نکات مهم در مورد سئو که باید بدانید

نکات مهم در مورد سئو که باید بدانید

در دنیای بهینه سازی سایت و موتور جست‌وجو تغییرات زیادی اتفاق افتاده است. با این حال، برخی از اصول اساسی همچنلن بدون تغییر باقی مانده است. به عنوان مثال، هدف قرار دادن …

تقویت مهارت شنیداری در آزمون آیلتس و تافل

تقویت مهارت شنیداری در آزمون آیلتس و تافل

آزمون آیلتس و تافل بر محور مهارت‌های چهارگانه در زمینه آموزش زبان انگلیسی یعنی خواندن، شنیدن، نوشتن و گفتن بنا شده‌اند. در نتیجه برای موفقیت در این آزمون و کسب نمره بالاتر، باید تکنیک‌های …

تور کیش

تور کیش

تور کیش در سفر به کیش نکته ای که اهمیت بسیاری دارد انتخاب یک تور مناسب است. توری که خیال شما را از جانب کارهای مهم که نیاز به صرف وقت و …

بررسی برند پوکو و معرفی دو گوشی پرفروش آن

معمولا برندهای تازه‌وارد به بازار شدیدا رقابتی گوشی‌های هوشمند، سرنوشت چندان خوشایندی ندارند. این بازار به گونه‌ای است که با اندکی تعلل، برندهایی با سابقه طولانی را به شدت به زمین می‌زند. ولی برای پوکو وضعیت به گونه‌ای دیگر رقم خورد. این برند از آغاز به کارش تا کنون تنها سه سال می‌گذرد ولی به پشتوانه برند موفق شیائومی توانست بازار موفقی را در هند تجربه بکند، طوری‌که به دومین دستگاه پرفروش در این کشور تبدیل شده است. این برند با مستقل شدن از شیائومی، اکنون به دنبال تصاحب بازار میان‌رده و پایین‌رده گوشی‌های هوشمند است. در ادامه این مقاله، با دو تا از پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند این برند آشنا خواهید شد.

بررسی X3 و پرو X3 پوکو

در بازه قیمتی بین 5 تا 6 میلیون تومان به سختی می‌توان محصولی جذاب‌تر از سری پوکو X3 پیدا کرد. در زیر با ویژگی‌ها و مشخصات این دو مدل پرفروش بیشتر آشنا می‌شویم.

طراحی و کیفیت ساخت

بدنه X3، همچون دیگر گوشی‌های میان‌رده، پلاستیک و البته براق است تا گوشی ظاهری شبیه به گوشی‌های گران‌قیمت داشته باشد. این گوشی، در دو رنگ آبی و خاکستری به فروش می‌رسد. بدنه پشتی گوشی‌های آبی رنگ، بسته به زاویه نور، طیف آبی کم رنگ تا پر رنگ را به نمایش می‌گذارد.

طراحی گوشی‌‌های پوکو X3 پرو مانند نسخه عادی است، با این تفاوت که در رنگ‌های مشکی فانتوم، برنزی و آبی به بازار عرضه شده است. جالب است بدانید رنگ مشکی آن، بیشتر از آنکه مشکی به نظر برسد، بنفش است. مدل پرو، پوشش ماتی دارد و بنابراین جای اثر انگشت روی گوشی نمایان نمی‌شود.

صفحه نمایش و اسپیکر در x3 و پرو x3

هر دو گوشی صفحه نمایش 6.67 اینچ با پنل IPS LCD است و روزلوشن 2400 *1080 پیکسل دارند.

هر دو صفحه نمایش، از نرخ تازه‌سازی 12 هرتزی و حساسیت لمسی 240 هرتزی پشتیبانی می‌کنند که این یک ویژگی واقعا ستودنی در کنار قیمت بسیار مناسب آن‌هاست.

دقت کنید تراشه اسنپدارگون G732 به کار رفته در مدل X3 به اندازه‌ای قدرتمند نیست که بتواند با بهره‌گیری از نرخ تازه‌سازی 120 هرتزی صفحه نمایش، نرخ فریم بیش از 70 فریم بر ثانیه را در بازی‌ها ارائه دهد؛ ولی در مورد پرو X3 پوکو قضیه کاملا متفاوت است. در این گوشی، از تراشه قدرتمند اسنپدراگون G860 استفاده شده که قادر به دستیابی به نرخ‌های بالاتر در بازی‌هاست.

نرم افزار و رابطه کاربری

مدل X3 به صورت پیش فرض با اندروید 10 و رابط کاربری MIUI 12 به بازار عرضه شده است. درحالیکه X3 پرو با همین رابط کاربری ولی اندروید 11 به فروش می‌رسد.

البته شیائومی پوکو می‌گوید این گوشی‌ها در موج دوم انتشار به روزرسانی MIUI 12.5 قرار دارند.

نکته دیگر درباره هر دو این گوشی‌ها، وجود تعداد بسیار زیاد بازی‌ها و اپلیکیشن‌های متفرقه در آن‌هاست. خوشبختانه به سادگی می‌توان این اپلیکیشن‌ها را (در صورت دلخواه) حذف کرد.

نکته منفی دیگر درباره تجربه کاربری این گوشی‌ها مربوط به وجود تبلیغات متعدد و بسیار در دل MIUI است. باید اذعان کنیم تعداد این تبلیغات نسبت به دستگاه‌های رده بالاتر شیائومی بسیار بیشتر است.

تجربه و عملکرد بازی در دو مدل X3 و X3 پرو

مهم‌ترین تفاوت این دو مدل به تراشه آن‌ها باز می‌گرد.

