آیا از خواص زرشک برای پوست صورت و رفع جای جوش اطلاع داشتید؟

آیا از خواص زرشک برای پوست صورت و رفع جای جوش اطلاع داشتید؟

آیا از خواص زرشک برای پوست صورت و رفع جای جوش اطلاع داشتید؟ خواص زرشک برای پوست ،خواص زرشک برای پوست صورت،خواص زرشک سیاه برای پوست،خواص اب زرشک برای پوست،خواص زرشک کوهی …

آشنایی با خواص درمانی درخت غان

آشنایی با خواص درمانی درخت غان

آشنایی با خواص درمانی درخت غان خواص درخت غان,فواید درخت غان,درخت غان درمانی,خاصیت درخت غان,خواص درخت غان درمانی,خواص درخت غان برای پوست,خواص درخت غان برای مو,خواص درخت غان برای جوانی,خواص درخت غان …

عوارض مصرف برگ بو در بارداری و احتمال سقط جنین با این گیاه

عوارض مصرف برگ بو در بارداری و احتمال سقط جنین با این گیاه

عوارض مصرف برگ بو در بارداری و احتمال سقط جنین با این گیاه عوارض مصرف برگ بو در بارداری و احتمال سقط جنین با این گیاه در سایت جسارت برگ بو در …

کاهش درد مفاصل برگ به لیمو

برگ به لیمو

توضیحاتی در مورد برگ به لیمو

به لیمو از گروه گیاهان دارویی است که برگهای آن بوی بسیار مطبوع و خوشایندی دارند. سرشاخه‌ها و برگهای گیاه به لیمو برای مصارف دارویی و طبی استفاده میشوند، علاوه بر آن به دلیل معطر بودن این برگها از آنها در صنایع بهداشتی، آرایشی و ساختن عطر و ادکلن استفاده میشود. این درختچه خوشبو و با برگهای پرخاصیت، در ایران در مناطق شمالی کشور روییده میشود. برای آشنایی با خواص برگ به لیمو تا انتها با ستاره همراه باشید.

برگ به لیمو در طب سنتی

برگهای گیاه به لیمو بویی شبیه لیمو و طعمی تلخ و تند دارند و بخش دارویی گیاه را تشکیل میدهند. برگ به لیمو در طب سنتی طبیعتی گرم دارد. برخی از مهمترین خواص برگ به لیمو عبارتند از: مهمترین خاصیت درمانی برگهای به لیمو خاصیت آرام بخش، تسکین دهنده اعصاب، در مان بی خوابی و ایجاد احساس نشاط است.

برگ به لیمو و سرماخوردگی

دمنوش تهیه شده از برگ به لیمو برای درمان سرماخوردگی مفید است. یکی از مهمترین خواص برگ به لیمو تقویت معده است و مصرف آن برای درمان نفخ مفید است. به طور کلی مصرف دمنوش به لیمو بعد از غذا به هضم بهتر غذا کمک میکند. همچنین مصرف روزانه دمنوش برگ به لیمو برای درمان روده تحریک پذیر بسیار مفید میباشد.

دمنوش برگ به لیمو

مصرف برگ به لیو به صورت چای و دمنوش به تسکین سر درد، میگرن و رفع سرگیجه کمک میکند. تنظیم متابولیسم و کمک به کاهش وزن از دیگر خواص برگ به لیمو است. دمنوش تهیه شده از برگهای به لیمو تنها ۲ کالری در هر وعده به بدن می دهد و ترکیب غنی از مواد ارگانیک آن روی بدن تاثیرات خوبی می گذارد که باعث می شود ریزه خوری ها که یکی از عوامل مهم چاقی است، کاهش یابد.

خواص آرامبخش برگ به لیمو

استفاده از خواص آرمبخش برگ به لیمو به طور مستقیم با کاهش درد مفاصل و تسکین آن در ارتباط است، همچنین زمان بازسازی برای مفاصل آسیب دیده را سریع تر می کند که در درجه اول به علت عملکرد آنتی اکسیدانی قابل توجه برگهای این گیاه است.

طرز تهیه برگ به لیمو

برای تهیه دمنوش برگ به لیمو ۳ تا ۱۰ گرم از برگهای خشک شده این گیاه را در نیم لیتر آبجوش دم کرده و روزانه چند استکان از آن را مصرف کنید. بهترین زمان مصرف چای به لیمو یک تا دو ساعت قبل از خواب است که باعث حس آرامش و ایجاد خواب آرام و راحت میگردد.

