علت و درمان سوزش زبان و دهان در بارداری نشانه چیست

علت و درمان سوزش زبان و دهان در بارداری نشانه چیست

سوزش زبان سوزش زبان ،سوزش زبان و ایدز،سوزش زبان با خوردن آناناس،سوزش زبان علامت چیست،سوزش زبان در بارداری،سوزش زبان از چیست،سوزش زبان و لب،سوزش زبان علتش چیست،سوزش زبان در کودکان،سوزش زبان چیست،سوزش …

همه چیز درباره علت و درمان سرفه خشک و شدید کودکان

همه چیز درباره علت و درمان سرفه خشک و شدید کودکان

سرفه در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد سرفه و راههای مختلف درمان آن صحبت میکنیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه قرار بگیرد. سرفه نوعی واکنش دفاعی بدن (رفلکس) …

موارد مصرف و خواص سرکه بالزامیک چیست برای فشار خون

موارد مصرف و خواص سرکه بالزامیک چیست برای فشار خون

موارد مصرف و خواص سرکه بالزامیک چیست برای فشار خون موارد مصرف و خواص سرکه بالزامیک چیست برای فشار خون در سایت جسارت خواص سرکه بالزامیک چیست ,سرکه بالزامیک و فشار خون,سرکه …

علت تبخال

تبخال,بيماري تبخال,تبخال در بارداري,علائم تبخال,درمان تبخال,درمان تبخال با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان تبخال,تبخال را چگونه درمان کنيم,تبخال در کودکان,تبخال در بزرگسالان,تبخال در نوزادان,تبخال در بهار,تبخال در تابستان,تبخال در پاييز,تبخال در زمستان,آشنايي با تبخال,همه چيز در مورد تبخال,تبخال واگيردار است,تبخال و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان تبخال

  تبخال , تبخال لب , تب خال دهنی , درمان تبخال , درمان سریع تب خال لب

تقریبا همه افراد در طول عمر خود به تبخال مبتلا می شوند.قطعا دانستن علت تبخال می تواند به کاهش مبتلا شدن به آن موثر باشد

  تبخال , تبخال لب , تب خال دهنی , درمان تبخال , درمان سریع تب خال لب

آیا شما هم چند وقت یکبار دچار تبخال می شوید و نمی دانید این عارضه چطور رخ می دهد؟

یك متخصص پوست و مو گفت: تب، بیماری‌هایی مانند سرماخوردگى، بدخوابی، استرس، نگرانی، فشارهاى روحى و روانى باعث بروز تبخال در بدن می‌شود.
مریم انصار افزود: عفونت تبخال یك عفونت شایع ویروسى دهان است كه به علت ورود ویروسى به نام «هرپس سیمپلكس» نوع (HSV1) معمولاً در صورت ایجاد مى‌‌شود.وی گفت: تب، بیماری‌هایی مانند سرماخوردگى، بدخوابی، استرس، نگرانی، فشارهاى روحى و روانى باعث بروز تبخال در بدن می‌شود كه نور آفتاب تشدید كننده تبخال است. بروز تبخال بر روی لب بسیار شایع است.

  تبخال , تبخال لب , تب خال دهنی , درمان تبخال , درمان سریع تب خال لب

این متخصص پوست افزود: علایم و نشانه‌هاى تبخال در مرحله اول یك تاول كوچك و دردناك پر از مایع است كه روى یك نقطه سرخ و دردناك پوست بروز می‌كند.انصار گفت: تبخال مسرى است و ویروس تبخال مى‌تواند از طریق پوست، از شخصى به شخص دیگر منتقل شود. تبخال عموماً بدون نیاز به درمان پس از 7 تا 10 روز برطرف مى‌شود.

علت تبخال

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 اردیبهشت 1395

75 دیدگاه

  • بهاره فوریه 2017 در 09:36

    بعضی افراد تا دچار استرس و اضطراب می شوند یا تب می کنند فوراً گوشه لب شان زخمی ظاهر می شود که به آن تبخال می گویند.

  • رضا فوریه 2017 در 09:36

    در واقع تبخال یا زخم سرد یکی از رایج ترین زخم هایی است که افراد بسیاری به طور روزمره با آن سدت به گریبان هستند.

  • فرانک فوریه 2017 در 09:36

    مشکلی که به صورت زخمی اغلب کوچک، دردناک و پر از مایع در گوشه دهان و روی لب خود را نشان داده و تا زمانی که دوره اش طی شود معمولاً برای فرد آزاردهنده است و مشکلاتی در زندگی روزمره او ایجاد می کند. اگر می خواهید بیشتر درباره این زخم شایع بدانید پیشنهاد می کنیم این مقاله را از دست ندهید.

