خواص و فواید و حکم خوردن گوشت قورباغه حلال است یا حرام
دارو های گیاهی – داروهای ضد تب و تب بر
دارو های گیاهی – داروهای ضد تب و تب بر خواص دارو های گیاهی,فواید دارو های گیاهی,دارو های گیاهی درمانی,خاصیت دارو های گیاهی,خواص دارو های گیاهی درمانی,خواص دارو های گیاهی برای پوست,خواص …
پیشگیری از پیری با روش های گیاهی
پیشگیری از پیری با روش های گیاهی خواص روش های گیاهی,فواید روش های گیاهی,روش های گیاهی درمانی,خاصیت روش های گیاهی,خواص روش های گیاهی درمانی,خواص روش های گیاهی برای پوست,خواص روش های گیاهی …
همه چیز در مورد خواص مصرف کاسنی فرنگی یا آندیو
همه چیز در مورد خواص مصرف کاسنی فرنگی یا آندیو کاسنی فرنگی ،کاسنی فرنگی چیست،کاسنی فرنگی یا آندیو،سالاد کاسنی فرنگی،کاسنی فرنگی،خواص کاسنی فرنگی،کاشت کاسنی فرنگی در این مطلب از سایت جسارت به …
خواص گوشت قورباغه
گوشت قورباغه ,گوشت قورباغه حلال است,گوشت قورباغه حلال است یا حرام,گوشت قورباغه حلال یا حرام,گوشت قورباغه حرام,گوشت قورباغه در ایران,گوشت قورباغه حلال
توضیحاتی در مورد گوشت قورباغه
قورباغه جانوری است که شاید به صدایش در ایران مشهور باشد، بویژه از نوع درختی اش که «داروک» خوانده می شود و در شمال کشور محلی ها معتقدند نوید باران را می دهد یا به خاطر ضرب المثل «آب که بالا می رود، قورباغه ابوعطا می خواند» به ادبیات روزمره زندگی ما راه یافته باشد. قورباغه از خانواده دوزیستان است که هم در آب و هم در خشکی می تواند زندگی کند، دارای انواع گوناگونی است و از جانورانی است که، برای طبیعت و محیط زیست، در حمایت سازمان ملل است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد گوشت قورباغه صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
گوشت قورباغه چیست
پای قورباغه یکی از خوراکیهای شناخته شده در آشپزی فرانسوی و آشپزی چینی است. این خوراک همچنین در مناطق دیگر جهان مانند تایلند، اندونزی، ویتنام، منطقه آلنتیخو در پرتغال، اسپانیا، آلبانی، اسلوونی، شمالغرب یونان ایالت کرالای هندوستان و منطقه پیمونت در ایتالیا، و همچنین مناطق جنوبی ایالات متحده مصرف میشود. در سال ۲۰۱۴، اندونزی بزرگترین صادر کننده و همینطور مصرفکنندهٔ پای قورباغه جهان بود. در مناطقی مثل برزیل، مکزیک و کارائیب هنوز هم قورباغهها را غیرخوراکی میدانند. پای قورباغه سرشار از پروتئین، اسید چرب امگا ۳، ویتامین آ و پتاسیم است. به خاطر عطر و طعم ملایم آنها و داشتن بافتی شبیه بال جوجه، اغلب گفته میشود مزهٔ آنها مثل جوجه است. مزه و بافت گوشت قورباغه تقریباً چیزی بین جوجه و ماهی است. قورباغه در بعضی از کشورها مثل ویتنام به صورت تجاری مطرح شد. ماهیچههای قورباغه به سرعت ماهیچههای حیوانات خونگرم (به عنوان مثال، جوجه) دچار جمود نعشی نمیشوند، بنابراین گرمای حاصل از پختوپز میتواند موجب کشش ناگهانی و جمع شدن پاهای قورباغه گردد.
گوشت قورباغه در ایران
قورباغه در ایران فراوان است، اما فاقد ارزش غذایی و اقتصادی محسوب می شود. در کشورهای اروپایی و آمریکایی رونق تجاری بالایی دارد، چرا که گوشت آن از نظر طعم مشابه گوشت گوساله است و در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی دارد. پوست این جانور نیز از مرغوب ترین انواع چرم ها محسوب می شود. قیمت جهانی هر کیلوگرم گوشت قورباغه شش تا هفت دلار است که تولید و صادرات آن می تواند ارزش اقتصادی بالایی داشته باشد. پوست قورباغه و کمپوست این حیوان باعث شده تا قورباغه و پرورش آن در جهان به تجارتی پر سود تبدیل شود و کشورهایی که شرایط آب و هوایی مناسبی برای پرورش این حیوان دارند برای پرورش و فروش و صادرات آن دست به کار شوند.