کاربرد برگ به لیمو

از برگ گیاه به لیمو علاوه بر مصارف دارویی، به عنوان نوعی ادویه خانگی در آشپزی و به منظور افزودن عطر و طعم لیمو به غذاهای درست شده با مرغ و ماهی، ترشیجات و سبزیجات، سُس های سالاد، مرباها، پودینگ، ماست یونانی و نوشیدنی ها استفاده می شود. همچنین به منظور درست کردن چای های گیاهی، یا همراه با اضافه کردن آن به چای معمولی و تهیه شربت کاربرد دارد. اسانس به لیمو دارای خواص باکتری ‌کش و حشره‌کش بوده ، همچنین در عطرسازی از آن استفاده می‌شود.

خواص دارویی برگ به لیمو

تب بر، ضد نفخ، مسکن، کمک کننده به هضم غذا، ضد اسپاسم، ضد خستگی بدن، آرام بخش و آرام کننده ی اعصاب، برای تقویت معدهف رفع درد شکم، دل پیچه و کاهش نفخ موثر ، برای درمان سوء هاضمه

گیاه شناسی برگ به لیمو

به لیمو یک گیاه معطر و به صورت درختچه ای به ارتفاع نیم تا یک و نیم متر است. این درختچه دارای برگ های کوچک و نوک تیز می‌باشد و در تابستان شکوفه هایی به رنگ ارغوانی و سفید تولید می‌کند. برگ های به لیمو بسیار زیبا و معطر هستند و یک گیاه بسیار عالی برای ایجاد یک باغ معطر می‌باشد، همچنین برگ ها خواص دارویی زیادی دارند که در تابستان جمع آوری و سپس آن ها را خشک کرده و به صورت دمنوش یا طعم دهنده مورد استفاده قرار میگیرد.

مضرات برگ به لیمو

با وجود گسترده بودن خواص به لیمو و خاصیت درمانی دمنوش این گیاه، در بیماران دچار نارسایی کلیوی و همچنین در دوران آبستنی و شیردهی باید از زیاده روی در مصرف دمنوش و چای به لیمو اجتناب کرد.

برگ به لیمو

برای تهیه جوشانده به لیمو، ۳ تا ۱۰ گرم برگ این گیاه را در نیم لیتر آب جوش دم کرده و روزانه چند استکان آن را مصرف کنید. همچنین می توان یک قاشق چایخوری از برگ خشک آن را در نیم لیتر آب جوش دم کرده و مانند چای بنوشید.

برگ به لیمو در شیردهی

در دوران آبستنی، شیردهی و بیماران دارای نارسایی کلیوی باید از مصرف زیاد به لیمو اجتناب کرد.

ترکیبات برگ به لیمو

به لیمو حاوی مواداسیدسیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، پکتین، و لیمونن است که با عفونت مبارزه میکند.اگر شما از مشکلات سوزش سر دل، کلیه و یا صفرا رنج می برید باید قبل از استفادهبادکتر خود مشورت کنید. برای محافظت از مینای دندان های خود ، حداقل نیم ساعت صبر کنید بعد مسواکبزنید. برگ ها و پیکر رویشی این گیاه دارای خاصیت تب بر، مسکن ، ضد نفخ ، کمک کننده به هضم غذا ، آرامش بخش ، رفع درد شکم ، دل پیچه ، رفع تپش قلب و اثر مقوی بر معده دارد و برای رفع دردهای عصبی و پایین آوردن درجه حرارت بدن در بیماریها بسیار مفید است.

برگ به لیمو یک تسکین دهنده اعصاب

چای به لیمو فوق العاده آرام بخش و تسکین دهنده اعصاب است. اسانس این گیاه در صنایع غذایی و در تهیه ی انواع عطر و ادکلن بسیار کاربرد دارد. به لیمو یکی از گیاهانی است که امروزه در باغ های آروماتیک کشورهای اروپایی بوفور کشت می گردد. برای تقویت حافظه می توان از عرق به لیمو استفاده کرد. به لیمو برای تقویت معده در ردیف بهترین داروها قرار می گیرد که برای این منظور بهتر است همیشه به صورت دم کرده مانند چای مصرف شود. برگ این گیاه در رفع حالات عصبی و خستگی های روحی بسیار مفید است.

خواص برگ به لیمو

مهمترین خاصیت درمانی برگهای به لیمو خاصیت آرام بخش، تسکین دهنده اعصاب، در مان بی خوابی و ایجاد احساس نشاط است. دمنوش تهیه شده از برگ به لیمـو برای درمان سرماخوردگی مفید است. یکی از مهمترین خواص برگ به لیمـو تقویت معده است و مصرف آن برای درمان نفخ مفید است. به طور کلی مصرف دمنوش به لیمو بعد از غذا به هضم بهتر غذا کمک میکند. همچنین مصرف روزانه دمنوش برگ به لیمـو برای درمان روده تحریک پذیر بسیار مفید میباشد. مصرف برگ به لیو به صورت چای و دمنوش به تسکین سر درد، میگرن و رفع سرگیجه کمک میکند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.