همه چیز درباره خواص مصرف میوه و روغن آووکادو برای لاغری
گیاهان مفید در سرماخوردگی و آنفلوانزا
گیاهان مفید در سرماخوردگی و آنفلوانزا سرماخوردگی,بیماری سرماخوردگی,سرماخوردگی در بارداری,علائم سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی,درمان سرماخوردگی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سرماخوردگی,سرماخوردگی را چگونه درمان کنیم,سرماخوردگی در کودکان,سرماخوردگی در بزرگسالان,سرماخوردگی در نوزادان,سرماخوردگی در …
آشنایی با خواص میخک برای دندان درد و عفونت دندان
آشنایی با خواص میخک برای دندان درد و عفونت دندان در این مطلب از سایت جسارت به خواص میخک برای دندان می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار …
معرفی برخی گیاهان دارویی
معرفی برخی گیاهان دارویی خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان دارویی برای بارداری,خواص …
آووکادو
آووکادو ,آووکادو در بارداری,آووکادو را چطور بخوریم,آووکادو برای پوست,آووکادو چیست,آووکادو یبوست,آووکادو کالری,آووکادو برای نوزاد,آووکادو برای مو
توضیحاتی در مورد آووکادو
آووکادو یا گلابی تمساح یا خوجدیس نام درخت و میوهٔ آن درخت است. این درخت در مناطق گرم و استوایی میروید و میوهای سبز رنگ و قرمز رنگ با هستهای درشت دارد. آووکادو (پرسی آمریکانا) درختی است که میوهٔ آن در گونهٔ گیاهان گلدار طبقهبندی میشود. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و تا ۲۰ متر رشد میکند و رشد خیلی سریعی دارد. این گیاه همیشه برگهای سبز دارد که طول آنها به ۱۲ تا ۱۵ سانتیمتر میرسد. گلهای آن نامشخص (ناپیدا) و به رنگ زرد مایل به سبز و قرمز تیره به عرض ۵ تا ۱۰ میلیمتر است. میوهٔ گلابی شکل آن از نظر گیاهشناسی یک سته یا شفت است که ۷ تا ۱۰ سانتیمتر طول دارد.در این مطلب از سایت جسارت” href=”http://www.jesarat.com/” target=”_blank” rel=”noopener”>سایت جسارت در مورد آووکادو صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
آووکادو در ایران
نهالهای این گیاه در دهه ۴۰ شمسی از اکوادر وارد ایران شد ولی در ابتدا دچار سرما زدگی شد ولی بعد از گذشت چند سال با اب و هوای منطقه مورد کشت مقاومت ایجاد کرده که هر کدام از این درختان در حال حاضر ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ عدد میوه تولید میکنند. در ایران بیش از ۵۰ هکتار در شمال کشور به باغهای آووکادو اختصاص دارد و هر ساله حدود ۱۰۰ تن میوه تولید میشود
تاریخچه آووکادو
Persea Americana یا آووکادو از ایالت پوبلاومکزیک سرچشمه میگیرد. قدیمیترین شواهد استفاده از آووکادو در یک غار واقع در پابلو Coxcatlán مکزیک که به حدود ۱۰۰۰۰ سال قبل از میلاد یافت شده بر میگردد. همچنین درخت آووکادو سابقهای طولانی کشت در آسیای مرکزی و جنوب آمریکا دارد. اولین باری که شرح آووکادو در اروپا استفاده شده توسط مارتین فرناندز در ۱۵۱۸ یا ۱۵۱۹ در کتابش به نام Suma De Geographia Que Trata De Todas Las Partidas Y Provincias Del Mundo بودهاست. اولین نوشتهٔ ثبت شده در انگلیسی که از کلمهٔ آووکادو استفاده کرده توسط هانس اسلون(Hans Sloane) در شاخص ۱۶۹۶ از گیاهان جامائیکا بود. این گیاه در ۱۷۵۰ به اندونزی و در ۱۸۰۹ به برزیل و در اواخر قرن نوزدهم به جنوب آفریقا و استرالیا معرفی شد
ارزش غذایی آووکادو
