درمان یائسگی زودرس با گیاهان دارویی

درمان یائسگی زودرس با گیاهان دارویی

درمان یائسگی زودرس با گیاهان دارویی خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان دارویی …

علت و دلایل و درمان سوزش سر معده در دوران بارداری

علت و دلایل و درمان سوزش سر معده در دوران بارداری

سوزش سر معده سوزش سر معده ,سوزش سر معده درمان,سوزش سر معده در بارداری,سوزش سر معده نشانه چیست,سوزش سر معده در دوران بارداری,سوزش سر معده تا گلو,سوزش سر معده و حالت تهوع …

بیماری کروتزفلد جاکوب

بیماری کروتزفلد جاکوب

بیماری کروتزفلد جاکوب کروتزفلد جاکوب,بيماري کروتزفلد جاکوب,کروتزفلد جاکوب در بارداري,علائم کروتزفلد جاکوب,درمان کروتزفلد جاکوب,درمان کروتزفلد جاکوب با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان کروتزفلد جاکوب,کروتزفلد جاکوب را چگونه درمان کنيم,کروتزفلد جاکوب در …

جوشانده برای بی خوابی

جوشانده برای بی خوابی

جوشانده مفید برای از بین بردن بی خوابی شما

یکی از متخصصین  تغذيه بنام مرتضی صفوی گفت: مصرف جوشانده عناب باعث تقويت دستگاه گوارشي مي‌شود، گرفتگي صدا را برطرف مي‌كند و باعث رفع بي‌خوابی مي‌شود.يك متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: عناب 2 يا 3 سانتي‌متر طول دارد و ميوه نارس آن لغزان و سبز رنگ است و طعمي شبيه سيب دارد كه هسته آن سخت و مخروطي شكل است و از نظر طب قديم طبع سرد دارد.

جوشانده برای بی خوابی

وي گفت: عناب خشك آرام بخش، ضد بيماري‌هاي تنفسي، بند آورنده خون و مقوي بدن است، تصفيه‌كننده خون است و به هضم غذا كمك مي‌كند.

جوشانده برای بی خوابی

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف ريشه عناب براي رفع سوءهاضمه مفيد است، ضد آلرژي است، به دليل داشتن لعاب زياد نرم‌كننده سينه است، ملين و ادرار آور است و براي سرفه هاي شديد مي‌تواند مفيد باشد، بي‌خوابي را برطرف مي‌كند، جوشانده پوست درخت عناب، داروي ضد اسهال است و براي بيماران مبتلا به آسم مفيد است.

جوشانده برای بی خوابی

صفوي گفت: از ديگر خواص اين ميوه مي‌توان به برطرف كننده خستگی و تب بر بودن آن اشاره كرد. جوشانده عناب، گرفتگي صدا را برطرف مي‌كند، باعث تقويت دستگاه گوارشي مي‌شود و براي سلامت كليه‌ها مفيد است.

عسل گون برای بی خوابی بسیار مناسب است

جوشانده برای درمان بی خوابی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 15 مرداد 1395

50 دیدگاه

  • لادن ژانویه 2017 در 20:44

    استفاده از جوشانده مركب از پنج گیاه سنبل‌الطیب، گل‌گاوزبان، اسطوخدوس، بابونه، بادرنجبویه و لیمو عمانی انتخاب بسیار خوبی برای افراد بی‌خواب است. این تركیب تحت عنوان چای خمسه یا خماس از بعضی از مطب‌های طب سنتی به صورت آماده قابل تهیه است. مداومت به استفاده از این چای به مدت حداقل دو هفته، یك ساعت قبل از خواب نتایج رضایتبخشی را در بیماران مبتلا به كم خوابی به همراه داشته است.

