انواع رنگ های اکریلیک

انواع رنگ های اکریلیک

انواع رنگ های اکریلیک رنگ های اکریلیک کارخانه روشان فام چون نسبتا از رنگ های پلاستیک و روغنی قدیمی عمر کمتری دارند و تقریبا جزو نوآوری های جدید در صنعت رنگ محسوب …

آشنایی با روش های برش لیزری فلزات

آشنایی با روش های برش لیزری فلزات

در این مقاله می خواهیم یکی از روش های برش لیزری فلزات را برای شما تشریح کنیم: پلاسما یک گاز رسانای الکتریکی می‌باشد که محتوی ذرات باردار مثبت و منفی  و همچنین …

شرایط جدید اقامت ترکیه در سال 2021

شرایط جدید اقامت ترکیه در سال 2021

چگونه می توان در سال جدید اقامت و شهروندی ترکیه را اخذ کرد؟ اخذ اقامت کشور ترکیه در ۲ حالت ارائه می گردد، (اقامت موقت و اقامت دائم) برای دریافت هر یک از …

اشنایدر الکتریک در سال ۱۸۳۶ میلادی در زمینه‌ی طراحی و تولید تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، مهندسی برق، تجهیزات تولید، توزیع و انتقال انرژی الکتریکی فعالیت خود را آغاز نموده است. این برند در راستای پیشبرد اهداف خود در بازارهای جهانی‌ گام بر می‌دارد، اشنایدر الکتریک در فهرست ۵۰۰ شرکت بزرگ جهان جای دارد و با داشتن تولید محصولات متنوع نظیر انواع تجهیزات شبکه و داده، تجهیزات برقی و قطعات الکتریکی فعال است. از جمله محصولات تولیدی این برند می‌توان انواع کابل و داکت شبکه، پریز و کلید ساختمانی و کلیدهای صنعتی اشاره کرد.

اشنایدر الکتریک   schneider electric

اشنایدر الکتریک

اشنایدر الکتریک به سال ۱۸۳۶ میلادی در کشور فرانسه  تاسیس شده است.

تا امروز مجموعه ای ممتاز و پیشرو در بازار محسوب می‌شود. این شرکت در سال ۱۸۳۶ توسط جوزف اوژن اشنایدر تاسیس شد و در سال ۱۹۸۱ توسعه یافت.

برند اشنایدر الکتریک در سراسرجهان از لحاظ اعتبار و قابلیت اعتماد مشتری دارای جایگاه ویژه ای است، به طوری که این شرکت در سال ۲۰۱۵ در فهرست ۵۰ شرکت برتر اروپا قرار گرفته است.

در این کمپانی در سراسر جهان بیش از ۱۶۱ هزار نفر مشغول به فعالیت می باشند و در آمد سالیانه ای به ارزش ۲۶.۶ میلیارد یورو برای اشنایدر الکتریک به ثبت رسیده است.

اشنایدر در کشور های مختلفی از جمله تایلند،فرانسه،اندونزی و … کارخانه هایی تاسیس کرده است که با توجه به فاصله کارخانه تا مصرف کننده ها بتواند با قیمت مناسبی تجهیزات خود را به مشتریانش عرضه کند.

در تمامی این کارخانه ها کیفیت محصولات با استاندارد های اشنایدر مطابقت دارد.

اشنایدر الکتریک در زمینه استفاده از تکنولوژی های جدید و نوآوری در این صنعت با برخورداری از مراکز متعدد R&D همواره شرکتی فعال بر شمرده می شود

به نحوی که تا به الان ۲۰۰۰۰ اختراع ثبت شده به نام این کمپانی منظور گردیده است.

محصولات کمپانی اشنایدر که در تسلاکالا برای استفاده همکاران گرامی با ریز مشخصات فنی، ابعادی و قیمت به روز ارائه شده است در ادامه لیست می گردد، با کلیک بر روی نام هر دسته، وارد صفحه مختص به آن شوید:

کنتاکتور تجهیزی پرکاربرد در صنعت برق می‌باشد و در ولتاژها و جریان‌های مختلفی در بازار ارائه می‌شوند، حال بیایید به این سوال‌ها پاسخ دهیم:

کنتاکتور  چیست؟ چه ساختاری دارد؟ طرز عملکردش به چه صورت است؟ کنتاکتور قیمت ش چقدر است؟

در ساده ترین تعریف، کنتاکتور یک دستگاه سوئیچیگ(کلید زنی)  الکتریکی است که برای خاموش و روشن کردن یک مدار الکتریکی استفاده می‌شود.

کنتاکتور یک نوع خاص از رله است اما یک تفاوت پایه ای بین کنتاکتور و رله وجود دارد و آن اینست که کنتاکتور بیشتر در دستگاه‌هایی کاربرد دارد که ظرفیت تحمل جریان بالاتری دارند درحالیکه رله برای دستگاه‌هایی با جریان پایین تر مورد استفاده قرار می‌گیرند. کنتاکتور ساختاری به هم پیوسته دارد و به راحتی قابل نصب است.

ساختار کنتاکتور به چه صورت است؟

برای اینکه بدانید کنتاکتور چیست باید به ساختار داخلی آن توچه کنید به طور معمول کنتاکتور دارای چندین کنتاکت می‌باشد. کنتاکت‌ها بیشتر از نوع کنتاکت باز(به انگلیسی Normally Open به اختصار NO) هستند و همین کنتاکت‌ها هستند که قدرت عملکردی را در زمانی که بوبین کنتاکتور برق دار شده است برای بار فراهم می‌کنند. کنتاکت‌های کنتاکتور توانایی باز و بسته شدن سریع را دارند که به همین سبب برای تحمل بارهای بزرگتر مناسب می‌باشند.کنتاکتور بیشتر همراه با موتورهای الکتریکی  مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کنتاکتور می‌تواند رنج وسیعی از جریان را پوشش دهد و در هر یک از این آمپراژها  از جریان‌های کم تا هزاران آمپر و ولتاژهای ۲۵ ولت تا هزاران ولت مورد استفاده قرار گیرد.

