زخم معده ؛ علائم و درمان گیاهی زخم معده شدید

زخم معده ؛ علائم و درمان گیاهی زخم معده شدید

زخم معده در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم به زخم معده و علل و علائم و درمان آن بپردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد زخم معده …

نشانه های «وبا» را بشناسیم

نشانه های «وبا» را بشناسیم

نشانه های «وبا» را بشناسیم وبا,بيماري وبا,وبا در بارداري,علائم وبا,درمان وبا,درمان وبا با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان وبا,وبا را چگونه درمان کنيم,وبا در کودکان,وبا در بزرگسالان,وبا در نوزادان,وبا در بهار,وبا …

راه ها و روشهای تقویت حافظه کوتاه مدت و بلند مدت

راه ها و روشهای تقویت حافظه کوتاه مدت و بلند مدت

تقویت حافظه تقویت حافظه,تقویت حافظه برای درس خواندن,تقویت حافظه کودکان,تقویت حافظه نصرت,تقویت حافظه و تمرکز,تقویت حافظه تصویری,تقویت حافظه,تقویت حافظه کوتاه مدت تقویت حافظه کوتاه مدت حافظه کوتاه مدت جایی است که مقادیر …

رژیم غذایی حبوبات و استفاده از لپه و دیابت را کنترل نمودن

لپه و دیابت , لپه و دیابت , لپه دیابت , لپه برای دیابتی ها

لپه و دیابت

آخرین تحقیقات انجام شده بیانگر اینست که ،لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و ازاین لحاظ برای بیماران دیابتی فوق العاده عالی است. لپه موجب می شود که کلیه های این بیماران خوب کار کند و چون حاوی آنتی اسیدان نیز هست برای کاهش فشار خون بالا بسیار خوب و مفید است گفتنی است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می شوند فرد دیابتی مدت زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین نرود. همچنین لپه دارای فیبر بالایی است و می تواند جایگزین خوبی برای نان، برنج باشد، البته هنگام طبخ نباید زیاد اجازه دهید پخته شود زیرا در اثر حرارت بسیاری از مواد مغذی آن از بین می روند.

لپه و دیابت

هر واحد غذایی لپه که حدود یک فنجان نپخته است، معادل یک واحد گوشت یعنی 60 تا 90 گرم وزن دارد. بیش‌ترین ارزش غذایی حبوبات به پروتئینشان بازمی‌گردد و برای افرادی که دچار سوءتغذیه هستند، کودک یا سالمندند یک انتخاب مناسب تلقی می‌شوند. با خوردن هر 100 گرم لپه 22 گرم پروتئین تامین می‌شود بنابراین کسانی که گوشت نمی‌خورند، بهتر است که لپه را به عنوان یکی از اعضای خانواده حبوبات با برنج مخلوط و آن را مصرف کنند.

لپه دیابت

لپه از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن بوده و برای افرادی که کم‌خون هستند، ماده غذایی مناسبی به حساب می‌آید. مصرف هر پیمانه لپه، 14درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین می‌کند.آخرین تحقیقات انجام‌شده بیانگر این است که لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق‌ العاده عالی است . لپه موجب می‌شود که کلیه‌های این بیماران خوب کار کند و چون حاوی آنتی‌اکسیدان نیز هست برای کاهش فشارخون بالا بسیار خوب و مفید است . گفتنی است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می‌شوند فرد دیابتی مدت زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین نرود. همچنین لپه دارای فیبر بالایی است و می‌تواند جایگزین خوبی برای نان و برنج باشد، البته هنگام طبخ نباید خیلی زیاد پخته شود.