  • قادر ژانویه 2017 در 20:44

    افراد بالای 60 سال به دلیل روند طبیعی افزایش سن، مزاج بدن‌شان به سمت خشكی می‌رود كه نه ناشی از خلط است نه عامل خارجی. بنابراین باید تدابیر مرتب را در برنامه روزانه خود وارد كنند. حمام با آب نیمگرم قبل از خواب، روغن مالی بدن با روغن‌های مرطوب مانند روغن بنفشه و مصرف سالادكاهو از توصیه‌های معمول به این افراد است. خوردن عرق كاهو نیز یكی دیگر از پیشنهادهاست كه البته باید توسط پزشك متخصص تجویز شود. دمنوش دم‌دستی و ساده بابونه هم آرامبخش است و می‌تواند به خواب آرام كمك كند.

  • فرهاد ژانویه 2017 در 20:44

    استفاده از سالاد كاهو برای بی‌خوابی بسیار موثر است و یكی از خواب‌آورها به حساب می‌آید چون اثر رطوبت‌بخشی به مغز و بدن دارد. سالاد كاهو و كمی كلم همراه با برگ گشنیز و كمی روغن كدو می‌تواند به عنوان میان وعده، پیش غذا یا قبل از خواب میل شود. خوردن سوپ یا شوربایی كه از گوشت جوجه پرندگان یا جوجه مرغ تهیه شده و در طبخ آن از مواد‌ تری‌بخش مانند كدو، اسفناج و برگ كاهو استفاده شده، بسیار مفید و موثر است. بهتر است این سوپ یك ساعت قبل از خواب میل شود تا فرد راحت به خواب رود.

  • ویدا ژانویه 2017 در 20:45

    اگر بی‌خوابی به صورت بیماری ظهور كند و مداخله پزشك را نیاز داشته باشد، چكاندن روغن‌های رطوبت‌زا به بینی از راهكارهای موثر به حساب می‌آید. روغن‌هایی مانند روغن تخم كدو و روغن بنفشه در بازار موجود است و اگر فردی از نحوه تهیه و استاندارد بودن آن مطمئن باشد و در ضمن این اطمینان را داشته باشد كه علت بی‌خوابی‌اش خشكی مغز است، می‌تواند خود در خانه آن را استفاده كند. اما اگر علت مشخص و واضح نباشد ممكن است مصرف آن عوارضی در پی داشته باشد. بنابراین توصیه می‌شود حتما پیش از استفاده از هر نوع دارویی هر چند گیاهی با پزشك متخصص مشورت شود.

  • مهدی ژانویه 2017 در 20:45

    افرادی كه در نانوایی كار می‌كنند یا آنهایی كه در معرض آفتاب شدید قرار دارند مستعد افزایش غیر طبیعی حرارت در سر هستند. مصرف بیش از اندازه ادویه بسیار گرم نیز می‌تواند در كنار خشك كردن رطوبت طبیعی مغز، سبب ایجاد حرارت زائد در آن شود. این بیماران معمولا با شكایت سوزش سر و عطش زیاد همراه با بی‌خوابی مراجعه می‌كنند. در لمس سر هم اغلب می‌توان گرما را حس كرد. وقتی علت بی‌خوابی غلبه حرارت بر مغز باشد، باید موادی استفاده شود كه مزاج متضاد با آن داشته باشد یعنی سردكننده باشد. در ساده‌ترین حالت، ریختن آب تقریباخنك روی سر می‌تواند كمك‌كننده باشد. خوردن آب دوغ، دوغ یا نوشیدنی‌هایی مانند عرق بیدمشك، آب انار، آب آلو هم می‌تواند كمك كند.

  • دانا ژانویه 2017 در 20:45

    بی‌خوابی در طب سنتی با عنوان «سهر» شناخته می‌شود. به منظور تشخیص علت بی‌خوابی باید در ابتدا مزاج ارگان مهمی مانند مغز بررسی و تغییراتی كه در كیفیت مغز ایجاد می‌شود، ارزیابی شود. از دیدگاه طب سنتی در اصل سوءمزاج مغز یكی از علل اصلی بی‌خوابی دانسته شده است. به همین خاطر لازم است ابتدا مزاج طبیعی مغز مشخص شود. از نظر مزاجی، مغز با دو كیفیت سردی و‌تری شناخته می‌شود. چنین مزاجی دقیقا مطابق با فعالیت مغز است زیرا ارتباطات بین اعضا از طریق اعصاب ورودی و خروجی بدن برقرار می‌شود و این فعالیت زیاد باعث تولید حرارت در سر می‌شود. وجود حرارت زیاد ایجاب می‌كند كه مزاج طبیعی و پایه‌ای مغز سرد باشد تا عملكردش مختل نشود.

