تعبیر خواب ظروف مسی

درباره تعبیر خواب ظرف چقدر می دانید  تعبیر خواب ظرفتعبیر کلی ظروف، شخصی خدمتکار می‌باشد. اگر در خواب ببینی ظرفی به دست آورده‌ای، تعبیر خواب ظرف تعبیرش این است که خدمتکاری به دست …

همه چیزهایی که دوست دارید در مورد قرص ناپروکسن بدانید

همه چیزهایی که دوست دارید در مورد قرص ناپروکسن بدانید در این مطلب از سایت جسارت به توضیحاتی در مورد قرص ناپروکسن می پردازیم ناپروکسن و کاهش درد ناپروکسن جلوی فعالیت آنزیم …

تعبیر خواب خرما نرسیده

درباره تعبیر خواب خرما از علمای علم تعبیر بخوانید محمدبن سيرين گويد: تعبیر خواب خرما درخواب. مال و خواسته است. اگر بيند خرما همي خورد، دليل كه اگر از اهل علم است …

آیا می دانید که مارچوبه به چه دردی می خورد

وی ادامه داد: یکی از گیاهان بسیار مارچوبه مفید برای سلامت و تغذیه سلولی مغز،مارچوبه است که به دلیل دارا بودن ویتامین B9 موجب می شود تا کروموزمهای ژنی ساخت درستی داشته باشند.

مارچوبه،خواص مارچوبه

آیا می دانید که مارچوبه به چه دردی می خورد

این متخصص آسیب شناسی مارچوبه سلولی ادامه داد: این گیاه به شکل علف است و قد آن تا 120سانتیمتر نیز ممکن است برسد، شاخه­های آن صاف و دارای برگ­های فلس مانند است و گل­­های آن سبز  مارچوبه مایل به زرد هستند و در کشور ما در مناطقی مثل آذربایجان، اصفهان، کرمانشاه و شیراز دیده می­شود.

آیا می دانید که مارچوبه به چه دردی می خورد

اکبری افزود: مارچوبه حاوی فولات، اینولین و فروکتو اولیگوساکارید و فلاونوئیدها و مواد مؤثره بسیار دیگری است. داروهای حاوی اسید فولیک عوارضی مانند حساسیت و خارش، تغییر الگوی  مارچوبه خواب، اشکال در تمرکز، تحریک پذیری، هیجان، افسردگی، گیجی، بی اشتهایی، تهوع و احساس طعم بد در دهان دارد اما مصرف مارچوبه در حد خوراکی این عوارض را ندارد.

مارچوبه،خواص مارچوبه

آیا می دانید که مارچوبه به چه دردی می خورد

یکی از مهمترین خواص مارچوبه این است مارچوبه که به‌ علت داشتن كلروفیل، خونساز است و به ساختن گلبول‌های قرمز خون كمك می‌كند  و كسانی ‌كه كم‌خون هستند باید از آن استفاده كنند. از دیگر خواص بسیار ارزشمند مارچوبه این است که خاصیت ضدالتهابی دارد، بنابراین برای درمان آسم، آرتریت و روماتیسم مفید است.در مارچوبه ترکیبی از پتاسیم و اسید آمینه وجود دارد که اثر مدر دارد و در نتیجه کمک می کند آب اضافه بدن دفع شود. ضعف مثانه را برطرف می كند مارچوبه و ادرار آور است. مارچوبه به علت داشتن اینولین که نوعی کربوهیدرات است، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. فیبر موجود در این گیاه مانع از بروز یبوست می شود. از دیگر خواص این گیاه داروئی این است که به عنوان آنتی اکسیدان برای درمان سرطان، آب مروارید و ناراحتی چشمی موثر است. فولات موجود در آن برای سیستم قلبی عروقی ضروری است. قند خون را کنترل می کند، لذا برای افراد دیابتی بسیار مارچوبه توصیه می شود. از این گیاه برای درمان واریس استفاده می شود. خوردن آن دید چشم را تقویت می كند، از ریزش مو جلوگیری می کند و همچنین برای تقویت نیروی جنسی بسیار مفید است. جهت سم زدایی بدن، جلوگیری از خستگی مفرط و همین طور افسردگی کمک می کند.

آیا می دانید که مارچوبه به چه دردی می خورد

کلروفیل، پیگمانی که باعث سبزی گیاهان می‌شود، به اسید حساس است. با پختن مارچوبه، کلروفیل آن با اسیدهای موجود در آن یا در آب پخت واکنش شیمیایی داده فئوفتین تشکیل می‌دهد که به رنگ قهوه‌ای است.
در نتیجه مارچوبه پخته رنگ زیتونی دارد. با افزایش سرعت پخت می‌توان از این واکنش جلوگیری کرد و زمانی برای واکنش کلروفیل و اسیدها باقی نگذاشت یا آن که می‌توان مقادیر زیاد آب مارچوبه را به کار برد تا اسیدها رقیق شوند و راه سوم این است که در ظرف را برداریم تا اسیدهای فرار از آن خارج شوند.
فرآیند پخت بافت مارچوبه را نیز تغییر می‌دهد. به طوری که محتوای آب سلول‌ها خارج شده و شکل آنها به هم می‌ریزد. افزودن نمک به هنگام پخت این روند را کند می‌کند.
برای ترد نگه داشتن مارچوبه، آن را در یک مارچوبه دستمال مربوط بپیچید و سپس در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید. سرما نیز به حفظ ویتامین‌های موجود در آن کمک می‌کند.

آیا می دانید که مارچوبه به چه دردی می خورد

مارچوبه،خواص مارچوبه
در دمای ۳۲ درجه فارنهایت یا صفر درجه سانتی‌گراد همه محتوای اسید فولیک خود را به مدت دو هفته و ۹۰ درصد ویتامین C را تا پنج روز حفظ می‌کند. در حرارت اطاق، مارچوبه ۷۵ درصد اسید فولیکش را در مدت سه روز و ۵۰ درصد ویتامین C را تا ۲۴ ساعت از دست می‌دهد.
اثرات گسترده مربوط به آن این است که پس از مصرف مارچوبه، ترکیب گوگردی متیل مرکاپتان که یک محصول زائد بودار است از طریق ادرار دفع می‌شود.
خوردن مارچوبه با تاثیر ضدانعقادها که نقش رقیق‌سازی و انحلال لخته‌های خونی را دارند ، تداخل می‌کند زیرا سرشار از ویتامین K است که به طور طبیعی توسط باکتری‌های روده تولید می‌شود و مقدار کافی از آن به انعقاد خون کمک می‌کند.

مارچوبه

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 مهر 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.