مرجع کامل در مورد لاکچری و زندگی لوکس luxury
دستورالعمل کامل کپی کردن , کد دادن و کد دهی ریموت درب پارکینگ
دستورالعمل کامل کپی کردن , کد دادن و کد دهی ریموت درب پارکینگ کد دادن به ریموت درب پارکینگ,کد دهی به ریموت درب پارکینگ,نحوه کد دادن به ریموت درب پارکینگ,آموزش کد دادن …
گلچین عکس های خطای دید ترسناک باورنکردنی خفن 2016
گلچین عکس های خطای دید ترسناک باورنکردنی خفن 2016 خطای دید,خطای دید به انگلیسی,خطای دید جالب,خطای دید خفن,خطای دید باور نکردنی,خطای دید 2013,خطای دید 2014,خطای دید ترسناک,خطای دید باحال,خطای دید لباس,خطای چشم …
قیمت رزرو هتل مشهد، افزایش یا کاهش؟
قیمت رزرو هتل مشهد، افزایش یا کاهش؟ سفرها به طور کلی به دو دسته سفر تفریحی و سفر کاری تقسیم میشوند. سفر کردن یعنی دیدن، کشف کردن و تجربه کردن، یعنی دیدن …
مرجع کامل در مورد لاکچری و زندگی لوکس luxury
لاکچری,لاکچری سورپرایز,لاکچری معنی,لاکچری های تهران,لاکچری تهران,معنی لاکچری چیست,لاکچری به چه معنی است,معنی لاکچری به فارسی,معنی لاکچری در خودرو,لاکچری به معنی,رستوران های لاکچری تهران,خانه های لاکچری تهران,اتو لاکچری تهران,رستوران لاکچری تهران,لاکچری در تهران
لاکچری کلمه ای است که این روزها آن را زیاد می شنویم.خیلیها دوست دارند بدانند که لاکچری به چه معناست و ریشه آن چیست.همه ما تا بحال بارها کلمه لوکس را شنیده ایم و بارها بکار برده ایم و با توجه به اینکه این کلمه لاتین است ولی در زیان فارسی کاملا جا افتاده است.نوعی از زندگی است که فرد در آن دوست دارد وسایل لوکس بخرد و بعبارتی لوکس زندگی کند که به آن لوکس گرایی یا لاکشری می گویند(Luxury).در ایران این کلمه را لاکچری تلفظ می کنند که بعبارتی لاکچری همان لوکس بودن و لوکس زندگی کردن است.
کسانی که سبک زندگیشان لاکچری است دوست دارند بهنرین و با کیفیت ترین مارکها را خریداری نمایند که با این کار حس بهتر و بالاتری را نسبت به بقیه جامعه دارند.اگر دنبال اتومبیل های لاکچری هستید حتما می توانید بین فوتبالیست ها آن را پیدا کنید.شاید برایتان جالب باشد که انواع ساعت ها، جواهرات قیمتی، مبلمان زیبا و وسایل خانگی لوکس و همینطور هتل های شیک و رستوران ها از کالاها و خدمات لاکچری به حساب می آیند.سفر به فضا هم یک تجربه لاکچری است.لاکچری را می توانید در افکار همه دید بطوریکه میوه فروشی که میوه های درشت و با کیفیت را در جایی جداگانه نگه می دارد هم میتوان یک لاکچر فروش دانست که دنبال مشتری پولدار و لاکچرپسند است.
بازار لاکچری جز بهترین و پر درآمدترین بازارها است.مشتریان بازار لاکچری چند ویژگی خوب دارند.یک اینکه برایشان قیمت خیلی مهم نیست و اهل چانه زدن نیستند.آنها برایشان واقعی بودن برند مهم است و اگر بتوانید برندتان را به عنوان لاکچری به آنها معرفی کنید درآمد خوبی از این راه خواهید داشت.با همه این توضیحات باز هم نمیتوانیم یک تعریف جامع برای لاکچری بیاویرم.اکثرا معتقدند که اجناس کمیاب و قیمتی لاکچری ترند.مثلا وقتی یک ساعت لاکچری می خرند برایشان مهم است که آن ساعت دارای کد رهگیری از طریق اینترنت باشد یا اینکه مثلا تعداد محدودی از آن ساعت تولید شده باشد و هر چه افراد مشهورتری ان را خریداری کرده باشند آن لاکچری تر است.یکی از چیزهایی که در جامعه وجود دارد این است که تفکر لاکچری در بین اقشار کم در آمد و متوسط نیز به وجود امده است و در خانه انها وسایلی وجود دارد که فقط جنبه تجملات و لوکس بودن دارد.
بعضی از روانشناسان معتقدند که تفکر لاکچری در همه وجود دارد و از شروع بشریت نیز وجود داشته است.مثلا برای غار نشینی که دندان شیر را گردنبند کرده یا عاج فیلی را به خانه اش زده همین تفکر لاکچری حکم فرما بوده است.می توانیم لاکچری را یک پدیده اجتماعی معرفی نماییم که در برخورد و ارتباط طبقات خاصی از انسان ها با یکدیگر معنا پیدا کرده است.خیلیها وسایل لاکچری را برای دل خودشان نمی خرند و حاضرند مال و سلامت خود را به خطر بیندازند تا دیگران فکر کنند انها لاکچری زندگی می کنند.
داستان لاکچری در تهران و خودروهای گرانقیمت
این روزها رژه و خودنمایی خودروهای گرانقیمت در تهران یک امر عادی شده است و به صورت اپیدمی در آمده است و بین بچه پولدارها مد شده است و خیلی خبری از ماشینهای قدیمی نیست.دیگر گذشت آن زمان که خودروی پیکان گوجه ای مد بود و کلاس داشت.امروزه خیابانهای پایتخت پر از خودروهای لوکس بنز و بی ان و و پورشه و بوگاتی و لامبورگینی و فراری شده است و موج فخر فروشی بعد از خیابانها به شبکه های اجتماعی کشیده شده است و این عکس های لاکچری پیوسته رد و بدل می شود.
زندگی لوکس و استفاده از محصولات لاکچری
این کلمه به معنای خود نمایی کردن (البته به اشتباه!! ) به این صورت جا افتاده است که برخی از افراد جامعه که از یک طبقه خاص اجتماعی برخوردارند، برای خود نمایی کردن و به اصطلاح خودشان لاکچری زندگی کردن، هزینه های گزافی میپردازند بدون آنکه خود بدانند که زندگی لوکس به چه معناست.
این افراد عمدتا با خرید لباس های مارک و یا ماشین های گران قیمت به دنبال زندگی لوکس و لاکچری هستند. ولی آیا واقعا چنین چیزی درست است و لوکس بودن همان خود نمایی کردن است؟
طراحی منبت برای دکوراسیون کلاسیک
معنای کلمه لاکچری
لاکچری:
می توان گفت که با توجه به اصل و ریشه غربی این کلمه دخیل، لاکچری یا همان سبک زندگی فاخر، نوعی رفتار نهادینه شده در خود فرد است که حتی ممکن است آن را از نیاکانش به ارث برده باشد.
در واقع پوشش و سبک زندگی فرد در جامعه نمادی از اصالت و ریشه های او می باشد که بدون خودنمایی و از طریق خود او به نمایش در می آید.
مثلا شخصی که مرسدس بنز سوار می شود و برای آن هزینه می نماید تنها به خاطر اصالت و قدمت دیرینه بنز از آن استفاده می کند نه به خاطر خودنمایی و کسب اعتبار ظاهری. البته این موضوع فقط در مورد افراد لوکس و اصیل صدق می کند.
حتی در مورد همکاری و ارتباط بین برند ها نیز این مطلب صادق است. هیچ گاه یک برند پرآوازه و اصیل با یک برند نو پا قرارداد همکاری امضا نمیکند. مثال بسیار واضح آن همکاری بین سواروسکی و مرسدس بنز است که هر دوی آنها بیش از یک قرن سابقه دارند و اعتبار هردو در بین مردم قابل توجه می باشد.
پس باید در مورد معنای کلمات و استفاده درست و به جای آنها در زندگی روزمره خود دقت نماییم تا در نخستین گام باعث کسب اعتبار در اذهان مردم جامعه خود گردیم.
منبع : معنی لاکچری
سوال : معنی کلمه ی لاکچری چیست؟
پاسخ سوال فوق را در زیر مشاهده نمایید :
لاکچری چیست؟ – وب نگین
لاکچری-چیست؟-زندگی-لاکچری-چگونه…
لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در ان فرد …
اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می شود، که البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه …
البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری (Luxury) در دنیا وجود ندارد. …
لاکچری،لوکس
luxury./
سلام،اولین نوشته و خوشحالی از چیدن کلمات کنار هم.بدون مقدمه لاکچری چیست؟ با کلمه لوکس همه اشنا هستیم. در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی …
معنی کلمه لاکچری بایگانی – ایران گفت اخبار داغ روز
لاکچری چیست؟ زندگی لاکچری چگونه است؟ معنای واژه لاکچری یعنی…. این یکی از سوالهایی که اینروزها خیلیها در اینترنت ..
لاکچری ایفون
معنی لاکچری چیست ؟ معنی لاکچری; لاکچری یعنی چه; معنی کلمه لاکچری; لاکچری یعنی چی؟ لاکچری به چه معناست; لاکچری به انگلیسی; ایفون لاکچری چیست; معنی لغت
معنی لاکچری چیست معنی کلمه لاکچری – لاکچری
معنی کلمه لاکچری
معنی کلمه لاکچری چیست
معنی_کلمه_لاکچری
معنی کلمه لاکچری چیست
لاکچری-تجمل گرایی!!!!
لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در ان فرد …
. این شخصیت کسی هست که از کلمه لاکچری و لغات دیگه ی لاتین …
معنی لاکچری چیست
من خالق «زندگی لاکچری» هستم ! …
. رفته یا می رود و دایم در تلاش است که از کلمات انگلیسی استفاده کند تا وقتی انجا می رود لنگ نماند. …
در خیلی از پروژه ها این طور است که شخصیت ها به خوبی تعریف می شود، اما فرصت بازی نیست. …
.. خسته نباشید به همه ی عوامل فیلم پایتخت خصوصا اقای مقدم و اقای مهرانفر و …
معنی کلمه ی لاکچری چیست؟
معنی لاکچری چیست
لاکچری به انگلیسی
معنی لاکچری به فارسی
لاکچری یعنی چه
لاکچری ویکی پدیا
لاکچری به چه معناست
معنای واژه لاکچری یعنی…. این یکی از سوالهایی که اینروزها خیلیها در اینترنت بدنبال یافتن معنایش هستند. مطلب زیر به شما میگوید که لقلقه زبان ارسطو عامل در سریال پایتخت یعنی زندگی لاکچری چیست؟
با کلمه لوکس همه آشنا هستیم. در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی است اما در زبان فارسی مانند یک کلمه فارسی با آن برخورد می شود. لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در آن فرد ترجیح می دهد اجناس لوکس را بخرد. لاکشری با وجودی که به تلفظ صحیح واژه انگلیسی نزدیکتر است اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می شود، که البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه لوکس در زبان فارسی همان ترجمه لوکس گرایی برای آن مناسب تراست.
لاکچری یک سبک زندگی است که در آن فرد اصرار دارد گران قیمت ترین و با کیفیت ترین اقلام را در میان کالاها و خدمات انتخاب کند چرا که گمان می کند با این کار تجربه ممتاز و حس برتر و بالاتری نسبت به هم رده های خود در جامعه پیدا می کند. اتومبیل های لاکچری را همه در زیر پای فوتبالیست های مشهور دیده ایم. ساعت ها، جواهرات، مبلمان و وسائل خانگی و همینطور هتل ها و رستوران ها از کالاها و خدمات لاکچری به حساب می آیند. خرید بلیط تجربه های لذت بخش و نادر مثل سفر به فضا هم از جمله خریدهای لاکچری شناخته می شود. میوه فروشی که میوه های درشت و با کیفیت را در فضایی جداگانه نگه می دارد هم یک لاکچر فروش است که دنبال مشتری پولدار و لاکچرپسند می گردد.
اگر ثروتمند نیستید این مطلب را بخوانید:
برگزاری رقص لاکچری؛ طبق شئونات اسلامی؟
خیلی وقت است که برگزاری «دورهمیهای لوکس زنانه» در تهران باب شده است؛ میهمانیهایی که با عنوانهای مختلف مثل «میهمانی وی.آی.پی بانوان»، «دیسکوی زنانه»، «دورهمی لاکچری زنان» و… برگزار میشوند. البته دورهمیهای زنانه موضوعی نیست که مربوط به همین چند سال اخیر باشد. زنان ایرانی از دیرباز به بهانههای مختلف مثل مراسمهای مذهبی، خانهتکانی یا مسائل روزمره دور هم جمع میشدند. حالا شکل این دورهمیها تغییر زیادی پیدا کرده و جمعهایی که شاید سالها پیش مثلا به پختن دستهجمعی یک آشرشته ختم میشد، حالا به پدیدهای جامعهشناختی تبدیل شده و به میهمانیهای مجلل در سالنهای مخصوص، تغییر شکل و کاربری داده است.
بازار لاکچری یا لوکس فروشی یک بازار بسیار پردرآمد و البته با مشتریان خاص است. مشتریان مغازه های لاکچری آدم هایی هستند که در مورد قیمت زیاد چانه نمی زنند و بیشتر از قیمت نگران واقعی بودن نام تجاری یا برند محصولی هستند که می خرند. به همین خاطر اگر بتوانید محصول خود را به عنوان یک برند یا نام تجاری لاکچری به لوکس گراها معرفی کنید و به آنها بقبولانید که با خرید این محصول می توانند جزو باشگاه لاکچرها باشند، می توانید مطمئن باشید که برنده شده اید و جایگاهی عالی در بازار برای خود ایجاد کرده اید.
البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری (Luxury) در دنیا وجود ندارد. خیلی ها معتقدند هر چه جنس گران قیمت تر و کمیاب تر باشد لاکچری تر است. برای همین وقتی یک ساعت لاکچری به دست می کنند اصرار دارند ثابت کنند دارای شناسنامه تائید شده و شماره سریال قابل رهگیری از طریق اینترنت است و از همه مهم تر از این ساعت فقط تعداد مشخص و محدودی تولید شده که افراد خاص و مشهور و سرشناسی آن را در کلکسیون خود دارند. بد نیست بدانید که تب لوکس گرایی فقط پولدارها و خوش درآمدها را نگرفته است. حتی در خانه های افراد کم درآمد هم شما می توانید وسایل مشخصی را پیدا کنید که فقط به خاطر لوکس و تجملی بودن وجودشان در خانه تحمل می شود. جالب اینجاست که شوق جستجو برای وسایل لوکس یا لاکچری ، حتی از همان زمان غار نشینی نیز همراه انسان بوده است. به گردن آویختن دندان شیری که برای شکارش زحمت زیادی کشیده شده بود یا آویزان کردن عاج فیل از سقف غار، همگی حکایت از شوق و علاقه شدید انسان غار نشین به متفاوت بودن و به قول لاکچرهای امروزی متمایز بودن می کند. شک نیست که لاکچری یک پدیده اجتماعی است که در برخورد و ارتباط طبقات خاصی از انسان ها با یکدیگر معنا پیدا می کند. ما وسایل لوکس را برای دل خودمان نمی خریم. می خواهیم با آن مفهومی را به دیگران نشان دهیم. بدیهی است که از لحاظ روان شناسی این مفهوم لوکس نمایی یا به رخ کشیدن و نمایش اجناس لوکس یک پدیده ذهنی و غیرواقعی است، اما با این وجود بسیاری از افراد پولدار و حتی طبقه متوسط جامعه حاضرند سلامتی و سرمایه خود را به خطر بیاندازند و حتما لاکچرگونه زندگی کنند.
بازار عرضه خدمات و محصولات لاکچری یک “گوشه بازار(Niche Market)” است که سودی کلان در آن خوابیده است. باید پذیرفت که افراد پولدار و بسیار ثروتمند جامعه جهانی را نمی توان نادیده گرفت. این افراد داشتن یک زندگی لوکس و متمایز را حق خود می دانند و اصرار دارند که به هر شکلی که شده، متمایز بودن شان را هم به خود و هم به دیگران ثابت کنند. به همین خاطر با فراغ خاطر و بدون تاخیر و چانه زنی ثروت خود را برای خرید محصولات و استفاده از خدمات لاکچری به جریان می اندازند و با دست و دلبازی پول خرج می کنند. صاحبان کسب و کارهایی که برای مشتریان لاکچری محصول خاص داشته باشند و بتوانند این گروه از مشتریان ویژه را به سمت خود جلب کنند، در واقع برنده بازار هستند. اما نکته این جاست که این تاجران قبل از هر کاری باید لاکچر بودن محصول و خدمات خود را به مشتری لوکس گرا و ممتاز ثابت کنند. اینجاست که بحث «بازاریابی لاکچری» و یافتن رسانه ای مناسب برای معرفی محصولات و خدمات لاکچری مطرح می شود. به جرات می توانیم بگوئیم که مجله «انرژی مثبت» یک مجله لاکچری برای ساکنین دنیای لاکچری هاست. انرژی مثبت برای خود یک برند خاص با مطالبی ویژه و متمایز است چرا که تنها به معرفی محصولات و خدمات لاکچری نمی پردازد، بلکه نگاهی یکپارچه نگر دارد و تمام حوزه های روانشناسی، اقتصادی، سلامت و چالش های زندگی شغلی و اجتماعی انسان هایی که در جستجوی تمایزهای مثبت اند را پوشش می دهد.
ما براین باوریم که شاید مقدار طلای موجود در جهان محدود باشد، اما ثروت جاری و قابل استخراج در این دنیا پایان ناپذیر است و می تواند توسط هر انسانی روی زمین خلق شود و تکثیر گردد. وقتی ثروت عالم بی پایان باشد، پس همه انسان ها این فرصت و از همه مهم تر این حق را دارند که لاکچری ترین زندگی را برای خود و فرزندان خویش رقم بزنیم. به همین خاطر مجله «انرژی مثبت» را یک مجله لاکچری برای همه انسان های روی زمین می دانیم. اثبات «انرژی مثبت» خودِ «انرژی مثبت» است. با ما همراه باشید. شما را با دنیای جدیدی آشنا خواهیم ساخت. دنیایی فراتر از دنیای لاکچری ها!
معنای واقعی لاکچری
لوکس بودن به معنای واقعی یعنی چه؟ مدتی است که کلماتی چون لاکچری، لوکس و… وارد زبان محاوره و نیز فرهنگ و سبک زندگی ما شده اند. این کلمه به معنای خود نمایی کردن (البته به اشتباه!! ) به این صورت جا افتاده است که برخی از افراد جامعه که از یک طبقه خاص اجتماعی برخوردارند، برای خود نمایی کردن و به اصطلاح خودشان لاکچری زندگی کردن، هزینه های گزافی میپردازند بدون آنکه خود بدانند که زندگی لوکس به چه معناست. این افراد عمدتا با خرید لباس های مارک و یا ماشین های گران قیمت به دنبال زندگی لوکس و لاکچری هستند. ولی آیا واقعا چنین چیزی درست است و لوکس بودن همان خود نمایی کردن است؟
لوکس بودن به معنای واقعی یعنی چه؟
مدتی است که کلماتی چون لاکچری، لوکس و… وارد زبان محاوره و نیز فرهنگ و سبک زندگی ما شده اند. این کلمه به معنای خود نمایی کردن (البته به اشتباه!! ) به این صورت جا افتاده است که برخی از افراد جامعه که از یک طبقه خاص اجتماعی برخوردارند، برای خود نمایی کردن و به اصطلاح خودشان لاکچری زندگی کردن، هزینه های گزافی میپردازند بدون آنکه خود بدانند که زندگی لوکس به چه معناست. این افراد عمدتا با خرید لباس های مارک و یا ماشین های گران قیمت به دنبال زندگی لوکس و لاکچری هستند. ولی آیا واقعا چنین چیزی درست است و لوکس بودن همان خود نمایی کردن است؟
لاکچری:
می توان گفت که با توجه به اصل و ریشه غربی این کلمه دخیل، لاکچری یا همان سبک زندگی فاخر، نوعی رفتار نهادینه شده در خود فرد است که حتی ممکن است آن را از نیاکانش به ارث برده باشد. در واقع پوشش و سبک زندگی فرد در جامعه نمادی از اصالت و ریشه های او می باشد که بدون خودنمایی و از طریق خود او به نمایش در می آید. مثلا شخصی که مرسدس بنز سوار میشود و برای آن هزینه مینماید تنها به خاطر اصالت و قدمت دیرینه بنز از آن استفاده میکند نه به خاطر خودنمایی و کسب اعتبار ظاهری. البته این موضوع فقط در مورد افراد لوکس و اصیل صدق می کند.
حتی در مورد همکاری و ارتباط بین برند ها نیز این مطلب صادق است. هیچ گاه یک برند پرآوازه و اصیل با یک برند نو پا قرارداد همکاری امضا نمیکند. مثال بسیار واضح آن همکاری بین سواروسکی و مرسدس بنز است که هردوی آنها بیش از یک قرن سابقه دارند و اعتبار هردو در بین مردم قابل توجه میباشد.
پس باید در مورد معنای کلمات و استفاده درست و به جای آنها در زندگی روزمره خود دقت نماییم تا در نخستین گام باعث کسب اعتبار در اذهان مردم جامعه خود گردیم.
معنای کلمه لاکچری
لوکس بودن به معنای واقعی یعنی چه؟
گروه صنایع چوب و هنر ایران زمین طراح و سازنده دکوراسیون لوکس و لاکچری
مدتی است که کلماتی چون لاکچری، لوکس و محصولات لاکچری و غیره ، وارد زبان محاوره و نیز فرهنگ و سبک زندگی ما شده اند.
زندگی لوکس و استفاده از محصولات لاکچری
این کلمه به معنای خود نمایی کردن (البته به اشتباه!! ) به این صورت جا افتاده است که برخی از افراد جامعه که از یک طبقه خاص اجتماعی برخوردارند، برای خود نمایی کردن و به اصطلاح خودشان لاکچری زندگی کردن، هزینه های گزافی میپردازند بدون آنکه خود بدانند که زندگی لوکس به چه معناست.
این افراد عمدتا با خرید لباس های مارک و یا ماشین های گران قیمت به دنبال زندگی لوکس و لاکچری هستند. ولی آیا واقعا چنین چیزی درست است و لوکس بودن همان خود نمایی کردن است؟
طراحی منبت برای دکوراسیون کلاسیک
لاکچری:
می توان گفت که با توجه به اصل و ریشه غربی این کلمه دخیل، لاکچری یا همان سبک زندگی فاخر، نوعی رفتار نهادینه شده در خود فرد است که حتی ممکن است آن را از نیاکانش به ارث برده باشد.
در واقع پوشش و سبک زندگی فرد در جامعه نمادی از اصالت و ریشه های او می باشد که بدون خودنمایی و از طریق خود او به نمایش در می آید.
مثلا شخصی که مرسدس بنز سوار می شود و برای آن هزینه می نماید تنها به خاطر اصالت و قدمت دیرینه بنز از آن استفاده می کند نه به خاطر خودنمایی و کسب اعتبار ظاهری. البته این موضوع فقط در مورد افراد لوکس و اصیل صدق می کند.
حتی در مورد همکاری و ارتباط بین برند ها نیز این مطلب صادق است. هیچ گاه یک برند پرآوازه و اصیل با یک برند نو پا قرارداد همکاری امضا نمیکند. مثال بسیار واضح آن همکاری بین سواروسکی و مرسدس بنز است که هر دوی آنها بیش از یک قرن سابقه دارند و اعتبار هردو در بین مردم قابل توجه می باشد.
پس باید در مورد معنای کلمات و استفاده درست و به جای آنها در زندگی روزمره خود دقت نماییم تا در نخستین گام باعث کسب اعتبار در اذهان مردم جامعه خود گردیم.
منبع : معنی لاکچری
سوال : معنی کلمه ی لاکچری چیست؟
پاسخ سوال فوق را در زیر مشاهده نمایید :
لاکچری چیست؟ – وب نگین
لاکچری-چیست؟
لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در ان فرد …
اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می شود، که البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه …
البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری (Luxury) در دنیا وجود ندارد. …
لاکچری،لوکس
luxury
سلام،اولین نوشته و خوشحالی از چیدن کلمات کنار هم.بدون مقدمه لاکچری چیست؟ با کلمه لوکس همه اشنا هستیم. در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی …
معنی کلمه لاکچری بایگانی – ایران گفت اخبار داغ روز
لاکچری چیست؟ زندگی لاکچری چگونه است؟ معنای واژه لاکچری یعنی…. این یکی از سوالهایی که اینروزها خیلیها در اینترنت ..
لاکچری ایفون
معنی لاکچری چیست ؟ معنی لاکچری; لاکچری یعنی چه; معنی کلمه لاکچری; لاکچری یعنی چی؟ لاکچری به چه معناست; لاکچری به انگلیسی; ایفون لاکچری چیست; معنی لغت
معنی لاکچری چیست معنی کلمه لاکچری – لاکچری
معنی کلمه لاکچری
معنی کلمه لاکچری چیست
معنی_کلمه_لاکچری
معنی کلمه لاکچری چیست
لاکچری-تجمل گرایی!!!!
لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در ان فرد …
. این شخصیت کسی هست که از کلمه لاکچری و لغات دیگه ی لاتین …
معنی لاکچری چیست
من خالق «زندگی لاکچری» هستم ! …
. رفته یا می رود و دایم در تلاش است که از کلمات انگلیسی استفاده کند تا وقتی انجا می رود لنگ نماند. …
در خیلی از پروژه ها این طور است که شخصیت ها به خوبی تعریف می شود، اما فرصت بازی نیست. …
.. خسته نباشید به همه ی عوامل فیلم پایتخت خصوصا اقای مقدم و اقای مهرانفر و …
معنی کلمه ی لاکچری چیست؟
معنی لاکچری چیست
لاکچری به انگلیسی
معنی لاکچری به فارسی
لاکچری یعنی چه
لاکچری ویکی پدیا
لاکچری به چه معناست
ماشین لاکچری
چندی است که مجموعه پایتخت از سیمای ایران پخش میشود . در حین کلمات درست و نادرست این مجموعه کلمه ای توجه ام را جلب نمود ، لاکچری !!!!
جدای از اینکه ادای این کلمه از سوی این مجموعه جنبه تبلیغ این نوع زندگی را دارد و یا خیر ،سعی کردم اطلاعاتی در این مورد کسب نمایم و به موضوع زیر برخوردم . موضوعی تامل برانگیز که اغلب مردم در دنیا را فریفته خود کرده است . حال آنکه طبق دستورات دین مبین اسلام تجمل گرایی و لوکس زندگی کردن ، منفور است و توصیه به دوری از این نحوه زندگی شده است .
با کلمه لوکس همه آشنا هستیم. در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی است اما در زبان فارسی مانند یک کلمه فارسی با آن برخورد می شود. لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در آن فرد ترجیح می دهد اجناس لوکس را بخرد. لاکشری با وجودی که به تلفظ صحیح واژه انگلیسی نزدیکتر است اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می شود، که البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه لوکس در زبان فارسی همان ترجمه لوکس گرایی برای آن مناسب تراست.
لاکچری یک سبک زندگی است که در آن فرد اصرار دارد گران قیمت ترین و با کیفیت ترین اقلام را در میان کالاها و خدمات انتخاب کند چرا که گمان می کند با این کار تجربه ممتاز و حس برتر و بالاتری نسبت به هم رده های خود در جامعه پیدا می کند. اتومبیل های لاکچری را همه در زیر پای فوتبالیست های مشهور دیده ایم. ساعت ها، جواهرات، مبلمان و وسائل خانگی و همینطور هتل ها و رستوران ها از کالاها و خدمات لاکچری به حساب می آیند. خرید بلیط تجربه های لذت بخش و نادر مثل سفر به فضا هم از جمله خریدهای لاکچری شناخته می شود. میوه فروشی که میوه های درشت و با کیفیت را در فضایی جداگانه نگه می دارد هم یک لاکچر فروش است که دنبال مشتری پولدار و لاکچرپسند می گردد.
