هزینه مشاوره حقوقی با وکیل در 1400
فروش گلوتار آلدهید
خرید و فروش گلوتار آلدهید به عنوان یکی از اصلیترین نیازهای پتروشیمی ایران سالها دچار مشکل بوده است. چرا که در قدم اول تولید کنندگان با این محصول آشنا نبودند. در گام …
بهترین روش های پاک کردن انواع لکه از روی مبلمان
بهترین روش های پاک کردن انواع لکه از روی مبلمان در نظافت خانه، پاک کردن لکه روی مبلمان همیشه دغدغه ما بوده است، به همین خاطر است که تلاش میکنیم در مواقعی …
تاثیر صد در صدی یادگیری زبان های خارجه در موفقیت های تحصیلی
تاثیر صد در صدی یادگیری زبان های خارجه در موفقیت های تحصیلی در قرن بیست و یک با توجه به پیشرفت های تکنولوژی و سطح سواد اجتماعی افراد، پیچیدگی های بسیاری در …
تغییراتی که در زندگی همه افراد بوجود آمده است، و در هم تنیدگی و پیچیدگی زندگی جوامع بشری، سبب شده است که بیشتر از قبل نیاز به قانون گرایی در جامعه احساس شود. به همین دلیل است که مشاوره های حقوقی بیشتر از سال های گذشته شده است و افراد برای رفع مشکلات خود به دنبال حقوقدان و وکیل خبره می گردند. هزینه مشاوره حقوقی با وکیل در 1400، بستگی به نوع مشاوره، نوع پرونده و میزان پیچیدگی آن، و همچنین تبحر وکیل مدنظر هم دارد. وبسایت مشاوره حقوقی وکیل تاپ می تواند یاریگر شما در انواع مشاوره های حقوقی باشد.
تعریف مشاوره حقوقی
برای بررسی انواع پرونده های مختلف در حوزه های مختلف قضایی، نیاز به کسی دارید که از دانش حقوقی بالا بهره مند باشد. شما در اولین قدم برای پیشبرد بهتر پرونده های قضایی خود، باید با کسی که از قانون و ماده و تبصره های آن به خوبی مطلع است، مشورت نمایید تا او با کمک معلومات خود، بقیه مسیری که باید بپیمایید، را نشان دهد. مثلا شما برای تنظیم یک دادخواست به عنوان اولین قدم برای پیگیری یک مشکل قضایی، نیاز به یک مشاور حقوقی دارید. چون تنظیم دادخواست دارای گزینه های مختلفی است که اگر با علم و آگاهی کافی، آنها را در نظر نگیرید، ممکن است دچار خسارت شوید و حقی از شما به عنوان شاکی یا حتی متهم، تضییع شود.
مشاوره های حقوقی معمولا هزینه هم خواهد داشت.( در بعضی مواقع می توانید از مشاوره های حقوقی رایگان هم بهره مند شوید) هزینه مشاوره حقوقی با وکیل در 1400، معمولا با توجه به دو آیتم تعیین می شود:
حضوری یا تلفنی بودن مشاوره
زمانی که برای مشاوره در نظر گرفته می شود ( برحسب دقیقه)
مشاوره حقوقی با وکیل با توجه به موضوع پرونده
هر پرونده قضایی، پیچ و خم های خاص خود را دارد. در حقیقت مشاوره برای دو پرونده با دو موضوع مختلف، از نظر فنی، کاملا با یکدیگر متفاوت خواهد بود. به همین منظور شما باید با توجه به موضوع پرونده خود، به دنبال مشاور حقوقی و یا وکیل متبحر در حیطه همان موضوع، بگردید. ما می توانیم چندین نوع مشاوره حقوقی را به عنوان مثال برای شما بازگو کنیم:
وکیل خانواده:
مشاوره در رابطه با پرونده های مربوط به زوجین و خانواده مثل طلاق؛ حضانت فرزندان، طلاق توافقی، مهریه، نفقه، اجرت المثل، تمکین و… باید با وکلایی صورت بگیرد که به عنوان (وکیل خانواده) فعالیت بیشتری دارند.
مشاوره حقوقی با یک وکیل خانواده می تواند شما را در سیر پرونده یاری برساند و شما را در تصمیمات نهایی، کمک زیادی کند.
