همه چیز درباره آشنایی با دارو و قرص ال اس دی توهم زا
۶ علامت کمبود آب بدن
۶ علامت کمبود آب بدن کمبود آب بدن,بيماري کمبود آب بدن,کمبود آب بدن در بارداري,علائم کمبود آب بدن,درمان کمبود آب بدن,درمان کمبود آب بدن با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان کمبود …
همه چیز درباره علت و پایین آورن درجه تب در کودکان زیر دو سال
تب در کودکان تب در کودکان ,تب در کودکان زیر دو سال,تب در کودکان 4 ساله,تب در کودکان 2 ساله,تب در کودکان زیر یکسال,تب در کودکان نشانه چیست,تب در کودکان 3 ساله …
معرفی خواص گیاه دارویی علف گربه در طب سنتی
معرفی خواص گیاه دارویی علف گربه در طب سنتی معرفی خواص گیاه دارویی علف گربه در طب سنتی در سایت جسارت گیاه دارویی علف گربه ,علف گربه,علف گربه والریان,علف گربه چیست,علف گربه …
ال اس دی
دارو ال اس دی ,داروی ال اس دی,قرص ال اس دی,قرص ال اس دی چیست,داروی مخدر ال اس دی,عوارض قرص ال اس دی,قرص های ال اس دی,قیمت قرص ال اس دی,عکس قرص ال اس دی
توضیحاتی در مورد ال اس دی
الاسدی (LSD) با نام شیمیایی اسید لایزرژیک دی اتیل آمید (به آلمانی: Lysergsäurediethylamid) معروفترین دارو در دسته روانگردانها است. این دارو بهطور گسترده برای مصارف تفریحی و درمانی مورد استفاده قرار میگیرد. بهطور معمول الاسدی بلعیده یا روی زبان نگه داشته میشود. این دارو همچنین بر روی حبه قند یا بلاتر هم قرار داده میشود.الاسدی اولین بار در سال ۱۹۳۸ توسط یک شیمیدان سوئیسی / اکوادرى به نام آلبرت هافمن که به امید دست یافتن به دارویی جدید، انواع ترکیبات ارگوت را آزمایش میکرد، ساخته شد. اما خواص آن تا زمانی که دکتر هافمن خود شخصاً آن را مصرف نکرده بود، کشف نشد. تجربیات دکتر هافمن مولوکول هنگام مصرف این ماده در دفترچه یادداشت او به ثبت رسیدهاست. دهه ۱۹۶۰ زمان افول مصرف این ماده بود. اما بعدها گروه هیپی در آمریکا مصرف آن را باب کردند. امروزه الاسدی مصرف رسمی پزشکی ندارد اما احتمال استفاده از آن در سایکدلیکتراپی برای درمان بیماریهایی چون افسردگی و اعتیاد در حال پژوهش و بررسی است.الاسدی تا بحال بهطور مستقیم باعث مرگ نشده. مرگهایی نادر اتفاق افتاده که بیشتر در اثر تصادف و خودکشی بودهاند. بیشتر مرگهایی که بر اثر مصرف الاسدی گزارش شدهاند، ناشی از مصرف ترکیبات خطرناکتری مثل ۲۵آی-انبام بودهاند که به دلیل قیمت کمتر به جای الاسدی عرضه میشوند.در این مطلب از سایت جسارت در مورد ال اس دی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
تاثیر قرص ال اس دی