بازار لاکچری یا لوکس فروشی یک بازار بسیار پردرآمد و البته با مشتریان خاص است. مشتریان مغازه های لاکچری آدم هایی هستند که در مورد قیمت زیاد چانه نمی زنند و بیشتر از قیمت نگران واقعی بودن نام تجاری یا برند محصولی هستند که می خرند. به همین خاطر اگر بتوانید محصول خود را به عنوان یک برند یا نام تجاری لاکچری به لوکس گراها معرفی کنید و به آنها بقبولانید که با خرید این محصول می توانند جزو باشگاه لاکچرها باشند، می توانید مطمئن باشید که برنده شده اید و جایگاهی عالی در بازار برای خود ایجاد کرده اید.
البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری (Luxury) در دنیا وجود ندارد.
خیلی ها معتقدند هر چه جنس گران قیمت تر و کمیاب تر باشد لاکچری تر است. برای همین وقتی یک ساعت لاکچری به دست می کنند اصرار دارند ثابت کنند دارای شناسنامه تائید شده و شماره سریال قابل رهگیری از طریق اینترنت است و از همه مهم تر از این ساعت فقط تعداد مشخص و محدودی تولید شده که افراد خاص و مشهور و سرشناسی آن را در کلکسیون خود دارند. بد نیست بدانید که تب لوکس گرایی فقط پولدارها و خوش درآمدها را نگرفته است. حتی در خانه های افراد کم درآمد هم شما می توانید وسایل مشخصی را پیدا کنید که فقط به خاطر لوکس و تجملی بودن وجودشان در خانه تحمل می شود. جالب اینجاست که شوق جستجو برای وسایل لوکس یا لاکچری ، حتی از همان زمان غار نشینی نیز همراه انسان بوده است. به گردن آویختن دندان شیری که برای شکارش زحمت زیادی کشیده شده بود یا آویزان کردن عاج فیل از سقف غار، همگی حکایت از شوق و علاقه شدید انسان غار نشین به متفاوت بودن و به قول لاکچرهای امروزی متمایز بودن می کند. شک نیست که لاکچری یک پدیده اجتماعی است که در برخورد و ارتباط طبقات خاصی از انسان ها با یکدیگر معنا پیدا می کند. ما وسایل لوکس را برای دل خودمان نمی خریم. می خواهیم با آن مفهومی را به دیگران نشان دهیم. بدیهی است که از لحاظ روان شناسی این مفهوم لوکس نمایی یا به رخ کشیدن و نمایش اجناس لوکس یک پدیده ذهنی و غیرواقعی است، اما با این وجود بسیاری از افراد پولدار و حتی طبقه متوسط جامعه حاضرند سلامتی و سرمایه خود را به خطر بیاندازند و حتما لاکچرگونه زندگی کنند.
بازار عرضه خدمات و محصولات لاکچری یک “گوشه بازار(Niche Market)” است که سودی کلان در آن خوابیده است. باید پذیرفت که افراد پولدار و بسیار ثروتمند جامعه جهانی را نمی توان نادیده گرفت. این افراد داشتن یک زندگی لوکس و متمایز را حق خود می دانند و اصرار دارند که به هر شکلی که شده، متمایز بودن شان را هم به خود و هم به دیگران ثابت کنند. به همین خاطر با فراغ خاطر و بدون تاخیر و چانه زنی ثروت خود را برای خرید محصولات و استفاده از خدمات لاکچری به جریان می اندازند و با دست و دلبازی پول خرج می کنند. صاحبان کسب و کارهایی که برای مشتریان لاکچری محصول خاص داشته باشند و بتوانند این گروه از مشتریان ویژه را به سمت خود جلب کنند، در واقع برنده بازار هستند. اما نکته این جاست که این تاجران قبل از هر کاری باید لاکچر بودن محصول و خدمات خود را به مشتری لوکس گرا و ممتاز ثابت کنند. اینجاست که بحث «بازاریابی لاکچری» و یافتن رسانه ای مناسب برای معرفی محصولات و خدمات لاکچری مطرح می شود.
نوشته حمید کوثری – منبع سایت اترژی مثبت
حال ما دوست داریم زندگی لاکچری داشته باشیم !!!!
من عاشق لاکچری ام
شکوه در هرجایی معانی و مصداق های خاص خود را دارد، برای مثال در آمریکا بزرگی و ابعاد نماد شکوه و لوکس بودن است. در دبی اما این واژه ها هر چه بیشتر به معنی واقعی خود نزدیک می شوند.
از تعداد ابرخودروهای لوکس گرفته، تا بلند ترین برج دنیا و البته گران ترین هتل های جهان، همه و همه تصویری دور از ذهن و باور از نمادهای زندگی لوکس و لاکچری در این شهر به نمایش می گذارند.
در ادامه 15 نمونه از نماد های “شهر طلا” مورد بررسی قرار می گیرند تا مشخص شود چرا به دبی لوکس ترین مکان جهان می گویند.
1- استون مارتین، فراری و لامبورگینی خودروهای پلیس امارات
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
ماموران پلیس دبی، پشت فرمان ابرخودروهایی همچون استون مارتین One-77 با قیمت تقریبی ۱٫۷۹ میلیون دلار، فراریFF به ارزش نیم میلیون دلار و لامبورگینی آونتادور به ارزش ۳۷۹ ملیون دلار می نشینند.
قیمت هر یک از این خودروها بیشتر از مبلغی است که یک خانواده آمریکایی برای فرستادن فرزندانشان به دانشگاه هزینه می کنند.
2- “لوکس ترین هتل جهان” در دبی قرار دارد
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
برج العرب تنها هتل ۷ ستاره دنیا و لوکس ترین آنها محسوب می شود.
اگر بدانیم این هتل ۲۰۲ سوئیت دوبلکس سوپر لاکچری دارد که در آنها امکاناتی همچون آی پدهای ساخته شده از طلای ۲۴ عیار، پیشخدمت خصوصی، باند هلیکوپتر، چهار استخر مدرن تعبیه شده و همچنین انتقال مسافر از فرودگاه به هتل با رولز رویس و هلی کوپتر صورت می گیرد، عنوان لوکس ترین هتل دنیا چندان هم بی راه نیست.
هتلی که در طلا غوطه ور است
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
در ساخت برج العرب نزدیک به ۶ هزار متر مربع طلای ۲۴ عیار استفاده شده است.
به میهمانان این هتل آی پد، آی فون و بلک بری های ساخته شده از طلای ۲۴ داده می شود تا در دوره اقامت بصورت رایگان از آنها استفاده کنند. این تلفن ها همچنین در فروشگاه برج به قیمت ۱۰ هزار دلار (حدود ۴۰ میلیون تومان) قابل خریداری هستند.
3- اقامتی یک شبه در یکی از سوئیت های این هتل از درآمد سالانه اغلب افراد بیشتر است
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
یک شب اقامت در سوئیت های سلطنتی برج العرب و یا هتل آتلانتیس چیزی بین ۲۳ تا ۳۵ هزار دلار برایتان آب می خورد. ارزان ترین اتاق تک تخت خوابه در این هتل برای یک شب دست کم ۱۳۶۰ دلار ناقابل خرج روی دستتان می گذارد.
4- صبحانه در این هتل به همراه پیشخدمت سفره، سرو خواهد شد
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
صبحانه هتل های دبی شهرتی جهانی دارد. به غیر از منوی متنوع و هیجان انگیز صبحانه، برخی از گران ترین برندهای نوشیدن های جهان در روزهای جمعه و شنبه به همراه صبحانه سرو می شوند.
برغم اسلام به عنوان دین رسمی امارات متحده عربی، ممنوعیتی برای سرو مشروبات الکلی برای میهمان های این هتل وجود ندارد. همراه با انواع مختلف این نوع نوشیدنی ها، خرچنگ و خاوریار نیز در دسترس است. قیمت این صبحانه ها البته برای هر نفر ۶۸۰ دلار به حساب می آید.
5- دبی، بلندترین آسمان خراش جهان را در خود جای داده است؛ برجی که به تنهایی چهار رکورد جهانی در زمینه ساخت و ساز را جابجا کرده است
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
برج خلیفه با ارتفاع ۸۲۸ متر، بلندترین ساختمان جهان محسوب می شود. (ارتفاع برج امپایر استیت در آمریکا از نصف این عدد هم کمتر است). عرشه مشاهده این برج ۱۶۰ طبقه ای در ارتفاع ۵۰۰ متری از سطح زمین قرار گرفته که در نوع خود بلند ترین عرشه مشاهده در جهان محسوب می شود.
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
به غیر از بلندترین برج و عرشه مشاهده جهان، برج خلیفه دو رکورد دیگر گینس را نیز به نام خود ثبت کرده است. مرتفع ترین رستوران جهان و بلندترین ساختمان ساخته شده توسط انسان.
6- دبی همچنین بزرگترین فرودگاه جهان را در دست ساخت دارد
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
پروژه فرودگاه جدید ال مکتوم دبی به ارزش ۳۲ میلیارد دلار، بزرگترین فرودگاه جهان خواهد بود. این فرودگاه که در زمینی به مساحت ۸۶٫۴ کیلومتر مربع ساخته خواهد شد قرار است بین ۶ تا ۸ سال آینده به بهره برداری برسد و سالانه ۱۲۰ میلیون مسافر را از سراسر جهان جابجا کند.
7- ساخت جزیره های مصنوعی در سواحل دبی
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
دبی تنها نقطه ای در جهان است که طرح ساخت جزیره های مصنوعی در وسط دریا را اجرایی کرده. برای مثال در ساخت جزایر نخل (سمت چپ تصویر بالا) دو و نیم برابر حجم برج امپریال استیت آمریکا خاک در داخل اقیانوس ریخته شده تا این پروژه به پایان برسد.
این جزایر که از آنها به عنوان “هشتمین مورد عجیب دنیا” یاد می شود با بودجه ای معادل ۱۲٫۳ میلیارد دلار ایجاد شده اند. از این جزایر مصنوعی به عنوان بزرگترین جزایر ساخت بشر یاد می کنند.
در جزیره دوم (سمت راست تصویر بالا) که طراحی آن بر اساس نقشه کره زمین شکل گرفته، به افراد فوق متمول این امکان را می دهند تا کشور خود را داشته باشند.
8- بزرگترین مراکز خرید جهان در دبی قرار دارند
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
دبی مال (Dubai Mall) با مساحتی حدود ۵٫۹ میلیون فوت مربع بزرگترین مرکز خرید جهان محسوب می شود. بیش از ۱۲۰۰ مغازه، ۲۲ سالن سینما با ظرفیت ۲۸۰۰ صندلی، آکواریومی بسیار بزرگ با برخی گونه های کم یاب آب زیان و پیست اسکی هم اندازه با پیست مسابقات المپیک تنها برخی از ویژگی های دبی مال به حساب می آیند.
این مرکز خرید که یکی از مهمترین جاذبه های توریستی دبی است، تنها در سال ۲۰۱۴ به رکورد ۸۰ میلیون بازدید کننده دست یافت.
9- اما دبی مراکز خرید بزرگتری را در دست ساخت دارد
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
وقتی بزرگترین مرکز خرید جهان را ساخته اید، چرا دومی را بنا نکنید؟
دبی سال گذشته اعلام کرد قصد دارد مرکز خرید (بخوانید شهر) بزرگی موسوم به مرکز خرید جهان یا “Mall of The World” را در زمینی به مساحت ۸ میلیون فوت مربع بسازد. این پروژه شامل ۱۰۰ هتل، پارک های چند منظوره و مراکز درمانی توریستی خواهد بود.
10- دبی با احداث سرزمین عجایب زمستانی در دل کویر، یک پیست اسکی مسقف با تمام ویژگی های یک پیست طبیعی ساخته است
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
دبی بار دیگر با احداث پیست اسکی در وسط کویر، ناممکن را ممکن کرده است.
این پیست اسکی بزرگ که پنج ورودی دارد از تمامی ویژگی های یک پیست اسکی استاندارد برخوردار است. اما مسلما دبی به ساخت این پیست اکتفا نکرده و سرزمین عجایب زمستانی را همراه با پنگوئن های زنده، سورتمه های تفریحی و مجسمه های یخی برپا نموده.
11- طرح های دیوانه وار توسعه در زیر دریا در دستور کار قرار دارد
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
دبی تا پیش از این هم در ساخت اتاق های اقامتی در زیر آب پیشتاز بوده، اما بنظر می رسد این شهر قصد دارد هتلی کامل در زیر دریا بسازد. این پروژه که “هتل دیسکی” نام گرفته توسط شرکت “فناوری اقیانوس” طراحی شده و از دو صفحه مدور یکی در سطح آب و دیگری در زیر آب تشکیل می شود.
بخش زیر آب این هتل شامل ۲۱ اطاق می گردد و امکاناتی ویژه همچون سکوی شیرجه و بار نوشیدنی خواهد داشت.
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
دبی همچنین قرار است یک زمین تنیس بزرگ در زیر آب بسازد.
12- مسابقات بین المللی اسب دوانی با جایزه هایی میلیون دلاری
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
از آنجایی که دبی همواره درپی بهترین هاست، مسابقات اسب دوانی این کشور با جوایزی چند ده میلیون دلاری، از شهرتی جهانی برخوردار هستند.
جایزه بزرگ این مسابقات که به “جام جهانی دبی” شهرت دارد ۱۰ میلیون دلار است. ارزش جوایز کل این رقابت ها که ۹ روز به طول خواهد انجامید، ۳۰ هزار دلار است.
13- آب گرم های درمانی همراه با خدمات طلای ۲۴ عیار و دیگر فلزات گرانبها
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
اگر به سلامت پوست و جوانی آن اهمیت می دهید، آب گرم مجتمع جمیره زبیل با تزریق پلاتین (طلای سفید) به داخل حوضچه ها شما را به هدفتان خواهد رساند. هزینه هر بار استفاده از خدمات این مرکز ۵۴۰ دلار است.
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
اگر هم طلای زرد فلز مورد علاقه شماست می توانید با صرف هزینه ۲۶۶ دلار به حمام طلای مراکشی در هتل رافلز دبی بروید و از ماسکی ویژه (ساخته شده از خاک رس و گرد طلا) برای جوان شدن پوستتان بهره مند شوید.
