آموزش استفاده از مارکت آمازون

آموزش استفاده از مارکت آمازون

آموزش استفاده از مارکت آمازون Amazon Appstore یک مارکت معتبر و فعال از سوی کمپانی آمازون است که در زمینۀ ارائه انواع اپلیکیشن‌های اندورید فعالیت دارد. یکی از ویژگی‌هایی که استفاده از …

پیش نیازهای ورود به بازار کار در رشته‌های مختلف در ایران

پیش نیازهای ورود به بازار کار در رشته‌های مختلف در ایران

پیش نیازهای ورود به بازار کار در رشته‌های مختلف در ایران پایان دوران تحصیلات با یک دغدغه مهم همراه است؛ ورود به بازار کار. فارغ از اینکه رشته تحصیلی شما چقدر بازار …

چت روم چیست و معرفی بهترین چتروم فارسی پرشین چت و دنیا چت

چت روم چیست و معرفی بهترین چتروم فارسی پرشین چت و دنیا چت

چت روم چیست و معرفی بهترین چتروم فارسی پرشین چت و دنیا چت چت روم پرشین و چت دنیا چتروم ها محیط های جذابی هستند که وجود دارند . در اینجا شمارا …

معرفی انواع دریل و کاربرد آن ها

در این مطلب کوتاه قصد داریم انواع دریل و کاربرد آن ها را برای شما شرح دهیم. بنابراین با ما همراه باشید. دریل یک ابزار بسیار مهم تاسیساتی است، همچنین یک وسیله پرکاربرد محسوب می شود. برای ساخت وساز در مکان های مختلف مانند سوراخ کردن دیوار، چوب و… از دریل استفاده می کنند. دریل وسیله ای است که کمک می کند کار ها در سریع ترین زمان ممکن انجام شود. برای خرید انواع مختلفی از دریل ها می توانید به وبسایت فروشگاه اینترنتی گنج کالا مراجعه نمایید و از خدمات آن ها استفاده کنید.

در برخی از مشاغل بعضی ابزار ها بسیار مهم هستند، به عبارت دیگر کار هایشان را با این ابزار ها انجام می دهند. در صورت نبود این ابزار ها نیمی از وظایف کاری آن ها عملا غیر قابل انجام است. یکی از این ابزار های مهم دریل نام دارد. در شغل هایی مانند صافکاری و ساخت و ساز های مختلف از یک یا چند نوع دریل استفاده می‌کنند. انواع دریل و کاربرد آن ها به سوراخ کردن متریال های مختلف خلاصه نمی شود.

انواع دریل و کاربرد آن ها عبارت است از:

  • خراب کردن یا مسطح کردن بخشی از دیوار
  • باز و بسته کردن پیچ ها در سازه های مختلف
  • تراشیدن متریال های مختلف از روی سطوح

دریل چیست؟

دریل دستگاهی است که با استفاده از نیروی برق مته را وادار می کند حرکت دورانی یا ضربه ای داشته باشد. در بسیاری از شغل ها مانند ساختمانی و تاسیسات، تعمیر کاری و… از انواع دریل استفاده می کنند. گفتیم که از انواع دریل برای سوراخ کردن متریال های مختلف، باز یا بسته کردن انواع پیچ و… استفاده می شود.

انواع دریل از قطعات مختلفی تشکیل شده است:

  • سه نظام: این قسمت وظیفه نگه داشتن مته یا پیچ گوشتی را به عهده دارد.
  • به دو قسمت تقسیم می شود:

دستی: با استفاده از آچار سه نظام باز و بسته می شود.

اتوماتیک: با کمک دست می توان آن را تنظیم کرد.

  • کلید روشن و خاموش: قطع و وصل جریان برق را به عهده دارد.
  • عمق سنج: میله ای است که روی آن اندازه ها درج شده است تا بتوانید عمق را اندازه گیری کنید.
  • باتری یا کابل برق: بعضی از دریل ها با باتری کار می کنند. برخی دیگر با استفاده از برق مستقیم روشن می شوند.
  • کلید تنظیم سرعت: میزان سرعت دریل را تغییر می دهد.
  • کلید روشن و خاموش حالت چکش: وظیفه آن جابجایی بین عملکرد ساده و چکشی در دریل است.
  • کلید چرخش راست و چپ: جهت چرخش پیچ گوشتی را مشخص می کند.در عملکرد عادی دریل، مته در جهت عقربه ساعت حرکت می‌کند. زمانی که قرار است از دریل برای باز کردن پیچ ها استفاده شود به این کلید نیاز دارید.
  • دسته نگه دار: به شما کمک می کند در زمان کار کردن دریل آن را ثابت نگه دارید.

 

انواع دریل و کاربرد آن ها به شرح زیر می باشد:

 دریل چکشی: در این نوع دریل همزمان با چرخش مته ضربات چکشی مکرری نیز به سطح وارد می شود. تعداد این ضربات زیاد است در نتیجه باعث می‌ شود تکه های کوچکی از سطح خرد شود. این ضربات چکشی و چرخشی همزمان باعث می شود مته در سنگ یا بتن گیر نکند.