  • نفیسه فوریه 2017 در 09:36

    شاید بسیاری از مردم ندانند که تبخال یا به طور دقیق تر تبخال لب در اصل یک عفونت عود کننده ویروسی است بدین معنا که ویروسی در ابتدا وارد بدن شده و بعد هر چند وقت یک بار بیماری عود کرده و علائم آن بروز می کند. یکی از بهترین نمونه های بیماری های عفونی عود کننده همین تبخال لب است.

  • یکتا فوریه 2017 در 09:36

    بیماری تبخال به وسیله یکی از اعضای خانواده ویروسی هرپس ایجاد می شود. ویروس تبخال لب ۱HSV نام دارد و نوع دیگر این ویروس یعنی ۲HSV عامل ایجاد تبخال دستگاه تناسلی است که شباهت زیادی به همین زخم تبخال دهانی دارد. البته هر کدام از این ویروس ها می توانند به جای یکدیگر نیز باعث بروز تبخال شوند.

  • دانا فوریه 2017 در 09:37

    بیماری تبخال یک بیماری مسری است و ویروس آن مثل ویروس سرماخوردگی یا آنفلوآنزا باید از شخص دیگری وارد بدن شود. در مورد تبخال هر گونه تماس با فردی که زخم تبخال روی صورتش وجود دارد (مثلاً روبوسی) می تواند باعث انتقال ویروس و ابتلا به این بیماری شود. یکی دیگر از راه های شایع انتقال تبخال استفاده از لوازم غذاخوری، تیغ یا حوله دیگران است. نکته اینجاست که حتی در زمانی که تبخال از آن حالت پر آب خارج شده و اصطلاحاً دلمه بسته باز هم به شدت مسری است و می تواند باعث انتقال بیماری شود.

  • سوگند فوریه 2017 در 09:37

    بعد از انتقال ویروس، علائمی شبیه یک سرماخوردگی شدید بروز می کند. بیمار دچار گلودرد شده و در برخی موارد بلع با اشکال روبرو می شود. در داخل دهان زخم هایی در ناحیه گونه و روی لثه ها ایجاد می شود که ملتهب و قرمز رنگ هستند. بیمار معمولاً دچار سردرد، سرگیجه، حالت تهوع و تب است. این بیماری معمولاً خودبه خود و بدون بروز مشکلی حداکثر تا ۲ هفته بهبود می یابد. اما این همه ماجرا نیست.

  • فرخنده فوریه 2017 در 09:37

    بعد از رفع علائم بیماری تبخال اولیه، ویروس تبخال در بدن باقی مانده و به طرف عقده های عصبی حرکت می کند. سپس ویروس در سلول های عصبی مستقر شده و اگر شرایط مناسب شود مجدداً فعالیت خود را این بار به شکلی خفیف تر از حالت اولیه ادامه می دهد. از اینجا به بعد است که زخم تبخال معروف بروز می کند.

  • فهیمه فوریه 2017 در 09:37

    بعد از ابتلا به بیماری تبخال اولیه بسیاری از افراد مستعد تبخال ثانویه یا همان تبخال عود کننده لب می شوند. البته تعدادی از بیماران هم با وجود ابتلا به تبخال اولیه و سیستمیک هرگز دچار تبخال عود کننده نمی شوند. اغلب افراد به دنبال ضعف سیستم ایمنی دچار تبخال عود کننده می شوند. عواملی مثل تب، قاعدگی، استرس های روحی و جسمی، خستگی و قرارگیری بیش از حد در معرض نور آفتاب همه می توانند باعث عود تبخال شود.

  • فرانک فوریه 2017 در 09:37

    اغلب شما با علائم تبخال دهانی آشنایی دارید. با این حال مرور آن خالی از فایده نیست. تبخال لب همان طور که از اسمش هم مشخص است، معمولاً همیشه در نقطه خاصی از لب و دهان ایجاد می شود. فرد یکی، ۲ روز قبل از آن نقطه یا به طور گسترده در اطراف دهان احساس خارش، سوزش یا گزگز می کند، سپس یک برجستگی کوچک پر از مایع شبیه یک جوش کوچک در لبه بیرونی لب روی پوست ظاهر می شود.

