رابطه بین مصرف آلبالو و فشار خون بالا را کاهش دادن

رابطه بین مصرف آلبالو و فشار خون بالا را کاهش دادن

رابطه بین مصرف آلبالو و فشار خون بالا را کاهش دادن آلبالو و فشار خون,آلبالو و فشار خون بالا,البالو فشار خون,آلبالو برای فشار خون,آب آلبالو و فشار خون,البالو کاهش فشار خون,آب آلبالو …

شاخه های شریان افتالمیک یا سرخرگ کاروتید درونی چیست

شاخه های شریان افتالمیک یا سرخرگ کاروتید درونی چیست

شاخه های شریان افتالمیک یا سرخرگ کاروتید درونی چیست شاخه های شریان افتالمیک یا سرخرگ کاروتید درونی چیست در سایت جسارت شریان افتالمیک ,سرخرگ کاروتید درونی,سرخرگ چشمی,سرخرگ سبات داخلی,سرخرگ مغزی میانی,سرخرگ مغزی …

عادت هایی که سلامت شما را تهدید می کند

عادت هایی که سلامت شما را تهدید می کند

عادت هایی که سلامت شما را تهدید می کند خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید …

قرص کلردیازپوکساید

قرص کلردیازپوکساید ,قرص کلردیازپوکساید  5,قرص کلردیازپوکساید ۱۰,قرص کلردیازپوکساید5 چیست,قرص کلردیازپوکساید چیست,قرص کلردیازپوکساید10

قرص کلردیازپوکساید

توضیحاتی در مورد قرص کلردیازپوکساید

قرص کلردیازپوکساید با نام لاتین Chlordiazepoxide ، به منظور کاهش فشارهای روحی و برای ترک الکل مصرف می‌شود.♥ سردرد و سرگیجه از عوارض قرص کلردیازپوکساید است کلردیازپوکساید یکی از داروهای آرام‌بخش است که بر برخی مواد شیمایی در ذهن که پیام را به سلول‌های مغز ارسال می‌کنند تاثیر می‌گذارد. در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد موارد مصرف و عوارض قرص کلردیازپوکساید 10 چیست صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد

مشخصات قرص کلردیازپوکساید

کلردیازپوکساید (به انگلیسی: Chlordiazepoxide) رده درمانی: بنزودیازپین‌های طویل الاثر اشکال دارویی: قرص نام تجاری : Librium نیمه عمر : از 24 تا 100 ساعت

موارد مصرف قرص کلردیازپوکساید

کلردیازپوکساید یکی از بنزودیازپینهای‌های پرمصرف است که در درمان اضطراب و بیخوابی مؤثر است. این دارو همچنین در درمان قطع مصرف الکل و اضطراب قبل از جراحی مصرف می‌شود. کلردیازپوکساید به صورت ترکیب با داروهای دیگر نیز کاربرد دارد مانند کلدینیوم سی که ترکیب کلردیازپوکساید و کلدینیوم است.

مکانیسم اثر قرص کلردیازپوکساید

مانند سایر بنزودیازپینها به عنوان آگونیستهای گیرنده بنزودیازپین بر روی غشای سلولهای عصبی اثر کرده وباعث تسهیل ورود یا افزایش عمل GABA شده و ورود یون کلر را به سلولها افزایش می‌دهد.

تاریخچه قرص کلردیازپوکساید

کلردیازپوکساید اولین دارو از خانواده معروف بنزودیازپینها است که در سال ۱۹۵۷ خواص درمانی آن کشف شد و درسال ۱۹۶۰ با نام تجاری لیبریوم وارد بازار شد.

عوارض جانبی قرص کلردیازپوکساید

خواب آلودگی طولانی مدت (کلردیازپوکساید از بنزودیازپینهای طویل الاثر است)سرگیجه، سردرد، تحریک‌پذیری، ضعف و خستگی، یبوست، خشکی دهان، تهوع، استفراغ، بی‌اشتهایی، خارش، کاهش فشارخون، تاری دید و وزوز گوش(بسیاری از عوارض این دارو بعداً مشخّص می‌شود مثل بی تفاوتی شدید نسبت به تغییرات محیط) مصرف این قرص در زمان بارداری عوارض جانبی متعددی دارد