14- کاپ کیک های ۱۰۰۰ دلاری
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
کاپ کیک های گلدن فونیکس یکی از گران ترین شیرینی های جهان است که قیمت هر وعده آن به ۱۰۰۰ دلار می رسد. هر کیک از شکلات ایتالیایی، دانه های وانیل اوگاندایی و توت فرنگی های خوابانده شده در طلای ۲۳ عیار خوراکی تهیه می شود.
15- بستنی های اسکوپی ۸۱۷ دلاری
۱۶ دلیل برای اینکه دُبی را لاکچری ترین شهر دنیا بنامیم
کافه اسکوپی در دبی، نوعی بستنی به مشتریان خود ارائه می دهد که از قارچ ایتالیایی، زعفران ایرانی و طلای ۲۳ عیار خوراکی تهیه می شود، هر اسکوپ از این بستنی ۸۱۷ دلار قیمت دارد.
الان یه عده میان میگن فلان فلان
سرپوش میذاریم رو بیعرضگیمون.
حداقل کیش و قشم و ما میشد اینجوری باشه
حالا هی …خلیج فارس خلیج فارس !!!!
درست اداره میکنن ، واسه مردم میسازن ، نه اینکه جمع کنن تو حساب خودشون
حساب کنین با پول این اختلاس های انفرادی اخیر میشد چقدر راحت جزیره ای مثل ماله دوبی و یا بقیه امکاناتشون رو تو کشور پهناور چهار فصلمون ساخت
جای اشتباه به دنیا اومدیم ، خدا ازشون نگذره .
یک اقامت لاکچری تجربه ای بی نظیر از زندگی اشرافی را رقم می زند . امکانات منحصر به فرد و خدمات درجه یک هتلی لوکس با ساحلی گرم و مطبوع ، فضایی طبیعی همراه با پرنده هایی چون طاووس و شاه طوطی ، اتاق هایی با منظره رو به کوهستان یا دریا ، با ساحل شنی که در راستای هتل گسترده شده که به تمام امکانات و تفریحات ساحلی کامل مجهز بوده ، فضایی رویایی را فراهم می آورد که می تواند تشریحی از یک زندگی متمول باشد و یل اقامت در هتل هایی با معماری و سبک تاریخی , اقامتگاه هایی با امکانات روز دنیا و در عین حال با فضایی تاریخی که می تواند تجربه ای منحصر به فرد و دلنشینی را به ارمغان آورد.
برند فرانسوی Louis Vuitton در سال 1854 توسط لوئی ویتون تاسیس شده و از فشن سطحبالا، چمدانهای لوکس و محصولات چرمی گرفته تا پوشاک آماده، کفشها، جواهرات، ساعت، عینک آفتابی، پوششهای جانبی، کتاب و غیره را در بالاترین سطح کیفیت تولید و عرضه میکند. لوئی ویتون در 6 سال متمادی از 2006 تا 2012 به عنوان ارزشمندترین برند لوکس دنیا لقب گرفته بود، بنا به آمار سال 2014، لوئی ویتون 30،63 میلیارد دلار ارزش داشت. در ادامه قیمتیترین اقلام تولیدی لوئی ویتون را معرفی خواهیم کرد. عروسک خرسی استایف (2،1 میلیون دلار)، چمدان لوکس مایکل کلارک (170،000 دلار)، کیف دستی اوربان ساچل (150،000 دلار)، کیف دستی کوچک زنانه ی مرصع کاری کوزاما پامپکین مینودیه (133،400 دلار)، ساعت زنانه ی تامبور بیژو سکرت (121،000 دلار)، کیف دستی کوکی دوف (101،000 دلار)، اثاثیه ی کامپاناس ماراکاتو (51،500 دلار)
بسم الله
سلام علیکم
چندی است که مجموعه پایتخت از سیمای ایران پخش میشود . در حین کلمات درست و نادرست این مجموعه کلمه ای توجه ام را جلب نمود ، لاکچری !!!!
جدای از اینکه ادای این کلمه از سوی این مجموعه جنبه تبلیغ این نوع زندگی را دارد و یا خیر ،سعی کردم اطلاعاتی در این مورد کسب نمایم و به موضوع زیر برخوردم . موضوعی تامل برانگیز که اغلب مردم در دنیا را فریفته خود کرده است . حال آنکه طبق دستورات دین مبین اسلام تجمل گرایی و لوکس زندگی کردن ، منفور است و توصیه به دوری از این نحوه زندگی شده است .
با کلمه لوکس همه آشنا هستیم. در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی است اما در زبان فارسی مانند یک کلمه فارسی با آن برخورد می شود. لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در آن فرد ترجیح می دهد اجناس لوکس را بخرد. لاکشری با وجودی که به تلفظ صحیح واژه انگلیسی نزدیکتر است اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می شود، که البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه لوکس در زبان فارسی همان ترجمه لوکس گرایی برای آن مناسب تراست.
[تصویر: %D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86.jpg]
لاکچری یک سبک زندگی است که در آن فرد اصرار دارد گران قیمت ترین و با کیفیت ترین اقلام را در میان کالاها و خدمات انتخاب کند چرا که گمان می کند با این کار تجربه ممتاز و حس برتر و بالاتری نسبت به هم رده های خود در جامعه پیدا می کند. اتومبیل های لاکچری را همه در زیر پای فوتبالیست های مشهور دیده ایم. ساعت ها، جواهرات، مبلمان و وسائل خانگی و همینطور هتل ها و رستوران ها از کالاها و خدمات لاکچری به حساب می آیند. خرید بلیط تجربه های لذت بخش و نادر مثل سفر به فضا هم از جمله خریدهای لاکچری شناخته می شود. میوه فروشی که میوه های درشت و با کیفیت را در فضایی جداگانه نگه می دارد هم یک لاکچر فروش است که دنبال مشتری پولدار و لاکچرپسند می گردد.
[تصویر: %D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87.jpg]
بازار لاکچری یا لوکس فروشی یک بازار بسیار پردرآمد و البته با مشتریان خاص است. مشتریان مغازه های لاکچری آدم هایی هستند که در مورد قیمت زیاد چانه نمی زنند و بیشتر از قیمت نگران واقعی بودن نام تجاری یا برند محصولی هستند که می خرند. به همین خاطر اگر بتوانید محصول خود را به عنوان یک برند یا نام تجاری لاکچری به لوکس گراها معرفی کنید و به آنها بقبولانید که با خرید این محصول می توانند جزو باشگاه لاکچرها باشند، می توانید مطمئن باشید که برنده شده اید و جایگاهی عالی در بازار برای خود ایجاد کرده اید.
[تصویر: %D9%84%D9%88%DA%A9%D8%B3_21.jpg]
البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری (Luxury) در دنیا وجود ندارد. خیلی ها معتقدند هر چه جنس گران قیمت تر و کمیاب تر باشد لاکچری تر است. برای همین وقتی یک ساعت لاکچری به دست می کنند اصرار دارند ثابت کنند دارای شناسنامه تائید شده و شماره سریال قابل رهگیری از طریق اینترنت است و از همه مهم تر از این ساعت فقط تعداد مشخص و محدودی تولید شده که افراد خاص و مشهور و سرشناسی آن را در کلکسیون خود دارند. بد نیست بدانید که تب لوکس گرایی فقط پولدارها و خوش درآمدها را نگرفته است. حتی در خانه های افراد کم درآمد هم شما می توانید وسایل مشخصی را پیدا کنید که فقط به خاطر لوکس و تجملی بودن وجودشان در خانه تحمل می شود. جالب اینجاست که شوق جستجو برای وسایل لوکس یا لاکچری ، حتی از همان زمان غار نشینی نیز همراه انسان بوده است. به گردن آویختن دندان شیری که برای شکارش زحمت زیادی کشیده شده بود یا آویزان کردن عاج فیل از سقف غار، همگی حکایت از شوق و علاقه شدید انسان غار نشین به متفاوت بودن و به قول لاکچرهای امروزی متمایز بودن می کند. شک نیست که لاکچری یک پدیده اجتماعی است که در برخورد و ارتباط طبقات خاصی از انسان ها با یکدیگر معنا پیدا می کند. ما وسایل لوکس را برای دل خودمان نمی خریم. می خواهیم با آن مفهومی را به دیگران نشان دهیم. بدیهی است که از لحاظ روان شناسی این مفهوم لوکس نمایی یا به رخ کشیدن و نمایش اجناس لوکس یک پدیده ذهنی و غیرواقعی است، اما با این وجود بسیاری از افراد پولدار و حتی طبقه متوسط جامعه حاضرند سلامتی و سرمایه خود را به خطر بیاندازند و حتما لاکچرگونه زندگی کنند.
[تصویر: iphone6_elite_swa_lg_gold_1.jpg]
بازار عرضه خدمات و محصولات لاکچری یک “گوشه بازار(Niche Market)” است که سودی کلان در آن خوابیده است. باید پذیرفت که افراد پولدار و بسیار ثروتمند جامعه جهانی را نمی توان نادیده گرفت. این افراد داشتن یک زندگی لوکس و متمایز را حق خود می دانند و اصرار دارند که به هر شکلی که شده، متمایز بودن شان را هم به خود و هم به دیگران ثابت کنند. به همین خاطر با فراغ خاطر و بدون تاخیر و چانه زنی ثروت خود را برای خرید محصولات و استفاده از خدمات لاکچری به جریان می اندازند و با دست و دلبازی پول خرج می کنند. صاحبان کسب و کارهایی که برای مشتریان لاکچری محصول خاص داشته باشند و بتوانند این گروه از مشتریان ویژه را به سمت خود جلب کنند، در واقع برنده بازار هستند. اما نکته این جاست که این تاجران قبل از هر کاری باید لاکچر بودن محصول و خدمات خود را به مشتری لوکس گرا و ممتاز ثابت کنند. اینجاست که بحث «بازاریابی لاکچری» و یافتن رسانه ای مناسب برای معرفی محصولات و خدمات لاکچری مطرح می شود.
[تصویر: 400280_351670468177052_140432149300886_1…257289.jpg]
نوشته حمید کوثری – منبع سایت اترژی مثبت
حال ما دوست داریم زندگی لاکچری داشته باشیم !!!!
اینکه دین چنین زندگی رو نکوهش کرده نه منفور اعلا کنه به خاطر انیاشته شدن ثروت هست و نوعی در انحراف فطرت کمال جویی هست که باعث غفلت از اصل کمال میشه اولا شدیدا توصیه شده مال ذخیره انباشته نکیدکه بد توشه ای هست اما از بعد اجتماعی هم به این موضوع نگاه کنید جالبه
یه گروه پژوهشگر در آمریکا به بررسی علل هنجار شکنی های اجتماعی پرداختن (دنبال نستند و رفرنس می گردم پیدا کردم قرار میدم) غالب این رفتار ها از انسان افراد قدرتمند جامعه به لحاظ مادی سر میزنه بیشترین آمار تخلفات رانندگی مربوط به صاحبان خودروهای لوکس میشه جالب بود که مدعی بودن حتی افراد تو بازی روپولی وقتی شرایط بالاتری دارن برخورد های خارج عرف با سایر بازیکنان دارن والخ
این نوع زندگی مسلما رفتارها و خلق شخص را تحت تاثیر قرار میده اما خب ممکن استثنا هم باشه از قید مطلق استفاده نمی کنم اما قبول اینکه این زندگی باعث انحرافات اساسی و بنیانی میشه دور از ذهن نیست پیچ بچه پولداررو یادتون هست یا مدل گوش ریچ کیدز و ووو
ازطرف دیگر افراد متدین و وارسته هستند نه اینکه دشمنی با آسایش خودشون داشته باشن اما اقتضای شخصیتشان اینه که دارایی هاشونو با افرد ضعیفتر تقسیم کنن تا اینطوری اونهاهم از آسایش نسبی برخوردار بشن و این رفتار ها سبب امنیت روانی و حتی اقتصادی در جامعه میشه و دقیقا همون چیزی هست که دین به دنبالشه
از آسایش فردی خارج شدن و به آسایش اجتماعی رسیدن
اینکه شما بخوای از راه حلال به این زندگی برسی و اعمالت مقابل رضای الهی قرار نگیره غیر ممکنه نه اینکه از راه حلال پولی کسب نمیشه چرا میشه اتفاقا اگر صاحب روزی اراده کند و شما تلاش کنید زیر خرمنها ثروت له میشید ولی چنین شخصیتی به واسطه مجاهدت با هوا و هوس نفسانی و پرهیز انحرفات به نوعی جهان بینی متفاوت میرسه که دیگه کمال رو در پورشه و آیفون طلا نمی بینه پس قاعدتا چنین زندگی هم ندارن از این بابته که عرض می کنم غیر ممکنه
پ.ن
– بهشت طبق سلیقه آدم چیده نشده فراتر از اونه
– و این استدلال به نظر بنده زیاد صحیح نیست. که بگیم ما تو بهشت به چیزای خوبی میرسیم به لحاظ جمال و آسایش پس چرا همه انها رو تو دنیا طلب نکنیم
– اکثر ما قریب به اتفاق چنین زندگی رو دوس داریم چون همنطور که گفتم این یکی از شاخه های کمال گراییه و اگر احیانا می بینم خودمون یا دیگران به این چنین زندگی علاقه داره نباید سرزنش بشن بلکه کسی که به قول دوستان خودشو وقف رسیدن به چنین برتری می کنه باید سرزنش بشه و بهتر اینکه ما روی خواسته ها و علایقمون کنترل داشته باشیم
با سلام خدمت همه ى دوستان
درباره ى اين موضوع صحبت خيلى زياد هست، نكته اى كه به ذهن من ميرسه اينه كه به نظر من بخشى از تجمل گرايى به اين دليل هست كه افراد به دنبال جبران كمبودهايى هستند كه به صورت طبيعى و عادى بدست نيامده است، مثلا اگر در جامعه به فردى زياد توجه نشود ممكن است سعى كند با به رخ كشيدن يك وسيله ى خاص و منحصر به فرد (ماشين آنچنانى، گوشى موبايل، لباس هاى مارك دار و …) كمبود توجه را جبران كند! يا در ابعادى از زندگى موفق نبوده است و سعى مى كند با نشان دادن تجملات آن عدم موفقيت را كمرنگ كند، مثلا كسى در درس و تحصيل و كسب مدرك! موفق نبوده حالا سعى مى كند با نشان دادن تجملات آن را جبران كند! البته درباره همه ى افراد صادق نيست!