  • عباس فوریه 2017 در 09:38

    البته ممکن است این برجستگی در اطراف بینی یا چانه یا گونه هم ایجاد شود. مایع درون این برجستگی به شدت عفونی و مملو از ویروس تبخال است. در صورت پاره شدن و رسیدن آن به بخش های دیگر پوست به راحتی ممکن است آن نواحی را نیز آلوده کرده و باعث ایجاد تبخال در آن مناطق نیز شود. بعد از چند روز برجستگی سوراخ شده و ترشح می کند.

  • ثریا فوریه 2017 در 09:38

    انجام درمان های دندانپزشکی برای بیمارانی که دچار تبخال هستند ممنوع است و درمان باید تا زمان برطرف شدن زخم به تعویق بیفتد. علت این مسئله احتمال پخش شدن ویروس در هوا و آلوده کردن محیط و خود بیمار و کادر پزشکی است، بنابراین اگر تبخال می زنید وقتی به دندانپزشک مراجعه کردید این را ذکر کرده و به دندانپزشک خود اطلاع دهید. همچنین اگر دچار تبخال شدید و همان وقت قرار بود تحت درمان های دندانپزشکی قرار بگیرید حتماً به دندانپزشک خود اطلاع دهید.

  • فهیمه فوریه 2017 در 09:38

    تبخال اگرچه بیماری آزاردهنده ای است اما اصولاً خطرناک نیست و بدون بر جای گذاشتن اثری حداکثر تا ۲ هفته بهبود می یابد. اما اگر تبخال شما بعد از گذشت ۲ هفته هنوز خوب نشده بهتر است با یک پزشک مشورت کنید.

  • سوگند فوریه 2017 در 09:38

    همچنین کسانی که به هر دلیلی دچار ضعف سیستم ایمنی هستند (مثل مبتلایان به ایدز، بیماری های خونی، بیمارانی که داروهای شیمی درمانی مصرف می کنند، مصرف کنندگان داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی، کسانی که مدت طولانی است کورتون دریافت می کنند) بهتر است هنگام ابتلا به تبخال به پزشک مراجعه کنند چون این احتمال وجود دارد که ویروس ارگان های حیاتی بدن از قبیل ریه، کبد و مغز را درگیر کند. عفونت این اعضای بدن با ویروس تبخال می تواند مرگبار باشد.

  • شورانگیز فوریه 2017 در 09:38

    از سوی دیگر اگر بیماری تبخال بخش های دیگری از بدن را درگیر کرد و ترشحات آن به خصوص به چشم یا نوک انگشتان دست رسید و شما در این نواحی احساس سوزش و درد داشتید فوراً به پزشک مراجعه کنید. اگر ویروس وارد چشم شود و در این ناحیه زخمی ایجاد کند به نابینایی منجر می شود.

  • شکوه فوریه 2017 در 09:39

    تبخال عود کننده لب از معدود بیماری هایی است که عملاً قابل پیشگیری نیست. اگر ویروس تبخال وارد بدن شما شود و زخم های عود کننده ایجاد کند در صورت وجود عوامل مستعد کننده، زخم تبخال به هر حال تشکیل می شود. در این حالت تنها راه کاهش علائم بیماری است. همه کسانی که تبخال می زنند با علائم هشداردهنده شروع بیماری آشنا هستند (سوزش و درد دور دهان یکی دو روز قبل از تبخال).

  • ترنج فوریه 2017 در 09:39

    پیشنهاد می شود وقتی این علائم ظاهر شد در ناحیه ایجاد زخم پماد ضد ویروسی آسیکلوویر بمالید. انواع متنوعی از این دارو به صورت پماد در داروخانه ها در دسترس است. استفاده مرتب از این پماد پیش از شروع زخم، علائم تبخال را به شکل قابل ملاحظه ای کاهش داده و دوره بیماری را نیز کوتاه تر می کند. قرص هایی از ترکیبات این دارو نیز موجود است. جدا از داروهای ضد ویروسی گذاشتن یخ روی زخم در کاهش علائم تبخال موثر است.

  • زهرا فوریه 2017 در 09:39

    اما کسانی که ویروس تبخال در بدن شان وجود ندارد با رعایت بهداشت شخصی و عدم تماس با افرادی که تبخال دارند، می توانند از ابتلا به این ویروس درامان باشند. شستن مرتب دست ها به خصوص قبل از خوردن غذ و دست نزدن به چشم ها با دستان کثیف، پرهیز از استفاده از لوازم شخصی دیگران به خصوص کسانی که تبخال می زنند از دیگر عوامل پیشگیری از ابتلا به بیماری تبخال است.

