راه حلی برای کنترل سوزش معده

راه حلی برای کنترل سوزش معده

راه حلی برای کنترل سوزش معده سوزش معده,بيماري سوزش معده,سوزش معده در بارداري,علائم سوزش معده,درمان سوزش معده,درمان سوزش معده با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سوزش معده,سوزش معده را چگونه درمان …

عوارض کم خوابی یا بی خوابی در پدید آمدن بیماریها

عوارض کم خوابی یا بی خوابی در پدید آمدن بیماریها

عوارض کم خوابی یا بی خوابی در پدید آمدن بیماریها کم خوابی,بيماري کم خوابی,کم خوابی در بارداري,علائم کم خوابی,درمان کم خوابی,درمان کم خوابی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان کم خوابی,کم …

به 2 دليل بايد به آسمان نگاه کرد

به 2 دليل بايد به آسمان نگاه کرد

به 2 دليل بايد به آسمان نگاه کرد به آسمان نگاه میکنم,وقتی به آسمان نگاه میکنم,عکس نگاه به آسمان,شعر نگاه به آسمان,تعبیر خواب نگاه به آسمان,به آسمان نگاه کن,گاهی به آسمان نگاه …

اطلاعاتی کامل درباره بیماری صرع

صرع,بيماري صرع,صرع در بارداري,علائم صرع,درمان صرع,درمان صرع با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان صرع,صرع را چگونه درمان کنيم,صرع در کودکان,صرع در بزرگسالان,صرع در نوزادان,صرع در بهار,صرع در تابستان,صرع در پاييز,صرع در زمستان,آشنايي با صرع,همه چيز در مورد صرع,صرع واگيردار است,صرع و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان صرع
تشنج, بیماری روانی, بیماری صرع

به گزارش بی اس ام اس  صرع، یک اختلال مغزی است. در این بیماری سلول های عصبی یا نورون ها، پیام های غیرطبیعی دریافت می کنند.

بیماری صرع
در صرع، الگوهای طبیعی فعالیت نورون ها مختل می شود و باعث احساس عجیب، تشنج، گرفتگی عضلانی و از دست دادن هوشیاری می شود.در طی حملات تشنج، نورون ها ممکن است 500 بار و یا بیشتر در ثانیه، مواد انتقالی را منتقل کنند.در برخی افراد، این اتفاق گهگاه رخ می دهد، اما برای برخی دیگر ممکن است صدها بار در روز رخ دهد.در حدود 25 تا 30 درصد از مصروعین، با وجود مصرف دارو، هنوز دارای حملات تشنج می باشند. پزشکان به این نوع صرع، صرع مقاوم می گویند.

انواع صرع
– تشنج پیچیده جزئی : مشکلات در توجه و یا کنترل خلق و خو.- تشنج سمت چپ : اضطراب و ناامیدی به علت مشکلات در درک و بیان.- تشنج سمت راست : مشکلات اجتماعی و رفتار بدون فکر.- تشنج جلوی مغز : بهم ریختگی و اقدام بدون توجه به عواقب.

هوش مصروعین
صرع مسری نیست و به دلیل بیماری روانی و یا عقب ماندگی ذهنی نیست. برخی از افراد عقب مانده ذهنی، ممکن است تشنج داشته باشند. اما این به آن معنا نیست که هر فردی که بیماری صرع دارد، عقب مانده ذهنی می باشد.
بسیاری از مصروعین، دارای هوش طبیعی و یا حتی بالا می باشند

افراد مشهور مبتلا به صرع
– نویسنده معروف روس به نام داستایوفسکی

– فیلسوف نامدار، سقراط

– ناپلئون بناپارت

– مخترع دینامیک، آلفرد نوبل

– نقاش فرانسوی، ون سان ون گوک

– نویسنده روس، لئو تولستوی

تشنج, بیماری روانی, بیماری صرع

تشنج و تاثیرش بر مغز
تشنج ها، اثری بر مغز ندارند.اگر تشنج شدید باشد، باعث صدمه زدن به مغز می شود.کودکانی که علت خاصی برای تشنج آنها پیدا نکرده اند، 68 تا 92 درصد آنها بعد از 20 سال بهبودی یافته اند.به طور کلی، با گذشت زمان و مصرف دارو و یا جراحی، تشنج کم و یا متوقف می شود.

