خواص و مضرات مصرف گوشت گراز حلال است یا حرام
همه چیز درباره فواید و خواص ماء الشعیر برای سلامتی
ماء الشعیر مزایا ماء الشعیر ,استفاده از ماء الشعیر,همه چیز درباره ماء الشعیر,رابطه و تاثیر ماء الشعیر,همه چیز در مورد ماء الشعیر,فواید و مضرات ماء الشعیر,خواص ماء الشعیر,فواید ماء الشعیر,تاثیر خواص ماء …
خواص و نحوه گرفتن روغن شاهدانه برای مو و پوست چیست
روغن شاهدانه روغن شاهدانه ,روغن شاهدانه برای مو,روغن شاهدانه برای پوست,روغن شاهدانه سرطان,روغن شاهدانه خوراکی,روغن شاهدانه خواص,روغن شاهدانه خرید,روغن شاهدانه و سرطان,روغن شاهدانه قیمت,روغن شاه دانه برای چی خوبه,خواص روغن شاه دانه …
آشنایی با فواید و خواص سماق و ماست برای ضدعفونی کردن بدن
خواص سماق و ماست خواص سماق و ماست ،خواص سماق با ماست،خواص ماست و سماق چیست،خاصیت سماق با ماست ، خواص سماق و ماست برای لاغری ، خاصیت سماق و ماست در …
گوشت گراز
شاید خوردن گوشت گراز برایتان چیزی عجیب و شندش آور باشد اما این گوشت جاهای مختلف خورده می شود هر چند که در دین اسلام جزو گوشت های حرام شمرده می شود.در این مطلب از سایت جسارت خواص و مضرات گوش گراز را به طور کامل برایتان بیان می کنیم.
توضیحاتی در مورد گوشت گراز
همانطور که می دانید گراز یا خوک وحشی اورآسیا نوعی خوک است که اجداد بیشتر خوکهای اهلی هست. این حیوان وحشی بومی بیشتر مناطق شمالی و مرکزی اروپا، نواحی مدیترانهای (از جمله کوههای اطلس در شمال آفریقا) و بیشتر مناطق آسیایی است.بر اثر شکار بی رویه نسل این حیوان در شمال آفریقا و برخی نقاط اروپا منقرض شدهاست. گراز توسط انسان به نقاط دیگر دنیا از جمله بخشهای از ایالات متحده و کشور آرژانتین و نیز استرالیا برده شده است. گراز دارای ناخنهای درازی است که در صورت مواجهه با خطر ناخن میکشد و گاز می گیرد.
طعم گوشت گراز
تحقیقات تاریخی نشان داده است برای قرن ها گوشت گراز به عنوان یک غذای لاکچری توسط اشراف اروپا مورد استفاده قرار میگرفته است.این گوشت مناسب کسانی است که دنبال غذایی با طعم خاص هستند. طعم گوشت بسیار قوی و پیچیده است و با دیگر گوشت ها قابل مقایسه نیست .طعم و عطر این گوشت بسیار قوی است و بدبو یا بد مزه نیست . گوشت خوک نسبت به گوشت گراز سبک تر است . از نظر ظاهری گوشت گراز تیره تر از سایر گوشت ها است. این گوشت بسیار سالم است و میکروب و بیماری نمیتوانند در آن رشد کنند.
شکل ظاهری گراز
گراز حیوانی است که بسیار چغر است و بد بدن.سر بزرگی دارد و پاهای ان به نسبت کوتاه هستند و خز او از موهای زبر و بلند است که پشت سر و گردن آن می رسد.
گراز رنگ خاصی ندارد و می تواند خاکستری تیره باشد و یا سیاه و قهوه ای و این تغییر رنگ بیشتر به دلیل محیط زندگی است مثلا گرازهایی که رنگی خاکستری مایل به سفید دارند بیشتر در آسیای میانه دیده می شوند.
رنگ گراز ها در کودکی کمرنگ تر است و هر چه بزرگتر می شوند تیره تر نیز می شوند ، گراز نر بین یک تا یک و نیم متر طول دارد و ارتفاع بدنشان از شانه تا زمین حدودا 90 سانت است و حدودا 60 تا 70 کیلو بسته به نژادشان و منطقه زندگی شان وزن دارند.