  • ستایش فوریه 2017 در 09:39

    سلام من تبخال میزم از پما زیتونکس استفاده کردم خیلی عالی بود

  • شیرین فوریه 2017 در 09:40

    ویروس هرپس سیمپلکس که عامل ایجاد تبخال در صورت است به صورت نهفته در سلول های عصبی وجود دارد و ممکن است دوباره به صورت عفونی در همان محل یا نزدیک به آن ایجاد شود که در این صورت ممکن است در محل قبلی احساس خارش یا برآمدگی کنید.

  • سما فوریه 2017 در 09:40

    تبخال یک تاول پرآب، کوچک و قرمز رنگ است که معمولا بین 7 تا 10 روز طول می کشد تا برطرف شود و لازم به ذکر است با این حال که این ضایعه وخیم نیست می تواند آزار دهنده باشد.

  • اشکان فوریه 2017 در 09:40

    علاوه بر امکان بروز تبخال در کنار لب ها احتمال به وجود آمدن آن روی سوراخ های بینی، چانه و انگشتان دست نیز وجود دارد.

  • فرخنده فوریه 2017 در 09:40

    مصرف روغن نعنا به دو صورت خوراکی و موضعی در جلوگیری از رشد تبخال موثر است و همچنین می توان از عصاره گیاه بادرنجبویه به صورت موضعی نیز برای درمان این ضایعه بهره برد.

  • ترنم فوریه 2017 در 09:41

    شست و شوی مداوم تبخال با عصاره یا جوشانده ریشه جعفری را یکی از را های موثر برای درمان این ضایعه دانست و عنوان کرد: برگ زیتون نیز می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش درد و التهاب ناشی از ابتلا به تبخال داشته باشد.

  • دانا فوریه 2017 در 09:41

    تب کردن، استرس شدید و قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید می تواند باعث تشدید و رشد تبخال شود.

  • فرانک فوریه 2017 در 09:41

    تبخال درمان قطعی ندارد و با انجام اقدامات فوق تنها می توان از رشد آن جلوگیری کرد.

  • مائده فوریه 2017 در 09:41

    تشکرازمطالب خوبتون

  • احمدعلی فوریه 2017 در 09:42

    عالي بود

  • ناشناس فوریه 2017 در 09:43

    درمان سریع تبخال لب راه و روش هایی دارد که با توجه به دلایل ایجاد تبخال باید انجام شوند تا به سرعت نتیجه آن ها ظاهر شود. بهترین و سریع ترین درمان تبخال بازهم در دل طبیعت نهفته است.

  • شیرین فوریه 2017 در 09:43

    گل همیشه بهار از دیگر داروهای طبیعی و گیاهی برای درمان تبخال به ویژه تبخال دهانی است. شست و شوی تبخال با کمک عصاره همیشه بهار علاوه بر آن که به کنترل و از بین رفتن ویروس ها کمک می کند موجب تسریع روند درمان در بیمار نیز می شود. این مرهم علاوه بر خاصیت ضدویروسی موجب کاهش درد و سوزش تبخال نیز می شود. برای تهیه این عصاره کافی است 3 قاشق از گیاه خشک شده گل همیشه بهار را در 2 لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان از این عصاره باقی بماند، سپس محل تبخال را با کمک پنبه و عصاره این گیاه شست و شو دهید.

  • لاله فوریه 2017 در 09:43

    استفاده از روغن چای تأثیر زیادی در پیشگیری از انتقال تبخال به سایر قسمت های عضو درگیر از قبیل لب و داخل دهان دارد.
    روزی دو بار پنبه ای تمیز را به روغن چای آغشته کنید و روی تب خال قرار دهید.

  • سجاد فوریه 2017 در 09:43

    این روغن به دلیل تحریک سیستم ایمنی بدن و افزایش توان آن برای مقابله با ویروس تبخال، تأثیر زیادی روی از بین رفتن تبخال دارد.

  • برنا فوریه 2017 در 09:44

    سیر روند گسترش تبخال را به سرعت کاهش می دهد و به اصطلاح آن را خشک می کند. بعد از دو الی سه روز تأثیر فوق العاده این ماده غذایی بد بود اما پرخاصیت را به چشم خواهید دید.

  • سما فوریه 2017 در 09:44

    یک حبه سیر بردارید و آن را به دو نیم کنید. آن را به مدت 10 دقیقه روی تبخال تان بگذارید. این کار را روز چند مرتبه تکرار کنید.