آشنایی با قرص کلردیازپوکساید

کلردیازپوکساید (Chlordiazepoxide) برای کاهش علایم ترک اعتیاد به الکل مورد استفاده قرار می‌گیرد. وقتی شما به الکل اعتیاد دارید، بدن شما عادت می‌کند تا مقدار زیادی الکل مصرف کند. رایج‌ترین دارو که برای ترک اعتیاد به الکل مورد استفاده قرار می‌گیرد قرص کلردیازپوکساید می‌باشد. این دارو همچنین برای درمان اضطراب و افسردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. کلردیازپوکساید اولین دارو از خانواده معروف بنزودیازپین‌ها است که در سال ۱۹۵۷ خواص درمانی آن کشف شد و در سال ۱۹۶۰ با نام تجاری لیبریوم وارد بازار شد. این دارو از راه خوراکی جذب و از طریق ادرار دفع می‌شود.

تداخل دارویی با قرص کلردیازپوکساید

داروهای مضعف CNS، ضد دردهای مخدر، بیهوش‌کننده‌ها، مهارکننده مونوآمینواکسیداز، ضدافسردگی، داروهای فشار خون بالا، آنتی‌اکسیدان‌ها، کاربامازپین، سایمتیدین

مقدار مصرف قرص کلردیازپوکساید

میزان دوز مصرفی این دارو به عوامل زیادی از جمله سن، شرایط درمان، شدت بیماری، دیگر شرایط پزشکی و چگونگی واکنش نشان دادن بدن شما به اولین دوز مصرفی بستگی دارد. دکتر شما در مورد میزان دوز مصرفی و زمان مصرف این دارو شما را راهنمایی خواهد کرد. اگز از این دارو برای اضطراب استفاده می‌کنید به شما تجویز می‌شود تا روزی سه بار و هر بار یک قرص کلردیازپوکساید مصرف کنید و اگر از آن برای کاهش علایم قطع مصرف الکل استفاده می‌کنید بهتر است ۴ بار در روز از آن استفاده کنید ممکن است در روز اولی که مصرف الکل را قطع می کنید مصرف دوز بالایی از آن توصیه شود سپس دوز مصرفی شما به تدریج به ۵ عدد در روز کاهش می‌یابد. می‌توانید این دارو را قبل و یا بعد از غذا مصرف کنید. وقتی مصرف یک دوز آن را فراموش کردید به محض اینکه به یاد آوردید آن را مصرف کنید اما اگر به زمان مصرف دوز بعدی نزدیک بود از مصرف دوز فراموش شده چشم‌پوشی کرده و هرگز از دو دوز مصرفی برای جبران دوز فراموش شده استفاده نکنید.

نکاتی در مورد مصرف قرص کلردیازپوکساید

اگرچه مصرف این قرص در زمان بارداری عوارض جانبی متعددی دارد اما اگر حامله هستید و یا قصد باردار شدن دارید حتما پزشک را در جریان قرار دهید. چنانچه از دیگر داروها استفاده می‌کنید حتما آن را به اطلاع پزشک برسانید. اگر مبتلا به مشکلات تنفسی و یا اختلالات کبد و کلیه هستید حتما این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید. این دارو در بیماران با سابقه افسردگی و افزایش ریسک خودکشی و کسانی که سابقه سو مصرف و وابستگی دارویی دارند، باید با احتیاط مصرف شود. در طی مصرف این دارو تغییرات ناگهانی وضعیت ممکن است موجب سرگیجه شود. بنابراین قبل از بلند شدن، پاهای خود را برای چند دقیقه از تخت آویزان کنید تا از افتادن و صدمه دیدن جلوگیری شود. از مصرف این دارو در دوران شیردهی خودداری شود. سیگار کشیدن زیاد موجب افزایش متابولیسم کلردیازپوکساید و در نتیجه کاهش اثرات بالینی این دارو می‌شود.

احتیاط در مورد مصرف قرص کلردیازپوکساید

به بیمار آموزش دهید که تغییر ناگهانی وضعیت میتواند موجب بروز گیجی شود. به بیمار اخطار دهید قطع ناگهانی دارو می‌تواند سبب بروز علایم محرومیت شود. تا مشخص شدن اثرات دارو بر سیستم عصبی مرکزی از فعالیت‌های مخاطره‌آمیز خودداری شود.