از سوى ديگر مى بينيم كه افراد برجسته و صاحب كمالات واقعى مثل دانشمندان، يا كسانى كه به مقامات معنوى خوبى رسيده اند، جلوه هايى از خودنمايى و تجمل گرايى در آنها ديده نمى شود. يعنى اين افراد به درجاتى رسيده اند كه نيازى به ديده شدن و جلب توجه احساس نمى كنند.
البته ديده شدن و جلب توجه فقط يك جنبه از تجمل گرايى است و قطعا دلايل ديگرى دارد.
بعنوان يك راهكار براى كنترل تجمل گرايى، به نظر من افزايش “عزت نفس” موثر است، عزت نفس به اين معنا كه فرد در درون خود احساس با ارزش بودن كند و نيازى به داشتن ابزار هاى مادى و ارائه تجملات براى نشان دادن ارزش خودش نبيند!
واقعیت این است که نه تنها در کشورمان بلکه در تمام دنیا واژه “لوکس” مد شده است، آنچنان که کله پاچه فروشی هم در کشورمان با صفت لوکس مزین می شود. از طرف دیگر واژه هایی نظیر مارک دار، فشن، مد روز، و لوکس و لاکچری در افواه عموم تقریبا به یک منظور و با مفهوم با پرستیژ بکار برده می شود. اما رابطه حقیقی میان لوکس و لاکچری با مد و فشن آنچنان که می پنداریم واضح و مشخص نیست.
امروزه برندهای مد نظیر زارا، مانگو، بنتون، اچ اند ام، همانقدر برای مخاطب جذاب به نظر می آیند که شنل، دیور، و لویی ویتن. شاید اکثر ما اساسا میان لویی ویتن و شنل با زارا و پولو و لاکوست تفاوت خاصی قائل نباشیم و حداکثر هر کدام را برندی با محصول و سطح قیمتهای متفاوت بپنداریم. اما حقیقت این است که دنیای زارا، مانگو و پولو با شنل و دیور و لویی ویتن همانقدر متفاوت است که دنیای برندهایی نظیر یونیلور، لورئال و بورژوا با شنل و دیور.
بگذارید ساده تر سخن بگوییم. تفاوت برندهای لوکس و برندهای مد در قیمت نیست. کارکرد اجتماعی و فردی هر کدام از برندها با هم متفاوت است.
لاکچری و لوکس گرایی از طلوع بشریت تا بحال همراه انسان بوده است. در مصر باستان بهره گیری از عطرها موهبتی بود که ویژه فرعون، دربار و برخی اشراف و کاهنان می شد. همچنین رسم مومیایی که به خاطر میل انسان به جاودانگی ابداع شده بود، در ابتدا به پادشاه و ملکه هایش اختصاص داشت، البته بعدها به سایر اشراف و مردم عادی و حتی حیوانات محبوبشان سرایت کرد. گفته می شود در ایران ساسانی تحصیل مختص طبقه نجبا بوده است. این موارد که اولین اشیاء یا خدمات لوکس تاریخ بشر محسوب می شوند، مصداقهای وجود طبقات اجتماعی بودند. بعدها با تغییر و پیشرفت جوامع، نظام اشراف سالاری و طبقات ثابت و غیرقابل تغییر از بین رفتند، حال دیگر یک فرد با همت و نبوغ خود می توانست از نردبان طبقات اجتماعی بالا برود و نیاز داشت چیزی این پیشرفت را هم برای خودش و هم دیگران تصدیق کند. بدین ترتیب محصول و برند لوکس مدالی بود که فرد موفق بر سینه خود به نشانه موفقیت نصب می کرد. بله دوست داشته باشیم یا نداشته باشیم مهمترین کارکرد لاکچری ایجاد تمایز عمودی در جوامعی است که به سبب از بین رفتن بنیانهای طبقات اجتماعی قدیمی دیگر تفاوتی میان افراد جامعه وجود ندارد مگر میزان پول. اما پول معیار و ملاک مناسبی برای ایجاد تمایز نیست.
رابطه انسانها با پول رابطه عشق و نفرت است. جامعه، عریانی داد و ستد وار پول را نمی پسندد. بنابر فرمایش حضرت حافظ”در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود – کین شاهد بازاری وان پرده نشین باشد.” همچنین کاپفرر می گوید: ” لوکسگرایی مواد خام که همان پول است، را به محصول پیچیده فرهنگی که تمایز اجتماعی است، بدل میکند.” همانگونه که گل شاهد بازاری در فرایندی پرزحمت و سخت به گلاب قمصر تبدیل می شود که لایق پرده خانه کعبه می شود. به همان قیاس (البته در مثل مناقشه نیست) لاکچری به کمک استادکاری، ذوق و صرف وقت و دقت وسواس گونه به جزئیات، پول را مانند ماده ای خام به محصول پیچیده فرهنگی یعنی تمایز اجتماعی تبدیل می کند.
اما آیا مد تمایز ایجاد نمی کند؟ پس تکلیف اشخاصی که اتفاقا به منظور متمایز کردن خود لباس مارک دار می پوشند، چه می شود. واقعیت این است که مد هم کارکرد ایجاد تمایز دارد. اما برخلاف لاکچری این تمایز عمودی نیست. به عبارت دیگر، یک فرد به کمک مد خود را از انبوه افراد مشابه متمایز می کند، بدون اینکه وی را به طبقه اجتماعی بالاتری منتقل کند. خرید کیفی از فروشگاه مانگو، سفارش مانتو از برند با لیبل یک طراح خوش سلیقه، و شالی که چاپ دستی شده قطعا بانوی خریدار آن را به عنوان فردی خوش پوش و صاحب سبک شخصی از دیگر دوستان و آشنایان متمایز می کند، ولی او را بر آسانسور تمایز اجتماعی سوار نمی کند، درحالی که کیف لویی ویتن یا هرمس چند میلیون تومانی این ویژگی را دارد. باز هم به مساله غامض ارتباط پول و لاکچری رسیدیم، اینجاست که کیفیت فوق العاده، مواد اولیه عالی، تاریخچه و ارتباط برند با هنر، محصول برند لوکس را به پدیده ای فرهنگی و هنری تبدیل می کند که می بایست چشمی هنر شناس و به عبارت خودمانی جنس شناس آن را کشف کند و از لذت این کشف که برای دیگری قابل فهم نیست، سیراب شود. بنابراین لذت شخصی و داشتن سلیقه و شناخت از برند و میراث آن به عنوان کارکرد فردی لاکچری نقشی مهم ایفا می کند.
مد کارکرد دیگری هم دارد. از قرن هفدهم میلادی تابحال شهرنشینی در جوامع مختلف رشدی بدون توقف داشته است. شهرنشینی در کنار مزایای بی شمارش ارتباط انسان با طبیعت را دستخوش تغییر کرده است. زندگی سنتی پیش از انقلاب صنعتی به گونه ای بود که مردم برای هر فصل از پیش آماده می شدند، اگر نیاز بود هیزم و زغال تهیه می کردند، مادر و مادربزرگ بافتنی شان را می بافتند، جشنها و مراسمهای سنتی هم که جای خود را داشتند. این هماهنگی با فصول، گذر زمان را برای انسان قابل تحمل و حتی لذت بخش می کرد. امروزه یکی از کارکردهای مد بازآفرینی فصلها و ارتباط انسان مدرن با زمان است. از همین رو منسوخ شدن و میل به تغییر دائمی در مدل کسب و کار مد نه تنها مذموم نیست، بلکه مانند آمدن و رفتن فصلهای سال امری طبیعی و حتی زیبا به شمار می آید. این در حالی است که در لاکچری محرک پایه میل به جاودانگی و عیش دائمی است و عمر طولانی و دوام بالا از ویژگیهای ضروری محصولات لوکس به شمار می آید.
می توانیم اینگونه جمع بندی کنیم:
هم مد و هم لاکچری کارکرد اجتماعی دارند، اما تمایز اجتماعی در مد افقی و تمایز اجتماعی در لاکچری عمودی است.
مد و لاکچری هر دو کارکردهای فردی مختلفی دارند، ارتباط با زمان کارکردی است که در هر دو دیده می شود، اما در مد این ارتباط میل به تغییر مداوم را تقویت می کند، در حالی که در لاکچری ارتباط با زمان از جنس میل به جاودانگی است. حال بهتر می توان درک کرد چرا مدل ۹۱۱ پورشه یا عطر شماره پنج شنل همواره بازتولید می شوند، اما کلکسیونهای پوشاک عرضه شده زارا هر دو هفته یک بار کاملا تغییر می کند.
با سلام؛
جناب اقای احمدی خیلی کامل و زیبا تعاریف و تفاوتهای این دو را بیان کردید. برای من بسیار اموزنده بود. متشکرم.
صادقانه می گویم بسیار لذت بردم . امیدوارم که این خط مربوط به برندهای لوکس را در کافه برندینگ ادامه دهیم و اطلاعات همه را در این زمینه بالا ببرید ممنونم
رژه لاکچری ها در تهران
رژه و خودنمایی خودروهای لوکس پدیده جدیدی است که اخیرا در خیابانهای تهران تبدیل به یک اپیدمی شده است و در بین جوانان مخصوصا بچه پولدار ها باب شده است و دیگر خبری از خودروهای قدیمی که سالها پیش طرفداران بخصوصی داشت نیست،چراکه روزگاری نه چندان دور بود که تهران پر بود از خودروهای دودزای پیکان که در کارخانه هیلمن هانتر بریتانیا ساخته می شد همان پیکان گوجه ای معروف. خودرویی که گزینه پرانتخاب ایرانی ها به شمار می آمد و داشتنش به نوعی کلاس و مد آن روزگار !
حالا خیابان های تهران جایی شده از خودروهای لوکسی چون فراری ، لامبورگینی ، پورشه ، بوگاتی و … و دور دوربازی افرادی که با خودروهای کمیاب و لوکس خودخیابان ها را به صورت گذری از نوع موقت بالا و پایین می کنند.
گذری که به موج تظاهر و فخرفروشی در شبکه های اجتماعی تبدیل می شود و عکس هایی که در این شبکه ها رد و بدل می شود . حالا دیگر عشق ماشین نه تنها در میان جوانان ریشه دوانده بلکه جزو آن عشق هایی شده که سن و سال نمی شناسد و کافی است پولش در جیب موجود باشد تا شود مبارک شما وارد کننده عزیز!
لاکچری چیست ؟ تلفظ صحیح و معنی کلمه Luxury
نمیدونم چی شده که یه دفعه چندین هزار نفر King و Queen تو ایران به پادشاهی رسیدن و همش میخوان زندگی لاکچری شونو به نمایش بذارن ? اما اون طرف قضیه هنوز خیلیا هستن تو کف اینن که این « لاکچری » که میگن یعنی چی ؟! توصیه می کنم حتما مطلب را ببینید .
معنی کلمه لاکچری چیه ؟!
والا آقا اگر شما فهمیدین لاکچری یعنی چی ، به ما هم بگید . کلمه لاکچری نه در زبان فارسی و نه انگلیسی هیچ معنی مشخصی نداره ! واژه لاکچری در واقع شکل کج و کوله واژه Luxury هست که توسط ایرانی ها اختراع شده ?
تلفظ صحیح معنی واژه Luxury
واژه luxury در زبان انگلیسی اینجوری تلفظ میشه [ لاکشری ˈlʌk.ʃɚ.i ] . تلفظ واژه لاکشری در هر دو لهجه امریکایی و بریتانیایی تقریبا مثه همه ؛ البته در لهجه امریکایی « لاکژری » هم تلفظ میشه .
واژه Luxury یک واژه انگلیسیه که البته ریشه Latin داره . شکل اولیه این واژه در زبان لتین به این صورت بوده luxus که بعدا تبدیل شد به لوکسوریا luxuria و بعدش در زبان فرانسوی قدیم به شکل luxurie تغییر کرد و در نهایت در زبان انگلیسی به شکل luxury در اومده !
چیزی که برای من عجیبه اینه که ایرانی ها رو چه حسابی این واژه رو لاکچری تلفظ میکنن ? شاید باور نکنید اما من افرادی رو میشناسم که رشته تحصیلی شون زبان انگلیسی بوده اما این واژه رو اشتباه تلفظ میکنن ! حتی وقتی تو گوگل واژه لاکشری رو جستجو میکنید ، خود گوگل « لاکچری » رو بهتون پیشنهاد میده ! ?
مدتی است که کلماتی چون لاکچری، لوکس و محصولات لاکچری و غیره ، وارد زبان محاوره و نیز فرهنگ و سبک زندگی ما شده اند.
زندگی لوکس و استفاده از محصولات لاکچری
این کلمه به معنای خود نمایی کردن (البته به اشتباه!! ) به این صورت جا افتاده است که برخی از افراد جامعه که از یک طبقه خاص اجتماعی برخوردارند، برای خود نمایی کردن و به اصطلاح خودشان لاکچری زندگی کردن، هزینه های گزافی میپردازند بدون آنکه خود بدانند که زندگی لوکس به چه معناست.
این افراد عمدتا با خرید لباس های مارک و یا ماشین های گران قیمت به دنبال زندگی لوکس و لاکچری هستند. ولی آیا واقعا چنین چیزی درست است و لوکس بودن همان خود نمایی کردن است؟
طراحی منبت برای دکوراسیون کلاسیک
طراحی منبت برای دکوراسیون کلاسیک
لاکچری:
می توان گفت که با توجه به اصل و ریشه غربی این کلمه دخیل، لاکچری یا همان سبک زندگی فاخر، نوعی رفتار نهادینه شده در خود فرد است که حتی ممکن است آن را از نیاکانش به ارث برده باشد.
در واقع پوشش و سبک زندگی فرد در جامعه نمادی از اصالت و ریشه های او می باشد که بدون خودنمایی و از طریق خود او به نمایش در می آید.
مثلا شخصی که مرسدس بنز سوار می شود و برای آن هزینه می نماید تنها به خاطر اصالت و قدمت دیرینه بنز از آن استفاده می کند نه به خاطر خودنمایی و کسب اعتبار ظاهری. البته این موضوع فقط در مورد افراد لوکس و اصیل صدق می کند.
