تور کیش

تور کیش

تور کیش در سفر به کیش نکته ای که اهمیت بسیاری دارد انتخاب یک تور مناسب است. توری که خیال شما را از جانب کارهای مهم که نیاز به صرف وقت و …

معرفی انواع دریل و کاربرد آن ها

معرفی انواع دریل و کاربرد آن ها

در این مطلب کوتاه قصد داریم انواع دریل و کاربرد آن ها را برای شما شرح دهیم. بنابراین با ما همراه باشید. دریل یک ابزار بسیار مهم تاسیساتی است، همچنین یک وسیله …

چرا مدل های زبانی بزرگ (LLMs) گاهی اوقات اشتباه می کنند؟

چرا مدل های زبانی بزرگ (LLMs) گاهی اوقات اشتباه می کنند؟

چرا مدل های زبانی بزرگ (LLMs) گاهی اوقات اشتباه می کنند؟ مدل های زبانی بزرگ (Large Language Models) نوعی هوش مصنوعی (AI) هستند که بر روی مقادیر عظیمی از داده‌های متنی آموزش …

مراحل پروژه های ساخت استخر

از لحظه ای که پیمانکار پروژه ساخت استخر اختصاصی شما را انجام می دهد تا لحظه ای که استخر را آزمایش می کند و به شما تحویل می دهد، مراحلی وجود دارد که باید طی شود که در اینجا به ترتیب آنها را ارائه می دهیم:

1. چیدمان، چیدمان و طراحی استخر

اولین قدم برای ساختن استخر شخصی خود در خانه، دانستن ابعاد استخر مورد نظر، محل ساخت استخر و در نهایت اینکه طراحی کلی استخر شما چگونه است! در این مرحله با پاسخ به این سوالات و تصمیم گیری شما همراه با شرایط باغ یا ملک شما، نقشه کلی پروژه ساخت استخر شما ترسیم می شود، خطوط رنگی در محوطه استخر کشیده می شود.

در این مرحله که قبل از هر اقدامی انجام می شود، محل تمامی قسمت ها اعم از کاسه استخر، موتورخانه استخر، تصفیه خانه استخر، لبه استخر یا عرشه استخر و … برای آماده سازی مرحله گودبرداری مشخص می شود. در قسمت چیدمان استخر، مهندسان استخر سعی می کنند بهترین مکان، اندازه و طراحی را در اختیار شما قرار دهند و نکاتی را ارائه دهند که بسیار کاربردی و مفید است. به عنوان مثال در این مرحله باید بدانید که تا حد امکان از درختان دوری کنید، زیرا علاوه بر نور طبیعی استخر شما، آب استخر را تمیز و گرم نگه می دارد، علاوه بر این، شاخ و برگ کمتری وارد استخر شما می شود.

 

پس از مکان یابی و چیدمان، نوبت به طراحی استخر می رسد. استخر مورد نظر شما گرد است یا مستطیل؟ چقدر طرح های ابری شکل را دوست دارید؟ چه طول و عرضی برای استخر می خواهید؟ دوست دارید استخر شخصی شما چقدر عمیق باشد؟ تمامی این سوالات در این مرحله پاسخ داده می شود و بر اساس آنها پیمانکار طرح کلی استخر شما را آماده می کند. با توجه به پیچیدگی ساخت استخر و تاثیر ابعاد بر نوع و میزان آرماتور دیوار استخر و ضخامت بتن آن، لازم است پس از مشورت با پیمانکار مورد اعتماد، این بخش را طی کنیم تا بهترین تصمیم را برای آن اتخاذ کنیم.

2. کندن و کندن زمین

در این مرحله، ناحیه عملکرد مورد نظر استخر که از قبل اندود شده است، با بیل مکانیکی یا سایر تجهیزات سنگین حفاری می شود تا برای نصب کاسه استخر (در مورد استخرهای پیش ساخته فایبر گلاس) یا بتن ریزی (در داخل حوضچه) آماده شود. مورد استخرهای بتنی). بله در این مرحله معمولاً هیچ محدودیتی برای عبور یا حرکت بیل برقی در حیاط، باغ یا راهرو وجود ندارد، بنابراین نگران نباشید که دسترسی به ملک شما ممکن است برای این مرحله مشکل ساز باشد. در این قسمت زباله های ساختمانی توسط کامیون تخلیه می شود.