 

 

قاعده کلی عملکرد کنتاکتورها چگونه است؟

نحوه عملکرد کنتاکتور بسیار ساده می‌باشد، جریانی که در کنتاکتور جریان دارد، بوبین کنتاکتور را برق دار می‌کند سپس بوبین برق دار شده یک میدان مغناطیسی را ایجاد می‌کند.

این میدان باعث حرکت جوشن(آرمیچر)  کنتاکتور می‌شود و در نهایت مدار بین کنتاکت‌های ثابت و متحرک کنتاکتور توسط یک کنتاکت بسته(به انگلیسی Normally Close به اختصار NC)  تکمیل می‌شود و این امکان را فراهم می‌کند تا جریان از طریق کنتاکت‌ها به بار منتقل شود. زمانی که جریان کنتاکتور قطع شود، بوبین بی برق شده و مدار را باز می‌کند.

از آنجا که کنتاکتور برای باز و بسته شدن سریع کنتاکت‌ها طراحی شده است، کنتاکت‌های متحرک به سرعت با کنتاکت‌های ثابت برخورد می‌کنند و از جای خود به طرف بالا  جهش می‌کنند.

در بسیاری از کنتاکتورها برای جلوگیری از این نوع جهش‌ها از کنتاکتور با اتصالات دو راهه استفاده می‌شود. ورودی جریان به بوبین کنتاکتور ممکن است acیا  dc باشد(رنج بین ۱۲Vac یا ۱۲Vdc تا ۶۹۰Vac تا ۴۴۰Vdc).

مقدار کمی‌از جریان جاری در کنتاکتور توسط بوبین  مصرف می‌شود، برای کاهش این برق مصرفی، مدارات اقتصادی به کار گرفته می‌شوند که هزینه برق هدر رفت را کاهش دهد.

به زبان ساده زمانی که جریان الکتریکی از کنتاکتور عبور می‌کند باعث ایجاد یک میدان مغناطیسی قوی می‌شود. این میدان مغناطیسی، آرمیچر را به طرف بوبین(سیم پیچ) می‌کشد و این باعث یک قوس الکتریکی شده و سپس جریان الکتریکی از طریق یک کنتاکت به طرف دستگاهی که کنتاکتور در آن تعبیه شده است هدایت می‌کند.

بنابراین عملکرد اصلی کنتاکتور،روشن و خاموش کردن یک مدار الکتریکی می‌باشد.

 کنتاکتور چگونه غیرفعال می‌شود؟

برای غیرفعال نمودن کنتاکتور می‌توان آن را از دستگاه اصلی که در آن تعبیه شده است، خارج نمود.در صورت عدم عبور جریان الکتریکی، حالت ارتجاعی فنر آرمیچر را تحت فشار قرار خواهد داد و در نهایت اتصال را قطع می‌کند.

لیست قیمت کنتاکتور

قیمت کنتاکتور و سایر تجهیزات الکترونیکی به دلیل تحریم‌های بین المللی به طور نجومی در حال افزایش است. چراکه امکان واردات چنین تجهیزاتی به کشور تا حدودی ناممکن شده و همین امر میزان عرضه را کاهش داده است. این در حالی است که برخی از فروشگاه‌های معتبر نظیر تسلاکالا با پیش‌بینی چنین روزهایی انبار فروش خود را برای تامین نیازهای واحدهای تولید با واردات انواع کنتاکتور پر نگه داشته‌اند.

کنتاکتور چیست؟

کنتاکتور  Contactor در واقع یک قطع و وصل کننده جریان الکتریکی و یک تجهیز صنعتی کاملا حیاتی در واحدهای صنعتی است.با دادن یک جریان به بوبین کنتاکتور کنتاکتور وصل میشود و با قطع همان جریان کناکتور قطع می شود در واقع به جای قطع و وصل دستی با یک جریان کنترلی این کار را انجام می‌دهیم. قیمت کنتاکتور نیز بستگی به رینج جریان دستگاه و از همه مهمتر شرکت سازنده آن دارد.

کنتاکتور سه فاز و تک فاز

کنتاکتور سه فاز یک نوع کلید بوبین‌دار است که برای جریان‌های بسیار قوی در واحدهای تولید صنعتی به کار می‌رود. این نوع از کنتاکتور با توجه به جریان بوبین مدار را قطع و وصل می کند. قیمت کنتاکتور سه فاز به تبع از نمونه‌های تک‌فاز آن گران‌تر است.

قیمت کنتاکتور

متاسفانه، به دلیل نوسانات قیمت‌های تجهیزات صنعتی نمی‌توان یک قیمت ثابت را برای آن‌ها تعیین کرد. از این رو، بهتر است برای اطلاع دقیق از قیمت‌ها با واحد پشتیبانی تسلاکالا تماس بگیرید. به طور کلی، قیمت  کنتاکتور هیوندای به دلیل ایمنی فوق العاده و همچنین قطع و وصل‌ جریان‌های الکتریکی به صورت حفاظت‌شده کمی گران‌تر از سایر کنتاکتورهاست.

قیمت کنتاکتور اشنایدر نیز به دلیل قابلیت‌های بی‌نظیری که دارد بالا بوده و در واحدهای صنعتی پرمصرف کاربرد دارد. کنتاکتور ls نیز جزو برندهای معتبر و تضمین‌شده بوده و می‌توان آن را به عنوان یک کنتاکتور مقرون‌به‌صرفه در لیست خرید خود قرار داد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 آذر 1399

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.