آووکادو دارای چربیهای متفاوتی است. برای یک آووکادوی معمولی: حدود ۷۵٪ انرژی آووکادو از چربی میآید؛ که اکثر آنها (۶۷٪ از کل) از نوع چربی اشباع همچون اسید اولئیک است. دیگر چربیهای غالب عبارتند از اسیدهای چرب و اسید لینولئیک. ترکیب چربیها بهطوری تقریبی عبارت است از: یک درصد امگا ۳، چهارده درصد امگا ۶، هفتاد و یک درصد امگا ۹ (۶۵ درصد اولیک و ۶ درصد چرب)، و چهارده درصد چربی اشباع (اسید چرب). بر اساس وزن آووکادو ۳۵٪ بیشتر از موز پتاسیم دارد. آووکادو سرشار از اسید فولیک و ویتامین K است و از منابع غذایی غنی برای ویتامین B6، ویتامین C و ویتامین E و اسید پانتوتنیک بهشمار میآید. آووکادو دارای ۷۵٪ فیبر نامحلول و ۲۵٪ فیبر محلول است
آووکادو یا گلابی تمساح
آوکادو یا گلابی تمساح یک میوه سبز رنگ با هسته درشت است که به عنوان یکی از سالم ترین میوه های خوش طعم جهان شناخته می شود. درخت آووکادو بومی مکزیک بوده و در مناطق گرم و استوایی میروید و می تواند تا ارتفاع 20 متر رشد کند. طبع آووکادو سرد می باشد. آووکادو سرشار از چربی های غیراشباع، ویتامین های A، B، C، E و K، پلی فنل ها و فلاونوئیدها، پتاسیم، منیزیم و فیبر و پروتئین می باشد.
خواص آووکادو برای پوست و مو
1. جوان سازی پوست صورت آووکادو یک درمان شگفت انگیز برای چین و چروک صورت و جوان سازی پوست صورت شده و پوست را درخشان و شاداب می کند. یک آووکادو رسیده را بپزید و آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه به صورت و گردن بمالید و سپس با آب گرم بشویید. 2. بهبود پوست خشک استفاده از ماسک آووکادو می تواند باعث رطوبت رسانی به پوست خشک شود. ماسک آووکادو برای پوست خشک یک آووکادو رسیده را با یک فنجان شیر مخلوط کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید بماند تا خشک شود و سپس با آب گرم بشویید. 3. مرطوب کننده طبیعی پوست برای تمیز کردن، نرم کردن و مرطوب نگه داشتن دست و پای خود می توانید از آووکادو استفاده کنید. آووکادو له شده را با جو دوسر و شکر مخلوط کنید، به آرامی به دستان خود بمالید و بگذارید 5 دقیقه بماند و سپس با آب بشویید. 4. پاک کننده پوست صورت آووکادو می تواند به عنوان یک پاک کننده طبیعی پوست صورت عمل کند. لوسیون خانگی آووکادو آووکادو، عسل وشیر را با هم ترکیب کنید تا همیری به دست آید، آن را بر روی پوست صورت بمالید و سپس پاک کنید. 5. تقویت و افزایش رشد مو آووکادو می تواند موها را آبرسانی و رطوبت رسانی کرده و برای تقویت و افزایش رشد مو مفید باشد. نصف آووکادو را با دو قاشق روغن آووکادو ترکیب کنید و بر روی پوست سر و موهای خود ماساژ دهید، بگذارید پانزده دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید. 6. درمان موخوره چربی مفید میوه آووکادو می تواند برای درمان موخوره نیز مفید باشد. یک آووکادو، یک تخم مرغ و کمی روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و آن را بر روی موهای خود بمالید، بگذارید 10 تا 20 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید. 7. درمان شوره سر آووکادو یک درمان طبیعی برای شوره سر محسوب می شود. 8. براق کننده موی سر اگر می خواهید موهای براق و صاف داشته باشید می توانید از ماسک آووکادو استفاده کنید. یک آووکادو رسیده را با یک زرده تخم مرغ مخلوط کنید، یک قاشق غذا خوری روغن نارگیل به آن اضافه کنید و مخلوط را به مو و پوست سر بمالید، بگذارید 15-20 دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.
آووکادو برای کودکان
آووکادو یک میوه نرم با هضم آسان است که برای نوزادان و کودکان مفید می باشد. آووکادو دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و خواص ضد میکروبی می باشد که می تواند سیستم ایمنی کودکان را تقویت کند و سلامتی کودک را ارتقا بخشد. آووکادو همچنین ویتامین A، ویتامین B6، ویتامین K، ویتامین C و ویتامین E و مواد معدنی، از جمله کلسیم، آهن، پتاسیم و سدیم مورد نیاز نوزادان و کودکان را فراهم می کند.