البته تفاوت وزن در میان این موجود زیاد است و دیده شده است که گرازی با 150 کیلوگرم وزن شکار شود ولی به ندرت.گزارشی موجود است که در فرانسه گرازی شکار شد که حدود 227 کیلوگرم وزن داشته است.
گرازهایی که در کوههای کارپات چرا می کنند به وزن ۲۰۰ کیلوگرم هم می رسند و این در حالیست که گرازهای روسی و رومانیایی میتوانند به وزن ۳۰۰ کیلوگرم نیز برسند و این شگفت اور است.♥
بچه گراز برفی در هانوور، آلمان دندانهای آنها میتواند برای دفاع و جنگیدن و حفر زمین به کار آید. عاجهای یک نر بزرگسال حدوداً ۲۰ سانتیمتر میشود که به ندرت بیش از ۱۰ سانتیمتر آن بیرون از دهان میآید. اما در مواردی استثنایی طول عاج به ۳۰ سانتیمتر نیز رسیدهاست که در بیرون از دهان به شکل خمیده و به طرف بالا آمدهاست. در جنس ماده دندانها کوتاهتر است و بهطور استثنایی در مادههای مسن به صورت خم شده درآمدهاند. حساسیت بویایی گراز ۲۰۰۰ برابر انسان است
تفاوت گوشت گراز و خوک
تفاوت اصلی گراز و خوک به تغذیه و میزان فعالیت آن ها مرتبط است. خوک ها معمولا در مزارع پرورش داده شده و تغذیه یکسانی دارند و به همین دلیل گوشت آن ها طعم و عطر سبک تری دارد اما گراز تغذیه متنوع تری داشته و همچنین از لحاظ فیزیکی هم فعالیت بیشتری دارد که همین امر باعث تفاوت نسبت ماهیچه/چربی در گوشت آن میشود. گراز ها برعکس خوک ها در یک محوطه محدود نگهداری نمیشوند و بصورت وحشی و آزادانه در طبیعت رشد و تولید مثل میکنند. گرازها تقریباً هر چیزی را که قابل خوردن باشد میخورند در صورتی که خوک ها تنوع غذایی کمتری دارند و بیشتر گیاه خوار هستند. از دیگر تفاوت های گوشت گراز با خوک این است که گراز های وحشی بصورت طبیعی رشد میکنند و از هورمون ها و مواد شیمیایی ، در امان هستند. خیلی ها فکر میکنند که گوشت خوک و گراز خیلی شبیه یکدیگر است اما گوشت گراز تیره و قرمز است و چربی و کلسترول بسیار کمی دارد. افرادی که میخواهند رژیم غذایی سالم تری داشته و در عین حال طعم خوب را قربانی نکنند، میتوانند گوشت گراز را جایگزین گوشت خوک و گاو کنند. گوشت گراز پروتئین زیادی دارد و سرشار از چربی های غیر اشباع و روی (زینک) میباشد. از دیگر مواد غذایی و مواد معدنی ارزشمند گوشت گراز میتوان به مقادیر زیاد آهن، نیاسین، سلنیوم، تیامین و ویتامین ب6 اشاره کرد. سدیم (نمک) موجود در گوشت گراز نیز بسیار اندک است.