تاثیر قرص کلردیازپوکساید در بدن

‎کلرودیازپوکساید با اثر بر روی ناقل های عصبی منجربه انتقال اثر آرامبخشی در سلول های مغزی می شود. این ناقل های عصبی نوروترانسمیتر نامیده می شوند که در افرادی که اضطراب دارند کمک می کند تا علائم اضطراب کاهش یابد. به همین دلیل این دارو معمولاً برای کاهش اضطراب به صورت کوتاه مدت تجویز می گردد. ‎کلرودیازپوکساید همچنین یک شل کننده ی عضلانی نیز می باشد. یکی دیگر از موارد کاربرد آن در برطرف کردن علائم ترک الکل است. در افراد معتاد به الکل ، ۳تا ۸ ساعت پس از آخرین مصرف الکل ، علائم ترک آغاز می‌شود . سم زدایی در شرایط ترک الکل همراه با علائمی می باشد که گرفتگی عضلانی یکی از این علائم می باشد که برای تسکین آن، کلرودیازپوکساید تجویز می گردد.

مصرف قرص کلردیازپوکساید

– در صورت بارداری یا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید . – در صورت مشکل در نفس کشیدن (بطور مثال تنگی نفس و احساس خفگی در خواب ) به پزشک خود اطلاع دهید . – در صورت سابقه ی مشکلات کبدی ، کلیوی ، بیماری های اعصاب و روان (مانند افسردگی، وسواس، اختلالات شخصیتی و فوبیا) ،سابقه ی حساسیت دارویی پزشک خود را مطلع نمایید . – در صورتی که اعتیاد به الکل دارید و مصرف این دارو جهت علائم ترک الکل برای شما تجویز نشده است ، به پزشک خود اطلاع دهید . – _از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجادکند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خوددر اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. ( خصوصا داروهای آرامبخش،خواب آور،ضد حساسیت ها و داروهای تضعیف کننده ی اعصاب).

نحوه مصرف قرص کلردیازپوکساید

– مقدار مصرف دارو و نحوه ی مصرف باید توسط پزشک با توجه به شرایط شما تجویز شود . لذا دارو را حتما طبق توصیه ی پزشک مصرف نمایید. – در صورتی که کلرودیازپوکساید جهت کاهش اضطراب تجویز شده است معمولا به صورت یک قرص ۱تا۳ مرتبه در روز مصرف می شود . – در صورتی که این دارو جهت تسکین علائم ترک الکل تجویز شده باشد معمولا به صورت ۴نوبت در روز تجویز می گردد. ممکن است روز نخست درمان ، مقدار مصرف این دارو بیشتر از سایر روزهای ادامه ی درمان باشد و مقدار مصرف دارو به تدریج در۵ تا ۱۰ روز کاهش یابد. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.با این حال بهتر است همراه یا پس از غذا مصرف شود. _در صورت فراموشی یک نوبت دارو بلافاصله آن را مصرف نمایید اما از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت جدا خودداری نمایید. – در صورت مصرف شربت های ضد اسید معده ، مصرف این دارو را حداقل ۲ساعت با مصرف شربت فاصله دهید.

توصیه های دارویی در مورد قرص کلردیازپوکساید

– مصرف دارو را تحت نظر پزشک ادامه دهید تا پیشرفت درمانی شما بررسی گردد و آزمایشات لازم انجام گیرد. – این دارو موجب خواب آلودگی و گیجی شدید می شود لذا در مدت مصرف این دارو (خصوصا ابتدای درمان ) و تا زمانی که اثرات آن بطور کامل از بین نرفته است از رانندگی و کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط بیشتری دارند،خودداری نمایید . – این دارو جهت درمان مشکل شما در کوتاه مدت تجویز می شود زیرا مصرف طولانی مدت این دارو ایجاد وابستگی نسبت به آن می نماید. – مصرف این دارو همراه با الکل عوارض بسیاری همراه دارد. – در صورت مصرف طولانی مدت ، قطع این دارو توسط پزشک و به صورت تدریجی انجام می شود . برای جلوگیری از بروز عوارض ناخواسته،قطع دارو را دقیقاً طبق توصیه ی پزشک انجام دهید و از قطع ناگهانی خودداری نماید – در صورتی که قصد عمل جراحی یا درمان دندانپزشکی دارید درمانگر خود را از مصرف کلرودیازپوکساید آگاه نمایید زیرا این دارو می تواند اثر برخی از داروهای بی حس کننده یا بیهوش کننده را افزایش دهد. – پس از پایان دوره ی ترک الکل ، ارتباط خود را با تیم درمانی خصوصاً تیم رفتار درمانی قطع ننمایید تا بطور کامل ترک این ماده بصورت موثر صورت گیرد.