علل بیماری صرع
– اختلال در سیم کشی مغز، عدم تعادل عصبی و انتقال دهنده های عصبی و یا ترکیبی از این عوامل. برخی افراد مبتلا به صرع، دارای سطح بالایی از تحریک کننده های انتقال دهنده های عصبی می باشند که باعث افزایش فعالیت عصبی می گردد. در حالی که برخی از مصروعین، دارای مقدار کمی از این تحریک کننده ها می باشند و باعث کاهش فعالیت نورون ها در مغز می شوند.- بعد از جراحی سر، سکته و یا دیگر مشکلاتی که اتصالات غیر طبیعی را ایجاد می کنند.- غشای سلولی که اطراف نورون ها را می پوشاند نیز در ایجاد صرع نقش دارد.- اختلال در حرکت مولکول ها در داخل و خارج از غشا، اختلال در تغذیه و تعمیرات سلول غشایی.- اختلالات ژنتیکی.- سرطان مغز، اعتیاد به الکل و بیماری آلزایمر.- حملات قلبی و سکته که باعث فقدان اکسیژن در مغز می شود.
حدود 32 درصد از موارد صرع مربوط به بیماری های عروق مغزی می باشد که اکسیژن کمی را به سلول های مغز می رساند- مننژیت، ایدز، آنسفالیت ویروسی، هیدروسفالی و دیگر بیماری های عفونی.- بیماران مبتلا به سلیاک که عدم تحمل به گلوتن گندم را دارند و یا عفونت انگل مغز دارند نیز می توانند به صرع مبتلا شوند.- صرع با اختلالات متابولیسمی، فلج مغزی و اوتیسم همراه است.- عفونت های مادرزادی، عدم تغذیه صحیح و کمبود اکسیژن.- قرار گرفتن در معرض سرب، مونوکسید کربن و بسیاری از سموم دیگر.- مواد مخدر و زیاد مصرف کردن داروهای ضدافسردگی و دیگر داروها.- کمبود خواب، مصرف الکل، استرس و یا تغییرات هورمونی.- در برخی افراد، نگاه کردن به رقص نور و یا صفحه کامپیوتر نیز ممکن است باعث صرع شود.- سیگار کشیدن یکی از علل ایجاد صرع می باشد. نیکوتین در سیگار بر روی گیرنده های انتقال دهنده های عصبی اثر می کند.

تشنج, بیماری روانی, بیماری صرع

جلوگیری از صرع
– در ماشین، کمربند را ببندید، کلاه کاسکت در موقع موتورسواری بگذارید تا جلوی ضربات سر و صرع را بگیرید.- به مقدار کافی بخوابید.- به تغذیه خود اهمیت دهید.- زنان باردار مراقب فشار خونشان باشند و  از عفونت های دوران بارداری جلوگیری کنند تا به مغز جنین آسیبی وارد نشود.- بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون بالا، عفونت و دیگر مشکلات باعث ایجاد صرع در بزرگسالی و پیری می شود.- غربالگری ژنتیک و تشخیص قبل از تولد، یکی از راه های جلوگیری از صرع می باشد.

درمان صرع
برای بسیاری از مصروعین، تنها با تجویز یک دارو می توان تشنج را کنترل نمود.ترکیب داروها معمولا دارای عوارض جانبی مثل خستگی و کاهش اشتها می باشد.ترکیب داروها هنگامی تجویز می شود که یک دارو نتواند تشنج را کنترل کند.زنان باردار مراقب فشار خونشان باشند و از عفونت های دوران بارداری جلوگیری کنند تا به مغز جنین آسیبی وارد نشود

جراحی
هنگامی که حملات تشنج با دارو کنترل نشود، پزشک توصیه به جراحی می کند. پزشکان، نوع تشنج و منطقه مغزی درگیر را در نظر می گیرند.پزشکان، از جراحی برخی نواحی مغز جلوگیری می کنند. این نواحی مغز عبارتند از: گفتار، زبان، شنوایی و یا دیگر توانایی های مهم.هنگامی که جراحی تمام شد، فرد باید دارو را به مدت دو سال مصرف کند.

تغذیه
برخی مطالعات نشان داده که برخی کودکان اگر از رژیم غذایی پر چرب و کم کربوهیدرات استفاده کنند (رژیم کتوژنیک)، تشنج کمتر اتفاق می افتد.اما این رژیم عوارض جنبی دارد، از قبیل: تاخیر در رشد، افزایش اسید اوریک خون و ایجاد سنگ کلیه.محققان هنوز مطمئن نیستند که این رژیم برای تمام افراد مصروع می تواند مفید باشد یا نه.یک رژیم غذایی صحیح و مصرف مکمل های ویتامینی مخصوصا: اسید فولیک می تواند باعث کاهش نقص هنگام تولد و صرع مادرزادی شود.ملاتونین نیز یک مکمل غیر ویتامینی است که تشنج را در برخی افراد، کم می کند.

توصیه ها
– همیشه به زندگی نگاه مثبت داشته باشید. اگر فرزندتان مبتلا به بیماری است، سعی کنید کودک خود را نسبت به بیماری، خوش بین کنید.- سعی کنید در تمام کارها، مستقل باشید.- راجع به بیماری، آگاهی و اطلاعات کامل داشته باشید.- شما و بیماریتان با هم زندگی می کنید، پس باید با هم سازگاری داشته باشید.- از خدمات مشاوره ای نیز می توانید کمک بگیرید.- از تجارب بیماران دیگر نیز استفاده کنید.- اعتماد به نفس را در خودتان پرورش دهید.- ورزش کنید.- طرز درست نفس کشیدن را یاد بگیرید.- با دوستان و اقوام خود روابط صمیمی برقرار کنید.- تا زمانی که تشنج ها تحت کنترل شما در نیامده است، از رانندگی دوری کنید.
منبع:tebyan.net

اطلاعاتی کامل درباره بیماری صرع

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 مهر 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.