حتی در مورد همکاری و ارتباط بین برند ها نیز این مطلب صادق است. هیچ گاه یک برند پرآوازه و اصیل با یک برند نو پا قرارداد همکاری امضا نمیکند. مثال بسیار واضح آن همکاری بین سواروسکی و مرسدس بنز است که هر دوی آنها بیش از یک قرن سابقه دارند و اعتبار هردو در بین مردم قابل توجه می باشد.
پس باید در مورد معنای کلمات و استفاده درست و به جای آنها در زندگی روزمره خود دقت نماییم تا در نخستین گام باعث کسب اعتبار در اذهان مردم جامعه خود گردیم.
منبع : معنی لاکچری
سوال : معني کلمه ي لاکچري چيست؟
پاسخ سوال فوق را در زیر مشاهده نمایید :
لاکچری چیست؟ – وب نگین
لاکچری-چیست؟-زندگی-لاکچری-چگونه…
لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در ان فرد …
اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می شود، که البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه …
البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری (Luxury) در دنیا وجود ندارد. …
لاکچری،لوکس
luxury./
سلام،اولین نوشته و خوشحالی از چیدن کلمات کنار هم.بدون مقدمه لاکچری چیست؟ با کلمه لوکس همه اشنا هستیم. در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی …
معنی کلمه لاکچری بایگانی – ایران گفت اخبار داغ روز
لاکچری چیست؟ زندگی لاکچری چگونه است؟ معنای واژه لاکچری یعنی…. این یکی از سوالهایی که اینروزها خیلیها در اینترنت ..
لاکچری ایفون
معنی لاکچری چیست ؟ معنی لاکچری; لاکچری یعنی چه; معنی کلمه لاکچری; لاکچری یعنی چی؟ لاکچری به چه معناست; لاکچری به انگلیسی; ایفون لاکچری چیست; معنی لغت
معنی لاکچری چیست معنی کلمه لاکچری – لاکچری
معنی کلمه لاکچری
معنی کلمه لاکچری چیست
معنی_کلمه_لاکچری
معنی کلمه لاکچری چیست
لاکچری-تجمل گرایی!!!!
لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در ان فرد …
. این شخصیت کسی هست که از کلمه لاکچری و لغات دیگه ی لاتین …
معنی لاکچری چیست
من خالق «زندگی لاکچری» هستم ! …
. رفته یا می رود و دایم در تلاش است که از کلمات انگلیسی استفاده کند تا وقتی انجا می رود لنگ نماند. …
در خیلی از پروژه ها این طور است که شخصیت ها به خوبی تعریف می شود، اما فرصت بازی نیست. …
.. خسته نباشید به همه ی عوامل فیلم پایتخت خصوصا اقای مقدم و اقای مهرانفر و …
معنی کلمه ی لاکچری چیست؟
معنی لاکچری چیست
لاکچری به انگلیسی
معنی لاکچری به فارسی
لاکچری یعنی چه
لاکچری ویکی پدیا
لاکچری به چه معناست
ماشین لاکچری
چندی است که مجموعه پایتخت از سیمای ایران پخش میشود . در حین کلمات درست و نادرست این مجموعه کلمه ای توجه ام را جلب نمود ، لاکچری !!!!
جدای از اینکه ادای این کلمه از سوی این مجموعه جنبه تبلیغ این نوع زندگی را دارد و یا خیر ،سعی کردم اطلاعاتی در این مورد کسب نمایم و به موضوع زیر برخوردم . موضوعی تامل برانگیز که اغلب مردم در دنیا را فریفته خود کرده است . حال آنکه طبق دستورات دین مبین اسلام تجمل گرایی و لوکس زندگی کردن ، منفور است و توصیه به دوری از این نحوه زندگی شده است .
با کلمه لوکس همه آشنا هستیم. در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی است اما در زبان فارسی مانند یک کلمه فارسی با آن برخورد می شود. لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در آن فرد ترجیح می دهد اجناس لوکس را بخرد. لاکشری با وجودی که به تلفظ صحیح واژه انگلیسی نزدیکتر است اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می شود، که البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه لوکس در زبان فارسی همان ترجمه لوکس گرایی برای آن مناسب تراست.
[تصویر: %D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86.jpg]
لاکچری یک سبک زندگی است که در آن فرد اصرار دارد گران قیمت ترین و با کیفیت ترین اقلام را در میان کالاها و خدمات انتخاب کند چرا که گمان می کند با این کار تجربه ممتاز و حس برتر و بالاتری نسبت به هم رده های خود در جامعه پیدا می کند. اتومبیل های لاکچری را همه در زیر پای فوتبالیست های مشهور دیده ایم. ساعت ها، جواهرات، مبلمان و وسائل خانگی و همینطور هتل ها و رستوران ها از کالاها و خدمات لاکچری به حساب می آیند. خرید بلیط تجربه های لذت بخش و نادر مثل سفر به فضا هم از جمله خریدهای لاکچری شناخته می شود. میوه فروشی که میوه های درشت و با کیفیت را در فضایی جداگانه نگه می دارد هم یک لاکچر فروش است که دنبال مشتری پولدار و لاکچرپسند می گردد.
[تصویر: %D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87.jpg]
بازار لاکچری یا لوکس فروشی یک بازار بسیار پردرآمد و البته با مشتریان خاص است. مشتریان مغازه های لاکچری آدم هایی هستند که در مورد قیمت زیاد چانه نمی زنند و بیشتر از قیمت نگران واقعی بودن نام تجاری یا برند محصولی هستند که می خرند. به همین خاطر اگر بتوانید محصول خود را به عنوان یک برند یا نام تجاری لاکچری به لوکس گراها معرفی کنید و به آنها بقبولانید که با خرید این محصول می توانند جزو باشگاه لاکچرها باشند، می توانید مطمئن باشید که برنده شده اید و جایگاهی عالی در بازار برای خود ایجاد کرده اید.
[تصویر: %D9%84%D9%88%DA%A9%D8%B3_21.jpg]
البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری (Luxury) در دنیا وجود ندارد. خیلی ها معتقدند هر چه جنس گران قیمت تر و کمیاب تر باشد لاکچری تر است. برای همین وقتی یک ساعت لاکچری به دست می کنند اصرار دارند ثابت کنند دارای شناسنامه تائید شده و شماره سریال قابل رهگیری از طریق اینترنت است و از همه مهم تر از این ساعت فقط تعداد مشخص و محدودی تولید شده که افراد خاص و مشهور و سرشناسی آن را در کلکسیون خود دارند. بد نیست بدانید که تب لوکس گرایی فقط پولدارها و خوش درآمدها را نگرفته است. حتی در خانه های افراد کم درآمد هم شما می توانید وسایل مشخصی را پیدا کنید که فقط به خاطر لوکس و تجملی بودن وجودشان در خانه تحمل می شود. جالب اینجاست که شوق جستجو برای وسایل لوکس یا لاکچری ، حتی از همان زمان غار نشینی نیز همراه انسان بوده است. به گردن آویختن دندان شیری که برای شکارش زحمت زیادی کشیده شده بود یا آویزان کردن عاج فیل از سقف غار، همگی حکایت از شوق و علاقه شدید انسان غار نشین به متفاوت بودن و به قول لاکچرهای امروزی متمایز بودن می کند. شک نیست که لاکچری یک پدیده اجتماعی است که در برخورد و ارتباط طبقات خاصی از انسان ها با یکدیگر معنا پیدا می کند. ما وسایل لوکس را برای دل خودمان نمی خریم. می خواهیم با آن مفهومی را به دیگران نشان دهیم. بدیهی است که از لحاظ روان شناسی این مفهوم لوکس نمایی یا به رخ کشیدن و نمایش اجناس لوکس یک پدیده ذهنی و غیرواقعی است، اما با این وجود بسیاری از افراد پولدار و حتی طبقه متوسط جامعه حاضرند سلامتی و سرمایه خود را به خطر بیاندازند و حتما لاکچرگونه زندگی کنند.
[تصویر: iphone6_elite_swa_lg_gold_1.jpg]
بازار عرضه خدمات و محصولات لاکچری یک “گوشه بازار(Niche Market)” است که سودی کلان در آن خوابیده است. باید پذیرفت که افراد پولدار و بسیار ثروتمند جامعه جهانی را نمی توان نادیده گرفت. این افراد داشتن یک زندگی لوکس و متمایز را حق خود می دانند و اصرار دارند که به هر شکلی که شده، متمایز بودن شان را هم به خود و هم به دیگران ثابت کنند. به همین خاطر با فراغ خاطر و بدون تاخیر و چانه زنی ثروت خود را برای خرید محصولات و استفاده از خدمات لاکچری به جریان می اندازند و با دست و دلبازی پول خرج می کنند. صاحبان کسب و کارهایی که برای مشتریان لاکچری محصول خاص داشته باشند و بتوانند این گروه از مشتریان ویژه را به سمت خود جلب کنند، در واقع برنده بازار هستند. اما نکته این جاست که این تاجران قبل از هر کاری باید لاکچر بودن محصول و خدمات خود را به مشتری لوکس گرا و ممتاز ثابت کنند. اینجاست که بحث «بازاریابی لاکچری» و یافتن رسانه ای مناسب برای معرفی محصولات و خدمات لاکچری مطرح می شود.
[تصویر: 400280_351670468177052_140432149300886_1…257289.jpg]
نوشته حمید کوثری – منبع سایت اترژی مثبت
حال ما دوست داریم زندگی لاکچری داشته باشیم !!!!
برند دکوراسیون فن و هنر
وبسایت ASHWOOD
هنرکده فن و هنر در سال 1340 در خیابان شریعتی، در قلب منطقه دروس ، در مهد مسلم معروف ترین لوکس سازان تهران متولد گردید. این برند نام خود را از دو کلمه فن و هنر، به ودیعه گرفت.
گروه صنایع چوب فن و هنر با بهره مندی از مواد اولیه مرغوب و اصیل و تجربه گرانقدر استاد علی حیدری فعالیت خود را آغاز نمود . محصولات این مجموعه فقط برای مصرف کنندگان ساخته میشود و این مجموعه با هیچ شعبه دیگری و حتی همکاران همکاری ندارد .
معنای واژه لاکچری یعنی…. این یکی از سوالهایی که اینروزها خیلیها در اینترنت بدنبال یافتن معنایش هستند. مطلب زیر به شما میگوید که لقلقه زبان ارسطو عامل در سریال پایتخت یعنی زندگی لاکچری چیست؟
با کلمه لوکس همه آشنا هستیم. در واقع با وجودی که لوکس یک واژه لاتین به معنای تجملی است اما در زبان فارسی مانند یک کلمه فارسی با آن برخورد می شود. لوکس گرایی یا لاکشری (Luxury) به معنای شکلی از زندگی است که در آن فرد ترجیح می دهد اجناس لوکس را بخرد. لاکشری با وجودی که به تلفظ صحیح واژه انگلیسی نزدیکتر است اما در ایران به صورت لاکچری تلفظ می شود، که البته با توجه به جا افتاده بودن کلمه لوکس در زبان فارسی همان ترجمه لوکس گرایی برای آن مناسب تراست.
لاکچری یک سبک زندگی است که در آن فرد اصرار دارد گران قیمت ترین و با کیفیت ترین اقلام را در میان کالاها و خدمات انتخاب کند چرا که گمان می کند با این کار تجربه ممتاز و حس برتر و بالاتری نسبت به هم رده های خود در جامعه پیدا می کند. اتومبیل های لاکچری را همه در زیر پای فوتبالیست های مشهور دیده ایم. ساعت ها، جواهرات، مبلمان و وسائل خانگی و همینطور هتل ها و رستوران ها از کالاها و خدمات لاکچری به حساب می آیند. خرید بلیط تجربه های لذت بخش و نادر مثل سفر به فضا هم از جمله خریدهای لاکچری شناخته می شود. میوه فروشی که میوه های درشت و با کیفیت را در فضایی جداگانه نگه می دارد هم یک لاکچر فروش است که دنبال مشتری پولدار و لاکچرپسند می گردد.
بازار لاکچری یا لوکس فروشی یک بازار بسیار پردرآمد و البته با مشتریان خاص است. مشتریان مغازه های لاکچری آدم هایی هستند که در مورد قیمت زیاد چانه نمی زنند و بیشتر از قیمت نگران واقعی بودن نام تجاری یا برند محصولی هستند که می خرند. به همین خاطر اگر بتوانید محصول خود را به عنوان یک برند یا نام تجاری لاکچری به لوکس گراها معرفی کنید و به آنها بقبولانید که با خرید این محصول می توانند جزو باشگاه لاکچرها باشند، می توانید مطمئن باشید که برنده شده اید و جایگاهی عالی در بازار برای خود ایجاد کرده اید.
البته هنوز تعریف مشخص و واحدی برای لاکچری (Luxury) در دنیا وجود ندارد. خیلی ها معتقدند هر چه جنس گران قیمت تر و کمیاب تر باشد لاکچری تر است. برای همین وقتی یک ساعت لاکچری به دست می کنند اصرار دارند ثابت کنند دارای شناسنامه تائید شده و شماره سریال قابل رهگیری از طریق اینترنت است و از همه مهم تر از این ساعت فقط تعداد مشخص و محدودی تولید شده که افراد خاص و مشهور و سرشناسی آن را در کلکسیون خود دارند. بد نیست بدانید که تب لوکس گرایی فقط پولدارها و خوش درآمدها را نگرفته است. حتی در خانه های افراد کم درآمد هم شما می توانید وسایل مشخصی را پیدا کنید که فقط به خاطر لوکس و تجملی بودن وجودشان در خانه تحمل می شود. جالب اینجاست که شوق جستجو برای وسایل لوکس یا لاکچری ، حتی از همان زمان غار نشینی نیز همراه انسان بوده است. به گردن آویختن دندان شیری که برای شکارش زحمت زیادی کشیده شده بود یا آویزان کردن عاج فیل از سقف غار، همگی حکایت از شوق و علاقه شدید انسان غار نشین به متفاوت بودن و به قول لاکچرهای امروزی متمایز بودن می کند. شک نیست که لاکچری یک پدیده اجتماعی است که در برخورد و ارتباط طبقات خاصی از انسان ها با یکدیگر معنا پیدا می کند. ما وسایل لوکس را برای دل خودمان نمی خریم. می خواهیم با آن مفهومی را به دیگران نشان دهیم. بدیهی است که از لحاظ روان شناسی این مفهوم لوکس نمایی یا به رخ کشیدن و نمایش اجناس لوکس یک پدیده ذهنی و غیرواقعی است، اما با این وجود بسیاری از افراد پولدار و حتی طبقه متوسط جامعه حاضرند سلامتی و سرمایه خود را به خطر بیاندازند و حتما لاکچرگونه زندگی کنند.