تجارت گوشت قورباغه
میزان تجارت بینالمللی پاهای قورباغه هر سال به ارزش ۴۰ میلیون دلار آمریکا است، که بیشتر کشورهای دنیا در این تجارت سهیم هستند. فرانسه، بلژیک و ایالات متحده بزرگترین واردکنندگان پای قورباغه هستند، در حالی که اندونزی و چین بزرگترین صادرکنندههای بینالمللی هستند. در حالی که این ارقام برای مصارف داخلی نیستند، وقتی میزان تولید قورباغه از مزارع در نظر گرفته شود، به طور محافظهکارانه تخمین زده میشود که در سراسر جهان هر سال انسانها بیش از ۳٫۲ میلیارد قورباغه را به عنوان غذا به مصرف میرسانند
تکثیر مصنوعی قورباغه
تکثیر مصنوعی قورباغه در جهان، علم نوپایی است که از 30 سال گذشته در کشورهای برزیل، آمریکا و جنوب شرقی آسیا شکل گرفته است. بومیان قاره آمریکا از دیرباز قورباغه را یکی از منابع غذایی خوب و در دسترس میدانستند. در قاره آسیا، به خصوص در شرق آن، جایی که مردمش تقریبا از هر موجود زندهای تغذیه میکنند، مصرف قورباغه قدمتی دیرینه دارد. اندونزی که یک کشور اسلامی است فقط در سال ١٩٩٠ بیش از ٨٠٠٠ تن قورباغه پرورش و به بازار عرضه کرده است و در حال حاضر نیز نسبت به دیگر کشور ها تولید بیشتری دارد. جاوه در دنیا یکی از پنج جزیره بزرگ اندونزی است که مرکز پرورش این جانور محسوب می شود و در آنجا رستوران های زیادی از گوشت این حیوان استفاده می کنند.
شکار قورباغه
بسیاری از طرفداران محیط زیست اصرار دارند مصرف قورباغه بویژه قورباغههای شکار شده از طبیعت وحشی محدود گردد- به خاطر اینکه جمعیت دوزیستان کاهش مییابد و قورباغهها از عناصر ضروری اکوسیستم هستند. طرفداران حفظ محیط زیست هشدار میدهند که قورباغهها نسبت به تغییرات محیطی، بیماری، تخریب زیستگاه و آلودگی حساس هستند بنابراین تقاضاهای مربوط به پختوپز قورباغه مناطقی را به طور جدی تهی از قورباغه میسازد
پروتیین گوشت قورباغه
در جهان امروز بیش از نیمی از مردم آن کمبود پروتیین دارند و دسترسی به مواد پروتیینی بسیار دشوار به نظر می رسد، در ایران سطحی بیش از ۵٠٠ هزار هکتار شالیزار و برکه های متروکه غیر قابل بهره برداری برای سایر محصولات گوشتی وجود دارد که می توان با پرورش قورباغه و سایر آبزیان ضمن در آمد زایی قابل توجه برای صاحبان زمین ها برای قشر عظیمی از جوانان و مردم منطقه اشتغال زایی را فراهم کنیم با توجه به اینکه قورباغه ها از غذای زنده از جمله کرم ها، ماهیان ریز، شفیره حشرات و… تغذیه می کنند از این رو هزینه تهیه آن به دلیل فراوانی غذای آن در ایران کمتر از دیگر کشورهاست و همچنین هر مولد ماده نیز سه تا پنج هزار تخم می گذارد که بیش از 60 درصد بازماندگی دارد، تکثیر و پرورش و صادرات این جانور توجیه اقتصادی و ارزآوری خوبی دارد. مناطق مرطوب و گرمسیر همچون مناطق جنوبی کشور و مناطق مردابی فضای مناسبی برای پرورش قورباغه است. البته انتظار می رود قبل از شکل گیری این صنعت تمام ابعاد آن درنظر گرفته شود که همچون برخی دیگر از صنایع از جمله صنعت تکثیر و پرورش میگو پس از گذشت سال ها و هزینه های هنگفت در سراشبی پرورش قرار نگیرد.