  • کاملیا ژانویه 2017 در 20:45

    در میان سوء‌مزاج‌های مغز، غلبه خشكی یكی از علل شایع بی‌خوابی در طب سنتی شناخته شده است. مصرف ادویه زیاد، بالارفتن سن به ویژه بالای 60 سال و مصرف غذاهای فست فود یا سرخ كردنی می‌توانند سبب از بین رفتن رطوبت ذاتی مغز شوند. علائم سوء‌مزاج خشك مغز در بیمار با كم خوابی و خشك شدن چشم، دهان و بینی همراه است. در واقع اشك خشك شده، ترشح مخاط بینی نیز كم شده و ترشح بزاق كاهش پیدا می‌كند. هرچه شدت خشكی بیشتر باشد این علائم نیز شدیدتر هستند.

  • سارا ژانویه 2017 در 20:46

    خواب یکی از نعمت‌های بی‌نظیر خداوند برای دوباره انرژی گرفتن می‌باشد و از جهت فیزیولوژیک هم در زمان خواب ذخایر اتمام یافته انرژی در بدن دوباره بازسازی می‌شوند. بی‌خوابی نوعی اختلال است که با کمبود خواب آرام‌بخش مشخص می‌شود. این اختلال در 20-30 درصد افراد مشاهده می‌شود.

  • یاسین ژانویه 2017 در 20:46

    علت بی‌خوابی موارد متعددی از جمله اختلالات روانی، عدم تعادل هورمونی، افزایش سن، فاکتورهای محیطی و برخی اختلالات ژنتیکی می‌باشد. درمان‌های متعددی برای این مشکل وجود دارد که شامل درمان با داروهای شیمیایی، داروهای گیاهی، ویتامین‌ها و مواد معدنی، تغییرات سبک زندگی، رفتاردرمانی، مدیتیشن، رژیم درمانی، ورزش، طب سوزنی، هیپنوتیزم و … می‌باشد.

  • فاطمه ژانویه 2017 در 20:47

    تجربه نشان می دهد چای هایی که از هر قسمتی از گیاه های چای (کاملیا سیننسیس و کاملیا آسامیکا) گرفته می شوند، حاوی مقداری کافئین طبیعی هستند و به همین دلیل،‌ برای کسانی که به دنبال چای های آرام بخش و بهبود کیفیت خواب خود هستند، مناسب نیستند

  • اشکان ژانویه 2017 در 20:47

    این چای ها شامل انواع مختلف چای سبز و سیاه می شوند. با این حال، دمنوش های گیاهی که از گیاهان دیگر تهیه می شوند، فاقد کافئین هستند و برخی از آن ها، خواص آرام بخشی فوق العاده ای دارند.

  • سامان ژانویه 2017 در 20:47

    صدها نوع ترکیب گیاهی وجود دارد که قبل از خواب مناسب هستند. ارزش آن را دارد که برای یافتن بهترین دمنوش که با ذائقه ی شما هم سازگار باشد، کمی وقت صرف کنید. علاوه بر این، برخی از دمنوش های گیاهی بسیار قوی هستند و به همین دلیل، باید ببینید که برای شما مناسب هستند یا نه.

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 20:47

    دمنوش رازیانه اغلب از دانه های این گیاه تهیه می شود و فواید مختلفی برای دستگاه گوارش دارد. نوشیدن دمنوش رازیانه قبل از خواب می تواند معده را آرام کند، اشتهای آخر شب را کاهش می دهد و به طور کلی، بدن را آرام می کند. دمنوش رازیانه به عنوان کاهش دهنده ی اشتها عمل می کند و نوشیدن آن، راه خوبی برای جلوگیری از پرخوری آخر شب است.