البته باید از مته های مخصوص به خود که الماسه هستند کمک گرفت. پوشش نوک آن ها از الیاف های ویژه ای ساخته شده اند که برای عملیات های سنگین تر استفاده می شوند.

 دریل برقی: از این نوع دریل بیشتر استفاده می شود. در اندازه های کوچک و بزرگ ساخته می شوند. از خانه های کوچک گرفته تا کارگاه های بزرگ (برقکاری، تاسیسات کارخانجات و صنایع بزرگ) از این نوع دریل استفاده می کنند.

منبع تغذیه آن برق معمولی 220 ولت است. انرژی برق باعث می شود موتور الکتریکی شروع به کار کند. در نتیجه آن را به نیروی چرخشی که حرکت مته است تبدیل می کند. به دلیل سرعت بالای چرخش در آن دکمه کلید سرعت تعبیه شده است. وظیفه آن روشن کردن دریل و کنترل سرعت است. عملکرد آن به این صورت که هر چقدر دکمه را بیشتر فشار دهید سرعت چرخش بیشتر می شود.

برای سوراخ کردن متریال های مختلف، صیقل دادن سطوح با فرچه مخصوص و… از این نوع دریل استفاده می شود.

دریل بتن کن ( گنج کالا )

 دریل بتن کن: قدرت و سرعت کار در این نوع دریل بسیار بالاست. در طراحی این نوع دریل از سیستم رینگ و پیستون استفاده شده است. برای سوراخکاری با عمق های زیاد در بتن و همچنین کندن مصالح ساختمانی از دریل بتن کن استفاده می شود.

قطعه سه نظام در دریل بتن کن با دریل های دیگر متفاوت است. قطعه سه نظام از نوع 4 و 5 شیار می باشد. در نتیجه برای مته هایی که دارای 4 یا 5 شیار هستند طراحی شده است. مته بعد از قرار گرفتن درون سه نظام کمی لقی خواهد داشت. باعث می شود جای کافی برای حرکت عقب جلو در هنگام کار کردن وجود داشته باشد. باید بتواند قدرت ضربات را به خوبی انتقال دهد.

در دریل بتن‌کن دو نوع حرکت طراحی شده است:

  • ضربات چکشی که به همراه چرخش مته انجام می شود.
  • حرکت بدون چرخش که معمولاً برای تخریب طراحی شده است.

 

 دریل گیربکسی: موتور آن بسیار قدرتمند است و چرخش مته با سرعت زیاد انجام می شود. پیچ های سخت را در متریال هایی مانند بتن به راحتی باز می کند. گیربکس آن مجزا است و تنه آن از جنس فلز می باشد. در دریل های گیربکسی یک حالت چکشی طراحی شده است. به وسیله یک دکمه می توانید دستگاه را در حالت چکش تنظیم کنید.

دریل شارژی

 دریل ستونی: در بخش های صنعتی و کارگاهی از این دریل استفاده می کنند. این نوع دریل سوراخکاری با زاویه 90 درجه را انجام می دهد. سوراخکاری با زاویه 90 درجه را با دقت و ظرافت بسیار بالایی انجام می دهد. در این دستگاه قطعه محرک اهرم طراحی شده است. زمانی که آن را می چرخانیم حرکت مته به سمت بالا یا پایین خواهد بود. دریل های ستونی از قدرت بسیار بالایی برخوردار هستند. در طراحی آن از موتور سه فاز استفاده شده است. دریل ستونی قابلیت چکش کاری ندارد.

 دریل نمونه برداری: از این نوع دریل برای ایجاد سوراخ با عمق زیاد استفاده می شود.

دریل شارژی: در این نوع دریل خبری از کابل و سیم نیست. بلکه از باتری برای تامین انرژی استفاده می‌شود. به راحتی می ‌توان را آن را حمل کرد، در نتیجه از این نوع دریل بیشتر استفاده می شود. در سایز های کوچک و بزرگ طراحی شده است. نوع باتری آن لیتیومی است.

در طراحی آن از یک گیربکس خورشیدی و موتور pc استفاده شده است. سرعت آن در مقایسه با دریل برقی کمتر است، اما گیربکس آن دو سرعته است. دریل در دو حالت قدرت و سرعت کار می کند.این نوع دریل دارای یک ترکمتر است. وظیفه آن کنترل گشتاور است و میزان باز یا بسته بودن پیچ را تنظیم می کند.

در آخر میتوان نتیجه گرفت که دریل ها انواع گوناگونی دارند و برای کار های متفاوتی طراحی شده اند ما نیز باید طبق آن کاری که میخواهیم انجام دهیم دریل مخصوص به کار خود را انتخاب کنیم.

 

ممنونیم که از پیج اینستاگرام ما حمایت می کنید و عضو می شوید

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.