بازار عرضه خدمات و محصولات لاکچری یک “گوشه بازار(Niche Market)” است که سودی کلان در آن خوابیده است. باید پذیرفت که افراد پولدار و بسیار ثروتمند جامعه جهانی را نمی توان نادیده گرفت. این افراد داشتن یک زندگی لوکس و متمایز را حق خود می دانند و اصرار دارند که به هر شکلی که شده، متمایز بودن شان را هم به خود و هم به دیگران ثابت کنند. به همین خاطر با فراغ خاطر و بدون تاخیر و چانه زنی ثروت خود را برای خرید محصولات و استفاده از خدمات لاکچری به جریان می اندازند و با دست و دلبازی پول خرج می کنند. صاحبان کسب و کارهایی که برای مشتریان لاکچری محصول خاص داشته باشند و بتوانند این گروه از مشتریان ویژه را به سمت خود جلب کنند، در واقع برنده بازار هستند. اما نکته این جاست که این تاجران قبل از هر کاری باید لاکچر بودن محصول و خدمات خود را به مشتری لوکس گرا و ممتاز ثابت کنند. اینجاست که بحث «بازاریابی لاکچری» و یافتن رسانه ای مناسب برای معرفی محصولات و خدمات لاکچری مطرح می شود. به جرات می توانیم بگوئیم که مجله «انرژی مثبت» یک مجله لاکچری برای ساکنین دنیای لاکچری هاست. انرژی مثبت برای خود یک برند خاص با مطالبی ویژه و متمایز است چرا که تنها به معرفی محصولات و خدمات لاکچری نمی پردازد، بلکه نگاهی یکپارچه نگر دارد و تمام حوزه های روانشناسی، اقتصادی، سلامت و چالش های زندگی شغلی و اجتماعی انسان هایی که در جستجوی تمایزهای مثبت اند را پوشش می دهد.
ما براین باوریم که شاید مقدار طلای موجود در جهان محدود باشد، اما ثروت جاری و قابل استخراج در این دنیا پایان ناپذیر است و می تواند توسط هر انسانی روی زمین خلق شود و تکثیر گردد. وقتی ثروت عالم بی پایان باشد، پس همه انسان ها این فرصت و از همه مهم تر این حق را دارند که لاکچری ترین زندگی را برای خود و فرزندان خویش رقم بزنیم. به همین خاطر مجله «انرژی مثبت» را یک مجله لاکچری برای همه انسان های روی زمین می دانیم. اثبات «انرژی مثبت» خودِ «انرژی مثبت» است. با ما همراه باشید. شما را با دنیای جدیدی آشنا خواهیم ساخت. دنیایی فراتر از دنیای لاکچری ها!
لاکچری رو میشه تقریبا به معنی خود نمایی هم گفت احتمالا!!!
لاکچری ترین حرکتی که زدم این بود ڪه
داشتم املت میخوردم به یارو گفتم
پیاز بیار
گفت ۵۰۰تومنه
گفتم اشکال نداره بیار
آخره همه ی لاکچری ها دووجب خاک و ی کفنه
این قسمت که نوشته وسایل لوکس برای خودمون نیس و برای خودنمایی یا نشون دادن اون ب دیگرانه رو قبول ندارم.من وقتی ی چیز لوکس میخرم حتی اگه کسی هم نبینتش احساس خوبی دارم چون واسه دل خودم خریدم…و ی جورایی نیازی ک داشتم رو برطرف کردم
من اگه بهت بگم مارک کلوین کلین نخر بیا حمید اسپرت بخر …حتی اگه حمید اسپرت بهتر و ارزون تر هم باشه لاکچری ها کلوین رو میخرن.چون بحث خود نمایی و حس خوبه پوشیدن لباس های با برند لاکچری خیلی براشون مهمتره تا راحتی و کیفیت.
هرچیزی که برنده مطمعنا از جنس عالی و راحتی بسیاری برخورداره.همین طوری که برند نشده.چه اشکالی داره کسی بخواد راحت زندگی کنه.هر کس سبک زندگی خودشو داره
شاید خیلی ها بدنبال خودنمایی و پز دادن و چشم و هم چشمی باشند ، اما همه اینطور نیستند ، بنده از زندگی درخانه پنج میلیاردی خود لذت میبرم ، از تراس و ویو و استخر آن لذت میبرم ، و اصلا هم دلم نمیخواد کسی مرا ببیند و پز بدم ، از دیدن آسایش همسرم لذت میبرم ، خدا کنه همه بتونند این زندگی را داشته باشند
عزيزم قيمت اين ماشين تو دبي از يه برايد كمتره …….لطفا قيافه نكيره ….. قيمتش 14 ميليون تومان هست……
“لاکچری لایف” يا “سبك زندگي لوكس” از زمان آغاز و ترويج آن تاريخ خاصي مشخص نيست. هر جا كه ثروتمندي بوده و آقازاده و خانزاده، زندگي لوكس يا Luxury هم بوده اما با افزايش تعداد كاربران شبکههای اجتماعي، اين سبك زندگي بیشازپیش ترويج شد. تا آنجا كه حتي آنها هم كه زندگي لوكسي ندارند اما براي خودنمايي سعي كردند داروندارشان را بدهند تا عکسهای اينستاگرامشان از جنس لاكچري باشد.
فروردینماه سال گذشته خبر تصادف خودروي ميلياردي خيلي زود به گوش همه رسيد. جالب اينجاست كه تعداد فالوئرهاي فرد فوتشده در آن حادثه بعد از فوتش روزبهروز بيشتر شد. آرامآرام افراد لاكچري يا بهاصطلاح مایهدار در اين شبكه اجتماعي پررنگتر شدند. تصاوير مهمانیهای شبانه با انواع و اقسام خوراکیها و نوشیدنیها سبب شد تا صفحاتشان مخاطبان زيادي را به خود جلب كند.
چگونه میتوان لاكچري ها را شناخت؟
اين افراد در شبکههای اجتماعي با عرف شكني و انتشار تصاوير خصوصي خود از خود وجههای اوپن مايند و روشنفكر نشان میدهند. بسياري از آنها در مسائل سياسي و اجتماعي و فرهنگي مشاركت ندارند. فقط با نوشتن شعر يا متني كپي شده يا مندرآوردی پاي عكس خود لايك جمع میکنند. آنها از هر ابزاري براي نشان دادن خود بهره میبرند و سعي میکنند عجیبترین كاري كه بيشترين هزينه را دارد و ديگران توانايي آن را ندارند انجام دهند.
اين افراد در عکسهای خود سعي میکنند مارك و برند لباس، ساعت، جواهرات، حتي و ميز صندلي خود را در گوشهای از تصوير جاي میدهند طوري كه قابلپیگیری براي مخاطبان باشد و کاملاً براي ديگران اثبات شوند كه آنها واقعاً پولدار نه، لاكچري هستند.
بسياري از اين افراد با قيد “پايبندي به قوانين جمهوري اسلامي”، استفاده از آيات و روايات نيز استفاده ابزاري میکنند تا بدینوسیله خود را توجيه كنند.
راههای جذب مخاطب
آنها با راه انداختن پيج عمومي و خصوصي براي خود طرفدار جمع میکنند حتي در ميان خودشان هم براي جذب مخاطب رقابت دارند. خيلي هاشان در همين فضا باهم آشنا میشوند و بهاصطلاح همديگر را فالو میکنند. عمدتاً جواب كامنت ها و پيام مخاطبانشان را نمیدهند.
بعضیها عكس نمیگذارند كه انگ فتوشاپ نخورند براي همين با بارگذاري فیلمهای مسافرتها و مهمانیهایشان لاكچري بودن خود را بیشازپیش به مخاطبانشان ثابت میکنند. با امكان راهاندازی كانال در تلگرام هرکدام براي خود يك كانال راهاندازی کردهاند تا تعداد پستهای بيشتري منتشر كنند و محدوديت در انتشار زمان فيلم نداشته باشند.
مهماني گرفتن در دنياي واقعي و مجازي براي بسياري از لاكچري ها از نان شب هم واجبتر است آنها در تعداد برگزاري مهمانیها باهم رقابت دارند.
برخیها هم اخیراً سبك جديدي در پیشگرفتهاند مثلاً در مناسبتهای مذهبي پستهای مذهبي میگذارند. پستهایی كه فارغ از دين و مذهب و سبك زندگي با هيچ عقل و منطقي كنار نمیآید. البته گفتن اين نكته ضروري است كه همه لاكچري ها مثل هم نيستند.
برخي ها نيز در فضاي مجازي براي عقب نماندن از اين قافله خود را لاكچري معرفي مي كنند. توضيح بيشتر اينكه برخي افراد در زمره لاكچري ها نيستند اما با استفاده غير مجاز از تصاوير ديگران براي خود طرفدار جمع مي كنند.
جالب اينكه اغلب تصاوير از داخل كشور است و هيچكدام سفر خارجي نيست. در واقع جاذبه هاي جنسي در كنار مدل ماشين و مهماني هاي مختلط از ديگر راه هاي جذب مخاطب براي اين افراد است.
ویژگیهای ظاهري افراد لاكچري
نوع پوشش، آرايش و خودروي اين افراد از نكاتي است كه بيش از همه به چشم میآید. لباسهایی كه فارغ از زشتي و زيبايي در سلايق افراد اما آنقدر خاص و در مواردي زننده است كه اقشار عادي حتي مرفه جامعه هم از پوشيدن آن در مجامع عمومي خودداري میکنند. همچنين آرایشهای خاص و عملهای زيبايي افراطي نيز باعث شده كه در خاص شدن و فاصله گرفتن آنها از ساير افراد جامعه جاي ترديد باقي نماند.
نقطه اتكا اين افراد در فخرفروشی و لاكچري بودنشان نوع خودروهاي ميلياردي است. البته نمیتوان از مهمانیهای شبانه مختلط نيز چشمپوشی كرد.
پسران عمدتا بدنسازند كه با پوشيدن حداقل لباس سعي دارند حداكثر عضلات بدن خود را به مخاطبان عرضه كنند. دختران هم با آرايش هاي فضايي و افراطي خاص بودن خود را فرياد مي زنند.
لاكچري، سبك زندگي يا بيماري مصرفگرایی و فخرفروشی
افرادي كه خود را لاكچري تلقي مي كنند با خريد گران ترين و بهترين اقلام و محصولات با برندهاي معروف سعي در نشان دادن برتري خود هستند. اين خريدها از لوازم خانه و لباس و خانه گرفته تا خريد جواهرات و حتي غذا و ميوه. كلا اين افراد اصرار بر داشتن برترين ها دارند و با تبليغ سبك زندگي خود در بين جامعه حس بالاتر بودن خود را به رخ مي كشند. اين افراد به فاصله طبقاتي قائل نيستند و از هر ابزاري براي نشان دادن برتري خود بهره مي برند. به بيان بهتر اينكه لاكچري در اين دست افراد سبك زندگي است يا نوعي بيماري خود عرضه داشتن بايد مورد مطالعه قرار گيرد.
کالاهای لوکس و لاکچری امسال ۱.۲ میلیارد دلار از سهم بازار خرید و فروش جهانی را به خود اختصاص دادند.
گزارش ها تازه منتشر شده نشان می دهد که فروش خودروهای لاگچری در سال جاری ۸ درصد افزایش داشته که نسبت به سایر اقلام کالاهای های لاگچری مانند غذا، هنر و هتل بیشتر به فروش رسیده است.
گزارش ها نشان می دهد که ارزش بازار لوازم لاگچری امسال به ۱٫۲ هزار میلیارد دلار می رسد که ۴۰ درصد این بازار را خودروهای لوکس تشکیل می دهد.
بیشتر بدانید:
اضافه شدن پخش زنده ویدیو به اپلیکیشن اینستاگرام
بیشترین تقاضا خودروهای لوکس برای برندهای مرسدس بنز، بی ام و و آودی است. اما بیشترین رشد فروش که حدود ۲۰ درصد افزایش نشان می دهد،برای خودروهای شرکت رولز رویز، فراری و لامبورگینی بوده است.
بر اساس این گزارش، کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه، اندونزی و چین مشتری این خودرو ها هستند. ثروتمندان کشورهای حاشیه خلیج فارس فقط برای محل سکونت خود این خودروها را خریداری نمی کنند، بلکه برای سفرهایشان در کشورهای دیگر نیز استفاده می کنند.
روسیه با اینکه چند سال اخیر از تحریم های شدیدی رنج می برد، ولی ثروتمندان این کشور خودروهای گران قیمت می خرند. برخی از روس ها خرید خودروهای لوکس را نوعی سرمایه گذاری و پس انداز می دانند.
در حالی که فروش خودروها افزایش یافته فروش جت های خصوصی کاهش پیدا کرده است.
بر اساس گزارش، در سال جاری میلادی فروش جت های خصوصی ۵ درصد کاهش داشته و به ۱۹٫۶ میلیارد دلار رسیده است. در کل هزینه ها در بازار خرید و فروش لاگچری ها ۴ درصد افزایش داشته است.
مزونهای لباس چند وقتی است که فقط لباس نو نمیفروشند و افتادهاند در کار فروش لباسهای دست دوم. تاناکورا فروشیهای لاکچری که البته هنوز تعدادشان کم است و فقط به مشتریهای خاص، لباس ویژه میفروشند، فاز جدیدی از خلاقیت در تجارت را وارد دنیای خرید و فروش کردهاند.« لباس دست دوم اصلا مهم نیست، چون اصلا اینا دست دوم نیستن؛ لباسی که ٤ ساعت توی یک مراسم پوشیده بشه لباس دست دوم به حساب نمیاد که.» اینها را نگار مشتری یکی از تاناکورا فروشیهای لاکچری میگوید.