تغذیه گراز
گرازها تقریباً هر چیزی را که قابل خوردن باشد میخورند و از نظر تنوع غذایی با انسان رقابت میکنند. غذاهای گیاهی مانند ریشه و ساقه و برگ و دانههای مختلف و غلات و حبوبات و میوهجات و غذاهای حیوانی چون انواع بیمهرگان همچون حشرات و لارو آنها، کرم خاکی، حلزون، و مهرهدارانی چون ماهی، جوندگان، قورباغهها و مارمولکها و لاشه حیوانات بزرگ. یک گراز ۵۰ کیلویی به حدود چهار تا چهار هزار و پانصد کیلوکالری انرژی در روز نیاز دارد و بیشتر منابع غذایی خود را با کندن زمین پیدا میکند. آنها در این جستجوها قسمتهای زیرخاکی گیاهان و حیوانات نقبزن را پیدا میکنند. سرخسها، علف فر و ریشه و پیاز علفها از غذاهای گیاهی مورد علاقه گرازها در اروپای غربی هستند اما مهمترین منبع غذایی آنها در تقریباً تمام نقاط میوه درختان بلوط و راش است که کربوهیدرات کافی برای بافت چربی آنها را فراهم میکند. آنها در هنگام کمبود غذا به کشتزارها سر میزنند و پوست درختان و قارچها را هم میخورند. گرازها گاهی حیوانات کوچک مثل بچه گوزن را هم شکار میکنند و از جوجه و تخم پرندگان هم تغذیه میکنند. گرازهای دلتای ولگا و رودخانهها و دریاچههای قزاقستان بهطور مرتب به صید ماهیهایی چون کپور و کُلمه میپردازند. شکار جوجههای حواصیل و قرهقاز، صدفهای دوکپهای و موشها و موسکراتهای به دامافتاده نیز در دلتای ولگا دیده شدهاست. دستکم یک گزارش از شکار ماکاک رادیاتا توسط گراز در جنوب هند نیز در دست است.
خواص گوشت گراز
در تحقیقات علمی مشخص شده است که گوشت گراز خواص بسیار زیادی برای قلب دارد چراکه حاوی مقادیر بسیار زیادی امگا3 میباشد. گفته میشود گوشت گراز میتواند جایگزین خوبی برای روغن ماهی باشد.
رفتار های گراز
گرازهای نر معمولاً در گروههای ۲۰ عددی زندگی میکنند اما گروه هائی بالای ۵۰ گراز نیز دیده شدهاست. مادهها نیز معمولاً در گروههای ۳ الی ۴ عددی همراه با فرزندانشان هستند. نرها در این گروهها نیستند و فقط ۲ یا ۳ بار در سال و مواقع جفتگیری پیدایشان میشود. گرازهای نر چون بدنشان بافت چربی ندارد که گرمشان کند زمین را با عاجهایشان میکنند و در آن میخوابند. اما بچهها چون قدرت حفر زمین را ندارند در کنار هم جمع میشوند. در صورتی که به آنها حمله شود یا احساس خطر کنند میتوانند به خوبی از خود دفاع کنند. نرها با حرکت سر خود از پایین به سمت بالا و با استفاده از دندانهای تیز خود زخمهای بدی به دشمن وارد میکنند و مادهها که دندانهای بزرگ ندارند با دهان بزرگ خود گاز میگیرند. البته این حملات معمولاً برای انسان کشنده نیست اما انسان را بسیار بد زخمی میکند. گرازها لانه خود را در کنار آب میسازند و در طول روز در لانه میمانند اما هنگام بارندگی و وقوع سیلاب گرازها لانه را ترک میکنند.
گراز در ایران
خوک وحشی یا گراز ، در ایران بیشتر در مناطق جنگلی و بیشهها و نواحی سبز در گیلان و مازندران و گرگان و خراسان و آذربایجان ، کردستان ، کرمانشاه ، همدان ، لرستان ، خوزستان و سیستان و بلوچستان دیده شده است. گرازها گاهی حیوانات کوچک مثل بچه گوزن را هم شکار میکنند و از جوجه و تخم پرندگان هم تغذیه میکنند. گرازهای دلتای ولگا و رودخانهها و دریاچههای قزاقستان بهطور مرتب به صید ماهیهایی چون کپور و کُلمه میپردازند.
تولید مثل گوشت گراز
در مناطق سردسیر گرازها در اواسط زمستان جفتگیری میکنند اما در مناطق گرمسیری زودتر از آن این کار را میکنند. در طول مدت جفتگیری چند نر و چند ماده با هم میگردند(۳ الی ۵ عدد) در طول دوره جفتگیری گرازها به نسبت قبل بسیار کمتر غذا میخورند و بیشتر آب مینوشند. قبل از زایمان ماده از چوب خشک و علوفه برای خود لانه میسازد. دوران حاملگی این حیوان ۴ ماه میباشد که در پایان این دوران ۸ الی ۱۲ بچه به دنیا میآورد. بچهها در نوع ماده در ۱۸ ماهگی و در نوع نر کمی زودتر آماده جفتگیری میشوند.