باید بدانید که اسنپدراگون G732 و G860 هر دو از اتصال LET پشتیبانی می‌کنند ولی سرعت اتصال ماکزیمم در دسترس با مودم X24 در اسنپدراگون G860 به مراتب بیشتر است.

هر دو تراشه قابلیت پشتیبانی از شبکه وای-فای 6 و بلوتوث (نسخه 5.1) را دارند.

اسنپدارگون G732 از ضبط ویدیو 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه و پخش ویدیو 4K با نرخ 60 فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کنند. ولی اسنپدارگون G860، علاوه‌بر پشتیبانی از پخش ویدیو 4K با نرخ فریم 60 فریم بر ثانیه، قادر به ضبط ویدیو 4K با نرخ 60 فریم بر ثانیه نیز هست.

باتری

هر دو گوشی از باتری 5160 میلی آمپری بهره می‌برند که به ادعای شرکت سازنده، با این گوشی‌ها قادر خواهید بود که به صورت مداوم تا 10 ساعت بازی کنید یا تا 17 ساعت فیلم تماشا کنید.

هر دو باتری گوشی‌ها، شارژ 33 واتی سریع دارند که تنها در 80 دقیقه، از صفر تا 100 شارژ می‌شوند.

دوربین

هر دو گوشی‌ها دو دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو و عمق دارند ولی X3 از حسگرهای 13 و 64 مگاپیکسلی استفاده می‌کند درحالیکه گوشی‌های X3 پرو از حسگرهای ضعیف‌تر 8 و 48 مگاپیکسلی بهره می‌برد.

قدرت دوربین جلو برای گرفتن عکس‌های سلفی، در هر دو گوشی یکسان است (20 مگاپیکسل).

بررسی ویژگی‌های شیائومی پوکو M3

مهم‌ترین ویژگی جالب توجه این گوشی، باتری 6000 میلی آمپریش است. بافت پشت این گوشی ارزان قیمت، حس و حال چرم را به کاربران منتقل می‌کند. 84.3% از نمای جلویی آن متعلق به صفحه نمایشش است و پوشش صفحه نمایشش از جنس گوریلاگلس 3 است که اندکی در برابر ضربه، خط و خش مقاوم است.

نمایشگر

صفحه نمایش 6.53 اینچی این مدل دارای رزولوشن 2340*1080 است که از پنل صفه نمایش IPS LCD استفاده کرده است.

نرم افزار و رابط کاربری

گوشی شیائومی پوکو M3 دارای سیستم عامل اندروید 10 و رابط کاربری MIUI 12 است و فعلا هم خبر از اندروید 11 و به روز رسانی MIUI 12.5 در آن نیست.

این سیستم عامل و رابط کاربری به شرط آنکه استفاده سنگین از گوشی خود نکنید، عملکرد روانی دارند و با آن کندی یا لگ چندانی تجربه نخواهید کرد.

سخت افزار

M3 از تراشه 11 نانومتری اسنپدراگون 662 بهره گرفته است که از ترکیب چهار هسته دو گیگا هرتزی و 1.8 گیگا هرتزی Kryo 260 silver تشکیل شده است.

باتری

ظرفیت باتری M3 6000 میلی آمپر است. بنابر ادعای شرکت سازنده این گوشی قادر به نمایش فیلم به مدت 17 ساعت، 196 ساعت پخش موسیقی، 40 ساعت مکالمه و 583 ساعت آماده به کار است. گفته می‌شود باتری این گوشی، تا دو سال و نیم بدون هیچ افتی باقی می‌ماند.

دوربین

این گوشی دارای سه دوربین در پشت خود است: دوربین اصلی: 48 مگاپیکسلی و دو دوربین دو مگاپیکسلی عمق و ماکرو و دوربین سلفی 8 مگاپیکسل).

M3 داری فلش LED نیز است.

جمع‌بندی

هر دو گوشی‌ها پرو X3 پوکو و X3 با قیمت‌های بین 5 تا 7 میلیون تومان به فروش می‌رسد. با این قیمت، به سختی می‌توان محصولی را پیدا کرد که به اندازه این دو گوشی، قابلیت‌های متنوعی را در اختیارتان قرار بدهد. صفحه نمایش 12 هرتزی با حساسیت لمسی 240 هرتز، دوربین 64 یا 48 مگاپیکسلی، امکان فیلم‌برداری 4K، شارژ دهی بسیار خوب و عملکرد سریع و روان از ویژگی‌های مثبت هر دو گوشی است.

ولی در کنار تمامی ویژگی‌های خوبشان، دارای نقاط منفی نیز هستند: بدنه قطور، داغ شدن بیش از حد مدل پرو، عکاسی نه چندان رضایت‌بخش در تاریکی، بروز ghosting جزیی حین اسکرول روی صفحه نمایش و دوربین ناامید کننده ماکرو. از سوی دیگر، وجود تبلیغات بسیار در دل رابط کاربری و و تعداد زیاد اپلیکیشن‌های متفرقه برای برخی ممکن است آزار دهنده باشد.

در کنار این دو گوشی، گوشی M3 را داریم که با وجود قیمت اندکش، بسیاری از نیازهای کاربر به راحتی برطرف می‌سازد. عملکرد رضایت بخش دوربین، شارژ دهی بسیار بالا و اسپیکرهای استریو از نقاط مثبت آن است. ولی اگر به انجام بازی‌های موبایل علاقه بسیار دارید، این گوشی انتخاب مناسبی نخواهد بود.

 

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 شهریور 1400

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.