  • بهار ژانویه 2017 در 20:48

    دمنوش سنبل الطیب از ریشه ی گیاه سنبل الطیب درست می شود و آرام بخشی نسبتاً قوی است. از این گیاه برای درمان مشکلات مختلفی همچون اختلالات خواب و اضطراب استفاده می شود. دمنوش سنبل الطیب عطر و طعم نسبتاً تندی دارد که خواص کلی این نوشیدنی ناشی از آن هاست. اگر شب ها نمی توانید بخوابید، دمنوش سنبل الطیب می تواند راه حل مشکل شما باشد.

  • فرهاد ژانویه 2017 در 20:48

    اسطوخودوس درمانی سنتی برای رفع بی خوابی است و از روغن آن در حمام و رایحه ی درمانی استفاده می شود اما دمنوش آن هم مؤثر است. از لحاظ پزشکی ثابت شده است که تنها استشمام عطر اسطوخودوس قبل از خواب، میزان خواب عمیق (موج آرام) را افزایش می دهد. عطر آرام بخش اسطوخودوس همراه با خواص گوارشی این گیاه باعث شده که دمنوش اسطوخودوس انتخاب مناسبی برای قبل از خواب باشد.

  • ترانه ژانویه 2017 در 20:48

    دمنوش بابونه یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های شبانه است که قرن ها از آن به عنوان یک نوشیدنی خواب آور و آرام بخش استفاده می شود.

  • توتیا ژانویه 2017 در 20:49

    دمنوش بابونه یکی از محبوب ترین دمنوش ها در سراسر جهان است و برای رفع استرس بسیار مفید است. بابونه علاوه بر آرام بخش بودن، تقویت کننده ی دستگاه ایمنی هم است و انتخاب بسیار خوبی برای دمنوش قبل از خواب است.

  • باران ژانویه 2017 در 20:49

    دمنوش به لیمو به کاهش فشار عصبی، استرس و اضطراب کمک می کند و این بدین معناست که نوشیدن یک فنجان از به لیمو قبل خواب، می تواند راه خوبی برای سد کردن افکار مزاحم باشد.

    همان طور که از اسمش پیداست، این دمنوش عطر و طعم مرکباتی دارد. این دمنوش اغلب با ترکیب نعناع تهیه می شود که آن را به یک نوشیدنی نشاط آور تبدیل می کند که مجاری تنفسی را پاکسازی می کند و در نتیجه به خواب بهتر کمک می کند.

  • افسانه ژانویه 2017 در 20:49

    دمکرده این گیاه آرام‌بخش و ضدتشنج می‌باشد 2 گرم از گل این گیاه را در 200 سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده روزی 3 فنجان بنوشند.

  • رضا ژانویه 2017 در 20:49

    جهت التهاب مخاط دهان 3 گرم در 200 سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده غرغره شود.

  • قادر ژانویه 2017 در 20:49

    جهت آرام‌بخش و فرح‌بخشی روان 50 گرم گل زیرفون را در 10 لیتر آب‌جوش به مدت یک ساعت دم‌کرده سپس در وان ریخته در آن استراحت کنند.

  • آرمیتا ژانویه 2017 در 20:49

    جهت تب‌های شدید از دمکرده گل زیرفون می‌دهند باعث تعرق زیاد می‌باشد و تب از بین می‌برد 2 گرم در 200 سی‌سی آب‌جوش 10 دقیقه دم‌کرده روزی 3 فنجان بنوشند.

  • قمر ژانویه 2017 در 20:50

    جهت سرفه‌های مزمن، خلط سینه، زکام نزله‌ای 2 گرم زیرفون را در 300 سی‌سی آب جوشانده روزی 3 فنجان بنوشند.

  • غریبه ژانویه 2017 در 20:52

    هیچ وقت داروهای تجویزی مادربزرگ‌ها را دست کم نگیرید! برخی از این داروها تأثیر بسیار خوبی روی دردهای روزمره از قبیل بی‌خوابی، روماتیسم، زکام، سوختگی یا تب دارند، آن هم به شیوه‌ای کاملاً طبیعی و بدون این که سلامتی‌تان را به خطر بیندازند.