گوشت قورباغه در مذهب
بر اساس قوانین دین یهود در مورد غذا، خزندگان و دوزیستان ناپاک هستند؛ بنابراین پای قورباغه کوشر نیست و استفاده از آن برای یهودیان ممنوع است. بر اساس احکام غذایی اسلام گوشت قورباغه حرام است.[نیازمند منبع] گوشت قورباغه به دو دلیل حلال نیست: گوشتی که مصرف میشود نباید نفرتانگیز باشد و قورباغه به همراه مورچه، مگس و پرندگان دریایی حیواناتی هستند که نباید توسط مسلمانان کشته شوند. این وضعیت حرام بودن موجب جنجال در دماک، اندونزی شده است. مقامات آنجا از صاحبان رستورانها خواستهاند پای قورباغه سرو نکنند، چرا که تصویر دماک را به عنوان اولین شهر اسلامی جاوه لکهدار کرده، و همچنین توسط ساکنان شهر که اساساً پیرو مکتب شافعی-که خوردن پای قورباغه را قدغن کرده هستند- مورد مخالفت واقع شده است. در احکام غذایی اسلام بحثها و اختلافاتی در مورد مصرف پای قورباغه وجود دارد. جریانهای اصلی مذهب شافعی، حنفی و حنبلی با شدت خوردن قورباغه را ممنوع کرده است، اما براساس مکتب مالکی تنها خوردن نوع خاصی از قورباغهها جایز است، قورباغه سبز معمولاً در مزارع برنج یافت میشود در حالی که انواع دیگر بویژه قورباغههایی که پوست تاول زده دارند سمی و ناپاک در نطر گرفته میشوند و بنابراین نباید خورده شوند.
خواص گوشت قورباغه
گوشت قورباغه برای سلامتی بسیار مفید است زیرا شامل ارزش غذایی زیادی بوده و به عنوان منبع پروتئین حیوانی به حساب میآید. حتی، بسیاری از مردم اعتقاد دارند قورباغه میتواند برخی از بیماری ها را درمان کند، که برابر با فواید خوردن حشرات میباشد. 2- درمان ناتوانی جنسی مردان با گوشت قورباغه ما میتوانیم از گوشت قورباغه عصاره ای تهیه کنیم که در درمان ناتوانی جنسی مردان بسیار مفید است. در پرو، این عصاره به عنوان Viagra شناخته میشود که برای مردانی که مشکل ناتوانی جنسی دارند بسیار مفید است. همچنین، مردان پرو باور داشتند که گوشت قورباغه نیروی آنها را افزایش میداده است. 3- نقش گوشت قورباغه در رفع نارسایی ها و مشکلات قلبی یکی از منافع خودن گوشت قورباغه برای سلامتی، درمان آسیب ها و نواقص قلب است. قبل از خوردن قورباغه، باید آن را پخت. و یکی از راه های پختن قورباغه، این است که آن را به دو نیم تقسیم کرده، با لوبیا و سیر و فلفل (کاملاً آسیاب شده)، مخلوط نمائید. پس از آن، محتویات را درون آب جوشانده و سپس نمک و دو قاشق غذاخوری عسل بیفزایید. وقتی شما قورباغه را بجوشانید، نباید این فرایند بیشتر از 20 دقیقه طول بکشد. در غیر این صورت و پس از این زمان، عصاره گوشت آن از بین خواهد رفت. در کنار آن، شما میتوانید سیر بیفزائید تا سلامت قلب خود را افزایش دهید. آیا گوشت قورباغه فایده ای هم دارد؟
گوشت قورباغه در چین
خوردن پای قورباغه در چین، بویژه در آشپزی سنتی جنوب چین رایج است. در بعضی از مناطق چین مثل سیچوآن غوک بزرگ آمریکایی و قورباغه خوک در مقیاس بزرگ در مزارع پرورش داده میشوند. در آشپزی چینی، پاهای قورباغه معمولاً در روغن داغ تفت داده شده و با ادویه کمی مخلوط میشود، آهسته پخته شده و سرخ شده یا توی کانکی-که در آشپزی کانتونی غذای محبوبی است- ریخته میشود
مضرات گوشت قورباغه