لپه برای دیابتی ها

استفاده از انواع غلات سبوس‌دار نظیر نان سنگک، نان جو و ماکارونی سبوس دار و همچنین انواع حبوبات مثل لوبیا، عدس، نخود، لپه و ماش به‌عنوان منابع غنی از فیبر که از جذب مواد قندی جلوگیری می‌کند می‌تواند برای افراد دیابتی مفید باشد. مبتلایان به دیابت باید مصرف مواد نشاسته‌ای با روغن زیاد مانند سیب‌زمینی سرخ شده را به حداقل برسانند و در میان وعده‌ از منابع کربوهیدرات کم‌چرب مثل نان برشته، نان سوخاری و بیسکویت‌های ساده و سبوس‌دار استفاده کنند.

لپه برای دیابت

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد حبوبات به ویژه لپه باعث جلوگیری از بالا رفتن میزان قند خون و فشار خون می شوند. لپه دارای مقداری اسید چرب و عناصری مانند نیتروژن فسفر، کلسیم و منیزیم است که بهترین حبوبات برای افراد دیابتی است. بررسی ها نشان می دهند لپه حبوباتی است که باعث بهبود عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی می شود و به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد در کاهش فشار خون بسیار موثر است.

غذا دیابتی

مقدار غذای خورده شده نیز در افزایش قند خون موثر است و باید حجم غذا محدود و کم باشد. نمونه مواد غذایی با نمایه گلایسمی پایین که بیماران دیابتی می توانند مصرف کنند عبارتند از : * نخود / نخود بدون پوست / نخود چی / لپه / ذرت تازه / عدس / باقلا با پوست / نان تافتون /ماکارونی دم نشده / لوبیا قرمز / لوبیا چیتی چغندر / توت خشک (روزی 7 عدد ) / نان سنگگ / کشمش قرمز (روزی دو قاشق غذا خوری) /ماش / انجیر خشک (روزی 2 عدد ) / لوبیا سفید / خیار

غذا دیابتی ها

گروه مواد غذایی نشاسته ای که برای بیماران مبتلا به دیابت و چربی خون مفید است(دیرتر شما را گرسنه می کند)نخودپختـه ، نخـود چی ، نان بـربری ، لپه ، ذرت تازه ، عدس ، باقلا با پوست، نان تافتـون ، ماکارونی دم نشـده ( بعد از پختن و آبکش کردن مصرف شود ) لوبیا قرمز ، خلال سیب زمینی سرخ شده ، لوبیا چیتی ، چغندر قند ، بـرنج بی نام درجه 2 ، برنج تایلندی ، برنج اروگـوئه و برنج طارم که بصورت کته پخته شده است ، کشمش قرمـز ( پلویی ) ، ماش ، خرمای خشک زرد ( زاهدی ) ، انجیر خشک ، توت خشک ، لوبیا سفید ، نان جوکه به صورت نازک تهیه شده است .

غذای دیابتی ها چیست؟

لپه دارای مقداری اسید چرب و عناصری مانند نیتروژن فسفر، کلسیم و منیزیم است که بهترین حبوبات برای افراد دیابتی است. بررسی ها نشان می دهند لپه حبوباتی است که باعث بهبود عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی می شود و به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد در کاهش فشار خون بسیار موثر است. گفتنی است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می شوند فرد دیابتی مدت زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین روی نیاورند. نتایج مطالعات نشان می دهد لپه دارای فیبر بالایی است و می تواند جایگزین خوبی برای نان، برنج و مواد نشاسته دار مانند سیب زمینی شود.

غذای رژیمی دیابتی ها

بهتر است لپه در برنامه غذایی هفتگی حداقل یکی، دو بار مصرف شود. یکی از ویژگی‌های بارز لپه در مقایسه با دیگر حبوبات این است که سریع پخته می‌شود. البته لپه هم مانند سایر حبوبات نفاخ است اما چون پوست آن گرفته می‌شود به مراتب نفخش کمتر از سایر حبوبات بوده و خیلی نیاز به خیساندن ندارد اما افرادی که احساس می‌کنند با مصرف لپه دچار نفخ می‌شوند، بهتر است آن را خیسانده، آب آن را دور بریزند و بعد آن را به غذایشان اضافه کنند.

لپه و دیابت

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.