  • سجاد ژانویه 2017 در 20:52

    گل ساعت يكي از معدود گياهان دارويي است كه مصرف خوراكي آن تاثير بسيار زيادي در درمان اضطراب، استرس، تنش هاي عصبي و بي خوابي كه از شايع ترين عوارض ناشي از اين اختلال ها در بدن است، دارد.
    بيشتر درمانگران مصرف اين گياه دارويي را به صورت چاي با دمنوش به مراجعان شان توصيه مي كنند. نوشيدن يك تا 2 فنجان از اين چاي در طول روز موجب كاهش اضطراب و بيقراري در فرد مي شود. ضمن اينكه نوشيدن اين دمنوش موجب كاهش ميزان فشار خون در افرادي كه دچار فشار خون بالا هستند، مي شود.
    برخي از درمانگران طب مكمل اين گياه را دارويي طبيعي و مفيد براي مبتلايان به پاركينسون مي دانند.

  • قمر ژانویه 2017 در 20:52

    اگر در جستجوي يك آرام بخش واقعي و مثور برايدرمان بي خوابي خود هستيد، توصيه مي كنيم پيش از آنكه به سراغ داروهاي شيميايي برويد، يكبار از گياه سنبل الطيب استفاده كنيد.
    اين گياه به اعتقاد بسياري از درمانگران شيوه هاي طب شرقي از جمله طب سنتي هند، چين و ايران خاصيت بي نظيري در بهبود ساعت خواب و كيفيت آن دارد.
    در حقيقت افراد با گنجاندن اين گياه در برنامه غذايي خود و نوشيدن دمنوش آن، مي توانند خوابي آرام را در طول شب براي خود تضمين كنند.
    براي استفاده از اين دمنوش كافي است نيم ساعت پيش از خواب، يك فنجان از اين دمنوش را آماده كنيد و آن را بنوشيد و به تختخواب برويد

  • فرخنده ژانویه 2017 در 20:53

    افرادي كه مشاغل سخت و دشوار دارند و ميزان فشار و استرس كاري آنها زياد است، بهتر است در طول روز يك يا 2 ليوان از چاي يا جوشانده گياه اسطوخودوس ميل كنند.
    نوشيدن اين چاي به آنها كمك مي كند تا به افزايش توان سيستم عصبي خود كمك كنند. گياه اسطوخودوس به دليل خواص مثبتي كه در زمينه كنترل استرس دارد، مي تواند سيستم عصبي بدن را در برابر حمله هاي عصبي يا تنش هاي اضطرابي ايمن كرده و يك ريلكس كننده گياهي بسيار مفيد براي پيشگيري از بروز حمله هاي عصبي باشد.

  • ستایش ژانویه 2017 در 20:53

    افراد زيادي در جهان وجود دارند كه در زمان استرس يا عصبانيت يا بروز اختلال در سيستم دستگاه گوارش خود روبرو مي شوند. خيلي از اين افراد هنگام استرس و اضطراب درد معده راتجربه مي كنند. برخي دچار درد در ناحيه روده ها شده و برخي با كندي يا تندي عملكرد دستگاه گوارش روبر مي شوند و خلاصه به نوعي دچار مشكل مي شوند.
    گياه بادنجبويه از جمله گياهان دارويي است كه در اين زمينه مي تواند بسيار موفق عمل كند. اين گياه مي تواند دستگاه گوارش را در زمان استرس آرام كرده و فعاليت آن را تنظيم كند.
    در حقيقت مصرف اين گياه چه در كنار غذا و چه به صورت چاي، موجب بازيابي سيستم عصبي و كنترل دردهاي ناحيه معده و روده در زمان استرس مي شود.

