بهار نارنج ، خواص عرق بهار نارنج شیراز چیست

بهار نارنج ، خواص عرق بهار نارنج شیراز چیست

بهار نارنج عرق بهار نارنج بسیار معروف است و شربتش بسیار خوشمزه می باشد. بهتر است بدانید بهار نارنج، شکوفه ی درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ها، انواع …

طرز تهیه خوراکی و نوشیدنی های چربی سوز شکم و پهلو

طرز تهیه خوراکی و نوشیدنی های چربی سوز شکم و پهلو

نوشیدنی های چربی سوز نوشیدنی های چربی سوز ,نوشیدنی های چربی سوز قوی,نوشیدنی های چربی سوزی,نوشیدنی های چربی سوز شکم,نوشیدنی های چربی سوز گیاهی,نوشیدنی های چربی سوز شکم و پهلو توضیحاتی در …

همه چیز درباره خواص و مضرات توت سفید و سیاه خشک در بارداری

همه چیز درباره خواص و مضرات توت سفید و سیاه خشک در بارداری

توت توت ,توت فرنگی,توت شامی,توت بری,توت سفید,توتر,توتی,توتیا,توتالیتر,توت خشک,توت فرنگی های وحشی,توت فرنگی در بارداری,توت فرنگی به انگلیسی,توت فرنگی کوچولو توضیحاتی در مورد توت میوه توت از تیره گزنه‌ها با نام انگلیسی Morus …

گوشت یاکریم

گوشت یاکریم , گوشت یاکریم حلال است , گوشت یاکریم حلال است یا حرام , خواص گوشت یاکریم

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد گوشت یاکریم و خواص آن صحبت میکنیم ، امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرایم قرار بگیرد.عده ای معتقد هستند که خوردن گوشت یاکریم خوب نیست ولی در این مطالب به طور کامل به این موضوع می پردازیم.توجه داشته باشید که گوشت یاکریم جزو گوشت های حلال در دین اسلام است.

توضیحاتی در مورد یاکریم

یاکریم یک پرنده است که در دنیا با نام علمی Streptopelia decaocto شناخته می شود.این پرنده از تیره کبوتریان است و بومی کشورهای آسیایی و اروپایی است. نکته ای که باید در مورد این پرنده بداین این است که یاکریم بزرگتر از دیگر گونه‌ های قمری است و رنگ آن شنی صورتی یا نخودی کمرنگ است و نیم طوق سیاهی روی گردن خود  دارد. پرواز این پرنده با سرعتی بسیار کم است و بال‌هایش را بسیار کم تکان می‌دهد. قمری خانگی نیز گاه یاکریم خوانده می‌شود.

حکم خوردن گوشت یاکریم

خوردن گوشت یا کریم حلال است و حرفی در آن نیست و می توانید مانند پرندگان حلال گوشت از آن مصرف کنید.

قمری خانگی

یاکریم که همان قمری خانگی است با نام علمی Spilopelia senegalensis در دنیا شناخته می شود و از تیره کبوتریان و راسته کبوترسانان است.طول بدن این پرنده حدودا 26 سانتیمتر است و کمی کوچکتر از قمری معمولی است.

مکان زندگی قمری خانگی در مناطق گرمسیری آفریقای جنوب صحرا، خاورمیانه، جنوب آسیا، هند و غرب استرالیا است. این پرنده در ایران نیز زندگی می کند. این پرنده دم بلند و جثه لاغری نسبت به دیگر کبوترسانان دارد و این عمده ترین تفاوت او با سایر کبوترسانان است.

سطح پشتی حیوان، بال ها و دم آن به رنگ خرمایی روشن است. پرهای خاکستری مایل به آبی در بال‌هایش نیز دیده می‌شود. سر و بخش‌های پایینی بدنش به صورتی و شکمش به رنگ سفید گرایش دارد. پاهایش نیز قرمز رنگ می باشد. این پرنده به اشتباه رایج، گاه یاکریم (که خود نوع دیگری از قمری است) نیز نامیده می‌شود یا با آن اشتباه گرفته می‌شود. در قسمت‌هایی از بلوچستان به شاتو نیز معروف است.♥

تغذیه یاکریم

خوراک قمری خانگی دانه‌ها، غلات، علفها، دیگر انواع سبزیجات و حشرات کوچک است. میان دانه‌ها، بیشتر ارزن و گندم را دوست دارد. البته اگر گندم و ارزن را پیدا نکند، دنبال برنج و تکه‌های کوچک نان می‌گردد. گاهی اوقات هم سنگ‌های کوچک را می‌خورد. بیشتر بر روی زمین زندگی می‌کنند و به دنبال غذا می‌گردند. اصولاً اجتماعی نیستند و معمولاً تنها یا جفتی زندگی می‌کنند.  نر و ماده آن شبیه به هم و پرنده نابالغ تیره‌رنگ‌تر است.