  • رضا فوریه 2017 در 09:44

    اسطوخودوس دارویی گیاهی است که اگر به مدت یک هفته روی تب خال قرار بگیرد، علاوه بر ضدعفونی کردن محل تب خال، موجب درمان آن نیز می شود.

  • رویا فوریه 2017 در 09:44

    برای درمان تب خال، مصرف لبنیات و سیب زمینی به دلیل دارا بودن لیزین باید افزایش یابد و از خوردن شکلات، کاکائو، غلات، بادام زمینی و ژله خودداری کنید.

  • ترنم فوریه 2017 در 09:44

    کمپرس یخ می تواند به کاهش التهاب و ورم تب خال کمک کند، اما قرار گرفتن در معرض باد و آفتاب بهبودی تب خال را به تأخیر می اندازد.

  • بابک فوریه 2017 در 09:45

    استفاده از کرم ضد ویروس آسیکلوویر و قرار دادن لایه نازکی از آن با استفاده از گوش پاک کن بر روی تب خال هر شش ساعت دوره تب خال را کوتاه نمی کند، اما ریزش ویروس را از روی زخم افزایش می دهد، بنابراین در بهبود آن مؤثر است.

  • برنا فوریه 2017 در 09:45

    مراقبت نکردن و دست کاری کردن زخم ممکن است منجر به ایجاد عفونت ثانویه شود. وی همچنین به ارائه راهکارهای درمانی این ضایعه پرداخت و اظهار کرد:پماد آسیکلویر و در مواردی استفاده از برخی کمپرس ها که روی تب خال قرار می گیرد، می تواند موجب تسریع در روند بهبودی شود.

  • حمید فوریه 2017 در 09:45

    تجربه سالیان دراز به من نشان داده که استفاده از الکل چه طبی و چه صنعتی روزی چند بار بر روی تبخال زده و بعد از دو روز تبخال خشک شده و از گسترش آن جلوگیری میکند، موثر است.

  • ارمان فوریه 2017 در 09:45

    سلام من مشکل مدام و سخت تبخال دارم از یه پماد بنام زیتونکس استفاده کردم سریع خوب میشم جالب اینه وقتی گرم میشه میزنم دیگه تبخال بیرون نمیزنه واقعا رازیم به شما هم پیشنهاد میکنم

  • شکوه فوریه 2017 در 09:45

    چوب دارچین باید خیس کرده بعد رو تب خال می گذاریم از عفونت جلوگیری میکند

  • مائده فوریه 2017 در 09:46

    سلام من وقتی احساس خارش رو لبم میکنم زود نون داغ میکنم و رو لبم میزارم با انجام چند بار این روش تب خال ارشد نمیکنه

  • ثریا فوریه 2017 در 09:46

    برای درمان تبخال یک ظرف مسی رو در یخچال قرار دهید و هر صبح روی زخم نگه دارید خیلی سریع خوب میشود.

  • رز فوریه 2017 در 09:47

    آگه پماد میرتوپلکس پیدا کنی خیلی عالیه

  • مائده فوریه 2017 در 09:47

    سلام رژ هم عالیه..

  • محمد فوریه 2017 در 09:47

    من سالی چند بار لبم تب خال میزنه و رژ لب میزنم معجزه میکنه.امتحان کنید

  • شکوه فوریه 2017 در 09:48

    رژ لب بهترین راه حله

  • یاور فوریه 2017 در 09:48

    سلام به نظر من چند تیکه سنگ اگه تو فریزر بزاریم یخ بزنه بعدش رو لب بزاری معجزه میگنه

  • پوریا فوریه 2017 در 09:48

    شستشو با گلاب هم خیلی خوب جواب میده.

  • افسانه فوریه 2017 در 09:48

    به نظر من از ابتدا تکه ای یخ استفاده کنید که جلوي رشد ویروس و میگیره بعد کمی بتادين با پنبه روش بزنید تا خشک شه خوب جواب ميده امتحان کن

  • زهرا فوریه 2017 در 09:48

    فقط سیروابنمک باهم بزنید‌تاشب قط میشه فرداشم ترمیم میکنه خودشو چون نمکو سیر ضد ویروسو باکترین

  • لعیا فوریه 2017 در 09:49

    بهترین و موثرترین راه سیر رنده شده است بخدا واقعا معجزه میکنه ☺

  • صدرا فوریه 2017 در 09:49

    بهترين روش جهت جلوگيري از عود تب خال ،استفاده از قرص اسيكلوير٢٠٠،٥بار در روز ميباشد