  • ترنج ژانویه 2017 در 20:53

    در مواردي كه ممكن است شنيدن خبري تلخ يا نامناسب حال شما را دگرگون كند و موجب به هم ريختگي سيستم عصبي شما شود، داشتن مقدار اندكي از گياه دارويي جنسان در آشپزخانه مي تواند كمك بزرگي براي شما باشد. اگر روزي در موقعيتي قرار گرفتيد كه استرس و اضطراب موجب رهم ريختگي افكار و آرامش دروني شما شد، بهترين كار آن است كه به سراغ گنجه گياهان دارويي خود برويد و يك فنجان چاي گياه جنسان را دم كرده و ميل كنيد.
    اين نوشيدني به سرعت به شما كمك مي كند تا بر اضطراب و استرس تان غلبه كنيد و بهتر بتوانيد درباره مسائل فكر كنيد. براي تهيه اين چاي كافي است يك قاشق غذاخوري از آن را درون يك فنجان آب جوش بريزيد و به مدت 10 دقيقه فنجان را با كمك نعلبكي بپوشانيد تا چاي دم بيايد. سپس آن را صاف كرده و ميل كنيد

  • زهره ژانویه 2017 در 20:53

    بسیار عالی بود

  • فرانک ژانویه 2017 در 20:54

    عالی بود سپاس

  • مریم ژانویه 2017 در 20:54

    خیلی ممنون از مطالب مفید و به درد بخورتون

  • لیلی ژانویه 2017 در 20:54

    خیی خوب بود ولی کم بود ممنون

  • شیرین ژانویه 2017 در 20:54

    ممنون از مطالب آموزنده , سپاس

  • ترنج ژانویه 2017 در 20:55

    خوب بود

  • لیلی ژانویه 2017 در 20:55

    مطالب مختصر و مفید و کاملا کاربردی بود.

  • تنها ژانویه 2017 در 20:55

    ممنون عالی بود

  • فاطمه ژانویه 2017 در 20:55

    مطالب مفیدی بود حیف که کوتاه ومختصره

  • عرشیا ژانویه 2017 در 20:55

    خوبه خدا خیرتون بده

  • ترانه ژانویه 2017 در 20:56

    خوب هست ولی بهتره بیشتر بدانیم

  • ناشناس ژانویه 2017 در 20:56

    خوب بود

  • شیرین ژانویه 2017 در 20:56

    خیلی ممنون از مطالب زیباتون، میوه ی سنجد تلخ هم ضد سرطان و برای دیابت بسیار مفیده

  • مائده ژانویه 2017 در 20:56

    سلام ممنون خیلی عالی

  • عباس ژانویه 2017 در 20:56

    عالي بود

  • سارا ژانویه 2017 در 20:57

    ممنون لطفا ازمضرات داروی گیاهی بگید

  • اشکان ژانویه 2017 در 20:57

    سلام.من جواب گرفتم ..مطالبتون کاملا.درسته.ممنون از شما

  • شکوه ژانویه 2017 در 20:58

    براساس آمار ارائه شده، بیش از ۴۵ درصد مردم جهان از بی خوابی رنج می برند و برای درمان این اختلال از قرص های خواب و مواد شیمیایی استفاده می کنند. این اتفاق در حالی می افتد که آنها آشنایی چندانی با خواص درمانی گیاهان دارویی و داروهای طبیعی برای درمان بی خوابی ندارند.

  • رضا ژانویه 2017 در 20:58

    از دیدگاه طب سنتی ایران، پرخوری پیش از خواب و نزدیک بودن ساعت شام و خواب از جمله عوامل ابتلا به بی خوابی است. زیرا در شرایطی که بدن و دستگاه های درونی باید در حال استراحت باشند، دستگاه گوارش باید انرژی زیادی را صرف هضم و جذب غذا کند و این مسئله علاوه بر بی خوابی موجب ابتلا به سوء هاضمه و دیگر بیماری های گوارشی می شود.

  • یگانه ژانویه 2017 در 20:59

    هر دارویی که برای بی خوابی یا کم خوابی مصرف شود نباید بیش از چند شب متوالی ادامه یابد زیرا تدریجا اثر دارو کاسته شده و بیمار مجبور می شود مقدار دارو را زیاد کند و لذا بیمار معتاد خواهد شد

  • یکتا ژانویه 2017 در 20:59

    خواب آور, رفع حالت مستی ,آرامبخش
    نام دارو: کلم
    اشکال داروئی و مقدار مصرف: شب قبل از خواب مقداری کلم پخته یا سوپ کلم تناول نمایند.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.