خواص تخم گشنیز
شاه توت در بارداری
درباره شاه توت و خواصش بدانید شاه توت گونهای درخت گل دار متعلّق به خانوادۀ توت سانان (Moraceae)، و بومی آسیای جنوب غربی میباشد. شاه توتکاشت این درخت در زیستگاه بومیش از …
سیاه دانه در غذا
درباره سیاه دانه اطلاعاتی دارید سیاه دانه یا «شونیز» (انگلیسی: Nigella Sativa) گیاهی یکساله و گلدار و بومی جنوب غربی آسیا است. سیاه دانهدر ایران این گیاه بهویژه در اراک و اصفهان …
آووکادو قیمت
از خواص آوکادوو بیشتر بدانید آوکادووو یا گلابی تمساح نام درخت و میوهٔ آن درخت است. این درخت در مناطق گرم و استوایی میروید و میوهای سبز رنگ با هستهای درشت دارد. …
تخم گشنیز و درمان فشارخون
تخم کاهو، گشنیز، کاسنی، خُرفه در درمان فشارخون مؤثرند.فشارخون نیرویی بوده که انقباض قلب ایجاد میکند.
این نیرو برای برقراری گردش مناسب و مداوم خون تخم گشنیزدر کلیه عروق ضروری است. قلب باید حداقل فشاری را درون دستگاه گردش خون حفظ کند تا بر مقاومت ناشی از کیلومترها عروق کوچک (مویرگها) پیروز شود و خون نیز هنگام رسیدن به بافتها، از فشار کافی برای انجام مبادلههای شیمیایی برخوردار باشد. سردردهای مکرر، دیدن ذرههایی در هوا، وزوز کردن گوشها و احساس سرگیجه و ضعف، سنگینی قلب و تنگی نفس تخم گشنیزپس از کار بدنی از نشانههای بیماری فشارخون هستند.
تخم گشنیز و درمان فشارخون
تخم گشنیزبقراط این گیاه را میشناخته و برای درمان بیماریهای مختلف از آن استفاده میکرده است. در قرون وسطی ضعف جنسی را با گشنیز درمان میکردند.
گشنیز گیاهی است علفی و یکساله، بهرنگ سبز تخم گشنیزکه ارتفاع آن تا 80 سانتیمتر نیز میرسد. برگهای آن به دو شکل ظاهر میشود؛ آنهایی که در قاعده ساقه وجود دارد بهشکل دندانهدار و دیگری در طول ساقه که باریک تخم گشنیزو نخیشکل میباشند.
تخم گشنیز و درمان فشارخون
قسمت مورد استفاده گیاه، ساقه و برگ و میوه آن است. میوه گشنیز گرد و بهرنگ زرد میباشد.تخم گشنیز بوی تازه آن مطبوع نبوده و تقریباً بد بو است ولی بر اثر خشک شدن این بو از بین رفته و خوشبو میشود، تخم گشنیزحتی نام لاتین گشنیز از لغت یونانی Korio مشتق شده که بهمعنی بدبو است.
تخم گشنیز و درمان فشارخون
تخم گشنیزپرورش گشنیز مشرق زمین بوده است که از آنجا به کشورهاى نواحى مدیترانه رفته و کشت آن رواج یافته است .
بطورى که ((شلمیز)) در کتاب خود مى نویسد: گشنیز تقریبا در همه جاى ایران کاشته مى شود و از سبزى آن به عنوان سبزیهاى خوردنى استفاده مى کنند و عوام عقیده دارند که این سبزى خنک است وتخم گشنیز اشتهاى جنسى را فرو مى نشاند. تخم گشنیز را با قند مى کوبند و بعد از زایمان زنان حامله ، به آنها مى خورانند و عقیده دارند که باعث تقویت عمومى بدن مى شود. تخم گشنیز را در شیرینى مصرف مى کنند تا هم آن را معطر سازد و هم هضم آن را آسان گرداند.
تخم گشنیز معده را تقویت مى کند و نفخ شکم را برطرف مى سازد.
تخم گشنیز و درمان فشارخون
تخم گشنیزخاصیت ادرار آور نیز دارد و آن را نیز به صورت دمکرده مصرف مى کنند.
تخم گشنیزمقدار مصرف آن یک قاشق قهوه خورى تخم گشنیز در یک فنجان آب جوش است که باید بعد از غذا آن را مصرف کرد.