  • حسن فوریه 2017 در 09:49

    بهترين روش جهت جلوگيري از عود تب خال ،استفاده از قرص اسيكلوير٢٠٠،٥بار در روز ميباشد

  • احمدعلی فوریه 2017 در 09:49

    هرکاری بکنی تبخال سریع خوب نمی شه ولی سیرجواب میده

  • یگانه فوریه 2017 در 09:50

    واقعا سیر جواب میده؟سیر رنده شده یا اینکه به دونیم تقسیم کنم و بزارم؟چقدر طول میکشه خوب بشه؟

  • غزال فوریه 2017 در 09:50

    سلام استفاده از عصاره بو مادران ضرف یک روز خوب خوب میکنه دردش خیلی زیاده ولی می ارزد

  • احمدعلی فوریه 2017 در 09:50

    سلام دوس عزیر قرص ایسیکلوویر را هر 4ساعت میل کنید سریع خوب میشه

  • افسانه فوریه 2017 در 09:50

    تبخال رو دماغ بزنه چیکار کنیم؟

  • دنیا فوریه 2017 در 09:50

    من امروز تبخال زدم دوبار سیر گذاشتم حس میکنم تغییر نکرده ،چرا?

  • لیلا فوریه 2017 در 09:51

    من تبخال داشتم یه حبه سیر برش زدم یه برش ان را روی تب خال زدم ولی باید چند بار بزنی کمی سوزش دارد ولی خیلی خوب بود زود خشک میشه درد وخارش کمتر میشه و گسترش پیدا نمیکنه

  • آقای احمدی فوریه 2017 در 09:51

    بهترین روش گذاشتن یخ روز اوله .

  • پریسا فوریه 2017 در 09:51

    همه اینا فقط حرفه””تب خال که بزنه 4 الی 10 روز طول میکشه خوب بشه”””فقط وقتی احساس کردید داره تبخال میزنید فقط پمپاد تبخال بزنید واسه پیشگیری

  • پانیذ فوریه 2017 در 09:52

    من هر وقت حس کنم لب میخاره یا دارم تب خال میزنم ی مقدار نمک روش میمالم خیلی جواب میده . از اب لیمو هم استفاده کردم خوب بود همینطور پماد اسیکلوویر . در کل با توجه به نظرات دوستانه معلومه هر چیزی که اسیدی باشه و خاصیت ضد میکروبی داشته باشه روندش رو کند میکنه و زودتر خوب میشه.

  • غریبه فوریه 2017 در 09:52

    آب نمک قر قر کنید

  • دانا فوریه 2017 در 09:52

    بهترین راه برای درمان تبخال رب اناره.یه تبخالی پیشم نشسته حرف تو کله اش نمیره

  • بهراد فوریه 2017 در 09:52

    من در سال 1یا 2بار تبخال میزنم پدرم در اومده هر سری هم طول دوره درمان 15 تا 20 روز هست موندم چیکار کنم

  • فاطمه فوریه 2017 در 09:53

    من روی تبخالم سیر رنده شده گذاشتم تبخالم خیلی بیشتر شد.

  • پونه فوریه 2017 در 09:53

    سلام به همگی.تبخال یه طول درمان داره.ولی قابل توجه دوستانی که از تبخال لب احساس سوزش و درد شدید می کنن.یه تکه سیب زمینی پوست کنده رو لبتون بذارین مثل آب رو آتیشه .

  • اشکان فوریه 2017 در 09:53

    ژل ملیسان عالییییییییه واسه تبخال لب

  • ستایش فوریه 2017 در 09:54

    ازاین پمادبراتبخال نبایداستفاده بشه!

  • کاملیا فوریه 2017 در 09:54

    به مدت ده دقيقه يه پد الكل رو روى تبخال فشار دهيد بعد به مدت پنج دقيقه يه تكه يخ رو روى تبخال فشار دهيد خشك ميشه روزى چند بار انجام دهيد زود خشك ميشه بعد پماد ضد تبخال بزنيد

  • برنا فوریه 2017 در 09:54

    با سلام . دوستان بعضی از این روش ها باعث خوب شدن میشود اما مجدد تبخال میزنی یک روش درست و درمون لطفا.

  • هدا فوریه 2017 در 09:54

    منم از پماد زیتونکس استفاده میکنم اما 2 روزه یا 3 روزه درست نمیشه به نظر من سیر بهتر است

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.