اگرچه گوشت قورباغه فواید بسیاری برای بدن ما دارد، باید در مورد مصرف آن هشیار باشیم. بر اساس اظهارات سرپرست حیات وحش، اگر بیش از حد گوشت قورباغه مصرف کنیم، مشکلات و بیماری های زیادی از سرطان گرفته تا نارسایی کلیه، سکته مغزی و فلج، ما را تهدید میکند. این ماجرا به علت وجود مواد شیمیایی آلی و عناصر سرطان زا در گوشت قورباغه است. بعلاوه در گوشت قورباغه کرم های زیادی وجود دارد. همچنین باعث بروز سردرد میشود. بنابراین اگر میخواهید گوشت قورباغه را مصرف کنید، باید مراقب باشید آیا گوشت قورباغه فایده ای هم دارد؟
گوشت قورباغه در اندونزی
در آشپزی اندونزیایی سوپ پای قورباغه سویکی یا سوایک نامیده میشود، و احتمالاً توسط مهاجران پینی به آنجا آورده شده و در آشپزی چینی- اندونزیایی محبوب است. سویکی اساساً سوپ پای قورباغه با مزه تند سیر، رنجبیل و دانههای تخمیر شدهٔ سویا همراه با برگ کرفس یا جعفری است. اندونزی بزرگترین صادر کننده گوشت قورباغه-صدور بیش از ۵۰۰۰ تن گوشت قورباغه در هر سال-است که بیشتر آن به بلژیک، فرانسه و لوکزامبورگ صادر میشود. بیشتر عرضه پاهای قورباغه در اروپای غربی از مزارع قورباغه اندونزی سرچشمه میگیرد؛ بهرحال، این نگرانی وجود دارد که پاهای قورباغه صادر شده از اندونزی برخلاف مقررات از طبیعت وحشی صید شده و این کار ممکن است دوزیستان وحشی را با خطر مواجه کند.
گوشت قورباغه در ایتالیا
پای قورباغه غذایی رایج در بخشهای شمالی ایتالیا، بویژه سراسر پیمونت و لمباردی و در محدوده این دو شهر بویژه در ناحیه ورچلی پیمونت و نواحی پاویا و لوملینا در لمباردی است. پای قورباغه در این مکانها قسمتی از سنتهای آشپزی باستان و غذای اصلی معمولی است. مصرف قورباغه عمدتاً به دسترس بودن این حیوان با توجه به فعالیتهای روستایی و کشاورزی معمولی در این مکانها مربوط است. معلوم نیست آیا سنت مصرف قورباغه در طول تسلط فرانسویها نشات گرفته است و بنابراین توسط فرانسویها وارد شده است یا قبل از آن زمان رایج بوده و فقط به خاطر تعداد زیاد قورباغه در این مناطق مربوط است. حضور زیاد قورباغهها عمدتاً به کشاورزی نمونه این مناطق مربوط است که همیشه به خاطر برنج معروفشان شناخته شدهاند. در حقیقت مرتبط بودن تعداد زیاد قورباغه به کشت زیاد برنج درست است، چرا که به خاطر مزارع برنج و زیاد بودن سیستم کانالهای آب مصنوعی که برای پر کردن مزارع برنج از آب در طول رشد برنج استفاده میشود محل زیست مناسبی را برای قورباغهها فراهم میآورد. در طول دوره رشد وقتی مزارع هنوز زیر آب قرار دارند و حتی در طول زمانی که آب مزارع تخلیه میشود بطور کلی کشاورزان و مردم عادت دارند جمع شده و با یک تور به شکار قورباغه بروند، حتی در بعضی شهرها جلسات و بازیهای شکار قورباغه ترتیب میدهند. پای قورباغه در این مناطق مورد توجه زیادی قرار گرفته و بسیاری از شهرهای این مناطق روستایی میزبان جشنوارههای غذایی هستند کهsagre نامیده میشود و تمرکز آن بر روز قورباغه است و در آنجا قورباغهها به روشهای گوناگونی آماده میشوند. این جشنوارهها معمولاً در طول تخلیه آب مزارع برنج تشکیل میشود. مصرف قورباغهها موکداً به تولید برنج مشهور و سرزمین مادری بودن این زمینها برای غذای ایتالیایی به نام ریزوتو مربوط است، چرا که یک از رایجترین غذاها ریزوتو با گوشت قورباغه (risotto alle rane)است. روشهای معمولی دیگر برای سرو قورباغه قرار دادن آن در خمیر تخممرغ یا خرده نان و سپس سرخ کردن آن یا ریختن آن در سوپ یا خورشت است.