تخم گذاری یاکریم

در ابتدا پرندهٔ نر و ماده با یکدیگر شروع به ساختن لانه می‌کنند به این صورت که پرندهٔ ماده در مکانی که قرار است لانه در آن ساخته شود می‌نشیند و پرندهٔ نر تکه‌های چوب را برایش میاورد و چند روز پس از تکمیل لانه پرندهٔ ماده نخستین تخم خود را می‌گذارد و معمولاً ساعاتی بعد یا روز بعد تخم دوم را می‌گذارد و حدود دو هفته شبانه روز روی تخم‌ها می‌نشیند (فقط حدود سه بار در روز لانه را ترک می‌کند برای تأمین آب و غذا که هر دفعه کمتر از بیست دقیقه به طول می‌انجامد) و حدوداً در روز پانزدهم اولین جوجه به دنیا می‌آید و چند ساعت بعد یا فردای آن روز جوجهٔ دوم تخم را می‌شکند و جوجه‌ها حدود پانزده روز با سرعت قابل توجهی رشد می‌کنند و در روزهای دهم تا پانزدهم بال‌های خود را باز و بسته می‌کنند و کم‌کم آمادهٔ ترک لانه می‌شوند تا این که بالاخره در روز پانزدهم همزمان با هم لانه را ترک می‌کنند. لازم است ذکر شود که حدود یک یا دو روز بعد والدین شروع به تعمیر آن لانه کرده و چند روز بعد از رفتن آن جوجه‌ها دوباره تخم‌گذاری را در همان لانه انجام می‌دهند. در کل هر چرخهٔ تخم‌گذاری و بزرگ شدن جوجه‌های این پرنده تقریباً یک ماه به طول می‌انجامد.

یاکریم یا قمری خانگی

قمری خانگی گاه به اشتباه «یاکریم» نیز نامیده می‌شود که خود نوع دیگری از قمری است. در گویش خراسانی به آن «موسی کو تقی» گفته می‌شود. نام موسی کوتقی به دلیل آواز یا صدای این پرنده نام گرفته‌است. گویی او نام موسی کو تقی را با آواز می‌خواند. در بخش‌های جنوب شرقی ایران و در شهرهایی همچون قلعه گنج در جنوب کرمان از این پرنده به نام محلی سُوْهْتَلَهْ یا سُوتَلَهْ نیز یاد می‌شود. در بعضی نواحی جنوب ایران «تُتُر» یا «کبوتر تُتُر» نامیده می‌شود. در کاشان به این پرنده،《قوقو》گفته می‌شود. و در گویش اصفهانی به پاختر معروف است

گوشت قرمز

گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک، گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی و مانند این‌ها گفته می‌شود که سرشار از پروتئین‌ها و چربی‌ها می‌باشند.

یاکریم طوقی

یاکریم طوقی (نام علمی: Streptopelia tranquebarica) یک گونه از راستهٔ کبوترسانان و تیرهٔ کبوتریان طول بدنش 23 سانتیمتر، دم کوتاه و نیم طوق سیاهی در پشت گردن دارد. دارای روتنه قرمز- قهوه ای و زیر تنه صورتی مایل به قهوه ای و سر و دمگاه آبی – خاکستری است. صدای اصل شبیه «کوکو» یا «هوهو» دارد. بطور پراکنده در ایران وجود دارد

ویژگی‌ های گوشت سالم

برخی ویژگی‌های گوشت سالم: بدون بوی بد ترشیدگی و غیرطبیعی بدون لکه‌های غیرطبیعی و اثر ضربه یا خون‌مردگی  بدون بوی بد در هنگام پختن یا خوردن گوشت دارای ظاهر و رنگ طبیعی حمل و نقل آن با وسایل نقلیهٔ دارای سردخانه انجام شده باشد عدم شل شدن بیش از اندازه و چسبندگی

