فوت مسافر در طول مسافرت و عواقب آن
تعبیر خواب بازار
تعبیر خواب بازار | تعبیرخواب بازار | tabire khab تعبیر خواب بازار,تعبير خواب بازار رفتن,تعبیر خواب بازار لباس,تعبیر خواب بازار میوه,تعبیر خواب بازار ماهی فروشان,تعبیر خواب بازار پارچه,تعبیر خواب بازار شلوغ,تعبیر خواب …
تعبیر خواب خامه
تعبیر خواب خامه | تعبیرخواب خامه | tabire khab تعبیر خواب خامه,تعبیر خواب خامه شیر,تعبیر خواب خامه و عسل,تعبیر خواب خامه عسل,تعبیر خواب خامه قالی,تعبیر خواب خامه ابن سیرین,تعبیر خواب خامه کیک,تعبیر …
تعبیر خواب زمستان
تعبیر خواب زمستان | تعبیرخواب زمستان | tabire khab تعبیر خواب زمستان,تعبیر خواب زمستان و برف,تعبیر خواب لباس زمستانی,تعبير خواب لباس زمستاني,تعبیر خواب کلاه زمستانی,تعبیر خواب فصل زمستان,تعبیر خواب لباس زمستان,تعبیر خواب …
فوت مسافر در طول مسافرت و عواقب آن
اتفاق هیچ وقت خبر نمی کند. به طور مثال زمانی که شما قصد سفر به یک کشور خارجی را دارید و در طول سفر و یا در داخل هواپیما ناگهان یکی از مسافران حالش بد می شود و متأسفانه جان خود را از دست می دهد و فوت می کند. حال سؤالی که ذهن بسیاری را درگیر می کند، این است که چه باید کرد و چطور جنازه را باید برگرداند و هزینه برگشت آن به چه صورت می باشد.
معمولاً در پروازی اگر یک مسافری به شکل ناگهانی و اتفاقی فوت کند و مهمانداران بعد از مدت زمانی متوجه شوند تا رسیدن به مقصد کاری نمی توانید بکنند. به خصوص اگر فضای برای قرار دادن جنازه وجود نداشته باشد. پس کمر بند فرد را می بندند تا به مقصد برسند. سپس هواپیما برای یک مدت کوتاهی قرنطینه خواهد شد تا علت مرگ فرد مشخص شود.
حال بعضی مواقع، مهمانداری به بررسی وضعیت عمومی فرد می پردازد و بعد از مسافران می پرسند آیا کسی در این هوایما دکتر و یا تخصصی در پزشکی دارد و در صورتی که حال و اوضاع مسافر بیمار چندان خوب نباشد آن ها تمام تلاش خود را برای حفظ جان فرد انجام می دهند و البته مرگ هر فرد در هواپیما به مقصد و مبدأ و حتی پرواز هم به شدت بستگی دارد. در پروازهای داخلی که معمولاً در نزدیک ترین فرودگاه هواپیما می نشینند و سعی می کنند بیمار را به اورژانس برسانند. ولی در سفرهای خارجی اگر حال فرد طوری می باشد که به مقصد برسد بسیار بهتر خواهد بود و مشکلات اداری آن کمتر می شود.
حال اگر به هر دلیلی مسافر در میانه راه فوت کرد معمولاً تا پزشک نگوید فوت کرده نمی توان مرگ آن را اعلام نمود. حال اگر به هر طریقی افراد متوجه شدند که فرد فوت کرده است، لازم است مسافر فوت شده را به یک مکان دیگر انتقال دهند تا به مقصد برسند و از او نگهداری شود
از آن جا که فوت مسافر خیلی کم اتفاق می افتد در هر ایرلاینی برخورد با این گونه مسائل متفاوت می باشد. پس قانون چندان مشخصی برای این مشکل وجود ندارد. حال اگر یک مسافر فوت کرد احتمال این که آن مسافر فوت شده را بر روی صندلی تا زمان رسیدن به مقصد نگه دارند، وجود دارد و تنها کاری که مهمانداران می توانند انجام دهند، کشیدن یک پتو بر روی جسد می باشد تا کسی از مسافران نتواند چهره این فرد را ببینند و در طول پرواز احساس ناخوشایند نداشته باشد و اگر در هواپیما یک جای بازی وجود داشته باشد، قطعاً فرد فوت شده را به آن جا انتقال می دهند تا به مقصد برسند.
حال قسمتی که امکان دارد و فرد را به آن جا انتقال دهند قسمت فرست کلاس می باشد. زیرا فضای این قسمت بسیار باز می باشد حال اگر قسمت فرست کلاس هم مسافرانی باشند و اگر مهمانداران مجبور شوند فرد فوت شده را در قسمت عمومی نگذارند باید آن را به نزدیک سرویس بهداشتی انتقال دهند تا به مقصد برسند.
حال با بیان صحبت های بالا لازم است متذکر شویم احتمال فوت یک فرد در میانه راه بسیار کم می باشد. به طور مثال در سال 2011 از میان 30 هزار مورد گفته شده با وضع و حال وخیم با برج مراقبت فقط 100 نفر از آن ها فوت کرده اند و مابقی زنده به مقصد رسیده اند و حالشان بهبود یافته است.
با این حال بهترین راه این است که افراد قبل از سفر برای خود بیمه مسافرتی سامان را دریافت نمایند تا در صورت مواجه شدن با این جور مسایل هزینه های برگشت جسد از مقصد به مبدا به صورت رایگان انجام گیرد. یکی از راههای اینکه بتوانید بیمه مسافرتی را در ایران خریداری کنید، قبل از خروج از کشور از طریق غرفه بیمه سامان در فرودگاه امام خمینی است. این باجه شبانه روزی در سالن ترانزیت فرودگاه واقع شده و به راحتی و در کمتر از چند دقیقه بیمه نامه شما را صادر کرده و در اختیار شما قرار می دهد.