گوشت گراز و کرم تریشین
کرم تریشین یک کرم لولهای شکل است که از طریق مصرف گوشت خوک ،گراز میتواند به سایرین منتقل شود. معمولاً لارو کرم تریشین در داخل بافت عضلانی حیواناتی چون خوک ، گراز و موش وجود دارد. پستاندارانی همچون گربه، سگ، روباه، خوک و گراز نیز معمولاً پس از خوردن گوشت موش یا سایر حیوانات آلوده، به این بیماری مبتلا میشوند. انسان هم ممکن است با مصرف گوشت خوک یا گراز به این بیماری دچار شود. در کشورهای اسلامی که از گوشت خوک استفاده نمیکنند شیوع این بیماری نادر است اما در اروپا و آمریکای جنوبی، شیوع این بیماری تا حدود ۱۲ درصد جمعیت انسانی است. زیرا پختن کامل گوشت یا انجماد گوشت به خوبی صورت نمیگیرد. گراز ها به دلیل همه چیز خواری که در طبیعت وحشی انجام می دهند بیشترین میزان آلودگی به انگل تریشین را دارند ( حتی بیشتر از خوک) و به همین دلیل مصرف گوشت گراز ممنوع بوده و توصیه نمی شود.
گراز و ببر
گراز یکی از مهمترین منابع غذایی ببر در مناطقیست که هر دوی این حیوانات در آن حاضرند. ببرها معمولاً دستههای گراز را تعقیب کرده و یکی از اعضای مریض یا ضعیف را شکار میکنند. ببرها گراز را در مسافتهای طولانیتری نسبت به دیگر طعمههای خود تعقیب میکنند، اما معمولاً از درگیری با گرازهای نر بالغ میپرهیزند. در موارد بسیاری گرازها برای دفاع از خود زخمهایی به ببرها وارد کردهاند که منجر به مرگ آنها شدهاست.
گوشت گراز حلال است یا حرام یا مکروه
خوک یکی از حیواناتی است که طبیعی دانان آنرا جزء دسته ضخیم جلدان می دانند و « گراز یا خوک وحشی» و اسب آبی را از این فامیل می شمارند . خوردن گوشت خوک ضررهای بسیار دارد و با این حال به علت طعم ظاهری آن مورد استفاده قرار گرفته در صورتی که خداوند خوردن خوک را به قوم یهود نهی و بر مسلمانان حرام نموده است. انواع غذاها را که برای جسم و روح انسان مفید بوده و ذائقهی او را نیز ارضاء کرده حلال شمرده است، و از طرفی انسان را از خوردن غذاهای مضر و پلید نهی میکند. ممنوعیت از غذاهای غیربهداشتی و تنفرآمیز یکی از خدمات ادیان الهی به بشریت است، زیرا در شرایطی که میکروب کشف نشده بود و اثرات غذاهای پلید در بوجود آوردن بیماریها روشن نبود، آنها را ممنوع اعلام کرده و این خدمت بزرگی در جهت سلامتی انسانها میباشد یکی از حیوانهایی که مصرف گوشت آن در فهرست غذاهای حرام قرار گرفته است گوشت خوک و گراز میباشد که در قرآن از آن به «لحم خنزیر» یاد شده است.