وکیل ملکی:
گروهی از وکلا تبحر ویژه ای در امور مربوط به ملک و زمین دارند. پرونده های ملکی معمولا پیچیدگی زیادی دارد و به همین دلیل است که شما باید حتما در پرونده قضایی ملکی، از مشاوره حقوقی یک وکیل زبده استفاده کنید. معمولا در پرونده های ملکی، هزینه مشاوره حقوقی با وکیل در 1400، در درجات بعد بستگی به درصد پیروزی در پرونده و همچنین ارزش مالی پرونده دارد.
وکیل مالی:
اگر موضوع پرونده شما، در رابطه با توقیف اموال، چک و سفته، استرداد ثمن و…است، بهتر است با یک وکیل مالی در این رابطه مشورت نمایید. این نوع پرونده ها هم دارای سختی ها و جزئیات زیادی هستند و به همین دلیل است که مشاوره با یک وکیل خوب و با تجربه در این امور، حتمی باید باشد.
وکیل کیفری:
پرونده هایی مثل کلاهبرداری، قتل، سرقت، روابط نامشروع، خیانت در امانت و … را پرونده های کیفری می نامند. یک وکیل کیفری معمولا با جمع آوری ادله کافی ، سعی در اثبات بی گناهی یا تخفیف در مجازات متهم را دارد. این نوع از وکلا که در این حوزه کار می کنند، معمولا باید هوش و ذکاوت بالا و البته صبر و دانش زیادی هم داشته باشند.
وکیل قرارداد:
تبحر این دسته از وکلا بیشتر به درد شرکت ها و موسسات و سازمانها خواهد خورد، اما ممکن است بسیاری از افراد حقیقی هم باشند که برای عقد قراردادهای خود چه کاری و چه مالی، نیاز به مشاوره با یک وکیل داشته باشند. قراردادهایی همچون مبایعه نامه ها، وکالت نامه ها، قرارداد مشارکت و مضاربه و….
وکیل امور مربوط به کارگر و کارفرما:
این وکلا تخصص ویژه در اموری همچون قراردادهای بین کارگر و کارفرما، بیمه کارگران، مطالبه خسارت از کارفرما، ضوابط مربوط به کار در کارخانه و معادن و کارگاهها و… دارند.
مشاوره حقوقی در چه زمانی می تواند به کمک افراد بیاید؟
بهتر است برای درگیر نشدن با پرونده های مختلف و دادگاهها و محاکم، از ابتدای هر کار با یک مشاور حقوقی و وکیل، مشورت نمایید. هزینه مشاوره حقوقی با وکیل در 1400، به طور حتم قبل از شکل گیری پرونده با زمانی که پرونده تشکیل شده است، با هم تفاوت اساسی خواهد داشت. به همین دلیل بهتر است قبل از اینکه متحمل هزینه ها و خسارت شوید، حتما مشورت نمایید.
اطمینان به مشاوران حقوقی
متاسفانه در بعضی موارد، بعضی از موسسات حقوقی جعلی وجود دارند که با کلاهبرداری از مراجعین و به جیب زدن پول های هنگفت و البته پی بردن به اطلاعات شخصی و محرمانه افراد، مرتکب خلاف شده و مردم را به موسسات حقوقی بدبین می کنند.
شما باید برای انجام مشاوره های خود علاوه بر اینکه به اعتبار موسسه حقوقی موردنظر خود توجه کنید بلکه با توجه به میزان مشاوره های این موسسات در طول سال و همچنین پرسش و پاسخ از کسانی که قبلا مشاوره گرفته اند، می توانید قدرت و دانش دست اندرکاران آنها را در موفقیت پرونده ها ارزیابی کنید.
هزینه مشاوره حقوقی با وکیل در 1400، شامل چه خدماتی می باشد؟
همانطور که قبلا هم اشاره شد، اگر شما فقط برای بدست آوردن اطلاعات اولیه و راهکارهای قانونی برای حل مسائل حقوقی به یک وکیل یا مشاور حقوقی مراجعه می کنید و قراردادی مبنی بر وکالت بین شما تنظیم نشده باشد، هزینه مشاوره حقوقی با وکیل در 1400 شامل موارد زیر می شود:
– تنظیم شکوائیه، دادخواست، اظهارنامه، دفاعیه
– یک ساعت مشاوره و گفتگو
– مطالعه پرونده توسط وکیل
البته لازم به ذکر است که اگر بین مراجع و مشاور یا وکیل، قراردادی به عنوان حق مشاوره درنظر گرفته شده باشد، قانونی بوده و این توافق معتبر خواهد بود.