محلههای نیاوران، پاسداران، زعفرانیه، ولنجک و آن بالاترها که مرز برجها و خانههای مدرن از پایین جدا میشود به دو دلیل جای خوب و مناسبی است؛ نخست اینکه بالای شهر هستند و به قولی کلاسشان بالاست، بعد هم اینکه برای راه انداختن یک مزون لاکچری که جنسهای گرانقیمت میفروشد، مشتری خودشان را از همان محلهها پیدا میکنند.
مشتریها هم وقتی از جریان این مدل مزونها خبردار میشوند لباسهایشان را میآورند و میگذارند برای فروش.
پریسا یکی از مشتریان پروپا قرص مزونهای تهران است که گاهی در مزونهای مختلف، فروش لباسهای دست دوم هنرپیشهها به گوشش خورده که از این اتفاق استقبال میکند. به قول خودش مهم این است که آدم خوشتیپ و خوشلباس باشد، حالا چه فرقی میکند لباس دست اول بخری یا سوم: «آخه مگه آدم یک لباس رو چند بار میخواد بپوشه؟ اونایی که میرن کلی برای لباسشون پول میدن خوبه که بدونن بعدش بیاستفاده نمیمونه و میتونن یک جایی بذارن تا واسشون بفروشه. لباسهایی که بهعنوان دست دوم میان تو این مزونها هم معمولا خیلی خاص هستند و برای بار اول پول زیادی واسشون پرداخت شده ولی وقتی برچسب دست دوم میخورن یهو میشن نصف قیمت. اینجوری هم فروشنده سود میکنه، هم خریدار.»
تصویر مزونهای لاکچری که مشتریانش برای لباسهای دست دوم گرانقیمت یا لباس هنرپیشهها سر و دست میشکنند در کنار مشتریان انتهای بازار حضرتی خیابان مولوی تصویر عجیبی است. تاناکورا فروشیهای اصیل پایتخت که هر روز پر و خالی میشوند از مشتری، با همان بوی خاص مواد ضدعفونی. مشتریهای لباسهای دست دوم اینجا به همان لباسهای هندی و پاکستانی که از مرز گذشته قانع هستند. لباسهایی بین ١٠ تا ٥٠هزار تومان. مشتریهای اینجا فکرش را هم نمیکنند که آن بالاترهای شهر هم لباسهای دست دوم خریدار دارند، چراکه واژه «تاناکورا» به طرز غریبی فقر را در ذهن مردم تداعی میکند، ولی واقعیت این نیستف چراکه چرخه خرید و فروش لباسی که دیگر به درد صاحبش نمیخورد، فرهنگ خوبی برای صرفهجویی و حتی کارآفرینی خواهد بود.
پدیده حراج و فروش لباس ستارههای جهان مثل مسی، رونالدو، مایکل جکسون و خیلیهای دیگر سالهاست که در کشورهای مختلف رواج دارد. لباسهایی که معمولا پولش صرف امور خیریه میشود اما در ایران به جز فروش لباس چند ستاره فوتبال هرگز نمود نداشته است. حالا که حرف از ستارههای سینما و طرفدارانشان که بیچون و چرا سلیقه و مدل لباسهایشان را الگو میکنند به میان آمد بیایید عکسهایی را که هر چند روز یک بار از مراسم مختلف سینمایی در اینترنت تبادل میشوند، مرور کنیم. لباسهایی که به اقتضای حرفه پوشانندگانش بعد از مدتی بیاستفاده میمانند و مثل لباسهای خودمان چپانده میشوند در کمد.
فکر بدی نیست که کمپین فروش لباسهای دست دوم هنرپیشهها راه بیفتد. دست دومهای گرانقیمت با دیزاینهای هنری. لباسهایی که در عکس هم زیبایی و زرقوبرقشان خیرهکننده است. لباسی که یک شخص با پول و سلیقه خودش خریداری میکند اگرچه جزو وسایل شخصی او محسوب میشود و ما حق نداریم برای آن نقشه بکشیم اما ترویج فرهنگ فروش لباسهای دست دوم و بدوناستفاده برای صرف امور خیریه، قطعا بیاستقبال نخواهد ماند.
سالها میشود که هنرهای دستی و سنتی ایرانی کمتر جایی در خانه ایرانیان دارد. چرا؟ بله گمانتان درست است، قیمت بالای تولیدات. «کاهش قیمتهای تولیدات صنایع دستی حاصل پیوند فعالان صنایع دستی و طراحان صنعتی در ایران» خبری خوشایند از زبان معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی برای علاقهمندان به هنرهای سنتی و فعلان صنایع دستی در ایران است. خبری که شاید آغازی باشد برای تقویت صنعتی برای خودکفایی از پول نفت.
لاکچری و لوکس شدن صنایع دستی ایرانی و به موازات دوری آنها از زندگی عامه مردم، اتفاقی بود که با انقلاب صنعتی و ورود محصولات کارخانهای به ایران مدرن رخ داد. مدرنیته کم کم هنرهای سنتی را عقب راند و آنها را به انزوای موزهها برد. قمیتها را نجومی کرد و هنرمندان را گوشهنشین و ناشناس. گرچه سالهاست که صنایع دستی در ایران بیشتر پشت ویترینی یا مخصوص گردشگران خارجی اند اما امروز کارشناسان معتقدند که یکی از مهمترین راهکارها در کنار تشویق مردم برای خروج صنایع دستی از این رکود پیوند سنت و مدرنیته است. راهکاری که شاید بتواند شکاف بین مردم و صنایع دستی را پر کند، قیمتها را بشکند، صنایع دستی را کاربردیتر کند و صنایع دستی را رونق دهد. راهکاری که معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی نیز در کنار تشویق فعالان صنایع دستی، جلوگیری از ورود صنایع دستی قاچاق و اختصاص بودجه و حمایتهای مالی و معنوی برای فروش محصولات به کار گرفته است. اما آیا صنعتی شدن صنایع دستی را از هویتش دور نمیکند؟
پیوند صنعت و سنت، حلقه گمشده در ایران
مهران هوشیار، مدیرگروه صنایع دستی دانشگاه سوره در گفتوگو با «ابتکار» به این سوال پاسخ می دهد: در دانش آکادمیک طراحی صنعتی برخاسته از صنایع دستی است و فرزند صنایع دستی است. اما متاسفانه همان طور که دانشجویان طراحی صنعتی از علم فراوانی در حوزه طراحی و مبانی خلاقیت آگاهی و اشراف دارند اما برعکس پیوند هویتی را نسبت به صنایع دستی از دست داده اند. فارغ التحصیلان طراحی صنعتی هویت ایرانی-سنتی را نمیشناسند و دانشجویان صنایع دستی دانش طراحی و خلاقیت را ندارند. ما با اجرای برنامههایی نظیر مسابقه جایزه بزرگ طراحی هنرهای سنتی میخواهیم این پیوند را ایجاد کنیم و این حلقه گمشده را بازسازی کنیم تا صنایع دستی ما بتواند با دانش روز، مبانی خلاقیت معاصر، با سلیقه جامعه امروز به سبک زندگی ما نزدیک شود. او ادامه میدهد: الزاما تعریف صنایع دستی این نیست که با دست ساخته شده باشد بلکه ماشینها نیز میتوانند در ساخت آنها دخیل باشند.
هوشیار با بیان اینکه صنایع دستی میتواند از تکنولوژی روز کمک بگیرد اما باید روح و انرژی انسانی در آن مستتر باشد، میگوید: این روح و انرژی با حضور مستقیم هنرمند و صنعتگر در اثر بروز میکند. از طرفی صنایع دستی در سطح میلیونی و کلان تولید انبوه نمیشود بلکه تولیدهای خرد و نیمه انبوه به کمک تکنولوژی میتواند به صنایع دستی داشته باشیم. جنس، عناصر و المان های تکنیکی ویژگیهایی است که بین یک محصول صنعتی و یک هنر دستی تفاوت ایجاد میکند. اما اسم صنایع دستی به معنی الزام دست ساز بودن آن نیست.
آیا پیوند صنعت و سنت میتواند راه گشا باشد؟
بهمن نامور مطلق، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی در گفت و گو با «ابتکار» از پیوند طراحان صنعتی و فعالان صنایع دستی و کاهش قیمت تولیدات آنها خبر میدهد و در رابطه با شکاف میان طراحان صنعتی و هنرمندان سنتی می گوید: این شکاف از گذشته وجود داشته است. طراحی صنعتی ما در دانشگاه ها براساس صنایع ماشینی طراحی شده است و توجه چندانی به طراحی سنتی نداشته است. ما سعی کرده ایم که با توجه به بضاعتی که در دانشگاههای وجود دارد این دو را به یکدیگر نزدیک کنیم و از طراحی صنعتی برای هنرهای سنتی استفاده کنیم. او ادامه میدهد: اگر مردم به استفاده و خرید محصولات و تولیدات صنایع دستی تشویق شوند منبع بزرگ نامحدودی به نام مردم را خواهیم داشت. سعی ما بر این است که سطوح مختلف صنایع دستی را که شامل صنایع دستی لاکچری، کاربردی و عامیانه است به نوعی حفظ کنیم.
نامورمطلق در پاسخ به این سوال که آیا پیوند طراحان صنعتی و صنایع دستی میتواند یکی از راهها برای کاربردی شدن صنایع دستی باشد، میگوید: این پیوند یکی از مهمترین راهکارهاست. این پیوند میتواند گرایشی را که در حوزه طراحی صنعتی دانشگاهی وجود دارد به نگاه بومی نزدیک کند. وقتی نگاه بومی تر و هویتی تر شود مطمئنا صنایع دستی به صورت تام یا بخشی در کارهایشان حضور پیدا خواهد کرد. مثل نقاشی که اگر بخواهد نقاشی ایرانی کند حتما در اثرش نگارگری مستقیم یا غیر مستقیم حضور پیدا خواهد کرد. او ادامه میدهد: ما اگر بتوانیم کاری کنیم که در طراحی صنعتی هویتی ایرانی وجود داشته باشد، ناخوداگاه میتوانیم از این ظرفیتهای در طراحی صنعتی استفاده کنند. چرا که طراحان صنعتی هم سلیقههای روز را خوب میشناسند و هم کارهایشان در شکل انبوه و عملیاتی تر است.
قیمتها کاهش مییابد
یکی از دلایلی که تولیدات هنری و صنایع دستی را از عموم ایرانیان دور کرده، قیمتهای بالای آنهاست. قیمتهایی که حالا به گفته معاون صنایع دستی قرار است به یاری این پیوند کاهش یابد. اما چگونه پیوند صنعت و سنت قیمت این کالاهای هنری و دستی را خواهد شکست؟
بهمن نامورمطلق، معاون صنایع دستی در این باره میگوید: طراحی صنعتی تنها طراحی شکل و صورت نیست. طراحی صنعتی از نقطه صفر تا صد زنجیره تولید را تعریف میکند و یکی از بخشها و عناصر شکل و تصویر است. بنابراین اگر طراحی صنعتی بتواند زنجیره خوبی را تعریف کند که هم کیفیت، سبک، سلیقه و مواد اولیه خوب داشته باشد سبب خواهد شد که اقبال عمومی ایجاد شود. به دنبال آن ما می توانیم تولید بیشتر داشته باشیم و این افزایش تولید موجب کاهش قیمت میشود. او ادامه میدهد: یکی از مشکلاتی که ما در این زمینه در کشور داریم این است که تولید ما تولید کاملی نیست، کم است و کارگاههایمان کوچک است. معاون صنایع دستی با اشاره به اقدامات این سازمان برای رفع این مشکل میگوید: ما چند اقدام را انجام داده ایم، کارگاهها را به سمت کارگاه های بزرگتر سوق داده و زنجیرهای را باز تعریف کردهایم تا قیمت تعریف شده کم تر شود. اگر کارگاه بزرگتر باشد مواد اولیه بیشتری خریداری میشود. ضمن اینکه میتواند زنجیره را کنار هم بچیند و افراد بیشتری در کنار هم جمع کند. هم سرعت و دقت بالاتر میرود و هم قیمت خدمات پایین میآید. در نهایت قیمت تمام شده کاهش خواهد داشت و ما را رقابت پذیر تر میکند.
300 کارگاه تا پایان برنامه شش توسعه
به گفته معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، پیوند طراحان صنعتی و فعالان صنایع دستی بیش از یک سال است که کلید خورده و یکی از اهداف سازمان را طراحی و تشویق و حمایت کارگاههای بزرگ تشکیل داده، بدون اینکه به کارگاههای کوچک و خانگی بی توجهی شود. او میگوید: تا پایان برنامه ششم باید تعداد بیش از 300 کارگاه بزرگ با ظرفیت 500 نفر در ایران داشته باشیم. کارگاههایی که امروز تعداد کمی از آنها در کشور دایرند.
نامور مطلق ادامه میدهد: تا کنون30 تا 40کارگاه بزرگ را شناسایی کرده ایم و از آنها حمایت میکنیم تا اینکه بتوانیم طراحی، فضا و فروش مناسبتری برای آنها ایجاد کنیم و سایر کارگاهها را به آنها بیفزاییم. در برنامه ششم توسعه، سقفی را برای کارگاههای بزرگ مشخص کردهایم که باید به این سقف برسیم و براساس آن و برای تحقق آن اقدام کنیم.
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای اولین بار برای گسترش کارگاههای بزرگتر دست به کار شده و براساس آن چه معاون صنایع دستی سازمان میراث بیان میکند تسهیلاتی نیز برای این تدبیر اندیشیده است. او در رابطه با تسهیلات این سازمان میگوید: برای کارگاههای کوچک که شرایط لازم برای دریافت وام داشته باشند تا کمتر از 100 میلیون تومان وام پرداخت میشود و کارگاههای بزرگ از 500 تا یک میلیارد تسهیلات دریافت خواهند کرد تا امکانات و تجهیزاتشان را افزایش دهند و یا مواد اولیه خریداری کنند. معاون میراث فرهنگی میگوید: نزدیک به 3 سال است که این تسهلات به کارگاهها پرداخت میشود. برخی از کارگاه ها توانسته اند با این پول از ورشکستگی نجات پیدا کنند. این اعتبارات همچنان به کارگاهها ارائه میشود و امیدواریم که اعتبارات سازمان افزایش یابد تا تعداد بیشتری از کارگاهها تحت پوشش قرار گیرند.