3. تسطیح و تراز کردن خاک

پس از حفاری و خاکبرداری زمین نوبت به تسطیح خاک می رسد، برای نصب استخر یا بتن ریزی لازم است شیب کف استخر، دیواره ها و در واقع بستر استخر تسطیح و آماده شود. گاهی در این مرحله بسته به شرایط خاک و نوع خاک نیاز به زهکشی است. سپس یک لایه ماسه یا خاک نرم در کف استخر (تخت استخر) می ریزند و بلوک های چینی دیوارها را نیز درست می کنند و فواصل بین دیوارها و ابعاد استخر را به طور دقیق ثبت می کنند. ، ریختن بتن.

بتن چیست؟

بتن، مگر اینکه با نام های دیگری مانند بتن آبشستگی یا بتن ساده شناخته شود، برای آماده سازی بستر گودبرداری شده برای آرماتورسازی و روسازی استفاده می شود. یکی از مهم ترین ویژگی های بتن مهر، درصد کم سیمان موجود در آن نسبت به بتن ساختمانی است.

4. آرماتوربندی (نصب آرماتور فولادی)

آرماتوربندی یکی از مراحل مهم در ساخت استخرهای بتنی است که میلگردهای 12، 14 و 16 با توجه به شرایط سایت انتخاب می شوند. در این پروژه که با هدف استحکام بیشتر و شکل کلی استخر انجام می شود، کف و دیواره استخر با مش تقویت می شود.

لحظات مهم در تقویت

• تعداد توری یا کانتور میلگرد (معمولاً دو لایه در کف و دو لایه در دیوار)

• فواصل عرضی و طولی بین هر شبکه تا شبکه دیگر (بین 25 تا 30 سانتی متر)

• اتصال بین میلگردهای کف و دیوار (تلاش برای ادغام بدون استفاده از سیم اتصال میلگرد)

در این مرحله هنر، تجربه و دانش برای اسلحه ساز بسیار مهم است. این مرحله از نظر عمر استخر، ترک های بتن، ته نشین شدن آب در استخر بسیار حائز اهمیت است.

5. لوله کشی استخر

ابتدا باید نوع لوله های استخر مشخص شود.

انواع مصالح مورد استفاده در سیستم لوله کشی استخر عبارتند از:

• Upvc (جدید، ارزان، به روز، پرسرعت)

• پلی اتیلن (ارزان، سرعت متوسط)

• p.p (ارزان، سرعت بالا)

لوله های فولادی (منسوخ شده)

• لوله های گالوانیزه (منسوخ شده)

لوله های فولادی (لوکس و بسیار گران قیمت، سرعت نصب کم)

قبل از ساخت شبکه کانتور میلگرد دوم، کانال کف و دیوار مورد نیاز است. در این مرحله خطوط مکش، خطوط گرمایش و احتمالاً سرریزها یا اسکیمرها لوله گذاری می شوند. دوستان سایز لوله خیلی مهمه. متاسفانه کمتر مورد توجه قرار می گیرد. برای حوضچه نمونه استفاده از لوله های 2 و 1/2 اینچی ضروری است. مسیر لوله کشی تا موتورخانه می باشد. برای حوضچه های سرریز این مسیر کمی طولانی تر از حوضچه های اسکیمر است و پس از اتمام لوله کشی لوله ها فشار تست شده است. این تست برای نشت آب است. در نهایت حلقه دوم اتصالات کف و دیوار انجام می شود.

6. سیم کشی استخر

در این مرحله لوله های برق برای عبور سیم های روشنایی نصب می شود. معمولاً حداقل 4 دستگاه برای استخر 4×8 مورد نیاز است. استفاده از نوار ضد آب و قالب بندی یک تا سه روز طول می کشد. پس از تهیه نوار عایق رطوبتی، آن را دور تا دور استخر (فاصله محل اتصال شبکه آرماتور کف و دیوار) قرار می دهیم. پس از آن قالب گیری دیوارها انجام شده و پروژه آماده بتن ریزی می باشد.

7. بتن ریزی و آب بندی استخر

اگر میله های فولادی استخر را استخوان های بدنه استخر بدانیم، بتن ریزی گوشت و ماهیچه های آن بدنه است. به همین دلیل یکی از مهمترین قسمت های پروژه ساخت استخر در ویلا ، بتن ریزی آن می باشد. مرحله بتن ریزی ویژه ساخت استخرهای بتنی و وینیلی است که برای کف و دیوار انجام می شود. مرحله بتن ریزی کف و دیوار استخر حدود یک تا دو روز طول می کشد که با سمپاشی و قالب گیری انجام می شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 آبان 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.