عوارض شایع قرص کلردیازپوکساید

– احساس خواب آلودگی، ضعف یا سبکی سر در اثر مصرف این دارو ایجاد می شود که می تواند در تمام طول روز ادامه داشته باشد .برای کنترل این عارضه از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند خودداری نمایید و از مصرف الکل بپرهیزید. – احساس فراموشی و گیجی از عوارض این دارو می باشد که در صورت شدید بودن آن ها باید با پزشک خود صحبت کنید . – در برخی از افراد تغییر خلق و خو و عصبانیت بیش از حد در مدت مصرف این دارو ممکن است رخ دهد. در این صورت با پزشک خود مشورت نمایید . – مصرف طولانی مدت این دارو، ایجاد وابستگی می کند لذا دارو را تحت نظر پزشک و برای مدت کوتاه مصرف نمایید . – در صورت بروز تب و ضعف، علائم شبیه به آنفولانزا و بروز زخم های دهانی فوراً به پزشک مراجعه نمایید .

ترک الکل

اعتیاد به الکل : نشانه ها، علائم اعتیاد به الکل یک بیماری با چهار ویژگی اصلی است که عبارتند از : – وسوسه مصرف مواد نیاز شدید به نوشیدن – از دست دادن کنترل قادر به متوقف کردن نوشیدن نیست – وابستگی جسمی- نشانه های ترک دارو مانند تهوع، عرق کردن، لرزش – تحمل نیاز به نوشیدن مقدار بیشتری از الکل عوارض مصرف طولانی مدت الکل و نشانههای ابتلا به الکلیسم عبارتند از : لکنت زبان خواب آلودگی استفراغ اسهال ناراحتی معده سردرد مشکلات تنفسی انحراف دید و شنوایی تصمیمات غیر منطقی کاهش ادراک و هماهنگی عدم هوشیاری کم خونی (از دست رفتن سلولهای قرمز خون) اغماء از دست دادن حافظه” درمان هم شامل مشاوره درمانی و هم دارو درمانی است و از سه بخش اصلیِ منع مصرف ، سم زدایی و توان بخشی تشکیل می شود.سم زدایی اولین فاز درمان است. ترک الکل معمولا با خستگی همراه است به همین منظور برای کاهش علائم ترک ، از دارو استفاده میشود. این دوره معمولا 4 تا 5 روز زمان می برد. همچنین معاینۀ افراد برای تشخیصِ بیماری های احتمالی مانند بیماری هایِ کبدی و جلوگیری از پیدایش لخته هایِ خونی امری لازم است. رژیم غذایی مناسب همراه با مکمل های غذایی و ویتامین ها نیز از جمله اقداماتِ مهمِ درمان است. معمولا در حین درمان عوارض خطرناکی مانند جنون الکلی و یا افسردگی و دیگر اختلال های خلقی ممکن است رخ دهند که باید درمان شوند.به دنبال تحقیقات گسترده و فراگیر سازمانِ جهانی اعتیاد به الکل و الکلیسم ( NIAAA ) مشخص شد که هر یک از سه شیوۀ معمول رفتار درمانی ، برای ترک الکل و کاهش مشکلات افراد مبتلا به آن بسیار مفید است . باید توجه داشت که نوشیدنِ الکل می تواند با اختلال های روانی مانند افسردگی و یا اختلال دو قطبی همراه شود که در این صورت بیسار مهم است که نسبت به درمان آنها اقدام شود. همچنین در دیگر اختلال های روانی ممکن است فرد به اشتباه برای درمان به الکل پناه بیاورد که در این حالت تشخیص و درمانِ آن اختلال باید در اولویت قرار گیرددر این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص کلردیازپوکساید صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید : قرص کلیدینیوم سی ♥ قرص کلاژن ♥ قرص کاپتوپریل ♥ قرص کتوتیفنقرص کلونازپام

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.