گوشت گراز در ایران
در ایران گراز بیشتر در باتلاقها دیده میشود و تقریباً هر جا باتلاقی وجود داشته باشد زیستگاه گراز است. همچنین در بوتهزارهای جنوب شرق ایران و به ویژه در جنگلهای بلوط کوههای البرز و زاگرس. هرچند گرازها گاهی در تابستان به مناطق مرطوب مرتفع میروند اما بیشتر در ارتفاعات پائین دیده میشوند. در اکثر مناطق گرازها در مناطقی که پوشش گیاهی متراکم باشد پیدا میشوند اما در جنوب ایران مثل دشت ارژن در دشتهای نسبتاً باز و در حال چریدن بین درختان پسته وحشی دیده میشوند. گراز با نرخ باروری بالایی که دارد طعمه فراوانی برای گوشتخواران بزرگ ایران به ویژه پلنگ است. در گذشته گراز طعمه مورد علاقه شیر ایرانی و ببر مازندران هم بود. گرازها همچنین با از بین بردن درختان در محدودههای کوچکی در جنگل به گونههای دیگر حیوانات هم سود میرسانند. در زمستان آنها برای یافتن ریشهها تونل میکنند و با از بین بردن پوشش یخ و برف زمین برای حیوانات دیگری مثل قرقاول و گوزن هم غذا فراهم میکنند. در کوههای البرز گاهی قرقاولها را در حال چریدن در کنار گرازها میتوان دید. هرچند گرازها مقدار زیادی از بذر درختان بلوط و مازو را میخورند اما تعداد متعادل آنها در عمل به حفاظت از جنگل منجر میشود. چون برای خوردن ریشه گیاهان خاک سطح جنگل را زیر و رو کرده و به این ترتیب مواد گیاهی در خاک ادغام شده. لارو حشرات مضر برای درختان بیرون آمده و توسط حیوانات دیگر خورده میشوند یا از سرما میمیرند. حرام بودن گوشت گراز در دین اسلام موجب شده تا شکار گراز در ایران نادر باشد. این جانور به علت از بین رفتن صیادان و دشمنان طبیعیاش مانند پلنگ و خرس، در بیشتر مناطق ایران تبدیل به یک آفت شدهاست و برعکس اکثر گونههای ایرانی جمعیتش در حال افزایش است.
علت حرام بودن گوشت گراز
حکمت تحریم گوشت خوک و گراز را میتوان پیشگیری از زیان مرتبط بر گوشت خوک شمرد ولی این ضررهای بهداشتی فقط میتواند به عنوان فلسفه و حکمت این حکم مطرح شود ـ نه علت انحصاری آن ـ و هنوز باید منتظر کشفیات جدید علمی در این باره باشیم. پس حرامها و حلالهای خداوند دارای مصلحتها و حکمتهایی است که با پیشرفت علوم بدانها بیشتر پی میبریم. به عبارت دیگر قرآن به برخی نکات اشاره میکند که علوم پزشکی و عقل آدمیان درصدر اسلام آنها را کشف نکرده بود که نمونهی آن همین تحریم گوشت خوک و گراز است که برخی از مضرات و حکمتهای آن اشاره شد.
بنظرم گوشت گراز از گوشت خوک خوشمزه تر باشه چون تحرکش بالاست چربی نداره تو شمال دیدم تو گلستان نشد بگیریم ی کبابی بزنیم به بدن
همونطوری که تو مطلب عرض کردم غذای لاکچری بوده و فقط ثروتمندان می تونستند بخورن قطعا خوشمزه است
سلام چرا گوشت گراز حرومه در حالیکه گوشت خوار نیست
سلام من مرجع تقلید نیستم ولی خودم دیدم که گراز داشت بچه اهوی تازه متولد شده رو می خورد پس گوشتم می خوره
اونجا که نوشتید گوشت گراز طعمی بسیار قوی و پیچیده دارد (که شاید بتوان آن را به مزه مغزیجات تشبیه کرد!) و اصلا قابل مقایسه با طعم دیگر انواع گوشت ها نیست من رو وسوسه کردید حداقل یک بار امتحانش کنم
هر چیزی ارزش یکبار امتحان کردن رو نداره ولی خودتون میدونید
خدا همه اینا رو آفریده که بخوریم الان چینی ها دارن می خورن چیزیشون شده
توصیه می کنم در مورد کرم تریشین یک تحقیقی کنید بعد قضاوت کنید.این کرم از طریق گوشت گراز به بدن وارد میشه
من تحقیق کردم تو ویکی پدیا نوشته بود
در بیشتر مناطق دنیا وجود دارد و از طریق خوک و موش میتواند به سایرین منتقل شود. معمولاً لارو کرم تریشین در داخل بافت عضلانی حیواناتی چون خوک و موش وجود دارد. انسان پس از مصرف گوشت خوک آلوده، این انگل را وارد رودۀ باریک خود ساخته و پس از مدتی از طریق مدفوع خود کرمهای نر را خارج میسازد. سایر کرمهای باقیمانده از طریق خون به سایر اعضای بدن انتقال یافته و به ویژه در عضلات جدار شکم و زبان و حنجره کوچ میکنند و در داخل عضلات ایجاد تورم و کیست آهکی میکنند.