اثرات مصرف الاسدی میتواند غیرقابل پیشبینی باشد. این اثرات به میزان مصرف، شخصیت مصرفکننده و محیط مصرف الاسدی بستگی دارد. معمولاً تأثیرات آن ۲۰ تا ۶۰ دقیقه پس از مصرف ظاهر میشود و ۶ تا ۱۲ ساعت به طول میانجامد. تأثیرات روانگردانهایی مثل الاسدی بهطور معمول یک تریپ (سفر) نامیده میشود. یکی از اثرات الاسدی ایجاد تغییرات هیجانی و حسی در مصرفکننده است. این تغییرات بیشتر از علایم فیزیکی مصرف است. معمولاً شخص مصرفکننده ابتدا دچار هیجانها و احساسات شدید و متفاوتی میشود یا احساسات و هیجانات او به سرعت زیاد تغییر میکند. اگر مصرف الاسدی بیشتر شود؛ مصرفکننده دچار توهمات بصری لذت بخشی میشود. درک مصرفکننده از زمان و از خودش تغییر میکند. گاه ممکن است به نظر برسد حواس پنجگانه با هم مخلوط شدهاند. حس لامسه بیشتر میشود. مصرفکننده ممکن است حس کند رنگها را میشنود یا صداها را میبیند. به این حالت حس آمیزی میگویند. در بسیاری افراد، این تغییرات حواس باعث ایجاد ترس و وحشت میشوند. اگر مصرف الاسدی یک «سفر خوب» باشد مصرفکننده احساس سرخوشی میکند و اگر یک «سفر بد» باشد، مصرفکننده دچار احساسات بد میشود. تأثیرات فیزیکی اولیه انگشت شمارند و شامل سرگیجه، بیحسی، خستگی، ضعف عضلات و لرزش، رفلکسهای سریع، افزایش فشار خون، ضربان قلب و دمای بدن، آسیب دیدن مهارتهای حرکتی (اختلال تعادل)، تهوع و تشنج میشوند. مهمترین علایم فیزیکی آن قهقهههای ناگهانی است. این قهقههها ممکن است در برابر اتفاقاتی که معمولاً خنده دار نیستند؛ پیش بیاید و اغلب هم قابل کنترل نیستند. تغییرات مهم در قوه درک، فکر و خلق با فاصله زمانی اندکی پس از اثرات فیزیکی ظاهر میشوند: توهمات دیداری و شنیداری واضح که مصرفکننده از غیرواقعی بودن آن آگاه است. دچار نقصان شدن درک زمان، فواصل و وزن (احساس معلق بودن با تحت فشار بودن) و فاصله بین اشیای محیط. این مسئله به برخی از افراد نوعی احساس یگانگی با محیط (uniqamystica) میبخشد؛ در حالی که برخی دیگر را دچار وحشت میکند. درآمیختگی احساسات که اغلب به صورت شنیدن رنگها و دیدن صداها توصیف میشود. کاهش کنترل بر روی روند افکار که باعث ترکیب خاطرات با واقعیت میشود یا به چیزهای کماهمیت معناهای بزرگی میبخشد. احساس پیشرفت و موفقیت در موضوعهای واقعی شایع است. جدا کردن یک موضوع از دیگری و خود از دیگران مشکل میشود و زوال شخصیت پیشرفت میکند. الاسدی به سرعت از طریق دستگاه گوارش جذب میشود و به همه بافتها از جمله مغز میرسد. پس بهطور کلی تأثیرات ادراکی آن، تغییرات حواس به خصوص بینایی و شنوایی بوده و تأثیرات روانی هم شامل تغییر خلق، احساسات خیال گونه، تغییر در تشخیص زمان و زوال شخصیت میشود. با مصرف الاسدی ابتدا تأثیرات جسمی و سپس تغییرات بینایی و تقویت صداها ایجاد شده و اجسام به شکل دیگری دیده میشوند. در میان این تأثیرات توهمها نادر بوده ولی تصورات خیال گونه وقتی که چشمها بسته هستند تقویت میشوند.
