استفاده می‌شود. دکتر جمشیدی همچنین به بیماران توصیه می‌کند رژیم غذایی‌شان را رعایت کنند و رژیمی بگیرند که قادر به انجام و ادامه آن باشند.

غذا برای بیماران نقرس

رژیم غذایی که بیماران نقرسی باید مصرف کنند . برنج قهوه‌ای را با مقداری آب در ظرفی در بسته به مدت ۴ تا ۶ ساعت با شعله بسیار پایین یا در آرام‌پز بپزید. از آب آن که به هنگام آب‌کشی به دست می‌آید سوپ یا آبگوشت تهیه کنید. این غذا بسیار سریع‌الهضم است. سبزیجاتی مانند هویج، پیاز، قارچ، کلم بروکلی و جو را می‌توان به این غذا استفاده کرد. این سوپ برای کبد و مفاصل‌، دستگاه‌گوارش و طحال بسیار مفید است. مصرف آب سبزیجات و میوه‌هایی مثل کرفس، جعفری، گیلاس قرمز و هویج، نیز در درمان این بیماری بسیار مفید است. (مصرف آب مرکبات به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود) . آب کرفس موجب ترمیم مفاصل، استخوان‌ها و شریان‌ها و تمامی بافت‌های بدن است. گوجه‌فرنگی نیز به جهت خاصیت قلیایی که دارد، مانع از اسیدی شدن خون می‌شود. به همین دلیل مصرف آن به این دسته از بیماران توصیه می‌شود. سبزیجاتی مانند کلم‌پیچ، کلم نیز در کنار غذا به درمان نقرس کمک می‌کند. بیماران نقرسی باید از مصرف غذاهای زیر پرهیز کنند: غذاهای سنگین، انواع سرخ‌کردنی‌ها و غذاهای چرب، گوشت قرمز و عصاره آن، جگر، قلوه، دل و دنبلان،‌ قهوه، شکرهای تصفیه‌شده، فرآورده‌های آرد سفید، الکل، صدف، حلزون، ماهی کولی، قزل‌الا، ساردین، لوبیای خشک و نخود، ادویه‌ها

لپه و نقرس

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.