نگهداری از گوشت یاکریم

از آن‌جایی که گوشت به سرعت فاسد می‌شود، پس از خرید باید سریعاً در زیر دمای چهار درجه سانتی‌گراد یخچال قرار گیرد و ظرف یک تا دو روز مصرف شود. البته زمان مناسب برای نگهداری گوشت در یخچال به گونهٔ آن نیز بستگی دارد. گوشت گوسفند به دلیل آنکه چربی بیشتری دارد، کمی زودتر از گوشت گاو فاسد می‌شود. گوشت چرخ‌کرده هم آسیب‌پذیرتر از گوشت خرد شده‌است و بیشتر از یک شبانه‌روز نمی‌تواند در یخچال نگهداری شود. در عوض گوشت‌های با قطعات بزرگتر را، مثل گوشت مخصوص استیک یا ژیگو، می‌توان حدود چهار روز هم بدون یخ زدن نگهداری کرد. برای نگهداری طولانی‌تر حتماً باید گوشت را منجمد و در فریزر نگهداری کرد. همچنین گوشت نباید در مرحلهٔ قبل از انجماد بیش از ۲ ساعت در دمای اتاق قرار گیرد

طعم دادن به گوشت‌های خورشتی

برای طعم دادن به گوشت‌های خورشتی بطور خالص، از جوز هندی استفاده می‌شود؛ البته استفادهٔ بیش از ۴ گرم جوز هندی، مشکلات پزشکی را در پی دارد

پخت گوشت یاکریم

روش پخت گوشت در حفظ ارزش غذایی و سلامت آن اهمیت بالایی دارد. متخصص‌های علم تغذیه برای کاهش چربی‌های موجود در گوشت قرمز روش‌هایی مانند کباب کردن، بریان کردن، آبپز کردن را توصیه می‌کنند و تاکیدشان این است که به صورت سرخ‌کرده استفاده نشود. برای استفاده از گوشت منجمد، نخستین کار خارج کردن آن از انجماد است. برای این کار بهتر است گوشت را از چند ساعت قبل (با توجه به مقدار و ضخامت آن) در طبقهٔ پایین یخچال و در یک ظرف مناسب قرار داد. ظروفی را که گوشت خام در آن قرار دارد، باید با آب گرم و ماده شوینده شسته شود و از قرار دادن غذای پخته در ظرفی که گوشت خام در آن بوده، خودداری کرد. بهداشت محل و آشپز نیز باید رعایت شود. فرایند پخت گوشت باید به‌صورت کامل انجام شود و دما در تمام نقاط گوشت به بالای ۷۰ درجه سانتی‌گراد برسد. نشانه پخت کامل این است که در غذاهایی مثل خورشت، سوپ و آش غذا در حال جوشیدن باشد و داخل قطعات بزرگ‌تر گوشت بعد از پخت خونابه وجود نداشته باشد. در صورت پخت گوشت به صورت کبابی، بهتر است از گوشت ران استفاده شود. گوشت سردست و مغز ران به دلیل نوع بافت برای نرم شدن احتیاج به رطوبت دارند و با روش پخت خشک (کباب کردن) سفت می‌شوند. همچنین طولانی شدن زمان پختن تا صرف غذا احتمال آلودگی را افزایش می‌دهد. اسیدی شدن گوشت در مراحل نخست پخت، باعث سفت شدن گوشت و طولانی شدن زمان پخت می‌شود.

مصرف زیاد گوشت قرمز

مصرف زیاد گوشت قرمز پرچرب خطر ابتلا به بیماری قلبی و میزان کلسترول بد (کلسترول لیپوپروتئین با چگالی پایین) (LDL) را در خون بیشتر می‌کند و خطر انسداد شریانهای قلب را افزایش می‌دهد همچنین موجب افزایش میزان کالری دریافتی و در نتیجه منجر به افزایش وزن شدید و چاقی مفرط می‌شود. محققان اعتقاد دارد که ماده‌ای به نام کارنیتین که در گوشت قرمز وجود دارد، به قلب انسان آسیب می‌رساند گوشت قرمز در روده انسان توسط نوعی باکتری تجزیه شده که آغازی بر سلسله مراتبی است که به افزایش میزان کلسترول و احتمال بیشتر بیماری قلبی می‌انجامد با این وجود مصرف چند وعده غذایی گوشت قرمز در هفته، خطراتی برای قلب ندارد. گیاه‌خواری یا مصرف کم گوشت بدون چربی، در افزایش سلامت عمومی بدن، کاهش وزن و همچنین کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های گوناگون مانند سرطان‌ها مؤثر است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 شهریور 1398

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.