کاهش وزن با آووکادو
میوه آووکادو دارای چربی ها غیر اشباع سالم است که باعث کاهش اشتها شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد. اگر هر روز از میوه آووکادو استفاده کنید علاوه بر کاهش وزن، شاخص توده بدنی و درصد چربی بدن شما هم کاهش بیشتری پیدا می کند و زودتر لاغر می شوید. آووکادو همچنین دارای فیبر بالا و کربوهیدرات بسیار کم است که به کاهش وزن کمک می کنند.
نحوه مصرف آووکادو
جالب است بدانید، آووکادو در تمام دنیا به صورت نرسیده و سبزرنگ چیده میشود و بعد از چیدهشدن، مراحل رسیدن را طی میکند. پس میتوانید آن را خریداری کرده و چند روز در فضای خانه یا جلوی نور آفتاب نگه دارید تا برسد و پوستش تیره و مشکی شود، بعد مورد استفاده قرار دهید. این میوۀ خوشمزه را میتوانید بهصورت سالاد آووکادو یا یک سس آووکادوی خوشمزه برای پاستا، به مصرف برسانید.چاقویی بردارید و آووکادوی رسیده را از طول برش بزنید، هسته بزرگ وسط آن نمی گذارد که دو نیمه را کاملا از هم جدا کنید و با دستانتان دو نیمه را بچرخانید تا از هم جدا شوند. هسته در یک نیمه باقی می ماند، چاقو را بردارید و ضربه ای به هسته بزنید تا چاقو در آن گیر کند. حالا آرام چاقو را بکشید تا هسته با آن خارج شود. شما می توانید آووکادو را در سالاد یا به عنوان سس سالاد استفاده کنید.
آووکادو و سرطان
مطالعات متعدد نشان داده شده است که آووکادو به عنوان یک غذای ضد سرطان عمل می کند، فیتوکمیکال های موجود در آووکادو از ایجاد چرخه سلولی رشد سلول های سرطانی جلوگیری کرده و باعث آپوپتوز سلول های سرطانی می شوند. خوردن آووکادو یک راه عالی برای مبارزه با انواع سرطان ها می باشد و می تواند اثرات جانبی شیمی درمانی را کاهش دهد.
برگ آووکادو
برگ های آووکادو برای درمان سرماخوردگی، زخم معده، روماتیسم و پوکی استخوان، درمان نقرس، فشار خون بالا و اسهال و درمان سنگ کلیه مفید می باشد، علاوه بر این برگ های آووکادو برای تنظیم قاعدگی و درمان علائم یائسگی نیز مفید می باشد. طرز تهیه دمنوش و چای برگ آووکادو 3 برگ آووکادو را در دو فنجان آب جوش بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند و تا دم بکشد و هر روز یک یا دو فنجان از آن را در روز بنوشید.
هسته آووکادو
هسته آووکادو برای لاغری و چربی سوزی، درمان اسهال، درمان خستگی، استرس و افسردگی، پیشگیری از سرطان و تومور، جلوگیری از صرع و درمان جوش و درمان اختلالات تیروئید مفید می باشد. طرز تهیه دمنوش و چای هسته آووکادو هسته آووکادو را به آرامی بر روی حرارت کمی بو بدهید، آن را 10 دقیقه در آب بجوشانید و بگذارید بماند و روزی 5 بار در روز از این دمنوش بنوشید.
ترکیبات آووکادو
آووکادو چرب است و درای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین (Cystine)، تریپتوفان (Tryptophane) و تیروسین (Tyrosine) است. طی تحقیقات جدیدی که انجام شده، وجود چند نوع آنتی بیوتیک در آووکادو ثابت شده است. دانۀ گیاه آووکادو دارای مقدر کمی (در حدود دو درصد)، روغن است. این روغن غلیظ، سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که درای بو و طعمی مطبوع است. روغن دانۀ آووکادو درای حدود هفت درصد روغن های اشباعشده مانند اسید پالمتیک (Palmitic)، اسید استئاریک (Steraric Acid)، اسید آراشیدیک (Arachidic Acid)، اسید میریستیک (Myristic Acid) و در حدود ۸۰ درصد روغنهای اشباعنشده مانند اسید اولئیک (Oleic Acid) و اسید لینولئیک (Linoleic Acid) است.