پستاندارانی همچون گربه، سگ، روباه، خوک و گراز نیز معمولاً پس از خوردن گوشت موش یا سایر حیوانات آلوده، به این بیماری مبتلا میشوند. انسان هم ممکن است با مصرف گوشت خوک یا گوشت گراز به این بیماری دچار شود. در کشورهای اسلامی که از گوشت خوک استفاده نمیکنند شیوع این بیماری نادر است اما در اروپا و آمریکای جنوبی، شیوع این بیماری تا حدود ۱۲ درصد جمعیت انسانی است. زیرا پختن کامل گوشت یا انجماد گوشت به خوبی صورت نمیگیرد.
تب ، تهوع ، استفراغ ، تعرق شدید، دردهای شکمی، اسهال ساده، اسهال خونی، تپش قلب، بلع دردناک، بیحالی، لاغری شدید، تورم شدید دست و پا و کاهش فشار خون از نشانههای ابتلا به این بیماری به شمار میروند.
تب، تهوع، اسهال، قولنج، عوارض ریوی، عوارض قلبی، مغزی، چشمی یا حتی مرگ از عوارض ابتلا به این بیماری است. تعداد مرگ و میر در بیماران مبتلا حتی به ۵ درصد نیز میرسد.
دیدید که ارزش ریسک نداره
ممنون مطلب جالب بود لطفا در مورد گوشت خوکم مطلب بزارید
خواهش می کنم دوست عزیز.داریم چنین مطلبی رو
http://www.jesarat.com/%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%AE%D9%88%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86/
گراز تو شما پره هرکی خواست بگه براش بیارم هم قیمت گوشت گوسفند
اینجا بازار نیست تبلیغ می کنید شمارتون رو باز بزارید تایید نمیشه دیدگاهتون
سلام من شنیدم روغن گراز برای کمر درد خیلی خوبه کسی چیزی نشنیده
ما هم شنیده ایم ولی علمی نمیدونم درسته یا نه
سلام میر طاهر جان خیلی خوبه درست شنیدید
عالیه روغن گراز منتها گیر ما نمیاد حالا شما رو نمیدونم
با سلام؛ تا جایی که می دونم به دلایلی که خیلی ها نمی خواهند قبول کنند گوشت گراز و خوک فرقی نمی کند حرام است قبلنا که ما کشاورزی داشتیم گراز بعنوان یک موجود مخرب و اینکه همه چی می خورد گراز خیلی وحشی است و در صورت برخورد در حد مرگ سعی در آسیب زدن به انسان دارد خودرو یکی از آشنایان در شب به یک گراز برخورد کرده بود له شدگی اش مثل برخورد با کامیون بود و بزرگان در تخریب زمین ها لقب زیانکار عمدی که از روی عمد آسیب می زند نه رفع گرسنگی …من هیچوقت نشنیدم که گوشتت اشرافی است چون حاوی یک کرم بد هست که خود اروپاییان هم تازه مصرف آن را باعث بروز بیماری می دانند…نمی دانم چرا در نوشتن اینقدر اغراق شده چون خوراک خیلی نقش موثری در خلق و خو و عادات دارد گراز خصایص خوبی ندارد شکل ظاهری خوبی هم ندارد آنچیز که عیان است دیگر…کار به خیلی مسائل ندارم من اسلام واقعی را مورد نظرم است در اسلام از نظر خداوند مصرف گوشت خوک و گراز حرام است و این حرف درستی است حالا اینکه در این مقاله بین خوک و گراز فرقی نیست و نحوه پرورش فرق می کند …مثل ذبح که الان مورد قبول اروپا و ..شده بعدها هم دریچه های دیگری از این قضیه مشخص خواهد شد…