اعتیادآوری ال اس دی
الاسدی به صورت فیزیکی اعتیادآور نیست. اما مصرف مداوم آن باعث بروز مقاومت میشود یعنی مصرفکننده بعد از مصرف مداوم برای آنکه به همان حالت برسد باید میزان بیشتری مصرف کند.شواهد تجربی بر روی انسان و حیوانات نشان میدهد که ال اس دی باعث ایجاد تقویت مثبت (positive reinforcement) برای مصرف بیشتر نمیشود
اثرات مصرف ال اس دی
وقتی که روی تختخوابم دراز کشیدم در عالم هذیان و هیجان و مستی غوطهور شدم. تمام اثاث خانه به دنبال هم حرکت میکردند و پیوسته تغییر رنگ میدادند. به نظرم میآمد که ستارگان آبی رنگ آسمان روی سقف خانههای شهر فرو میریزند. پس از دو ساعت که در عالم بیخبری بودم، یادم آمد که همان روز مقدار کمی از عصاره قارچ چاودار خوردم. فردای همان روز تصمیم گرفتم که همان آزمایش را با مصرف مقدار یک میلیگرم از این دارو تکرار کنم و نتیجه را یادداشت کنم و یادداشتم چنین بود؛ چهل دقیقه پس از خوردن این مقدار مختصری احساس سرگیجه کردم و بیاختیار قهقههٔ خنده سر دادم. جثهٔ کسانی که در اطرافم بودند بهطور عجیبی کوچک شد. از همکارم در خواست کردم که مرا با دوچرخه به یک ویلا هدایت کند. با اینکه باسرعت با دوچرخه پا میزدیم، ولی احساس میکردم از جای خود تکان نمیخورم. پس از ۶ ساعت وضع عادی خود را بازیافتم
آشنایی با ال اس دی
حرف های عجیب و غریب می زند! می گوید: «دیوار ضربان دارد، دارد تکان می خورد؛ دارد زلزله می آید!» اما همه جا امن و امان است و هیچ حرکتی نیست! چشم هایش گشاد شده، زل زده به جایی که نمی دانم کجاست و چیزهایی زیر لب می گوید از هجوم رنگ و صدا… کلافه شده؛ چشم هایش را می بندد اما باز هم آرام ندارد، یک ریز از نورها و رنگ های درخشانی می گوید که جلوی چشمش رژه می روند… نمی دانم چه مرگش شده؛ جیب هایش را می گردم ببینم چیزی دستگیرم می شود یا نه. فقط چند کاغذ مربعی کوچک که پشتشان طرح های مختلف کارتونی است… «اسید» اسم خیابانی اش است و همان ال اس دی معروف است.
ال اس دی توهم زا
جزو مواد توهم زا دسته بندی می شود و ماده ای نیمه صناعی (نیمه مصنوعی) است. در حقیقت ماده است که از نوعی قارچ موسوم به «ارگوت» گرفته می شود و تحت عملیات شیمیایی خاص، به صورت ال اس دی در می آید. این ماده را حدود 70 سال پیش برای اولین بار یک شیمیدان به نام آلبرت هافمن، به عنوان دارو تولید کرد. البته او این ماده را روی خودش امتحان کرد و متوجه شد که این ماده نه تنها هیچ نوع اثر درمانی ای ندارد که آثار منفی زیادی دارد. گزارشی که از آقای هافمن به جای مانده، یکی از کامل ترین گزارش ها در مورد آثار ال اس دی بر مصرف کننده است. مصرف این ماده تا مدت ها منسوخ و مسکوت باقی ماند تا اینکه «هیپی ها» در آمریکا شروع به مصرف ال اس دی کردند و به این ترتیب سوءمصرف آن میان گروه های خاص رایج شد. در اینجا باید به یک نکته توجه کرد؛ مواد توهم زا به 2 گروه «صناعی» و «طبیعی» تقسیم می شوند. بعضی ها شاید فکر کنند توهم زاهای طبیعی خطری ندارند چون گیاهی و طبیعی هستند اما این افراد نباید فراموش کنند که تریاک هم گیاهی است؛ آیا می توان منکر مضرات بی شمار آن شد؟ نمونه کاملا صناعی ال اس دی همان «قرص اکس» است. اما ال اس دی نیمه صناعی است؛ یعنی از قارچ ارگوت گرفته می شود و تحت تاثیر عملیات شیمیایی و ترکیب با چند ماده دیگر، به صورت ژلاتین، قرص یا لایه ای روی کاغذ در می آید. به این ترتیب که لایه ای از ال اس دی را روی کاغذهای مخصوصی خشک و به مربع های کوچکی تقسیم می کنند که هرکدام از این مربع ها یک واحد ال اس دی محسوب می شود. ال اس دی اغلب به صورت خوراکی با آب یا الکل مصرف می شود و گاهی زیر زبان قرار می گیرد تا در دهان حل و جذب بدن شود.