خواص درمانی آووکادو
تحقیقات نشان داده که مصرف منظم آووکادو میتواند تا حد قابلملاحظهای خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد. پژوهشگران میگویند که ترکیبات موجود در آووکادو میتواند سلولهای پیشسرطانی و سرطانی که عامل ابتلا به سرطان دهان هستند را از بین ببرند. آووکادو حاوی آنتیاکسیدانهایی است که میتوانند خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش دهند، از پیری زودرس پوست جلوگیری کرده و سبب جوانسازی پوست صورت شوند. اضافه کردن آووکادو به سالاد باعث میشود که مواد مغذی موجود در سبزیجات سالاد ۵ برابر سریعتر و بیشتر جذب بدن شما شود. از خواص بینظیر هستۀ آووکادو نیز نباید غافل شد؛ یادتان باشد که هسته را دور نیندازید و به مصرف برسانید. گذشته از تمام اینها روغن آووکادو نیز بسیار پرخاصیت بوده و به لاغری کمک میکند. راستی، سطح بالای فولاد موجود در آووکادو میتواند خطر سکتۀ قلبی را در افراد مستعد کاهش دهد.
انواع آووکادو
تاریخچه پیدایش آووکادو به هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد که به خاطر بافت نرم و خواص درمانیاش، توسط اقوامAztecs و Incas در آمریکای جنوبی استفاده میشده است. 400 نوع آووکادو در مکزیک و جنوب آمریکا وجود دارد. بعد از کشت نهال آووکادو ، 2 تا 3 سال طول می کشد تا میوه بدهد. آووکادو ، یک ماده غذایی کامل با 14 ماده معدنی مفید برای تحریک رشد بدن می باشد؛ مثلا دارای املاح آهن و مس است که برای خون سازی مفیدند؛ یا سدیم و پتاسیم موجود در آووکادو تعادل شیمیایی بدن را حفظ میکنند. این میوه به دلیل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه میدارد، بنابراین برای افراد دیابتی و افراد دچار هیپوگلیسمی (افت قند خون) مناسب است. آووکادو از نظر چربی خیلی غنی میباشد، در حالی که سایر میوه ها و سبزی ها این طور نیستند. همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین A ، ویتامینهای گروه B و منبع غنی آنتی اکسیدانهایی مثل ویتامین E ،C و لوتئین (رنگدانه گیاهی) است.
آووکادو در طب سنتی چین
بر اساس طب سنتی چین، آووکادو طبیعت سرد دارد. این میوه سبب تنظیم کار کبد و عملکرد صحیح ریهها و رودهها می شود. آووکادو منبع ماده معدنی مس میباشد که به تشکیل گلبولهای قرمز خون کمک میکند. آووکادو به راحتی در بدن هضم و جذب میشود و برای مادران شیرده و درمان زخمها مفید است. آووکادو به دلیل غنی بودن از ویتامین E ، برای زیبا سازی پوست مفید است. همچنین به بهبود سوختگیها و زخمها کمک میکند. تحقیقات نشان داده است که آووکادو میتواند ترشح هورمون انسولین را مهار کند، بنابراین برای جلوگیری از گرسنگی مفید است.
آووکادو و بیماری های قلبی
آووکادو از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند. محققان به این نتیجه رسیدهاند که مقدار بالای ویتامین E که بدن از طریق مکملها و یا با مصرف مواد غذایی مثل آووکادو دریافت میکند، میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد. همانطور که می دانید ویتامین E ، یک آنتی اکسیدان قوی است و به دلیل داشتن همین خاصیت، از آسیب LDL- کلسترول به وسیله رادیکالهای آزاد جلوگیری می کند. به نظر میرسد که اگر کلسترول LDL آسیب ببیند، میتواند در سرخرگ های خونی رسوب کند و سبب تنگی عروق خونی شود. با جلوگیری از صدمهای که رادیکال های آزاد به LDL میزنند، میتوان مشکلات قلبی را کاهش داد. اگر چه بسیاری از غذاها حاوی ویتامین E هستند، اما ویتامین E موجود در اکثر آنها، در طی عمل پختن از بین می رود. آووکادو این خوبی را دارد که برای خورده شدن، نیاز به هیچ عملی ندارد و به همان شکل خام و تازه مصرف میشود.