عوارض ال اس دی
عوارض ال اس دی را می توان به 2 گروه جسمانی و روانی تقسیم کرد. از جمله آثار جسمانی آن می توان به افزایش یا کاهش دما بدن، افزایش ضربان قلب و تپش قلب، گشادشدن مردمک های چشم و تاثیراتی که بر سیستم خودکار بدن دارد، اشاره کرد اما معمولا این تاثیرات آنقدر شدید نیست که کشنده باشد مگر با مصرف دوزهای بالا. لرز، احساس گیجی و ضعف، کرختی، اختلال تعادل و سوزن سوزن شدن پوست از دیگر عوارض مصرف ال اس دی است. از آنجا که ال اس دی به یک ماده توهم زا شهرت دارد، بیشترین تاثیر روانی آن بر ادراک انسان است و باعث توهم می شود؛ توهم یعنی انسان صدایی که وجود ندارد را می شنود یا چیزی که وجود ندارد را می بیند اما ال اس دی توهمات خاصی به فرد می دهد مثلا فردی که این ماده را مصرف کرده، دیوار را نبض دار می بیند و… همچنین تجربه هایی تحت عنوان «حس آمیزی» برای مصرف کنند ال اس دی رخ می دهد، یعنی به نوعی احساسش با هم درآمیخته می شود و در نتیجه آن فرد رنگ ها را می شنود و صداها را می بیند! از آنجا که این ماده بیشتر به صورت گروهی – در گروه های مذهبی- عرفانی یا هنری عجیب و غریب که غیرمجاز هم هستند- مصرف می شود باعث تجربه حس آمیزی در مصرف کنندگان می شود، افراد ممکن است چنین حالاتی را حتی به عرفان و معنویات هم ربط بدهند که مسلما این طور نیست و تنها حس عرفان و معنویت کاذب است! یکی از علائم حاد مصرف ال اس دی دیدن اجسام و تصاویر رنگی و نورانی با وجود بسته بودن چشم هاست.
مصرف ال اس دی و گذر زمان
مصرف ال اس دی احساس گذر زمان را تغییر می دهد؛ فرد ممکن است زمان متوقف شده یا گذر زمان برای تند/کند می شود و مثل افراد عادی که متوجه گذر یک ساعت و یک روز و یک هفته می شوند، گذر زمان را تندتر یا کندتر درک می کند. همچنین با مصرف ال اس دی ممکن است فرد احساس کند فشار اطرافش زیاد شده و به او فشار وارد می شود یا حس کند در آسمان معلق شده! درواقع نوعی احساس غوطه وری در محیط را تجربه می کند. از طرفی ممکن است مرز بین جسم خود و جهان اطرافش برایش از بین برود، یعنی فکر می کند در جهان آمیخته شده و به همین دلیل دچار احساس کاذب عرفان می شود، تصور می کند احساس کشف و شهود به او دست داده و… همین موضوع است که بسیاری از گروه های مثلا معنوی، مصرف این ماده را بین طرفدارانشان توصیه می کنند تا به خود مقبولیت ببخشد. این احساسات در یکی- دوساعت اول بیشتر است و به «تریپ/ سفر (Trip)» معروف است. این سفر هم می تواند برای فرد خوشایند باشد (Good Trip) و منجر به ادامه مصرفش شود و هم ممکن است ناخوشایند باشد (Bad Trip) و به یک تجربه بد برای مصرف کننده تبدیل شود. از آنجایی که با مصرف ال اس دی فرد دچار تفاوت در احساساتش می شود، ممکن است حس بدی پیدا کند و دچار نگرانی، بی قراری و پرخاشگری خیلی شدید شود و همین پرخاشگری می تواند باعث شود فرد به دیگران آسیب برساند. اثار مصرف ال اس دی معمولا از یک ساعت بعد از مصرف آغاز می شود و مصرف کننده تا 5 ساعت بعد از آن اوج تاثیر مصرف این ماده را تجربه می کند؛ البته این آثار تا 12 ساعت هم باقی می ماند. اضطراب، ترس از دیوانگی، بدبینی، اختلال قضاوت (فرد متوجه خوب و بدبودن کارها و نیز نتیجه شان نمی شود) و حتی خودآزاری از آثار این ماده است. حتی گزارش شده افراد بعد از مصرف ال اس دی ممکن است جزئی از بدن خود را قطع کنند یا دست به خودکشی بزنند! بیشتر این تاثیراتی که گفته شد، عوارض کوتاه مدت مصرف ال اس دی هستند اما 2 تاثیر بسیار مهم درازمدت دارد که باید به آن توجه کرد: 1- تجربه طولانی مدت توهم ها: یعنی فرد ممکن است تا 2 سال بعد از مصرف هم توهم داشته باشد و مسلما اینکه نتواند واقعیت و توهم را از هم تشخیص دهد، آزاردهنده خواهدبود. 2- فلش بک: بازگشت به لحظه مصرف ماده بدون مصرف آن؛ یعنی فرد بعد از 3 ماهه که از مصرفش گذشته، بدون مصرف ال اس دی ناگهان دچار حال و هوای زمان مصرف می شود و این حال و هوا معمولا همان Bad Trip است که قبلا او را اذیت کرده و حالا باز باعث آزارش می شود.
ال اس دی و بیداری
اگرچه هنوز هم درباره تأثیر مستقیم ال اس دی بر مغز انسان اطلاعات مشخصی در دسترس نیست اما دانشمندان توانستهاند تا حدی به این سؤالات پاسخ دهند. فردی که این ماده مخدر را مصرف میکند، بسیاری از بخشهای غیرفعال مغزش فعال خواهد شد. اگر مغز افرادی که این ماده مخدر را مصرف کردهاند در دستگاه اف ام آر آی بررسی کنید خواهید دید که نقاط خاموش مغزشان روشن شدهاند. مصرف ال اس دی برای مغز مانند این است که نورونها آتش بگیرند. دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که این ماده مخدر حتی بخشهای تاریک مغز که همیشه غیرفعال هستند را نیز بیدار میکند.
ال اس دی و انرژی
یکی دیگر از اکتشافات درباره این ماده مخدر این است که بیدار شدن بخشهای غیرفعال مغز بیدلیل نیست. همانطور که در شکل بالا پیداست، تمام بخشهای مغز فعال میشود، بهطوریکه مغز از تمام نورونها و پتانسیل خود استفاده میکند. اسکنها نشان دادهاند که این ماده مخدر بهیکباره کل مغز را تحت تأثیر قرار میدهد و تجربه عجیبی به همراه دارد. در حقیقت این ماده آنقدر قوی است که کل مغز را تحت تأثیر خود قرار میدهد.
ال اس دی و روان پریشی
مصرف ال اس دی بهطور موقت در فرد روانپریشی را به وجود میآورد که برخی از آن لذت میبرند. این مسئله تعجببرانگیز نیست زیرا بخش استراحت مغز در بیماریهایی نظیر الزایمر، افسردگی، اختلال استرسی پس از ضایعه روانی، اوتیسم، شیزوفرنی و اختلال دوقطبی، نقش دارد. تغییرات در این بخش مغز میتواند به این مشکلات روانی منجر شود. از سالهای ۱۹۶۰ که تحقیق در زمینه ال اس دی ممنوع شد درباره روانپریشی ناشی از مصرف ال اس دی ترس و وحشت زیادی به وجود آمد. اما تحقیقات انجامشده در قرن بیستویک این ترس را بیهوده میداند.
نام شیمیایی ال اس دی
الاسدی (LSD) با نام شیمیایی اسید لایزرژیک دی اتیل آمید ( Lysergic acid diethylamide) معروفترین دارو در دسته روانگردانها است. این دارو به طور گسترده برای مصارف تفریحی و درمانی مورد استفاده قرار میگیرد. به طور معمول الاسدی بلعیده یا روی زبان نگه داشته میشود. همه چیز در مورد ال اس دی (L.S.D) یک ماده مخدر توهم زا
تاریخچه ال اس دی
الاسدی اولین بار در سال ۱۹۳۸ توسط یک شیمیدان سوئیسی به نام آلبرت هافمن که به امید دست یافتن به دارویی جدید، انواع ترکیبات ارگوت را آزمایش میکرد، ساخته شد. اما خواص آن تا زمانی که دکتر هافمن خود شخصاً آن را مصرف نکرده بود، کشف نشد. تجربیات دکتر هافمن هنگام مصرف این ماده در دفترچه یادداشت او به ثبت رسیدهاست. دهه ۱۹۶۰ زمان افول مصرف این ماده بود. اما بعدها گروه هیپی در آمریکا مصرف آن را باب کردند. امروزه الاسدی مصرف رسمی پزشکی ندارد اما احتمال استفاده از آن در سایکدلیکتراپی در حال پژوهش و بررسی است.الاسدی تا بحال به طور مستقیم باعث مرگ نشده. مرگهایی نادر اتفاق افتاده که بیشتر در اثر تصادف و خودکشی آن هم به دلیل مشکلات روانی قبل از مصرف بوده است. همه چیز در مورد ال اس دی (L.S.D) یک ماده مخدر توهم زا